ΘΕΛΏ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Banned

ΘΕΛΏ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ

Καλησπέρα σας!

Έχω ξανα γραψει για τον αρραβωνιαστικο μου σε παλαιοτερο θέμα.

Το θέμα είναι ότι θέλω να τον χωρισω.με κάνει και στεναχωριεμαι με την αδιαφορια του και με τρελενει αυτό. Το θέμα είναι κάθε φορά που χωριζω από κάποιον και μένω μόνη πεφτω σε βαριά καταθλιψη.

Δεν θέλω να ξανά πέσω σε καταθλιψη γιατί έχω και άλλα προβλήματα υγειας που επιδείνωνονται και έχω βρεθεί σε αδιέξοδο παιδιά. Τι μπορώ να κάνω? Συμβαίνει σε κανεναν άλλον κάτι παρομοιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Καλησπέρα σας!

Έχω ξανα γραψει για τον αρραβωνιαστικο μου σε παλαιοτερο θέμα.

Το θέμα είναι ότι θέλω να τον χωρισω.με κάνει και στεναχωριεμαι με την αδιαφορια του και με τρελενει αυτό. Το θέμα είναι κάθε φορά που χωριζω από κάποιον και μένω μόνη πεφτω σε βαριά καταθλιψη.

Δεν θέλω να ξανά πέσω σε καταθλιψη γιατί έχω και άλλα προβλήματα υγειας που επιδείνωνονται και έχω βρεθεί σε αδιέξοδο παιδιά. Τι μπορώ να κάνω? Συμβαίνει σε κανεναν άλλον κάτι παρομοιο?
    δεν εχεις μεινει μονη ποτε???μηπως δειχνει οτι δεν εισαι οκ με τν εαυτο σου?

Banned
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    δεν εχεις μεινει μονη ποτε???μηπως δειχνει οτι δεν εισαι οκ με τν εαυτο σου?
    Έχω μείνει σε πολύ νεαρη ηλικια.τωρα είμαι 34.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πάω καλά με τον εαυτό μου. Αλλά πολλοι είναι στην ίδια κατάσταση με μένα. Αλλά δεν πεθαινουν από ένα χωρισμό.

Εγώ ή που θα πεθανω η που θα μείνω σε μια σχέση νεκρή. Και δεν ξέρω τι από τα δύο να διαλεξω.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

george1520
    Guest
    Υπάρχουν 3 επιλογές.
    1) Συζήτηση με τον άντρα σου για να βρείτε κάποια λύση ή να του πεις αυτά που σκέφτεσαι.
    2) Να μείνεις μαζί του χωρίς να πεις κάτι και να σε τρώει.
    3) Να χωρίσεις.

Αν επιλέξεις το 3 τότε να ξέρεις πως η αρχή είναι η δύσκολη. Συνηθισες με ένα άνθρωπο και ξαφνικά θα είσαι χωρίς αυτόν. Θα γεμίσεις την ζωή σου με δραστηριότητες και σιγά σιγά θα είναι καλύτερα. Αλλά από την στιγμή που επιλογή του χωρισμό είναι συνειδητή δεν θα σε επηρεασει σε μεγάλο βαθμό.

Senior Member
    αν ειναι τοσο σοβαρα η υγεια σου, βρες τον επομενο και χωρισε, μετα.
    δεν ειναι το πιο ηθικο πραγμα που μπορεις να κανεις, αλλα για να περνας τοσο ασχημα, ουτε εκεινος περναει καλα. στην ιδια κατασταση ειστε και απλα, δεν χωριζετε.
    βασικα για σιγουρια δεν τολμας να χωρισεις,αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει σιγουρια ουτε ετσι.
    οπως σου ειπα, κι εκεινος κατι παρομοιο θα σκεφτεται και μπορει εσυ να μεινεις εστω και δυστυχισμενη για την σιγουρια σου, και τελικα να σε χωρισει πρωτος εκεινος.
    καλυτερα να κινητοποιηθεις πριν συμβει αυτο.

Banned
    Το τρίτο το αποκλείω Γιώργο. Αν μείνω μόνη θα πεθανω από την στεναχώρια

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ειναι τοσο σοβαρα η υγεια σου, βρες τον επομενο και χωρισε, μετα.
    δεν ειναι το πιο ηθικο πραγμα που μπορεις να κανεις, αλλα για να περνας τοσο ασχημα, ουτε εκεινος περναει καλα. στην ιδια κατασταση ειστε και απλα, δεν χωριζετε.
    βασικα για σιγουρια δεν τολμας να χωρισεις,αλλα να ξερεις οτι δεν υπαρχει σιγουρια ουτε ετσι.
    οπως σου ειπα, κι εκεινος κατι παρομοιο θα σκεφτεται και μπορει εσυ να μεινεις εστω και δυστυχισμενη για την σιγουρια σου, και τελικα να σε χωρισει πρωτος εκεινος.
    καλυτερα να κινητοποιηθεις πριν συμβει αυτο.
    Όταν του λέω να χωρίσουμε δεν θέλει.αλλα δεν μου δείχνει την αγάπη του με τον τροπο που θέλω. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα μας.

Όσο για το να βρω άλλον και να χωρίσω είναι δύσκολο να βρω κάποιον. Και έναν που βρηκα τελειωσε γρήγορα πριν καν αρχισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Όταν του λέω να χωρίσουμε δεν θέλει.αλλα δεν μου δείχνει την αγάπη του με τον τροπο που θέλω. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα μας.

Όσο για το να βρω άλλον και να χωρίσω είναι δύσκολο να βρω κάποιον. Και έναν που βρηκα τελειωσε γρήγορα πριν καν αρχισει
    δουλεψε λιγο πανω σε αυτο.
    το θεμα ειναι αν υπαρχει η αγαπη του,οχι αν στην δειχνει οπως θελεις.
    ο καθενας εκφραζεται διαφορετικα και συνηθως οι ανδρες ειναι πιο δυσκοιλιοι στην εκφραση συναισθηματος, γιατι ετσι τους εχουν μεγαλωσει. να κρινεις απο τις πραξεις του αν σε αγαπαει οχι απο το αν σ το εκφραζει καλα.
    αυτος, γιατι δεν θελει να χωρισετε; τι σου απανταει; οτι σε αγαπαει ας πουμε; οτι τι;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δουλεψε λιγο πανω σε αυτο.
    το θεμα ειναι αν υπαρχει η αγαπη του,οχι αν στην δειχνει οπως θελεις.
    ο καθενας εκφραζεται διαφορετικα και συνηθως οι ανδρες ειναι πιο δυσκοιλιοι στην εκφραση συναισθηματος, γιατι ετσι τους εχουν μεγαλωσει. να κρινεις απο τις πραξεις του αν σε αγαπαει οχι απο το αν σ το εκφραζει καλα.
    αυτος, γιατι δεν θελει να χωρισετε; τι σου απανταει; οτι σε αγαπαει ας πουμε; οτι τι;
    Ναι μου λέει πάντα ότι με αγαπαει.αλλα εγώ αν δεν δω πράξεις δεν το πιστεύω.

Ασχολείται πολύ με την δουλειά του και όλα τα υπόλοιπα ίσως εγώ νομίζω ερχομαι τελευταία.

Θέλω και εγώ πολύ προσοχη και συναισθηματικη κυριως λογω της κατάστασης μου και ερχομαστε συχνά σε διαμαχες.

george1520
    Guest
    Κάποιες φορές οι άνθρωποι μας δείχνουν αυτό που έχουμε ανάγκη αλλά όχι με τον τρόπο που θέλουμε. Και κάπου εκεί τρώμε μια ήττα. Χωρίς να υπάρχει λόγος. Εννοώ ότι ο άντρας σου μπορεί να σου δείχνει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο και όχι με τον τρόπο που περιμένεις. Από ότι θυμάμαι σε ένα άλλο σου θέμα στα πρώτα σου ποστ έλεγες ότι σε στήριξε σε αυτό που περνάς. Εδώ όμως λες ότι δεν το κάνει..

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κάποιες φορές οι άνθρωποι μας δείχνουν αυτό που έχουμε ανάγκη αλλά όχι με τον τρόπο που θέλουμε. Και κάπου εκεί τρώμε μια ήττα. Χωρίς να υπάρχει λόγος. Εννοώ ότι ο άντρας σου μπορεί να σου δείχνει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο και όχι με τον τρόπο που περιμένεις. Από ότι θυμάμαι σε ένα άλλο σου θέμα στα πρώτα σου ποστ έλεγες ότι σε στήριξε σε αυτό που περνάς. Εδώ όμως λες ότι δεν το κάνει..
    Στα θέματα υγείας με έχει στηριξει.αλλά θέλω και συναισθηματικη στηριξη όχι μόνο πρακτική.

george1520
    Guest
    Δεν το έχουν όλοι με το συναίσθημα.. Του ειπες ποτέ τι ακριβώς περιμένεις από αυτόν; Πχ η φράση "συναισθηματική στήριξη" για τον κάθε άνθρωπο εχει διαφορετική ερμηνεία. Αφού περιμένεις κατι συγκεκριμένο... Θα πρέπει να του πεις.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν το έχουν όλοι με το συναίσθημα.. Του ειπες ποτέ τι ακριβώς περιμένεις από αυτόν; Πχ η φράση "συναισθηματική στήριξη" για τον κάθε άνθρωπο εχει διαφορετική ερμηνεία. Αφού περιμένεις κατι συγκεκριμένο... Θα πρέπει να του πεις.
    Ναι το εχω πει πολλές φορές μου λέει ότι θα αλλαξει και έχω δίκιο αλλά δεν το κανει

Senior Member
    Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί το προεξοφλείς ότι αν χωρίσεις θα πάθεις βαθιά κατάθλιψη και θα πεθάνεις. Κανείς δεν πέθανε από έναν χωρισμό. Σαν ιδεοληψίες δικές σου μου ακούγονται αυτά. Δούλεψέ το με κάποιον ψυχολόγο πως θα κάνεις την μεγάλη έξοδο που λένε και χώρισε. Απλά είναι τα πράγματα, εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα.

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί το προεξοφλείς ότι αν χωρίσεις θα πάθεις βαθιά κατάθλιψη και θα πεθάνεις. Κανείς δεν πέθανε από έναν χωρισμό. Σαν ιδεοληψίες δικές σου μου ακούγονται αυτά. Δούλεψέ το με κάποιον ψυχολόγο πως θα κάνεις την μεγάλη έξοδο που λένε και χώρισε. Απλά είναι τα πράγματα, εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα.
    Είμασταν χωρια ένα μήνα τωρα με δική μου πρωτοβουλία και η υγεία μου χειροτερε.και η ψυχικη κυριως και δεν αντεξα στη μοναξιά.

Κάθε φορά που βιωνω ένα χωρισμό περνάω από αυτο το στάδιο και δεν βγαίνω μέχρι να βρεθει ο επομενος.

Με ψυχολογο το δουλευω αλλά δεν.

Page 1 of 2 12 LastLast