νιωθω μοναξια , ποναω μεσα μου , ειμαι μονος ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Junior Member
    γιωργο αν εχεις κανα σιτε να μπω να γνωρισω βεβαιος !

Junior Member
    oποιος ενδιαφερεται και θελει να τα πουμε ας με κανει add sto facebook https://www.facebook.com/jo.to.alani

Senior Member
    έριξα μια ματιά στο προφίλ σου και ειλικρινά είσαι μια χαρά παιδί, δεν καταλαβαίνω γιατί σου έκαναν μπούλιγκ, Άσε το παρελθόν πίσω σου και προχώρα μπροστά. Αυτό που ανέφερες πριν για ξεναγός σε θρησκευτικό τουρισμό, θα μπορούσες να χεστείς στο τάληρο. Υπάρχουν πολλά ξένα γκρουπ ακόμα και 50 ατόμων που κάνουν το λεγόμενο τουρ "στα βήματα του Αποστόλου Παύλου" κυρίως από Ιταλία αλλά και Γερμανία με πολλές στάσεις στη Μακεδονία (Φίλιπποι, Θεσσαλονίκη, περίπλους του Αγίου Όρους, Βέροια). Το ολοκλήρωσες? Και σε ποιές γλώσσες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by JordanToAlani View Post
    Καλησπέρα σας να σας πω λιγα πραγματα για μενα , το ονομα μου ειναι Ιορδάνης και ειμαι -22 χρονών , γεννηθηκα και μενω στην Θεσσαλονικη .
    Γεννηθηκα με ενα ματι να βλεπω εχω στραβισμο , δηλαδη με το ενα ματι δεν βλεπω .
    Με μεγαλωσε η γιαγια μου απο μικρο με ειχε αδυναμια αλλα δυστηχως την εχασα σε ηλικια 63 ετων απο τον καρκινο !
    Στο σχολειο οταν πηγαινα μικρος δεχτηκα μπουλινγκ , ημουν ηρεμο παιδι και ακομα ειμαι, δεν αντιδρουσα τα κρατουσα μεσα μου και καποια στιγμη
    ξεσπαγα , ολοι με κοροδευαν , δεν με ηθελε κανεις ,
    εγω τα κρατουσα μεσα μου δεν ημουν ποτε μαμακιας η αλλιως καρφι .
    Αυτα εγιναν μεχρι τελους γυμνασιου , απο το λυκειο και μετα αντιδρουσα εβριζα και εγω
    δεν καθομουν με σταυρωμενα χερια .
    Δεν ειχα και δεν εχω παρεες φιλους , τα κοριτσια παντα με αγνουσαν δεν ειχα ποτε σχεση
    με λεγαν ασχημο , γιαλαμπουκα με φωναζαν επειδη φορουσα γυαλλια , δεν ενιωσα αγαπη γενικα ,
    δεν εχω βγει εξω να διασκεδασω οπως εχουν κανει αλλοι , για κανα καφε να εβγαινα 1 φορα την εμδομαδα με φιλους του ξαδερφου μου , ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη
    και παιζω παιχνιδια , δεν εχω νιωσει την αγαπη , με απορριπτουν ολες .

τι με προτεινετε να κανω ;
    Κι εγώ ακριβώς τα ίδια είχα ζήσει στην ηλικία σου, δεν έχω κάνει ακόμα κάτι (είμαι 33) αλλά δε με νοιάζουν οι γυναίκες (είμαι μοναχικός), βρες κάτι που να σε γεμίζει, κάποιο στόχο στη ζωή σου να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και θα έρθει και η γυναίκα. Εγώ ας πούμε θέλω να γίνω μεταφραστής. Βρες φίλους να βγαίνεις μέσω κάποιου χόμπι, πήγαινε για παράδειγμα σε ένα γήπεδο στη γειτονιά σου που παίζουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο και γνώρισε κι από εκεί κόσμο. Πίστεψέ με το παν είναι να έχεις την υγεία σου, εγώ από τότε που άρχισαν τα ψυχολογικά βασανίζομαι, η έλλειψη γυναίκας είναι μικρό πρόβλημα μπροστά σε αυτά. Τι παιχνίδια παίζεις στο κομπιούτερ?

Senior Member
    Γειά σου Jordan,

Φυσικά και μπορείς και εδώ να γράφεις και να chatάρεις και να προσπαθήσεις να κάνεις γνωριμίες στο fb ή όπου αλλού online, κατά τη γνώμη μου όμως πρέπει να προσπαθείς να βγεις έξω στον κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς face to face. Ήδη λες ότι περνάς πολλές ώρες στον υπολογιστή, το να τις κάνεις περισσότερες δεν νομίζω να σε βοηθήσει μακροχρόνια στην κοινωνικοποίηση και στην αυτοπεποίθησή σου.

Banned
    Ιορδανη φιλε μου, ειλικρινα νομιζω οτι εχεις πολλες δυνατοτητες !! μπορεις πολυ ευκολα ολα αυτα που γραφεις μεσα σε λιγο καιρο να κοιτας πισω κι να λες ποσο δυνατος εισαι που τα ξεπερασες!! Εγω πρωτος σου εγραψα οτι ο κοσμος ειναι περιεργος!! ομως εγω ο ιδιος θα σου πω οτι εκει εξω υπαρχουν κοπελες παρα πολυ αξιολογες!! κοπελες με συναισθηματα απηστευτα !! με ομορφια κι καλοσυνη που δεν μετριετε με τυποτα!! ομως και αυτες ειναι ντροπαλες!! αρα σαν ανδρας πρεπει εσυ να τις απευθυνεις τον λογο.
    Οσο για το φορουμ ,δυστυχως δεν μπορουμε να βγαινουμε μεταξυ μας, ουτε να γνωριζομαστε Ιορδανη. Δεν ειναι σαιτ γνορημιων απεναντιας λογο του οτι εχει να κανει με προσωπικα δεδομενα, και με ψυχικες ασθενειες η ανωνημια ειναι πολυ σημαντικη!! ποσο μαλον να βρεθουμε!!

Senior Member
    Δεν εχουν τοση αξια οι ανθρωποι. Μην σε νοιαζει τι σκεφτονται. Μην κυνηγας την παρεα τους. Διασκεδασε μονος σου. Γινε φιλος με τα αδεσποτα, τα δεντρα, τα συννεφα και τις πορνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Δεν εχουν τοση αξια οι ανθρωποι. Μην σε νοιαζει τι σκεφτονται. Μην κυνηγας την παρεα τους. Διασκεδασε μονος σου. Γινε φιλος με τα αδεσποτα, τα δεντρα, τα συννεφα και τις πορνες.
    Πολύ σωστός!

george1520
    Guest
    Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν.. Φτάνει να δώσουμε ευκαιρία, χρόνο, χώρο για να τους γνωρίσουμε. Καλή είναι και η μοναξιά δεν λέω... Αλλα για πόσο;

Senior Member
    Θα πω αυτό που λέω πάντα.

Σε κανέναν άνθρωπο στην γη δεν αξίζει να είναι μόνος. Τώρα εάν εσύ την επιζητάς την μονοξια τότε πάω πάσο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dxr View Post
    Θα πω αυτό που λέω πάντα.

Σε κανέναν άνθρωπο στην γη δεν αξίζει να είναι μόνος. Τώρα εάν εσύ την επιζητάς την μονοξια τότε πάω πάσο.
    Ο πατερας μου ελεγε οτι δε μου αξιζει τιποτα και οτι εχει προμαντεψει το μελλον μου που ειναι κοντα.

george1520
    Guest
    Ο πατερας μου ελεγε οτι δε μου αξιζει τιποτα και οτι εχει προμαντεψει το μελλον μου που ειναι κοντα.
    Και ποιος είπαμε ότι είναι ο πατέρας σου για να σου πει ότι δεν αξίζεις;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και ποιος είπαμε ότι είναι ο πατέρας σου για να σου πει ότι δεν αξίζεις;;
    Τους πολεμαω απο τη μερα που γεννηθηκα. Κουραστηκα.

george1520
    Guest
    Τους πολεμαω απο τη μερα που γεννηθηκα. Κουραστηκα.
    Δεν θα πολεμάς.. Απλά δεν θα δίνεις σημασία. Τα μάτια του πατέρα σου δεν είναι τα μάτια όλων. Αν αυτός είναι ανίκανος να δει τι αξίζεις δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις. Γιατί η εικόνα που έχει ο πατέρας σου για σένα πρέπει να είναι και η σωστή; Επειδή είναι ο πατέρας σου; Ε και;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν θα πολεμάς.. Απλά δεν θα δίνεις σημασία. Τα μάτια του πατέρα σου δεν είναι τα μάτια όλων. Αν αυτός είναι ανίκανος να δει τι αξίζεις δεν σημαίνει ότι δεν αξίζεις. Γιατί η εικόνα που έχει ο πατέρας σου για σένα πρέπει να είναι και η σωστή; Επειδή είναι ο πατέρας σου; Ε και;
    Ολοι συμφωνουν.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast