Results 256 to 270 of 626
-
03-02-2009, 23:43 #256
Originally posted by dodis
(καλά,το εχετε κάνει μπάχαλο το θέμα.....)
....δεν θέλει άντρα, θέλει παιδάκι, σαφεστατο και απόλυτα αποδεκτό, δυσκολεύομαι να βρω που είναι το πρόβλημα.
- 03-02-2009, 23:45 #257
Originally posted by Arsi
Originally posted by lisa71
Τώρα για το αν θα ερωτευθώ κάποιον... Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μάλλον θα είμαι ερωτευμένη με το μωρό. Έπειτα δεν είμαι εμφανίσημη, έχω μέτρια εμφάνιση, δεν νομίζω να μου τύχει κάποιο \"τυχερό\".
Λίζα μου,φαίνεσαι λες κ κυνηγάς η ίδια τον εαυτό σου κ αυτός τρέχει κ τα\'χει χαμένα.Ηρέμησε.Το όνειρό σου για οικογένεια είχε μέσα κ έναν σύντροφο κ μπορείς να το πραγματοποιήσεις.Γιατί πελάγωσες έτσι?Να σε ρωτησω κάτι(η αλήθεια είναι πως δε διάβασα όλα τα μνμ σου,οπότε μπορει κ να\'χεις απαντησει βέβαια).Γιατί πιστεύεις πως έχεις αποτύχει να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου μέχρι σήμερα(υποθέτω πως το θες πολυ καιρό)?
(Όντως ήθελα την δημιουργία οικογένειας από πάρα πολύ μικρή ηλικία).
03-02-2009, 23:49 #258
lisa...είπα κάτι πριν..αν είναι να \'ρθει θε να\'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει...αυτό πιστεύω τουλάχιστον για την δική μου ζωή, δεν τα αφήνουμε ολα στην τύχη τους, ούτε γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων...απλά κάποιες φορές πρέπει να κάτσουμε και λίγο στον πάγκο και να μπούμε στο επόμενο ημίχρονο...δεν ξέρεις πότε θα κάτσεις στον πάγκο, πόσο θα κάτσεις και πότε θα έρθει το δικό σου ημίχρονο....
03-02-2009, 23:51 #259
Originally posted by Arsi
(καλά,το εχετε κάνει μπάχαλο το θέμα.....)
....δεν θέλει άντρα, θέλει παιδάκι, σαφεστατο και απόλυτα αποδεκτό, δυσκολεύομαι να βρω που είναι το πρόβλημα.
03-02-2009, 23:52 #260
lisa...είπα κάτι πριν..αν είναι να \'ρθει θε να\'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει...αυτό πιστεύω τουλάχιστον για την δική μου ζωή, δεν τα αφήνουμε ολα στην τύχη τους, ούτε γινόμαστε έρμαια των καταστάσεων...απλά κάποιες φορές πρέπει να κάτσουμε και λίγο στον πάγκο και να μπούμε στο επόμενο ημίχρονο...δεν ξέρεις πότε θα κάτσεις στον πάγκο, πόσο θα κάτσεις και πότε θα έρθει το δικό σου ημίχρονο....
03-02-2009, 23:57 #261
μην προδικάζεις το αυριο...κάποιες φορές το παρελθόν απο το μέλλον είναι τελείως διαφορετικά...
04-02-2009, 00:00 #262
Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...
Τωρα αν κοιτουσες πισω τί θα ελεγες?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
04-02-2009, 00:02 #263
άρα αφου αυτά πιστεύεις εύχομαι απο καρδιάς να πάνε όλα καλά....και να κάνεις αυτό που λαχταράς, ένα παιδάκι...και να ειναι η σωστη απόφαση αυτή...γιατί κανείς δεν ξέρει τελικά....αν και πιστεύω πως αφου το θες τόσο πολύ και είσαι σίγουρη και έτοιμη όλα θα πανε μια χαρά....
04-02-2009, 00:12 #264
Originally posted by Sofia
Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...
Τωρα αν κοιτουσες πισω τί θα ελεγες?
Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
04-02-2009, 00:18 #265
Πιστεύω πως σύζυγο θα αποκτήσω, ίσως, σε μεγάλη ηλικία (πενήντα και κάτι), κάποιον διαζευγμένο/χήρο που θα θέλει κάποια κυρία να περάσει τα γηρατειά του.
θα κανεις αλλες εκπτωσεις που δεν κανεις σημερα??
Απο την αλλη προσωπικα αποσυνδεω το γεγονος το τι θα κανεις με το μελλον παιδι σου - αφου το εχεις αποφασισει.
Μπορεις να το προγραμματισεις αλλα το αποσυνδεω απο την κουβεντα και επικεντρωνομαι στην λιζα αποκλειστικα.
04-02-2009, 00:19 #266
Πιστεύω πως ήταν τυχαίο γεγονός. Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...Νομίζω πως ήταν τελικά τυχαίο γεγονός.
(Όντως ήθελα την δημιουργία οικογένειας από πάρα πολύ μικρή ηλικία).
κατ αρχας με πας πολλες δεκαετιες πισω για το προχωρημενο ατομοπου μας ειπες οτι θεωρεις πως εισαι (για την ακριβεια ειπες οτι ισως ειναι προχωρημενη η αποφαση σου η καπως ετσι)
εννοεις δλδ οτι εκανες σχεσεις \"με σκοπο τον γαμο\" και οποιαδηποτε σχεση που δεν φαινοταν να οδηγει εκει την θεωρουσες \"τσαμπα\"χασιμο χρονου?
εγω κατι τετοιο αντιλαμβανομαι απο την τοποθετηση σου και θελω να σου πω, οτι δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΕ που να διωχνει πιο γρηγορα και πιο μακρια τους αντρες απο μια γυναικα προσανατολισμενη και αγχωμενη για γαμο........κι αν δεν το εχεις αντιληφθει οτι αυτο ηταν οπωσδηποτε ενα και βασικο σου λαθος, στο γνωστοποιω εγω με βεβαιοτητα μετα των περι \"τσαμπα\" δηλωσεων σου...
μα ποιος φανταζεσαι οτι θελει να τον βλεπεις σαν οχημα για να κανεις οικογενεια οταν κανεις μια σχεση μαζι του? ποιος μπορει να ερωτευτει καποια που αντι να αφεθει σε οποιαδηποτε εξελιξη μιας γνωριμιας , τον \"ζυγιζει \" αν θα της κατσει ως γαμπρος για να μη χανει χρονο?
04-02-2009, 00:21 #267
Δεν υποννοησα οτι ήσουν δηθεν, αναρωτήθηκα αν ζουσες με τον τροπο που εσυ ήθελες. Ή αν αναγνωριζες καταρχήν τί πραγματικα σε εκανε να νιωθεις καλα. Δεν συμφωνω οτι πρεπει να συμπλεεις με τους άλλους σε ολα τα θέματα οπως αυτο που αναφέρεις: προσωπικα μαλιστα οσο ταξιδεψα, με οσα ειδα κ ακουσα ενιωσα πιο πλουσια ανακαλυπτοντας την διαφορετικοτητα κ την ομορφια της. Καταλαβαινω οτι μπορει να ζητας μια κοινή ματια στα πραγματα ή έστω πιο κοντινη, ή μια σχετικη επικοινωνια, ομως αληθεια τί εξυπηρετει το να συμπνεεις (ή συμπλεεις) σε θέματα όπως η ομορφια?
Λαθη τακτικης δεν ειναι μια σχεση με καποιον που δεν μπορουμε να εχουμε απλα, λαθη τακτικης (ή μη) μπορει να χεις κανει κ να μην τα χεις παρει χαμπαρι. Δεν στο λέω για να ξυπνισω ενοχικα συνδρομα - καθε άλλο! Στο λέω γιατι βλέποντας τί εχεις κανει μπορει να σε βοηθησει να καταλαβεις καλύτερα τί θέλεις, ποια εισαι, πώς λειτουργεις, πώς μενεις ανικανοποιητη ή μονη.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
04-02-2009, 00:25 #268
.......Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
μηπως ξεχασες να ανοιχτεις, να δοθεις , να χαλαρωσεις και να ζησεις αληθινα?
μηπως λεω...
δεν ξερω πολλους να αγαπανε συμπαικτες...ξερω ομως πολλους που αγαπανε γυναικες που δινονται,δεν σχεδιαζουν δεν παιζουν, κι ας καουν.....
και μην απαντησεις παλι οπως τοσες φορες αν δεν υπαρχουν αλλες γυναικες που σχεδιαζουν και μαλιστα με ανηθικα σχεδια να κουκουλωσουν πλουσίουςκλπ....αρνουμαι να κοιταω τα χειροτερα για να δικαιωσω την μιζερια που περιγραφεις..
σορυ κιολας αλλα οτι σιχαθηκα στην ζωη μου ηταν οι γυναικες \"πουεπαιξαν το παιχνιδι σωστα χωρις λαθη τακτικης \" ειτε τους βγηκε καλα το\"παιχνιδι\", ειτε ατυχησαν τελικα οπως δυστυχως εσυ...
καλως η κακως μερικα παιχνιδια ειναι πιο εξυπνα απ οτι καποιοι υπολογιζουν και σηκωνονται και φευγουν...
04-02-2009, 00:28 #269
Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
04-02-2009, 00:32 #270
ρεμεντυ μην εισαι υπερβολικη.
Διακρινω και εγω καποια λαθη της λιζας, αλλα περνας στο αλλο ακρο.
Εξαλλου αν θελει να μπει σε μια τετοια διαδικασια αυτοκριτικης και συζητησης θα πρεπει να το βαλει και η ιδια και οχι να το εκμαιευσει καποιος απο τους συζητητες....
Και η υπερβολη ειναι στο \"σιχαθηκα\" κλπ...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....