ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 42 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 626
    Senior Member
    Originally posted by lisa71
    Originally posted by λίτσα
    οπότε από ότι καταλαβαίνω το πραγματικό σου πρόβλημα είναι η εμφάνιση σου και όχι το ότι δεν έχεις κάνει ακόμα παιδί. απλά το ότι θες να κάνεις ένα παιδί ίσως σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το πραγματικό σου πρόβλημα εγώ αυτό κατααλαβαίνω δεν είναι λύση όμως αυτό δεν μπορούμε να χρεώνουμε στα παιδιά τις δικές μας ανασφάλειες.
    Λάθος κατάλαβες! Εάν ήθελα να βελτιώσω την εμφάνισή μου θα πήγαινα να βάλω γαστρικό δακτύλιο, να κάνω μια δυο πλαστικές, να ξόδευα σε επώνυμα ρούχα και τσουπ..έτοιμη! Σαν δημόσιος υπάλληλος, δεν μπορώ να βγάλω δάνειο 20,000ε και να προβώ σε τέτοιες ενέργειες? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνισή μου. Με ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας.
    αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας τότε καλό θα ήταν πρώτα να βρεις ένα σύντροφο και με κοινή συμφωνία να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί.λες πως δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου τότε γιατί επικεντρώνεσαι τόσο πολύ σε αυτό; και αν κάποιο πρωί ενώ έχεις φέρει στον κόσμο το παιδί που τόσο θέλεις ξυπνήσεις και νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αυτά που δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα τότε τι θα γίνει; πιστεύω πως πρώτα πρέπει να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και δεν μιλάω μόνο εξωτερικά και μετά να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση ζωής γιατί θα είναι κρίμα να επωμιστεί το παιδί τα δικά σου θέλω.

Senior Member
    Τώρα είδα και το post άνωθεν.

Κάνεις αναφορά σε γαστρικό δακτύλιο, πλαστικές κτλ
    Εσύ δλδ αν σου δινόταν η ευκαιρεία,θες να αλλάξεις πρόσωπο εντελώς, όχι απλά βελτίωση.

Επίσης δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση αλλά θες να κάνεις ένα παιδί ευπαρουσίαστο, για να μην περάσει και αυτό, αυτά που πέρασες και εσύ.

Βάσει λοιπόν όλων αυτών αλλά και της θέλησης σου, σου ξαναεύχομαι να γίνεις ευτυχισμένη, αλλά επίσης να δείξεις στο παιδί πως η μανούλα παρόλα τα παραπανίσια κιλάκια, τα κατάφερε, δουλεύει, δεν έχει ανάγκη κανένα!

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Τώρα είδα και το post άνωθεν.

Κάνεις αναφορά σε γαστρικό δακτύλιο, πλαστικές κτλ
    Εσύ δλδ αν σου δινόταν η ευκαιρεία,θες να αλλάξεις πρόσωπο εντελώς, όχι απλά βελτίωση.

Επίσης δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνιση αλλά θες να κάνεις ένα παιδί ευπαρουσίαστο, για να μην περάσει και αυτό, αυτά που πέρασες και εσύ.

Βάσει λοιπόν όλων αυτών αλλά και της θέλησης σου, σου ξαναεύχομαι να γίνεις ευτυχισμένη, αλλά επίσης να δείξεις στο παιδί πως η μανούλα παρόλα τα παραπανίσια κιλάκια, τα κατάφερε, δουλεύει, δεν έχει ανάγκη κανένα!
    Νόρα, wellcome to the club των \"οπισθοδρομικών\" του παρόντος φόρουμ..Η Λίζα έχει την εντύπωση πως όσοι καταθέτουν τις αντίθετες κατά βάση απόψεις τους το κάνουν γιατί δεν είναι τόσο προχωρημένοι όσο εκείνη - ελπίζω να μη μας καταλογίζει και ιδιοτέλεια, μόνο αυτό θάλειπε !!

Ολονών των \"οπισθοδρομικών\"\"μάλλιασε \" η γλώσσα να προσπαθούν να καταγράψουν τους προβληματισμούς τους για τυχόν επιπτώσεις πάνω στον ψυχισμό του επερχόμενου παιδιού με βάση μια απόφαση που έχει παρθεί κάτω από συνθήκες που η ίδια σαν άτομο δεν θεωρεί ιδανικές (ξενέρωμα, ηττοπάθεια, ασχήμια είναι δικοί της χαρακτηρισμοί για τον συναισθηματικό της κόσμο).
    Αν έλεγε ευθύς εξ αρχής, \"παιδιά εγώ τάχω μια χαρά με τον εαυτό μου, είμαι ένα ισορροπημένο και συγκροτημένο άτομο, ο συναισθηματικός μου κόσμος είναι πλήρης.. ΑΛΛΑ είμαι από πεποίθηση εναντίον του γάμου, θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια με εξωσωματική και να μεγαλώσω ένα παιδάκι\", ποιος θα έλεγε ξέρεις μην το κάνεις ? Ούτε ανήθικο είναι, ούτε παράνομο.... Αν και η συνειδητή επιλογή να μεγαλώσεις ένα παιδί χωρίς πατέρα είναι de facto μειονέκτημα για τον ψυχισμό του , εν τούτοις δεν θάναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο και κανείς δεν θα μπορούσε να προδικάσει ποια θα ήταν τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά...

Ίσως για να είναι ευχαριστημένη η θεματοθέτρια να λέγαμε όλοι εκείνο που θα ήθελε ν\' ακούσει..Θα ήταν όμως ωφέλιμη μια τέτοια συζήτηση για το μέλλον του δικού της παιδιού ??
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Πραγματικά δεν νομίζω ότι μας καταλογίζει κάτι και ούτε αυτά που διαβάζει της κάνουν εντύπωση.
    Ούτε τίθεται θέμα ευχαρίστησης της και φυσικά δεν μπήκε να της χαϊδέψουμε τα αυτιά

Μετά από τόσα posts, πιστεύω ότι σχεδόν έχει πάρει την απόφαση της και καλώς έκανε και κατέθεσε τους προβληματισμούς της.

Τώρα αν είμαστε οπισθοδρομικοί για κάποιους και τι έγινε?:)

Έγινε μια πανέμορφη κουβέντα σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα με απόψεις που καλύψανε όλα τα γούστα..οπισθοδρομικών και μη;)

Banned
    σαββα ξερεις που λειτουργει αυτη η τακτικη???
    κανεις ενα παιδι, εχεις ο ιδιος αρνητικα βιωματα και απορριψεις,
    αρα το φυσικο ειναι να το μεγαλωσεις φυτευοντας του στο κεφαλι να προσεχει να μην πεσει
    στην ιδια λουμπα του γονεα.
    Αν γεννηθει κοριτσι, θα γαλουχηθει με την τακτικη κανε 1,2,3 για να καπαρωσεις ενα αντρα μην την πατησεις οπως την πατησα εγω....

Δεν νομιζω να εχει νοημα ομως περαιτερω κουβεντα.
    Σε τετοια ηλικια ολοι μας ξερουμε οτι οι δρομοι μας ειναι ηδη χαραγμενοι και ειναι σχεδον αδυνατο να επαναχαρακτουν....

ΥΓ...... οσο για τα σχολια που διαβασα πχ κατι εμπνευστων κλπ κλπ, δεν τα χαρακτηριζω, φτανουν οι χαρακτηρισμοι που μπορει να κανει καποιος διαβαζωντας τα.

Senior Member
    Σε καποια εκπομπη στην τηλεοραση σχετικη με τις υιοθεσιες, ειχαν βγει ειδικοι απο τα ιδρυματα και ειχαν ξεκαθαρισει οτι τα υγειη παιδια ελευθερα προς υιοθεσια ειναι σχεδον ανυπαρκτα.Υπαρχουν πολλα παιδακια στα ιδρυματα που ομως δεν ειναι ελευθερα προς υιοθεσια γιατι και οι δυο η ενας γονιος τους κρατα την επιμελεια, αλλα δεν μπορει να τα φροντισει για διαφορους λογους προσωρινα..(ναρκωτικα, φυλακη..κλπ).Οι γονεις αυτοι δεν δινουν τη συγκαταθεση τους για την υιοθεσια, ελπιζουν οτι καποια στιγμη θα μπορεσουν να παρουν πισω τα παιδια τους.Στα ιδρυματα υπαρχουν παρα πολλα παιδακια με προβληματα υγειας(νοητικη υστερηση,συνδρομο νταουν,καρδιακα προβληματα ακομα και ειτζ αν θυμαμαι καλα) τα οποια ειναι στα αζητητα γιατι κανενας δεν τα θελει, βλεπετε η αγαπη εχει μετρο και για αυτα δεν φτανει...
    Οσο για τους υποψηφιους γονεις κοιτανε πρωτα το συμφερον του παιδιου.Να μεγαλωσει σε μια οικογενεια με αγαπη και σταθεροτητα που τοσο νωρις του ελλειψε.
    Ετσι αν παει καποια και τους πει οτι ειμαι ασχημη αλλα δεν κανω τιποτα για αυτο επειδη εχω ξενερωσει με τους ανδρες που θελουν τις μπαρμπι και γενικα δεν ασχολουμαι με αυτους και αμα ημουν ομορφη ολες οι πορτες θα ανοιγαν για μενα και θελω ενα ομορφο μωρο για να μην τραβηξει τα ιδια,νομιζω οτι ξερω τι απαντηση θα της εδιναν.

Senior Member
    Originally posted by zinovia
    Σε καποια εκπομπη στην τηλεοραση σχετικη με τις υιοθεσιες, ειχαν βγει ειδικοι απο τα ιδρυματα και ειχαν ξεκαθαρισει οτι τα υγειη παιδια ελευθερα προς υιοθεσια ειναι σχεδον ανυπαρκτα.Υπαρχουν πολλα παιδακια στα ιδρυματα που ομως δεν ειναι ελευθερα προς υιοθεσια γιατι και οι δυο η ενας γονιος τους κρατα την επιμελεια, αλλα δεν μπορει να τα φροντισει για διαφορους λογους προσωρινα..(ναρκωτικα, φυλακη..κλπ).Οι γονεις αυτοι δεν δινουν τη συγκαταθεση τους για την υιοθεσια, ελπιζουν οτι καποια στιγμη θα μπορεσουν να παρουν πισω τα παιδια τους.Στα ιδρυματα υπαρχουν παρα πολλα παιδακια με προβληματα υγειας(νοητικη υστερηση,συνδρομο νταουν,καρδιακα προβληματα ακομα και ειτζ αν θυμαμαι καλα) τα οποια ειναι στα αζητητα γιατι κανενας δεν τα θελει, βλεπετε η αγαπη εχει μετρο και για αυτα δεν φτανει...
    Οσο για τους υποψηφιους γονεις κοιτανε πρωτα το συμφερον του παιδιου.Να μεγαλωσει σε μια οικογενεια με αγαπη και σταθεροτητα που τοσο νωρις του ελλειψε.
    Ετσι αν παει καποια και τους πει οτι ειμαι ασχημη αλλα δεν κανω τιποτα για αυτο επειδη εχω ξενερωσει με τους ανδρες που θελουν τις μπαρμπι και γενικα δεν ασχολουμαι με αυτους και αμα ημουν ομορφη ολες οι πορτες θα ανοιγαν για μενα και θελω ενα ομορφο μωρο για να μην τραβηξει τα ιδια,νομιζω οτι ξερω τι απαντηση θα της εδιναν.
    τωρα μιλατε σοβαρα;η ζουμε σε αλλη κοινωνια;πως μπλεξατε την ομορφια τοσο πολυ σε αυτο το θεμα;και στο κατω κατω δεν ειναι αληθες πως η ομορφια ανοιγει πορτες;δεν το βλεπετε στη ζωη σας αυτο;ειναι τυχαιο πως οι περισσοτερες γραματεις ειναι γυναικες και μαλιστα καλοστεκουμενες;εκτος αν ειναι ειναι βυσματα οποτε βαζουν και ασχημοτερες η ειναι πολυ απαιτητικη η δουλεια.τα ταξι γιατι σταματαν στις ομορφες γυναικες,για τον χαρακτηρα τους;εκανε μια επισημανση η γυναικα η οποια ειναι και αληθης στο κατω κατω.η ομορφια παιζει ρολο και οποιος λεει οχι ψευδεται ασυστολως.και ναι γυναικες που εχουν βαρος 100 κιλα περιθωριοποιουνται σε σχεση με μια γκομεναρα λεπτη και ομορφη.η μηπως δεν το εχετε παρατηρησει και το εχω παρατηρησει μονο εγω;και ειναι ενα παραπονο της που το εξεφρασε γιατι το εχει νοιωσει στο πετσι της και δεν θα θελε και το παιδι της να εχει την ιδια αντιμετωπιση.που το κακο;οσο για τα παιδακια με ειδικες αναγκες,εχεις παει ποτε να ασχοληθεις με τετοια παιδιακια ζηνοβια;γιατι εγω εχω παει.και σε πληροφορω πως θελει 24 ωρες το 24ωρο ατομο να το προσεχει εφ`ορου ζωης.εσενα το δικο σου μετρο αγαπης θα ηταν τοσο ανθεκτικο να παρεις ενα τετοιο παιδι;μη λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι ...

Senior Member
    Απο ποτε η δουλεια της γραμματεας ειναι δειγμα επαγγελματικης καταξιωσης και απο ποτε ο καθε λιγουρης ταριφας ειναι κριτηριο επιτυχιας?

Οσο για την ομορφια, η φιλη μας, μας ανεπτυξε τις προσωπικες τις ανησυχιες απο τα πρωτα ποστ.
    Αν μια γυναικα εχει βαρος 100 κιλα και δεν κανει τιποτα για αυτο ακομα και αν οφειλεται σε λογους υγειας και εχει εγκαταλειψει τον εαυτο της στη μοιρα του, τοτε ο,τι και να πει κανεις ,περισσευει.

Senior Member
    δηλαδη πρεπει να αρεσει για να θεωρηθει επιτυχημενη;αυτο μου λες;να κανει κατι να χασει τα κιλα της;

Senior Member
    Originally posted by krino
    ΥΓ...... οσο για τα σχολια που διαβασα πχ κατι εμπνευστων κλπ κλπ, δεν τα χαρακτηριζω, φτανουν οι χαρακτηρισμοι που μπορει να κανει καποιος διαβαζωντας τα.
    εντελως ξεκαθαρο,με τρομαζει η διαυγεια του πνευματος σου...

Senior Member

Αν μια γυναικα εχει βαρος 100 κιλα και δεν κανει τιποτα για αυτο ακομα και αν οφειλεται σε λογους υγειας και εχει εγκαταλειψει τον εαυτο της στη μοιρα του, τοτε ο,τι και να πει κανεις ,περισσευει.
    τον τελευταίο χρόνο πήρα 23 κιλά και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα φάρμακα και δεν έχω καμμία διάθεση ψυχολογικά να αλλάξω τον εαυτό μου είτε μου αρέσει είτε όχι.προσπάθησα να συμβιβαστώ και τα ψιλοκατάφερα.αν τυχόν σου ζητούσα να μου πεις την γνώμη σου τι θα μου απαντούσες \'ότι και να σου πω περισσεύει\';τι να κάνουμε δεν είμαστε όλες κορμάρες μπορεί κάποτε να υπήρξαμε αλλά το τώρα μετράει.

Senior Member
    Οχι βεβαια.Να κανει κατι για να βρει την υγεια της γιατι η κατασταση της προδιδει αρρωστεια.
    Στ κατω κατω αν νοιωθει ανετα με αυτο εγω παω πασο, αλλα η φιλη μας δεν νοιωθει καλα και αυτο φαινεται.
    Το να φροντιζει κανεις τον εαυτο του, το σωμα του και να ενδιαφερεται για αυτο ειναι δειγμα ψυχικης υγειας.

Senior Member
    Οχι βεβαια.Να κανει κατι για να βρει την υγεια της γιατι η κατασταση της προδιδει αρρωστεια.
    Στ κατω κατω αν νοιωθει ανετα με αυτο εγω παω πασο, αλλα η φιλη μας δεν νοιωθει καλα και αυτο φαινεται.
    Το να φροντιζει κανεις τον εαυτο του, το σωμα του και να ενδιαφερεται για αυτο ειναι δειγμα ψυχικης υγειας.
    πιστευεις πως οι χοντροι ειναι αρρωστοι ανθρωποι;αν εμενα δεν με ενδιαφερει η εξωτερικη μου εμφανιση ειναι δειγμα ψυχικης ασθενειας;

Senior Member
    Και εγω εχω παρει κιλα απο τα φαρμακα αλλα δεν θα το χρησιμοποιησω σαν δικαιολογια να αφησω το εαυτο μου στην τυχη του και να μεμψιμοιρω οτι τι να κανουμε τωρα,ετσι ηρθαν τα πραγματα φταιει η ζωη η ατιμη και δεν με θελουν οι αντρες.

Senior Member
    ακριβώς η φίλη μας έχει πρόβλημα με την εξωτερική της εμφάνιση και προσπαθεί να κάνει και παιδί με αυτόν τον τρόπο. γιατί; για να του φορτώσει τις ανασφάλειές της;

Page 13 of 42 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast