Results 286 to 300 of 626
-
04-02-2009, 01:31 #286
ετσι κρινακο,πως σου φαινεται να αλλαζουν οι ρολοι;που ειναι η επικριτικη ειρωνια σου;πως σου φαινεται απο κριτης να εισαι ο krino-μενος;δεν σου αρεσει να βγαινουν τα λαθη και οι αδυναμιες σου στο πλατυ κοινο;να φαινεται ο αστατος χαρακτηρας σου και οι αντιφατικες σου προτασεις με αποδειξεις τα δικα σου γραφομενα;γιατι ολοι τα διαβαζουμε και οταν τα βλεπουμε συγκεντρωμενα τα κρινουμε και εμεις....φιλαρακο.και μη μου χανεις την ψυχραιμια σου θελω να παιξω και αυριο μαζι σου.αρχιδαρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
- 04-02-2009, 01:38 #287
Originally posted by Arsi
[
Οι περισσότεροι από μας, μιας και είμαστε στο παρον φόρουμ, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Εκτός και αν μπαίνουμε για να περάσουμε την ώρα μας και να την κάνουμε κοπάνα. Είναι μαθηματικά αδύνατο να γίνουμε κάποτε τέλειοι.
Επίσης εδώ μιλάμε ψυχολογικά, δεν μιλάμε λογικά, δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι....
Λέμε τα της ψυχής μας....
Δεν είναι Ιερά εξέταση για να καταδικάζουμε τις ανθρώπινες αδυναμίες.
04-02-2009, 01:39 #288
και κατι τελευταιο να παω και για νανι(σορυ βρε λιζα που σου χαλαμε το θεμα).Οσο χωνεσαι και κρινεις εμας,τοσο θα σε κρινω και εγω ,καταλαβες φιλαρακο;μπας και μαθεις να φερεσαι λιγακι.κατα τα αλλα σε ευχαριστω για σημερα,γελασα με την ψυχη μου,να σαι καλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
04-02-2009, 01:48 #289
Originally posted by nature
[
Επίσης εδώ μιλάμε ψυχολογικά, δεν μιλάμε λογικά, δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι....
Δεν είναι Ιερά εξέταση για να καταδικάζουμε τις ανθρώπινες αδυναμίες. [/quote]Να σου πω την αλήθεια δε σε καταλαβαίνω.Ποιος δλδ μπαίνει για να περάσει την ώρα του,ή δε λέει τας της ψυχής του,ή μπήκε να μιλήσει λογικά κ να περάσει τη Λίζα απο ιερά εξέταση?Εσύ αυτή τη στιγμή μιλάς ψυχολογικά εχεις την εντύπωση?????
04-02-2009, 01:58 #290
Δεν είμαι ψυχολόγος.
Πάντως σίγουρα δεν μιλάω μόνο με τη λογική που σε διαβεβαιώ έχω αρκετή.
Όσο για τα υπόλοιπα ας ρωτήσεις τη λίζα τι γεύση της έχουν αφήσει....
04-02-2009, 02:14 #291
nature ανθρωπινη αδυναμια ειναι να λεμε την αποψη μας με λαθος τροπο και να λεμε μια αποψη που δεν αρεσει σε αλλους και ειναι καταδικαστικη και οπισθοδρομικη και να την περναμε απο Ιερα Εξεταση. Μη μας περνας απο Ιερα Εξεταση.
04-02-2009, 02:21 #292
Δε μπορώ να σε καταλάβω πάλι!!!Τόσος πόνος για τη Λίζα κ προσοχη να μη νιώσει άσχημα κ απ\'την αλλη κάνεις επίθεση στα καλά του καθουμένου....κ μιλάς για λογική-αναισθησία,πλάκα στο φόρουμ κ μετά κοπάνα,κατηγορείς τον τρόπο που απαντάω στη Λίζα...κ κατα τα άλλα ενδιαφέρεσαι για το πως θα αισθανθουν τα μέλη του φόρουμ?Κ κάτι άλλο για σένα μπορεί να είναι σωστος τρόπος βοήθειας να κάνεις τον άλλον να νιώθει απλα \'ενταξει\' κ για μένα να τον κάνω να σκεφτεί κ κάτι άλλο,να πω αυτό που πιστεύω όταν νιώθω πως οι επιλογές του τον οδηγούν λάθος.Κ δεν ξέρω πόση λογική έχεις αλλά πάντως ψυχολογικά δεν μιλάς.
Κ όσο για το πως μιλάς ρώτησα εμένα τη γεύση που μου άφησαν.Που θες να είσαι κ ανθρώπινη.
04-02-2009, 02:39 #293
Δεν βλέπω που έκανα επίθεση....και μάλιστα προσωπικά σε σένα.
Αν μετά από τόσα ποστ πάλι μου διαφεύγει δείξτο μου.
Η ατμόσφαιρα της Ιεράς Εξέτασης αφορά την γενική ατμόσφαιρα που εισέπραξα και όχι λόγια κάποιου συγκεκριμένου ατόμου.....
Η κοπάνα δεν αφορά εσένα προσωπικά που το είδες αυτό? όμως είσαι σίγουρη για όλους μα όλους τους άλλους? Και για να κάνω πρώτη την αρχή της ειλικρίνειας θα σου πω ότι και εγώ μερικές φορές μπαίνω από ποταπό κίνητρο. Απλά βαριέμαι ή πιέζομαι από τη δουλειά που πρέπει να κάνω στον υπολογιστή και προτιμώ να κουβεντιάσω. Αποκλείεται να το κάνουν και άλλοι? Ολοι δηλαδή και πάντα μπαίνουν μόνο και μόνο για να μεταλαμπαδεύσουν τα φώτα τους?
04-02-2009, 02:43 #294
Originally posted by nature
[
Δεν είναι Ιερά εξέταση για να καταδικάζουμε τις ανθρώπινες αδυναμίες. [/quote]
04-02-2009, 02:51 #295
Arsi, αυτό είναι αυτοκριτική και αφορά ΟΛΟΥΣ μας.
Αφορά επίσης τη συνολική γεύση που μου άφησε το θέμα.....
Δεν αφορά εσένα....
Απλά τα λόγια σου μου έδωσαν την ευκαιρία να ξετυλίξω τη σκέψη μου....
Καληνύχτα :)
04-02-2009, 03:06 #296
Αυτοκριτική που δεν αφορά εσένα όμως.
καληνύχτα.
04-02-2009, 07:59 #297
Originally posted by Empneustns
Originally posted by krino
δεν χρειαζεται συνεχεια φιλαρακο,
νομιζεις....
φιλαρακο, οπου μου αρχιζουν ενα βιολι, παιζω μεχρι να τελειωσει ολο το κονσερτο. Οσο μας αφορα ουτε καν τις πρωτες νοτες δεν αρχισαμε....
Οπως καταλαβαινεις θα εχουμε ενα πολυ ενδιαφερον στορυ εδω μεσα.
χαιρομαι που τα παραδεχεσαι ....
παντα θεωρω οτι οι αλλοι εχουν δικαιο, και εγω αδικο.
Παρεπιπτωντος μου αρεσουν οι ανατροπες σκηνικων....
Εχει μια πολυ θεατρικη χροια.
επιτελους εμαθες καποια πραγματα για τον εαυτο σου,
και εχω να μου μαθεις ακομα παρα πολλα.
Εχω τεντωσει τα αυτια μου να σε ακουω και ρουφαω ολες τις συμβουλες και τις γνωσεις που θα μου δωσεις.
Δεν ξερεις ποσο περιμενω να μαθω πραγματα απο εσενα.....
φιλακια πολλα :) :)
εδω με μπερδεψες,
χωρις παρεξηγηση, μηπως εισαι γκέι??
Απλα να ξερω μεχρι που θα φτασει η σχεση μας....
:cool:
ξερεις κατι ???
κατι ανθρωπακια σαν και του λογου σου τα εχω χεσμενα.
Ειτε νομιζεις οτι ειμαι ασταθης ειτε οχι, σε γραφω στα αρχιδια μου ετσι για να ειμεθα και ειλικρινης.
Επισης ειτε με λαβεις σοβαρα υποψη σου ειτε οχι, παλι στα αρχιδια μου σε εχω γραμμενο.
Και ολα αυτα που σου λεω τα παραδεχομαι εγω.
Οποτε ειτε ξεκουβαλας απο την παρτη μου και γραψε με και εσυ στα δικα σου, ειτε θα αρχισουμε αλλο βιολι.
Η επιλογη ειναι δικη σου.
(ετσι που λες εμπνευστουλη)
ειδες που δεν μου φαινεται????
αντε εγω παιδι βιολι, εσυ γιατι εισαι παιδι παπαρας?
04-02-2009, 08:00 #298
χμμμ και αμα δεν το πεις θα σκασεις ε???
:cool:
τραβας ζορι μαλακιστηρι?
04-02-2009, 08:02 #299
ετσι κρινακο,πως σου φαινεται να αλλαζουν οι ρολοι;που ειναι η επικριτικη ειρωνια σου;πως σου φαινεται απο κριτης να εισαι ο krino-μενος;δεν σου αρεσει να βγαινουν τα λαθη και οι αδυναμιες σου στο πλατυ κοινο;να φαινεται ο αστατος χαρακτηρας σου και οι αντιφατικες σου προτασεις με αποδειξεις τα δικα σου γραφομενα;γιατι ολοι τα διαβαζουμε και οταν τα βλεπουμε συγκεντρωμενα τα κρινουμε και εμεις....φιλαρακο.και μη μου χανεις την ψυχραιμια σου θελω να παιξω και αυριο μαζι σου.αρχιδαρα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μια χαρα μου φαινεται ιδιως αμα ασχολουμε με μαλακες σαν και σενα.
Γουσταρω να φαινεται ο ασταττος χαρακτηρας μου μια χαρα, μην σου πω οπτι την βρισκω κιολας.
Με κατι αρχιδακια σαν και σενα δεν με νοιαζει τι χανω και τι κερδιζω.
Ελα λοιπον να παιξεις μαζι μου οποτε γουσταρεις.
Να δουμε ποσο μαγκας εισαι.....
04-02-2009, 08:53 #300
εμπνευστακο,
προβλεπω να περασουμε καλα τα δυο μας....
με κανεις χαρουμενο για αυτο...
;)
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....