ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 42 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 626
    Senior Member
    Originally posted by dodis
    (καλά,το εχετε κάνει μπάχαλο το θέμα.....)
    ....δεν θέλει άντρα, θέλει παιδάκι, σαφεστατο και απόλυτα αποδεκτό, δυσκολεύομαι να βρω που είναι το πρόβλημα.
    Αν οντως Λίζα θες παιδάκι χωρίς άντρα τότε εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το πρόβλημα υπάρχει αν καταβάθος θες όλο το πακέτο(κ σύζυγο δλδ)κ πιστεύεις πως δε μπορεις η τέλος πάντων δεν πρόκειται ν\'αποκτήσεις,

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by lisa71
    Τώρα για το αν θα ερωτευθώ κάποιον... Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μάλλον θα είμαι ερωτευμένη με το μωρό. Έπειτα δεν είμαι εμφανίσημη, έχω μέτρια εμφάνιση, δεν νομίζω να μου τύχει κάποιο \"τυχερό\".
    Μην τρελαθούμε τώρα!Στον έρωτα δεν τίθεται θέμα εμφάνισης!Κ ούτε το παιδί μπορεί να αντικαταστήσει την ανάγκη για έρωτα!
    Λίζα μου,φαίνεσαι λες κ κυνηγάς η ίδια τον εαυτό σου κ αυτός τρέχει κ τα\'χει χαμένα.Ηρέμησε.Το όνειρό σου για οικογένεια είχε μέσα κ έναν σύντροφο κ μπορείς να το πραγματοποιήσεις.Γιατί πελάγωσες έτσι?Να σε ρωτησω κάτι(η αλήθεια είναι πως δε διάβασα όλα τα μνμ σου,οπότε μπορει κ να\'χεις απαντησει βέβαια).Γιατί πιστεύεις πως έχεις αποτύχει να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου μέχρι σήμερα(υποθέτω πως το θες πολυ καιρό)?
    Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...Νομίζω πως ήταν τελικά τυχαίο γεγονός.

(Όντως ήθελα την δημιουργία οικογένειας από πάρα πολύ μικρή ηλικία).

Senior Member
    lisa...είπα κάτι πριν..αν είναι να \'ρθει θε να\'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει...αυτό πιστεύω τουλάχιστον για την δική μου ζωή, δεν τα αφήνουμε ολα στην τύχη τους, ούτε γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων...απλά κάποιες φορές πρέπει να κάτσουμε και λίγο στον πάγκο και να μπούμε στο επόμενο ημίχρονο...δεν ξέρεις πότε θα κάτσεις στον πάγκο, πόσο θα κάτσεις και πότε θα έρθει το δικό σου ημίχρονο....

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    (καλά,το εχετε κάνει μπάχαλο το θέμα.....)
    ....δεν θέλει άντρα, θέλει παιδάκι, σαφεστατο και απόλυτα αποδεκτό, δυσκολεύομαι να βρω που είναι το πρόβλημα.
    Αν οντως Λίζα θες παιδάκι χωρίς άντρα τότε εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το πρόβλημα υπάρχει αν καταβάθος θες όλο το πακέτο(κ σύζυγο δλδ)κ πιστεύεις πως δε μπορεις η τέλος πάντων δεν πρόκειται ν\'αποκτήσεις,
    Ναι, θέλω όλο το \"πακέτο\" αλλά ξέρω πως δεν μπορώ να το έχω. Πιστεύω πως σύζυγο θα αποκτήσω, ίσως, σε μεγάλη ηλικία (πενήντα και κάτι), κάποιον διαζευγμένο/χήρο που θα θέλει κάποια κυρία να περάσει τα γηρατειά του. Αλλά τότε θα είναι αργά για παιδί. Ίσως είναι γραφτό αυτά τα 2 -σύζυγος και παιδί- να μην συνυπάρξουν στην ζωή μου.

Senior Member
    lisa...είπα κάτι πριν..αν είναι να \'ρθει θε να\'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει...αυτό πιστεύω τουλάχιστον για την δική μου ζωή, δεν τα αφήνουμε ολα στην τύχη τους, ούτε γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων...απλά κάποιες φορές πρέπει να κάτσουμε και λίγο στον πάγκο και να μπούμε στο επόμενο ημίχρονο...δεν ξέρεις πότε θα κάτσεις στον πάγκο, πόσο θα κάτσεις και πότε θα έρθει το δικό σου ημίχρονο....
    Και γω αυτά πιστεύω.

Senior Member
    μην προδικάζεις το αυριο...κάποιες φορές το παρελθόν απο το μέλλον είναι τελείως διαφορετικά...

Senior Member
    Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...
    Ζουσες? Ενιωσες ποτέ να αφηνεσαι?Να αισθανεσαι εκτος απο το να σκεφτεσαι πώς θα ειναι η εικονα σου προς τα έξω?

Τωρα αν κοιτουσες πισω τί θα ελεγες?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    άρα αφου αυτά πιστεύεις εύχομαι απο καρδιάς να πάνε όλα καλά....και να κάνεις αυτό που λαχταράς, ένα παιδάκι...και να ειναι η σωστη απόφαση αυτή...γιατί κανείς δεν ξέρει τελικά....αν και πιστεύω πως αφου το θες τόσο πολύ και είσαι σίγουρη και έτοιμη όλα θα πανε μια χαρά....

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...
    Ζουσες? Ενιωσες ποτέ να αφηνεσαι?Να αισθανεσαι εκτος απο το να σκεφτεσαι πώς θα ειναι η εικονα σου προς τα έξω?

Τωρα αν κοιτουσες πισω τί θα ελεγες?
    Ζούσα...δεν ήμουν δήθεν. Απλώς πιστεύω πως όταν είσαι ενταγμένος σε μια μεγάλη παρέα, δεν μπορείς να είσαι εντελώς χύμα. Χρειάζεται να \"συμπνέεις\" με τους άλλους σε κάποια θέματα, πχ εμφάνιση, και να προσέχεις λίγο την συμπεριφορά.

Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.

Banned

Πιστεύω πως σύζυγο θα αποκτήσω, ίσως, σε μεγάλη ηλικία (πενήντα και κάτι), κάποιον διαζευγμένο/χήρο που θα θέλει κάποια κυρία να περάσει τα γηρατειά του.
    τι θα αλλαξει τοτε στα 50-55 σου (του)???
    θα κανεις αλλες εκπτωσεις που δεν κανεις σημερα??

Απο την αλλη προσωπικα αποσυνδεω το γεγονος το τι θα κανεις με το μελλον παιδι σου - αφου το εχεις αποφασισει.
    Μπορεις να το προγραμματισεις αλλα το αποσυνδεω απο την κουβεντα και επικεντρωνομαι στην λιζα αποκλειστικα.

Senior Member

Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...Νομίζω πως ήταν τελικά τυχαίο γεγονός.

(Όντως ήθελα την δημιουργία οικογένειας από πάρα πολύ μικρή ηλικία).
    οταν λες οτι δεν δημιουργησες ποτε σχεση με καποιον που ηθελε να σου φαει τσαμπα τα χρονια.....
    κατ αρχας με πας πολλες δεκαετιες πισω για το προχωρημενο ατομοπου μας ειπες οτι θεωρεις πως εισαι (για την ακριβεια ειπες οτι ισως ειναι προχωρημενη η αποφαση σου η καπως ετσι)
    εννοεις δλδ οτι εκανες σχεσεις \"με σκοπο τον γαμο\" και οποιαδηποτε σχεση που δεν φαινοταν να οδηγει εκει την θεωρουσες \"τσαμπα\"χασιμο χρονου?
    εγω κατι τετοιο αντιλαμβανομαι απο την τοποθετηση σου και θελω να σου πω, οτι δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΕ που να διωχνει πιο γρηγορα και πιο μακρια τους αντρες απο μια γυναικα προσανατολισμενη και αγχωμενη για γαμο........κι αν δεν το εχεις αντιληφθει οτι αυτο ηταν οπωσδηποτε ενα και βασικο σου λαθος, στο γνωστοποιω εγω με βεβαιοτητα μετα των περι \"τσαμπα\" δηλωσεων σου...

μα ποιος φανταζεσαι οτι θελει να τον βλεπεις σαν οχημα για να κανεις οικογενεια οταν κανεις μια σχεση μαζι του? ποιος μπορει να ερωτευτει καποια που αντι να αφεθει σε οποιαδηποτε εξελιξη μιας γνωριμιας , τον \"ζυγιζει \" αν θα της κατσει ως γαμπρος για να μη χανει χρονο?

Senior Member
    Δεν υποννοησα οτι ήσουν δηθεν, αναρωτήθηκα αν ζουσες με τον τροπο που εσυ ήθελες. Ή αν αναγνωριζες καταρχήν τί πραγματικα σε εκανε να νιωθεις καλα. Δεν συμφωνω οτι πρεπει να συμπλεεις με τους άλλους σε ολα τα θέματα οπως αυτο που αναφέρεις: προσωπικα μαλιστα οσο ταξιδεψα, με οσα ειδα κ ακουσα ενιωσα πιο πλουσια ανακαλυπτοντας την διαφορετικοτητα κ την ομορφια της. Καταλαβαινω οτι μπορει να ζητας μια κοινή ματια στα πραγματα ή έστω πιο κοντινη, ή μια σχετικη επικοινωνια, ομως αληθεια τί εξυπηρετει το να συμπνεεις (ή συμπλεεις) σε θέματα όπως η ομορφια?

Λαθη τακτικης δεν ειναι μια σχεση με καποιον που δεν μπορουμε να εχουμε απλα, λαθη τακτικης (ή μη) μπορει να χεις κανει κ να μην τα χεις παρει χαμπαρι. Δεν στο λέω για να ξυπνισω ενοχικα συνδρομα - καθε άλλο! Στο λέω γιατι βλέποντας τί εχεις κανει μπορει να σε βοηθησει να καταλαβεις καλύτερα τί θέλεις, ποια εισαι, πώς λειτουργεις, πώς μενεις ανικανοποιητη ή μονη.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    .......Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
    εκμεταλευτηκες, επαιξες, προσεξες........
    μηπως ξεχασες να ανοιχτεις, να δοθεις , να χαλαρωσεις και να ζησεις αληθινα?
    μηπως λεω...
    δεν ξερω πολλους να αγαπανε συμπαικτες...ξερω ομως πολλους που αγαπανε γυναικες που δινονται,δεν σχεδιαζουν δεν παιζουν, κι ας καουν.....

και μην απαντησεις παλι οπως τοσες φορες αν δεν υπαρχουν αλλες γυναικες που σχεδιαζουν και μαλιστα με ανηθικα σχεδια να κουκουλωσουν πλουσίουςκλπ....αρνουμαι να κοιταω τα χειροτερα για να δικαιωσω την μιζερια που περιγραφεις..
    σορυ κιολας αλλα οτι σιχαθηκα στην ζωη μου ηταν οι γυναικες \"πουεπαιξαν το παιχνιδι σωστα χωρις λαθη τακτικης \" ειτε τους βγηκε καλα το\"παιχνιδι\", ειτε ατυχησαν τελικα οπως δυστυχως εσυ...

καλως η κακως μερικα παιχνιδια ειναι πιο εξυπνα απ οτι καποιοι υπολογιζουν και σηκωνονται και φευγουν...

Senior Member
    Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν.
    K ξερεις γιατι σε ρώτησα?Απο το κειμενο αυτο νιωθω οτι πας πολυ προγραμματισμενη, πολυ κοντρολαρισμενη για ολα. Οχι οτι ειναι κατι κακο, αλλα οταν αφορα το συναισθημα, ειναι σαν να χανεις το ιδιο το συναισθημα. Εμενα ολο το παραπανω μου κανει σαν \"αποτιμηση-απογραφή γιατι δεν παντρευτηκα\". Σαν να σκεφτεσαι \"μα γιατι?\" \"αφου εκανα ολα οσα πρεπει\". \"Ξοδεψα χρηματα να γινω ομορφη\", ημουν \"καθώς πρεπει\"....Γι αυτο κ σε ρωτησα αν ζουσες? Αν σε μια σχεση ειχες παντα σαν αυτοσκοπο τον γάμο, αφαιρούσες ουσιαστικα απο μπροστα σου τον ανθρωπο που ειχες, τις δικες του επιθυμιες, τις δικες του αναγκες....Αν γνωριζα εναν αντρα κ συνειδητοποιουσα οτι κατι τετοιο παιζει θα αισθανομουν πώς δεν θέλει εμενα, αλλα τον γαμο, το παιδι. Οτι ειμαι απλα ο τροπος να φτασει καπου, οχι το άλλο μισο του \"ολοκληρου\".

Banned
    ρεμεντυ μην εισαι υπερβολικη.
    Διακρινω και εγω καποια λαθη της λιζας, αλλα περνας στο αλλο ακρο.
    Εξαλλου αν θελει να μπει σε μια τετοια διαδικασια αυτοκριτικης και συζητησης θα πρεπει να το βαλει και η ιδια και οχι να το εκμαιευσει καποιος απο τους συζητητες....

Και η υπερβολη ειναι στο \"σιχαθηκα\" κλπ...

Page 18 of 42 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast