Results 1 to 15 of 36
-
22-11-2019, 18:31 #1
νιωθω μοναξια , ποναω μεσα μου , ειμαι μονος !
Καλησπέρα σας να σας πω λιγα πραγματα για μενα , το ονομα μου ειναι Ιορδάνης και ειμαι -22 χρονών , γεννηθηκα και μενω στην Θεσσαλονικη .
Γεννηθηκα με ενα ματι να βλεπω εχω στραβισμο , δηλαδη με το ενα ματι δεν βλεπω .
Με μεγαλωσε η γιαγια μου απο μικρο με ειχε αδυναμια αλλα δυστηχως την εχασα σε ηλικια 63 ετων απο τον καρκινο !
Στο σχολειο οταν πηγαινα μικρος δεχτηκα μπουλινγκ , ημουν ηρεμο παιδι και ακομα ειμαι, δεν αντιδρουσα τα κρατουσα μεσα μου και καποια στιγμη
ξεσπαγα , ολοι με κοροδευαν , δεν με ηθελε κανεις ,
εγω τα κρατουσα μεσα μου δεν ημουν ποτε μαμακιας η αλλιως καρφι .
Αυτα εγιναν μεχρι τελους γυμνασιου , απο το λυκειο και μετα αντιδρουσα εβριζα και εγω
δεν καθομουν με σταυρωμενα χερια .
Δεν ειχα και δεν εχω παρεες φιλους , τα κοριτσια παντα με αγνουσαν δεν ειχα ποτε σχεση
με λεγαν ασχημο , γιαλαμπουκα με φωναζαν επειδη φορουσα γυαλλια , δεν ενιωσα αγαπη γενικα ,
δεν εχω βγει εξω να διασκεδασω οπως εχουν κανει αλλοι , για κανα καφε να εβγαινα 1 φορα την εμδομαδα με φιλους του ξαδερφου μου , ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη
και παιζω παιχνιδια , δεν εχω νιωσει την αγαπη , με απορριπτουν ολες .
τι με προτεινετε να κανω ;
- 22-11-2019, 18:41 #2george1520Guest
Τα παιδιά δυστυχώς βλέποντας το διαφορετικό το κοροϊδεύουν.. Πόσο μάλλον όταν το διαφορετικό δεν αντιδράει.. Πρέπει να ήταν δύσκολο για σένα όλο αυτό. Θα πρέπει πρώτα από όλα να αποδεχτείς τον εαυτό σου και να μην το θεωρείς το θέμα με το μάτι σου ως εμπόδιο για να γνωρίσεις κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν φτάνει να δώσουμε ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να μην θεωρούμε ότι θα μας απορριψουν και αυτοί.
Σπουδάζεις; Κάποιον χόμπι έχεις; Έχεις δοκιμάσει να βγεις μόνος για καφέ;
22-11-2019, 20:44 #3
Φίλε να μην ντρέπεσαι και να μην νιώθεις καθόλου άσχημα για τον εαυτό σου. Είσαι πληγωμένος για το μπούλιγκ που έχεις υποστεί, για το μοναδικό πρόσωπο της οικογένειας που σε μεγάλωσε και δυστυχώς έφυγε τόσο νωρίς και πολλά άλλα που εσύ ξέρεις. Το οτι δεν βλέπεις από το ένα μάτι και έχεις στραβισμό δεν σε κάνει άσχημο. Το όμορφο και το άσχημο είναι κάτι το υποκειμενικό για τον καθένα μας. Σε τελική ανάλυση το μπούλιγκ καθιερώθηκε επειδή δεν αντιδρούσες και όχι για την εμφάνιση. Είναι απίστευτο πόσα ζωώδη ένστικτα μπορεί να βγάλουν οι άνθρωποι ειδικά στην εφηβεία. Έχεις facebook? 'Εχεις φίλους εκεί? Κρατάς επαφές με άτομα από το λύκειο?
22-11-2019, 21:29 #4
Επειδή πολλοί έχουν μάθει να κοροϊδεύουν ένα άτομο που είτε τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, είτε η ιδιοσυγκρασία του δεν ταιριάζουν με το "κανονικό" που έχουν στο μυαλό τους, δεν σημαίνει ότι όλοι δεν εκτιμούν τα καλά χαρακτηριστικά του ίδιου ατόμου. Υπάρχουν άνθρωποι που επίσης έχουν ανάγκη για παρέα, για συντροφικότητα και που δεν δίνουν σημασία σε εξωτερικά χαρακτηριστικά. Να ξέρεις ότι δεν φταις εσύ αν κάποιοι είναι πεζοί και ανόητοι ώστε να κρίνουν έναν άνθρωπο από ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό.
Πρώτα απ'όλα πρέπει εσύ ο ίδιος να καταλάβεις και να πιστέψεις ότι είσαι μια χαρά άνθρωπος, ότι αξίζεις αγάπη και ότι μπορείς να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη. Αρχικά προσπάθησε σε ατομικό επίπεδο, ΜΗΝ μένεις στον υπολογιστή όλη την ώρα, βγες για περπάτημα μόνος σου, διάβασε κάτι που μπορεί να σε κάνει να γελάσεις. Να έχεις ΠΑΝΤΑ στο μυαλό σου όμως ότι είσαι ένας απλός άνθρωπος, που ΑΞΙΖΕΙ.
Μετά, ενδυνάμωσε αυτό το θετικό συναίσθημα, θα δεις τη ζωή με άλλα μάτια, μην αφήσεις την ρουτίνα και τη θλίψη να σε καταπιούν. Η δύναμη βρίσκεται στο μυαλό μας. Ξεκίνα μια δραστηριότητα που μπορεί να σου αρέσει, χωρίς φόβο του τι θα πουν οι άλλοι, το κάνεις για σένα για να περάσεις καλά. Αν αρχίσεις να περνάς καλά θα βελτιωθεί πάρα πολύ η ψυχολογία σου, και θα το εκλαμβάνουν αυτό οι υπόλοιποι.
Αν μάθεις εσύ να είσαι καλά με τον εαυτό σου θα βρεθούν κάποια στιγμή και άλλοι που θα είναι καλά μαζί σου. ;-)
Άρα, συνοψίζω: Αρχίζεις να κάνεις μικρές θετικές κινήσεις για να νιώσεις καλύτερα και να βγεις από τον φαύλο κύκλο των κακών σκέψεων και αρνητικών συναισθημάτων. Έχε ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ & ΘΕΛΗΣΗ και όλα θα γίνουν καλύτερα. Θα πάρει το χρόνο του όμως αξίζει τον κόπο.
22-11-2019, 22:28 #5
χιλια ευχαριστω ολους καταρχην για τις συμβουλες σας , εχω τελιωσει στο επαλ οικονομιας και διοικηση και πηγα ιεκ δημοσιο και τελειωσα θρησκευτικο και προσκηνματικο τουρισμο κατι σαν ξεναγος αλλα
δεν εχει συνεχεια δυστηχως το κατεργησαν απο το υπουργειο παιδειας .
απο χομπυ μου αρεσει το ποδοσφαιρο , πηγαινω καποιες φορες τραγουδαω καραοκε με αρεσει πολυ !
22-11-2019, 22:34 #6
Καλησπέρα Ιορδάνη.
Η ιστορία σου έχει αρκετά κοινά και με τα δικά μου στη ζωή..
Λυπάμαι που έχασες την γιαγά σου...
Ότι έπαθες το είχα πάθει και εγώ και ακριβώς τα ίδια έκανα αλλά καθώς μεγάλωνα, άρχιζα να αλλάζω.
Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή και ο κόσμος χάζεψε. Δύσκολα θα βρεις αληθινούς ανθρώπους που να ενδιαφέρονται και να δείχνουν ότι ενδιαφέρονται και να δίνουν και αγάπη.
Θεσσαλονίκη είσαι; Και εγώ είμαι από κει :)
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να προσπαθήσεις να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.. ξέρω είναι πολύ δύσκολο.. Προσπάθησε να το κάνεις και από κει που δεν θα το περιμένεις θα βρεις και κάποιον άνθρωπο αρκεί βέβαια να μην τα παρατήσεις.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. και σε μένα κορόιδευαν για άλλο πράγμα που έχω εγώ..
22-11-2019, 22:38 #7
Λυπάμαι πολύ για τα δύσκολα που έχεις περάσει. Ωστόσο ειλικρινά, καθόντουσαν στο ΙΕΚ να σε λένε γιαλαμπούκα και άσχημο μες στα μούτρα σου; Δεν νομίζω. Για να μην καταφέρεις να κάνεις έστω κάποιες υποτυπώδεις παρέες εκεί και να έχεις πάει για καφέ μόνο με τον ξαδερφό σου και τις παρέες του, κάτι κάνεις κι εσύ πολύ λάθος. Μην υιοθετείς για τον εαυτό σου την εικόνα που μπορεί να (νομίζεις ότι) έχουν για εσένα κάποιοι τριμάλακες. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, προσπάθησε να βγεις από το καβούκι σου και να κοινωνικοποιηθείς/δραστηριοποιηθείς ώστε και να γίνεις πιο ενδιαφέρων άνθρωπος, και να έχεις ευκαιρίες για γνωριμίες και να αποκτήσεις σταδιακά αυτοπεποίθηση.
22-11-2019, 22:48 #8Πες το μου και αυτόGuestΚαλησπέρα Ιορδάνη! Πέρασες δύσκολα μικρός δυστυχώς τα παιδιά είναι σκληρά πολλές φορές με οτιδήποτε διαφορετικό..
Είπες ότι σου αρέσει το ποδόσφαιρο. Ξέρω στην Θεσσαλονίκη ότι υπάρχουν γήπεδα που οργανώνουν τουρνουά και παίζουν μεταξύ τους ομάδες ερασιτεχνικά. Γιατί δεν πας να γραφτείς θα σε βοηθήσει και να κοινωνικοποιηθεις και να γνωρίσεις νέο κοσμο..
Μπορείς να ψάξεις και μια δουλειά ταυτόχρονα να απασχόλησαι.
22-11-2019, 22:56 #9
καλησπερα jordan! φιλε μου , θα σου πω κατις ,ειμαι σχεδον βεβαιος οτι οι ιδιες κοπελες που μπορει να συγκινηθουν απο το ομορφο μηνυμα σου , θα αντιδρουσαν οπως αυτες που αναφερεις, δλδ θα σε κοροδευαν η θα σε μειωναν πισω απο τη πλστη σου η κι εμπρος , ειναι αυτες που δεν θα ηθελαν μαζι σου σχεση! Την ιδια ομως στιγμη αυτες σαν θα διαβασουν τα λογια σου θα συγκινηθουν, θα κατηγορισουν τις κοπελες που αναφερεις! Ο λογος? η υπερτατη υποκρισια !! οι ψευτονεοδιανοουενες κοπελες της μνημονιακης νεολαιας μας!! ειναι πολυ το κριμα σαν βλεπουμε το ποσο πολυ αλλαξαν οι ελληνιδες !! απο τις ανταρτησες ! απο τις αξιοπρεπεστατες γυναικες της φτωχης μεν αλλα πλουσιας σε ηθος γυναικας της εποχης του μεσοπολεμου εως και των τελευταιων χρονων της χιλιετιριδας μας! Διοτις μετεπειτα εχουν ξεφτιλησει και εχουν ξεφτιληστει ενα μεγαλο μερος των συγγχρονων ελληνιδων! με αποτελλεσμα να περνσει κσι στα παιδια τους η ιδια κολτουρα! δυστυχως λοιπον θελουμε πολλαχρονια για να δουμε ξανα τις ελληνιδες οπου θαυμαζαν ακομα και στην Σκωτια!
Ιορδανη , αφου εισαι καλος χρηστης του υπολογιστη κι περνας ωρες σε αυτον θα σου ελεγα να προσπαθησεις μεσα απο σαιτ γνωριμιων να βρεις κοπελες αλλοδαπης προελευσης! μην το βλεπεις υποτιμιτικα , πλεον ενα τεραστιο ποσωστο σχεσεων γινετε με αυτον τον τροπο να ξερεις. Δικος μου φιλος ειναι σε σχεση με μια αξιοπρεπεστατη κοπελα -αν δεν κανω λαθος ιταλιδα -γνωριστικαν απο το διαδικτιο ! δεν θυμαμαι ακριβως πιο σαιτ ηταν επειη ο φιλος ηταν μελος σε 2-3 , στο τιντερ, στο μπαντου, δεν τα ξερω καλα εαν θες μαθαινω. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι εδινε καποια συνδρομη μηνιαια, ενα ποσο γυρο στα 15ευρο ανα μηνα. Ξερω οτι δεν ειναι λιγα ,εαν ειναι καποιος φτωχος ομως εαν συγκρινεις τα εξοδα που θες προσπαθωντας σε κλαμπ, καφετερειες να γνωρισεις γυναικα τωτες ειναι μεγαλη η διαφορα υπερ του ιντερνετικου τροπου! Αποψη μου ειναι οτι ειδικα για τα νεα αγορια ειναι πολυ καλη λυση,και το αναφερω εγω ο ιδιος οπου μεχρι πριν λιγο εκραζα, κοροδευα αυτες τις γνωριμιες! νομιζα οτι δεν αξιζουν! νομιζα οτιδεν υπαρχει ρομαντισμος, οτι ειναι βλακεια η δυαδικτιακη γνωριμια! ομως εκανα μεγαλο λαθος τελικα και ο πρωτευον λογος ειναι οτι αποφευγεις τις Ελληνιδες και την περιφερια τους!!
Ξερω οτι μπορει να ακουγομαι υπερβολικος και εν μερη ειναι λαθος μου να αναφερομαι τοσο απολυτα απεναντι στις ελληνιδες για αυτον τον λογο οφειλω να ξεκαθαριισω οτι δεν αναφερομαι σε ολες τις ελληνιδες! παρα στον μισο περιπου πληθυσμο αυτων, και συγκεκρημενα στις γυναικες οπου με φανατισμο ακολουθουν την ψευτοκουλτουρα , Δεν ειναι λοιπον ολες ετσι, ευτηχως υπαρχουν ακομα γυναικες οπου εχουν προσωπηκοτητα πλασμενη απο οικογενειακο υγειες περιβαλον, οπου ο χαρακτηρας τους δεν περιμενει την τηλοραση για να υπαρξη.
22-11-2019, 23:18 #10george1520Guest
22-11-2019, 23:26 #11
Γιώργο Πάνου, το πρόβλημα δεν είναι ο στραβισμός αυτού καθεαυτού, το πρόβλημα είναι ο στραβισμός σε συνδιασμό με την προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει ο άλλος Αν π.χ. μία κοπέλα γνωρίσει λέμε τον φίλο και του βγάζει τις κουβέντες με το τσιγκέλι ή δεν έχουν κοινά θέματα συζήτησης και βαριέται τη ζωή της η κοπέλα, δεν φταίει ούτε αυτή που είναι ψευτοκουλτουριάρα ούτε που περιμένει την τηλεόραση για να υπάρξει. Μπορεί να φταίει που ο άλλος δεν έχει βασικές κοινωνικές δεξιότητες, δεν έχει συγκεκριμένες απόψεις για πολλά θέματα ή διστάζει να τις εκφράσει και επιπλέον που ανοίγει το στόμα του και πετάει βατραχάκια. Λογικό η άλλη να βαρεθεί. Παράδειγμα φέρνω, δεν λέω ότι ο Ιορδάνης είναι έτσι.
Να σου πω κι ένα άλλο παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό, εγώ έχω μεγαλώσει σε μικρό μέρος και η τάξη μου ας το πω έτσι, ήταν γύρω στα 20-25 παιδιά. Μέσα σε αυτά ήταν και δύο παιδιά που ειχαν κάποια θέματα υγείας και είχαν και τα δύο τικ, ιδίως ο ένας πολύ έντονα. Εμείς γενικά από το δημοτικό ακόμα, μπορεί κατά καιρούς να δέναμε κάποιοι πιο πολύ μεταξύ μας, αλλά γενικά είμασταν όλοι μία παρέα και ιδίως το ένα παιδί με το έντονο πρόβλημα πάντα ήταν στον στενό πυρήνα αυτής της παρέας. Δεν τον κοροϊδέψαμε, τον αντιμετωπίζαμε ισότιμα, δεν τον αφήναμε εκτός. Ε λοιπόν κι όμως εκείνος έβγαζε ζήλιες και κακίες, τρωγόταν για καβγά, ερχόταν και ενοχλούσε στο άσχετο, κορόϊδευε αυτός τους υπόλοιπους (μέχρι και το άλλο παιδί το φώναζε "τίκα" για τα τικ του που δεν ήταν ούτε το 1/10 από όσα είχε ο ίδιος). Αρχικά είχαμε μεγάλη ανοχή, αργότερα στο γυμνάσιο πλέον αρχίσαμε να τον κάνουμε πέρα, σχεδόν ποτέ κανείς δεν τον κορόιδεψε για το πρόβλημά του όμως. Αντίθετα μπορεί να ερχόταν π.χ. και να έλεγε εμένα χοντρή ή τον παραδίπλα κοντό αλλά εμείς μπορεί να τον διαολόστελναμε ή να τον λέγαμε κωλόπαιδό ξέρω κι εγώ, για το θέμα του δεν λέγαμε ποτέ κάτι να του πατήσουμε τον κάλο. Μέχρι που πήγε λύκειο που χωριζόμασταν σε γειτονικές πόλεις και συνέχιζε τα ίδια και πλέον κάποιοι τρίτοι αλλά και από τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί πλέον αρχίσανε να του πατάνε συχνά τον κάλλο και να τον κοροϊδεύουν και για τα τικ του. Τα τικ όμως δεν ήταν η αιτία, ήταν η αφορμή για να βγάλουν οι άλλοι την απέχθιά τους για αυτόν. Όχι για το αυτοάνοσο που έχει, αλλά για τον κωλοχαρακτήρα του. Το ότι ακόμα και σήμερα είναι ένας 30τοσο χρονών μαντράχαλος ο οποίος κοιτάει να σπιουνεύει τον κόσμο, να παρακολουθεί τριγύρω τι γίνεται για να ρουφιανεύει στην αστυνομία ή σε παρέες ή οπουδήποτε το παραμικρό παράπτωμα του άλλου, το να βάζει φυτιλιές στον κόσμο για να τσακώνεται, να κάνει χαλάστρα σε άτομα που ξεκινάνε σχέση ή στα επαγγελματικά τους, που έχει γίνει ένας τσόγλανος που τον ζουν (ως πότε άραγε;)οι γονείς του και που δεν του μιλάει άνθρωπος και κοπέλα μπορεί να σταυρώσει μόνο καμια μαθυσμένη τουρίστρια για μια βραδιά, δεν έχει να κάνει με το θέμα υγείας του, αλλά με τις επιλογές του και τον σκατοχαρακτήρα του. Μόνος του επέλεξε να είναι αυτός που είναι.
Το άλλο το παιδί που έχει ακόμα πολύ εμφανή τικ, αλλά πάντοτε είχε ένα αξιοπρεπές προφίλ σαν άνθρωπος, σπούδασε, είχε νορμάλ κοινωνικές επαφές, γνωριμίες, δραστηριότητες και ζωή, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι παντρεμένος με μία πολύ όμορφη κοπέλα, έχει δύο παιδιά, έχει τη δουλειά του, τις παρέες του και κάνει μία καλή ζωή σε γενικές γραμμές. Άρα υπάρχει και η προσψπική ευθύνη σε όλα τα πράγματα, μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους ή στις γυναίκες που "χαλάσανε" ή στην άτιμη κοινωνία η ξέρω κι εγώ που αλλού.
23-11-2019, 00:27 #12
ιορδανη το συγκινητικο σου μηνυμα μου εδωσε ενα χτυπημα ωστε να καταλαβω ποσο υπερβολικα απετιτικος ειμαι απο την ζωη μου!! Το μηνυμα σου ειναι μαθημα σε εμας ολους οπου πικρενομαστε με τις λεπτομεριες και ξεχναμε τα βασικα οπου τα θεορουμε δεδομενα ενω για αλλους ειναι υπο διεκδικηση!!Το μηνυμα σου Ιορδανη σαν απο μηχανη Θεου θα σοκαρει πολλες και πολλους οπου κλεγομενοι και φαντασιοπληκτα καταθλιπτικοι γραφουν οτι δεν ειναι καλα!! και οτι ο Ερμης εχωντας μπει στον Υδροχοο τους εχει στερησει την καινουργια BMW ! η τις νεες τσαντες που κοστιζουν γυρο στα 3-4000 απο τις συνφορμητισες μας και οχι μονο. Η οτι ο νεος γκομενος δεν εχει σωστη αναλογια λυπους και μυικης μαζας! , η οτι δεν την πηγε το καλοκαιρι δυακοπες στην ερωτικη Σαντορινη αλλα την πηγε στην φωταγογιμενη Παρο και ξενοκοιτουσε τα κοριτσακια με τα μπραζιλ μαγιουδακια ! κι αυτο προκαλεσε στη"κυρια" στρες! αγχος μην δεν ειναι καψουρης ο συντροφος της!! Αυτα ειναι τα αιτεια των καταθληπτικων επεισοδιων πολλες φορες!
23-11-2019, 01:01 #13
Συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου Σονια, κι στα παραδηγματα οπου καταγταφεις - για τον κακο χαρακτηρα - αυτος ειναι αξιος της μοιρας του και δεν του φταιει καμια γυναικα!
Ομως εγω Σονια δεν αναφερω οτι οι γυναικες πρεπει να τον δεχτουν, η να πανε μαζι του για να μην νιωθει ασχημα ο Ιορδανης, η ο καθε Ιορδανης! Αυτο που ηθελα να πω κι να τονισω ειναι η υποκρισια!! ποσες φορες εχουμε δει γυναικες να λενε οτι ""εγω θα πηγαινα μαζι του κι ας ειναι καμπουρης διοτις αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο εσωτρικος του χαρακτηρας κι οχι το κορμι του! "" , Αυτο ειναι που μου την σπαει προσωπικα! Διοτις το να πει μια κοπελα , ξεκαθαρα οτι την ενδιαφερει ισοτιμα η εμφανηση με τον χαρακτηρα , δεν ειναι καθολου κακο!! διοτις και εγω ο ιδιος αυτο λεω, και στην ηλικια του Ιορδανη ξεκαθαρα με ενδιεφεραι η εμφανηση προτιστος , το ομορφο κορμι και οι θυλοπρεπεις καμπηλες σε μια κοπελα και τελος με ενδιεφεραι ο χαρακτηρας της! το ελεγα και δεν ντρεπομουν για αυτο! -βεβαια δεν το ελεγα στην κοπελα οπου διεκδηκουσα ,αυτονοητο νομιζω - αλλα δεν ελεγα σε παρεα, η να το παιζα κουλτουριαρης!!
Οσο για το "κατηγορρον μου" στις νεοελληνιδες εχει να κανει με την αναγκη να ανηκουν στην κοινωνια τους μεν αλλα ταυτοχρονος να παιζουν και τις πολητσμιακα ανοτερες!!
Οι κοπελες οπου αναφερει ο Ιορδανης δεν μπορουμε να ξερουμε τι ρολο βαρανε μειτε μπορουμε να ξερουμε το πως συμπεριφερετε ο ιδιος απεναντι τους! μα και να μας πει ενοειτε οτι θα μπορουμε να κρινουμε με υποθετικο χαρακτηρα και οχι με δεδομενο! Ετσι κι εκανα!
Συμπερασματικα λοιπον στο πρωτο μου μηνυμα ηθελα να καταγραψω δυο θεματα πρωτα το ποσο λαθος ειμαστε μερικες φορες με την μοιρα μας! με την τυχη μας, οτι πολλες φορες εχουμε τρομερες απαιτησεις! οτι θεωρουμε καποια πραματα τοσ δεδομενα !! ειμαστε τοσο επιπολαιοι δλδ, διοτις γυρο μας, στην διπλα πορτα ενας παρομοιος ανθρωπος με εμας ονειρευεται ως ειδανικα αυτα που τα εχουμε και δεν τα εκτιμουμε!
Δευτερον ηθελα να καυτιριασω το ποσο υποκρισια, το ποσο αδικες ειναι οι συγχρονες Ελληνιδες! θελουν νασυνδιασουν ακτιβησμο και ευαισθησια με τον απολυτο υλικο παραδεισο! , Δεν ειναι αντιθετα αυτατα δυο , αλλα ο τροπος που τα βαζουν μαζι ειναι πολυ προκλητικος. Απεναντιας βλεπεις κοπελες απο την υπολοιπη Ευρωπη να βγαζουν μια τοσο ομορφη απλοτυτα,να εχουν αληθεια στα λογια και στα θελω τους! αυτο μου την σπαει και με νευριαζει !! το δηθεν!!! οι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΤΟ "ΚΛΑΜΑ" του γιατι σε εμενα αυτος ο ανδρας??? Βλεπεις κοπελες να ξεκαθαριζουν τα θελω τους απο την πρωτη γνωριμια μαζι τους, κοπελες οπου μεσα απο την απλοτυτα τους και απο την ευθητιτα των λογων τους βγαζουν μια τοσο ξεκαθαρη εικονα!! Συγκεκριμενα μια τετοια κοπελα δεν θα ενοχλουσαι ουτε τον Ιορδανη ουτε κανενα εαν δεν ηθελε κατις ερωτικο μαζι του λογο του προβληματος υγειας!! Απεναντιας η κοπελα εκεινη οπου θελει να "δειξει" πως την γοητευει ο ανδρας με καποιο προβλημα υγειας , να το λεει στην παρεα της! η στους γυρο ωστε να προβαλει εναν χαρακτηρα οπου ειναι υπερανο οπτικων γουστων ,οπου εχει πνευματικες ανησιχιες και οπου ο ερωτησμος της ειναι σε αλλο επιπεδο απο αυτα των ζωων - και καλα - ενω την ιδια στιγμη στο μυαλο της εχει το πως θα αποφυγει τον Ιορδανη , το πως θ κερδησει κατις απο αυτον! διοτις πολυ απλα στο μυαλο της ειναι δυο πραγματα, το κερδος και η φυγουρα! αυτο ειναι το προφιλ της Ελληνιδας σε ενα αρκετα μεγαλο ποσωστο, ευτηχως ομως οχι αρκετα μεγαλο,υπαρχουν εκει εξω πολλες αξιεςκοπελες να ερωτευτει ο Ιορδανης κι ο καθε Ιορδανης, υπαρχουν εκει εξω πολλες γυναικες με τσαγανο και με ευθητιτα λογου ζηλευτη και απο τους ανδρες!
23-11-2019, 02:24 #14
Καλησπέρα και από εμένα. Καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω ένα συγνώμη από τον Ιορδάνη γιατί ήμουνα στη φάρα εκείνων των παιδιών που σε κορόιδευαν. Βλέπεις τέτοιο κολοπαιδι ήμουν κ γω στο σχολείο. Τώρα το χω μετανοιώσει φυσικά αλλά δεν πιστεύω ότι μετράει κ πολύ. Ιορδάνη να ξέρεις ότι είμαι σίγουρος και αυτοί που σε κορόιδευαν μεγαλονωντας θα το μετανοιωσουν όπως και εγώ. Και ξέρεις γιατί; γιατί θα μάθουν με τα χρόνια ότι ο όμορφος άνθρωπος δεν είναι ο εμφανίσιμος απαραίτητα. Αργείς βλέπεις να το καταλάβεις βλέπεις αλλά το καταλαβαίνεις κάποια στιγμή. Να μην απελπίζεσαι φιλαράκι. Το μυστιλκό είναι η αισιοδοξία. Πάντα να σκέφτεσαι θετικα και με χιούμορ και όλα θα πάνε καλά. Πάμε τώρα στα γκομενικα. Γιώργο Πάνου συμφωνώ σε πολλά αποτι γράφεις για το δήθεν της Ελληνίδας και του Έλληνα αλλά κ γενικότερα της σκατοχωρας μας. Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας εδώ γενικά είναι πως θα σε δει ο κόσμος και τι θα πει. Ζεις για τους άλλους και όχι για σένα. Στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Δεν σε πήραν κ τα χρόνια, μην αγχώνεσαι Ιορδάνη εφόσον είσαι του διαδικτύου επικεντρώσου εκεί. Βρες άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, χόμπι. Αποτι βλέπω είναι κάτι που σου αρέσει. Και το κυριότερο γραφτα όλα στα φρύδια σου φίλος. Μην σκας
Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!
23-11-2019, 11:12 #15
Οταν ενας ανθρωπος λαμπει εσωτερικα, τοτε λαμπει και εξωτερικα...
Εγω αυτο που θα σου προτεινα ειναι να παρατησεις τον υπολογιστη και να αλλαξεις σταση ζωης..Εαν δεν διεκδικισεις την ζωη σου, τοτε αυτη θα σε αφησει...
Εισαι τυχερος που εισαι σε μια μεγαλη πολη, πρεπει να το εκμεταλευτεις.
Υπαρχουν απειρα πραγματα να κανεις για να προσπαθησεις να βρεις φιλους και κοπελα...
Ισως θα μπορουσες να γραφτεις παλι σε ενα ιεκ...να κανεις ππου σου αρεσει...να γνωρισεις κοσμο μεσω του ιεκ και να εχεις και επαγγελματικη αποκατασταση..
Να πας σε κατι οργανωμενο με αρκετο κοσμο χομπυ...οπως καποιος χορος, καποιος συλλογος...να κανεις εθελοντισμο.....να κανεις ενα ομαδικο αθλημα...