Απόγνωση ,χρειάζομαι την γνώμη σας !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Απόγνωση ,χρειάζομαι την γνώμη σας !

Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται και πραγματικά θέλω την άποψη σας σε αυτό το θέμα ..Είμαι 18 χρονων (να σημειώσω ότι φαίνομαι μεγαλύτερη ,είμαι πιο ανεπτυγμένη για την ηλικία μ,πολύ εμφανίσιμη κ δυστυχώς η ευτυχώς πολύ έξυπνη λόγω συγκυριών της ζωής μου) και για αυτό τον λόγο απτην Τρίτη γυμνασίου έχω προχωρήσει σεξουαλικα..έκανα μια σχέση στο λύκειο π κράτησε 2,5 χρόνια ..ήταν πολύ δυνατή ..(αυτός με περνούσε 3 χρόνια)..είχαμε έρθει πολύ κοντά,κάναμε παρέα με τους φίλους του ,τους δικούς μου,πηγαίναμε παντού μαζί ,είχαμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου,κοιμόμασταν μαζί (μια φορά κάναμε έρωτα και βάλαμε τα κλάματα απτό πάθος δεν θα το ξεχάσω ποτέ)..όταν τελείωσε όλο αυτό ήμουν πολύ χάλια και δυστυχώς ξεσπασα στο να βγαίνω με διάφορους ,να κάνω σεξ και γενικά άρχισα να αναλώνομαι ,προσπαθώντας να τον ξεχάσω ..δυστυχώς το κόλπο δεν έπιασε γτ απλά δεν βρήκα κάποιον αντάξιο του ..όλοι ήταν περιστασιακοί ,ζητούσαν μόνο σεξ και γενικά κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να κανεις σχέση και να είναι ποιοτική ..έχω απογοητευτεί φουλ ..τώρα να σημειώσω ότι είμαι πρώτο έτος πανεπιστήμιο ..ξεκίνησα να βγαίνω με έναν αρκετά μεγαλύτερο μου ..εγώ 18 αυτός 30 ..βγαίνουμε εδώ κ 2 εβδομάδες ..πρώτη φορά ενώ είμαι σεξουαλικός άνθρωπος (βέβαια δεν ξέρω αν συμβάλλει η ηλικία σε αυτό) δεν ήθελα να προχωρήσω σε σεξ ..παρόλα αυτά με πίεσε κ με κατάφερε πράγμα π το μετάνιωσα ..γτ θέλω κάτι πιο σοβαρό αυτή την στιγμή ..βέβαια δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον προς εμου..απλά έχω ξενερώσει γτ μ δείχνει ότι επιδιώκει πολύ το σεξ και δεν μπορώ να καταλάβω προς τα που το πάει ..βέβαια το συζήτησα μαζί του και απλά ισχυριζόταν ότι είναι αρχή της γνωριμίας μας και ότι είναι λογικό να το θέλει ..τέλος πάντων ..ψάχνω τον πρώην μου παντού ..δεν του μοιάζει κανείς ..τους συγκρίνω όλους με αυτόν ..για να σας προλάβω έχω περάσει και χρονικό διάστημα μόνη μου να σκεφτώ κτλ ,έχω δοκιμάσει να μιλήσω σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ..αλλά δεν μπορώ να ‘συνέλθω’.

george1520
    Guest
    Καλημέρα.. Θα μπορούσες αυτη την σχέση που είχες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο να την κρατήσεις σαν μια καλή ανάμνηση μέσα σου και όχι να είναι εμπόδιο για κάτι καινούργιο. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μπορεί να σου δώσει κάτι διαφορετικό. Το να έχεις στο μυαλό σου μόνο ένα τρόπο για να πάρεις κάτι από τον άλλον δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Αποκλείεται να ήταν η τέλεια σχέση. Δεν υπάρχει τέλεια σχέση, ούτε τέλειοι άνθρωποι αλλά έχεις την ανάγκη να εστιάζεσαι μόνο στα όμορφα πράγματα και ίσως να τα μεγαλοποιεις. Ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείς ή ακόμη και να γράψεις σε ένα χαρτί τα καλά αλλά και τα κακά που είχε η σχέση σας. Με αυτόν τον τρόπο φέρνεις το μυαλό στο παρόν και σταματάς να έχεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο ως τον τέλειο. Πιστεύω αν δώσεις ευκαιρία στους άλλους θα μπορέσεις να πάρεις από αυτούς πράγματα που μπορεί να μην τα έχεις φανταστεί.
    Μπράβο σου που κατάφερες να μην πηγαίνεις με τον ένα και τον άλλον. Είναι ένας τρόπος για να τιμωρήσεις τον εαυτό σου; Δεν ξέρω. Να ξέρεις πως οι άνθρωποι ζητάνε από εμάς αυτά που τους βγάζουμε.
    όσο αφορά τον φίλο σου τώρα εμένα προσωπικά με ενόχλησε που ενώ εσύ ήθελες τον χρόνο σου όσο αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι αυτός πίεσε και έγινε το δικό του. Το σώμα είναι δικό σου και έπρεπε να το σεβαστεί. Μην μου πεις είναι 30 χρόνων και έχει ανάγκες κτλ.. Όταν δεν θες κάτι δεν έχει κανένας δικαίωμα να σε αναγκάσει να το κάνεις.. Είστε 2 βδομάδες μαζί, δεν είστε εκατό χρόνια και του το στέρησες. Είμαστε με ένα άνθρωπο αλλά πρέπει να σέβεται το σώμα μας και τις ανάγκες μας!!

Junior Member
    Συμφωνώ σε όλα αυτά που λες ..σίγουρα δεν ήταν η τέλεια σχέση αλλά ήταν περισσότερα τα καλα από τα άσχημα ..έχω γράψει και σε χαρτί το έχω κάνει αυτό π λες,μετά το έκαψα κιόλας ..
    Με τον καινούριο πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και θέλω να το συνεχίσω να δω μπας και μου βγάλει κάτι όμορφο ,μήπως εξελιχθεί σε κάτι ωραίο ,αλλά απτην άλλη σκέφτηκα ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι δεν ήθελα να προχωρήσω ..και αυτό με κρατάει πίσω ,με ξενερώνει και με κάνει να σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει και να ξανά μείνω μόνη μου.

george1520
    Guest
    Ξέρεις τι βλέπω; Ένα άνθρωπο που έχει φτιάξει στον μυαλό του τον τέλειο άντρα (όπως νομίζει), την τέλεια σχέση και τρέχει να προλάβει να τον βρει.. Δεν είναι αυτός? Πάμε παρακάτω? Αυτός? Όχι όχι πάμε παρακάτω. Δεν ξέρω τι θα κάνεις με την σχέση σου. Δες τι ανάγκες έχεις, δες αν σέβεται και πράξε ανάλογα.
    Επικεντρώσου στην σχολή σου, βγες, διασκέδασε, κάνε κάποια χόμπι και αν είναι να έρθει κάτι καλό θα έρθει μόνο του. Το να είναι στόχος σου αυτός και μόνο αυτός θα τρως συνέχεια απογοητεύσεις και θα λες "δεν θα βρω τον τέλειο άντρα" και τα πράγματα μετά θα είναι χειρότερα. Ζήσε σαν άνθρωπος της ηλικιας σου. Δεν σε πήραν τα χρόνια και άσε τον χρόνο να σου δώσει ότι είναι να σου δώσει.

Senior Member
    Έχεις κάνει 2μιση χρόνια σχέση στο λύκειο, μετά όταν τελείωσε όλο αυτό ξέσπασες στο να βγαίνεις με διάφορους να κάνεις σεξ και τώρα είσαι στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου και εδώ και 2 βδομάδες βγαίνεις με κάποιον που ήθελες να το πάτε πιο σιγά αλλά τελικά δεν το σεβάστηκε. Παράλληλα λες ότι έχεις μείνει και κάποιο διάστημα μόνη σου να σκεφτείς. Και ρωτάω εγώ τώρα, πόσο ήταν αυτό το διάστημα και τι συμπεράσματα έβγαλες;

Miliva21
    Guest
    Φίλη μου έχεις πέσει στη παγίδα που πέφτουν πολλές γυναίκες.....εξιδανίκευσες τον πρώτο σου ερωτα

Τελείωσε αυτή η σχέση και μετά για να ξεχάσεις ή να αναπληρώσεις το κενό ή τέλος πάντων επειδή ήθελες να έχεις περιπέτειουλες πειραματαστηκες σεξουαλικά με διάφορους αντρες.....

Ναι είναι αλήθεια....είναι δύσκολο να βρεις κάτι ποιοτικό....όμως γιατί τόση απελπισία;
    Είσαι μόνο 18 χρόνων!!!!....έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να γνωρίσεις αντρες και να κάνεις σχεσεις....Φυσικά και ο έρωτας είναι σπάνιος και δεν σε χτυπάει συνέχεια κατά κούτελα όμως είσαι στην αρχή ακόμα......

Γιατί τόση ανάγκη να σβήσεις από τον μυαλό σου τον πρώην; Άστον να υπάρχει σαν ωραία ανάμνηση.....μη προσπαθείς να βρεις κάτι να του μοιάζει! Κάθε σχέση είναι διαφορετική.....
    Ο πρώτος έρωτας πάντα είναι μια φούσκα μια εξιδανίκευση....τον έχουμε πλάσει ως τον ιδανικό και ας μην είναι έτσι....

Δεν θα σου πω ψέματα . ...μπορεί να αργήσεις να ξανά ερωτευτείς έτσι.... αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναερωτευτεις κάποια στιγμή.....Ίσως αυτή η στιγμή να ρθει στα 25 ή στα 30 ή στα 35....ποιος ξέρει;;,

Μάθε τον εαυτό σου ωστόσο......διεύρυνε τους ορίζοντες σου....σπούδασε...Κάνε νέα χόμπυ....ταξίδεψε....δες πως ζει ο υπόλοιπος κόσμος....Διάβασε....μαθε πράγματα....Γίνε πολύπλευρη προσωπικότητα...καλλιεργησ� �υ

Στο θέμα γκόμενοι είσαι αστέρι...όμως η ζωή δεν είναι μόνο σεξ αντρες και έρωτες...
    Κανένας άντρας πιστεύω δεν θα σε δει εύκολα σοβαρά αν του περνάς έντονα το ΠΟΛΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ....ανέπτυξε και άλλες πλευρές του εαυτού σου

Και τελευταίο πράγμα σαν γνώμη.....με όσους περισσότερους πας τόσο πιο δύσκολα θα ερωτευτείς.......γιατί όσο δίνεσαι και αναλωνεσαι σε εφημερες σχεσεις τόσο δεν θα σου κάνει αίσθηση... και τόσο θα ανεβάζεις τον πήχη και θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τους αντρες

Banned
    καπου ειχα πει οτι ειμαστε προγραματισμενοι να κολησουμε σε ενα συγκεκριμενο ανθρωπο οταν τον δουμε ενω νομιζουμε οτι αυτο ειναι επιλογη μας εχω νιωσει και εγω κατι αντιστοιχο αλλα αντισταθηκα στον υπνωτισμο ψευδαισθηση και δεν υπεκυψα εσυ απλα το πιστεψες οτι αυτο που εβλεπες ηταν τελειο γιατι τσιμπησες γι αυτο δε μπορεις να βρεις ιδιο γιατι απλα δεν υπαρχει αυτο που εχεις στο μυαλο σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sowhat View Post
    Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται και πραγματικά θέλω την άποψη σας σε αυτό το θέμα ..Είμαι 18 χρονων (να σημειώσω ότι φαίνομαι μεγαλύτερη ,είμαι πιο ανεπτυγμένη για την ηλικία μ,πολύ εμφανίσιμη κ δυστυχώς η ευτυχώς πολύ έξυπνη λόγω συγκυριών της ζωής μου) και για αυτό τον λόγο απτην Τρίτη γυμνασίου έχω προχωρήσει σεξουαλικα..έκανα μια σχέση στο λύκειο π κράτησε 2,5 χρόνια ..ήταν πολύ δυνατή ..(αυτός με περνούσε 3 χρόνια)..είχαμε έρθει πολύ κοντά,κάναμε παρέα με τους φίλους του ,τους δικούς μου,πηγαίναμε παντού μαζί ,είχαμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου,κοιμόμασταν μαζί (μια φορά κάναμε έρωτα και βάλαμε τα κλάματα απτό πάθος δεν θα το ξεχάσω ποτέ)..όταν τελείωσε όλο αυτό ήμουν πολύ χάλια και δυστυχώς ξεσπασα στο να βγαίνω με διάφορους ,να κάνω σεξ και γενικά άρχισα να αναλώνομαι ,προσπαθώντας να τον ξεχάσω ..δυστυχώς το κόλπο δεν έπιασε γτ απλά δεν βρήκα κάποιον αντάξιο του ..όλοι ήταν περιστασιακοί ,ζητούσαν μόνο σεξ και γενικά κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να κανεις σχέση και να είναι ποιοτική ..έχω απογοητευτεί φουλ ..τώρα να σημειώσω ότι είμαι πρώτο έτος πανεπιστήμιο ..ξεκίνησα να βγαίνω με έναν αρκετά μεγαλύτερο μου ..εγώ 18 αυτός 30 ..βγαίνουμε εδώ κ 2 εβδομάδες ..πρώτη φορά ενώ είμαι σεξουαλικός άνθρωπος (βέβαια δεν ξέρω αν συμβάλλει η ηλικία σε αυτό) δεν ήθελα να προχωρήσω σε σεξ ..παρόλα αυτά με πίεσε κ με κατάφερε πράγμα π το μετάνιωσα ..γτ θέλω κάτι πιο σοβαρό αυτή την στιγμή ..βέβαια δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον προς εμου..απλά έχω ξενερώσει γτ μ δείχνει ότι επιδιώκει πολύ το σεξ και δεν μπορώ να καταλάβω προς τα που το πάει ..βέβαια το συζήτησα μαζί του και απλά ισχυριζόταν ότι είναι αρχή της γνωριμίας μας και ότι είναι λογικό να το θέλει ..τέλος πάντων ..ψάχνω τον πρώην μου παντού ..δεν του μοιάζει κανείς ..τους συγκρίνω όλους με αυτόν ..για να σας προλάβω έχω περάσει και χρονικό διάστημα μόνη μου να σκεφτώ κτλ ,έχω δοκιμάσει να μιλήσω σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους ..αλλά δεν μπορώ να ‘συνέλθω’.
    Εχεις βαλει στον μυαλο σου τον πρωην σου σαν κατι μοναδικο..Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ανθρωπος ουτε ο τελευταιος.
    Πιστευω οτι χρειαζεσαι χρονο και βεβαια το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι ο πρωην , ειναι οτι βγαινεις με αντρες που δεν σε συγκινουν...η δεν τους αφηνεις να σε γνωρισουν και να τους γνωρισεις καλυτερα.
    Οπως και να 'χει οι μεγαλες αγαπες που στιγματιζουν την ζωη μας ειναι λιγες...Αλλα μην φοβασαι εισαι πολυ νεα....εχεις χρονο μπροστα σου....Θα ξανα ερωτευτεις σιγουρα, ισως και περισσοτερο.
    Οσο για τον 30αρη...εαν θες μια συμβουλη, ισως θα επρεπε να ψαχτεις περισσοτερο με αγορακια της ηλικιας σου, που εχουν πιο αυθορμητα συναισθηματα...Ισως να βρεθει εκει ο ερωτας που ψαχνεις.