ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 42 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 626
    Senior Member
    Originally posted by nature
    Όπως το κόβω θα μιλάμε για κανένα μήνα ακόμα για το πόσο ατελής προσωπικότητα είναι η λίζα που έχει το θράσος να ομολογεί ότι έχει μέτρια εμφάνιση.
    Και έχει το θράσος να ομολογεί ότι ήθελε να παντρευτεί.
    Και έχει θράσος να θέλει και παιδί.
    μήπως τα μάτια μου κάνουν πουλάκια?
    Παιδιά σόρρυ αλλά η ατμόσφαιρα μου θυμίζει Ιερά Εξέταση.......
    πες τα ρε συ nature....Ιερά εξέταση δεν μου θυμίζει βέβαια απλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός...και ο καθένας αντιδρά διαφορετικά...
    η Lisa αυτό επέλεξε να κάνεί, αυτός είναι ο χαρακτήρας της..δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι....κάποιος αφήνεται, κάποιος όχι...

κόφτε το ρεεεεεεε...:P το έχετε κάνει σκατά το θέμα...ανοίξτε ένα νέο να βριστείτε με την ησυχία σας...

Senior Member
    Ελεος και υποτίθεται ότι το ξεκατίνιασμα είναι γυναικείο θέμα!!!!!!!!!!

Banned
    ;)

Senior Member
    Originally posted by krino
    εμπνευστακο,
    προβλεπω να περασουμε καλα τα δυο μας....
    με κανεις χαρουμενο για αυτο...

;)
    Krino, δεν νομίζω πως αξίζει ο κόπος να χαλάς τη ζαχαρένια σου, ο άνθρωπος μόνο χαχαχαχαχα είναι ικανός να γράφει , απέναντι σε τέτοια ατράνταχτα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί δεν μπορεί να αντιτάξει κανείς κάτι εξ ίσου εντυπωσιακό, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζεται μια τέτοια αντιπαράθεση. Σου ζητώ λοιπόν τουλάχιστον από εσένα, για λόγους δεοντολογίας για την προστασία του thread και επειδή η θεματοθέτρια δεν φταίει σε κάτι κι επειδή είναι άκομψο να βλέπει ανάμεσα σε όλα τα μηνύματα κι ένα στείρο αντίλογο επί προσωπικού, να σταματήσεις από τη πλευρά σου αυτή τη \"κοκορομαχία\"..Δεν έχει νόημα να το ζητήσω από τον εμπνευστή, η εμπάθεια του όπως ξέρεις τον έφτασε στο σημείο να καταριέται πρόσφατα τα παιδιά μου, δεν έχω την πρόθεση να εμπλακώ με τέτοιους ανθρώπους σε οποιουδήποτε είδους διάλογο...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    Originally posted by sabb
    εμπνευστακο,

;)
    Krino, δεν νομίζω πως αξίζει ο κόπος να χαλάς τη ζαχαρένια σου, ο άνθρωπος μόνο χαχαχαχαχα είναι ικανός να γράφει , απέναντι σε τέτοια ατράνταχτα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί δεν μπορεί να αντιτάξει κανείς κάτι εξ ίσου εντυπωσιακό, οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίζεται μια τέτοια αντιπαράθεση. Σου ζητώ λοιπόν τουλάχιστον από εσένα, για λόγους δεοντολογίας για την προστασία του thread και επειδή η θεματοθέτρια δεν φταίει σε κάτι κι επειδή είναι άκομψο να βλέπει ανάμεσα σε όλα τα μηνύματα κι ένα στείρο αντίλογο επί προσωπικού, να σταματήσεις από τη πλευρά σου αυτή τη \"κοκορομαχία\"..Δεν έχει νόημα να το ζητήσω από τον εμπνευστή, η εμπάθεια του όπως ξέρεις τον έφτασε στο σημείο να καταριέται πρόσφατα τα παιδιά μου, δεν έχω την πρόθεση να εμπλακώ με τέτοιους ανθρώπους σε οποιουδήποτε είδους διάλογο...
    Sabb,
    σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, σε ολα τα φορουμ, θα δεις ανθρωπους και ανθρωπακια. Εγω τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει και το παρον φορουμ δεν ειναι εξαιρεση.
    Εδω εχουμε τον γνωστο εμπνευστη που κανει σαν κακομαθημενο αγορακι.
    Αν ηταν ατομο με προβληματα, επαιρνε τα χαπια του θα καταλαβαινα και δεν θα το εκανα ζητημα. Μου κανει εντυπωση ομως οταν καποιος δεν δηλωνει οτι εχει προβληματα (τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε διαβασει εδω μεσα) να δειχνει τετοια επιθετικη συμπεριφορα.
    Επιπλεον νομιζει οτι με αυτα τα χαχαχαχα οπως λες και εσυ οτι περνιεται για κατι, αναρωτιεμαι τι? αλλα σε αυτο δεν θα βρω απαντηση.

Ο εμπνευστακος θεωρει οτι με αποκαλυπτει και οτι δειχνω ενα αλλο προσωπο, αναρωτιεμαι πιο ειναι αυτο και πιο ειναι το ενδιαφερον του για να αποκαλυψει προσωπα. Αγνωστη η ψυχη του ανθρωπου και τα ελατηρια του....
    Δεν θεωρησα ποτε μου οτι μετεχω σε ενα αγωνα προβολης χαρακτηρων και οτι θα πρεπει να κρυβω η να δειχνω προσωπα. Οτι ειμαι, ειμαι για τον εαυτο μου και για κανενα αλλο.

Συνοπτικα ομως και για κλεισιμο τα συμπερασματα σου εχουν σωστη εικονα. Η συνολικη εικονα των συζητησεων ειναι πολυ πιο σοβαρη απο ατομα με μειωμενη αυτοπεποιθηση και υπερτροφοδοτουμενους εγωισμους (δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εξηγηση για το προβλημα του)
    Εκεινο που λεω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι ο πιο εξυπνος και ο πιο ψυχραιμος αποχωρει απο τετοια ξεκατινιασματα οπως λεει και το δοδι (:P) και αφηνεις τον αλλο να παραληρει....

Χωρις να προδικαζω κατι, θα φανει ποιος ειναι αυτος που εχει και ψυχραιμια και εξυπναδα.

Την καλημερα μου.

Senior Member
    Originally posted by sabb
    εμπνευστακο,

;)
    Sabb,
    σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, σε ολα τα φορουμ, θα δεις ανθρωπους και ανθρωπακια. Εγω τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει και το παρον φορουμ δεν ειναι εξαιρεση.
    Εδω εχουμε τον γνωστο εμπνευστη που κανει σαν κακομαθημενο αγορακι.
    Αν ηταν ατομο με προβληματα, επαιρνε τα χαπια του θα καταλαβαινα και δεν θα το εκανα ζητημα. Μου κανει εντυπωση ομως οταν καποιος δεν δηλωνει οτι εχει προβληματα (τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε διαβασει εδω μεσα) να δειχνει τετοια επιθετικη συμπεριφορα.
    Επιπλεον νομιζει οτι με αυτα τα χαχαχαχα οπως λες και εσυ οτι περνιεται για κατι, αναρωτιεμαι τι? αλλα σε αυτο δεν θα βρω απαντηση.

Ο εμπνευστακος θεωρει οτι με αποκαλυπτει και οτι δειχνω ενα αλλο προσωπο, αναρωτιεμαι πιο ειναι αυτο και πιο ειναι το ενδιαφερον του για να αποκαλυψει προσωπα. Αγνωστη η ψυχη του ανθρωπου και τα ελατηρια του....
    Δεν θεωρησα ποτε μου οτι μετεχω σε ενα αγωνα προβολης χαρακτηρων και οτι θα πρεπει να κρυβω η να δειχνω προσωπα. Οτι ειμαι, ειμαι για τον εαυτο μου και για κανενα αλλο.

Συνοπτικα ομως και για κλεισιμο τα συμπερασματα σου εχουν σωστη εικονα. Η συνολικη εικονα των συζητησεων ειναι πολυ πιο σοβαρη απο ατομα με μειωμενη αυτοπεποιθηση και υπερτροφοδοτουμενους εγωισμους (δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εξηγηση για το προβλημα του)
    Εκεινο που λεω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι οτι ο πιο εξυπνος και ο πιο ψυχραιμος αποχωρει απο τετοια ξεκατινιασματα οπως λεει και το δοδι (:P) και αφηνεις τον αλλο να παραληρει....

Χωρις να προδικαζω κατι, θα φανει ποιος ειναι αυτος που εχει και ψυχραιμια και εξυπναδα.

Την καλημερα μου.
    ηρεμισαμε σημερα κρινακο;γιατι χτες αλλα ελεγες αλλα ....... συνηθισμενο αυτο,τοσο καιρο βαρεθηκαμε να το βλεπουμε.χτες διαφωνουσες,σημερα συμφωνεις αυριο τρεις λαλουν και δυο χορευουν....

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    χμμμ και αμα δεν το πεις θα σκασεις ε???

:cool:
    ενω εσυ αντεχεις χαχαχαχαχαχα

τραβας ζορι μαλακιστηρι?
    απαντηση σοβαρου ανθρωπου με εξυπναδα και υπομονη και ατελειωτη ψυχραιμια:) (μα ποιος ειδα να τα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα;ααα στο παραπανω τοπικ τα γραψε καποια ψυχη,βρε μπας και εχει και ονομα,ποιο να ειναι αραγε;;;;;)

Senior Member
    lisa71 σου εστειλα U2U

Senior Member
    Θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις-επεξηγήσεις.

1) Είμαι άνθρωπος όχι ρομπότ. Βεβαίως έχω ερωτευθεί. Όταν λέω πως \"έπαιξα το παιχνίδι σωστά\" είναι μεταφορική έκφραση όχι κυριολεκτική. Παιχνίδια με τους ανθρώπους δεν έκανα ποτέ. Όταν έγραψα πως \"κανείς δεν μου έφαγε τα χρόνια\" σημαίνει πως δεν αναλώθηκα σε σχέσεις με άτομα που έβλεπα πως δεν ταιριάζουμε. Τι εννοώ? Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες δημιουργούμε σχέση με κάποιον και ξεκινάμε -με διάφορα κόλπα- την διαδικασία αλλαγής του. Δηλαδή αν δεν μας αρέσουν οι φίλοι του,πχ, προσπαθούμε να τον απομακρύνουμε από αυτούς. Εγώ ποτέ δεν θέλησα να αλλάξω κανέναν. Αν έβλεπα πως στην σχέση μου υπήρχαν σοβαρά και δυσεπίλυτα προβλήματα, αποχωρούσα, δεν καθόμουν να πολεμήσω μάταια.

2) Ποτέ σε μια σχέση δεν μπήκα με σκοπό τον γάμο. Φυσικά ήταν κάτι που υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά δεν έβαλα ποτέ και σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό ούτε έδωσα εκβιαστικά τελεσίγραφα, πχ, ή με παντρεύεσαι ή χωρίζουμε. Δεν νομίζω να έδειξα ποτέ το \"είμαι απελπισμένη για γάμο\".

3) Τον άντρα τον θέλω δίπλα μου για σύντροφο όχι για αξεσουάρ. Γι΄αυτό και ποτέ δεν έδωσα σημασία στο αν κάποιος έχει χρήματα ή διπλώματα. Δεν θέλησα ποτέ να γίνω \"γυναίκα γιατρού/δικηγόρου/αρχιτέκτονα\" κτλ.

Senior Member
    Originally posted by mariafound82
    lisa71 σου εστειλα U2U
    Και γω σου έστειλα U2U.

Senior Member
    Δεν εχω δει καμια σχεση που οι ανθρωποι να μην πολεμησαν γιαυτην. Αμα εσυ εχεισ μια τελεια εικονα στο μυαλο σου τι ναπω. Τα αγαθα κοποις κτωνται δεν το εχεις ακουσει? Η ζωη θελει θυσιες? Η σχεση υποχωρησεις? Πρεπει να παλευουμε για αυτο που θελουμε?

Senior Member
    Originally posted by carrie
    Δεν εχω δει καμια σχεση που οι ανθρωποι να μην πολεμησαν γιαυτην. Αμα εσυ εχεισ μια τελεια εικονα στο μυαλο σου τι ναπω. Τα αγαθα κοποις κτωνται δεν το εχεις ακουσει? Η ζωη θελει θυσιες? Η σχεση υποχωρησεις? Πρεπει να παλευουμε για αυτο που θελουμε?
    1)Θα δημιουργούσες δεσμό με έναν τσιγγούνη?
    2) Με έναν βίαιο?
    3) Με έναν μαμάκια?
    4) Με έναν προικοθήρα?
    5) Με έναν ψεύτη/απατεώνα/γυναικά/τζογαδόρο?

Εγώ όχι. Δεν κάνω θυσίες για άντρες-σαβούρες. Ούτε και θα προσπαθήσω να τους αλλάξω. Δεν είμαι τόοσο απελπισμένη.

Senior Member
    αμα ολοι οσοι γνωρισες ηταν παντα κατι απο τα παραπανω ή και ολα μαζι, πρεπει να γραψεις βιβλιο, best seller θα γινει

Senior Member
    Και για να επεφτες σε τετοιους ανθρωπους μαλλον δεν ειναι αυτοι το προβλημα, αλλα εσυ :-)

Senior Member
    Originally posted by carrie
    Και για να επεφτες σε τετοιους ανθρωπους μαλλον δεν ειναι αυτοι το προβλημα, αλλα εσυ :-)
    Δεν έπεφτα ποτέ σε τέτοιου είδους άντρες. Δεν υπήρξα απελπισμένη. Αυτοί έπεφταν στον δρόμο μου είτε ως συνάδελφοι είτε ως γνωριμίες. Εγώ πάντως τον εαυτό μου δεν τον ξεπουλώ. Πρόσεχε μόνο γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη, μην κρίνεις τόσο εύκολα κι αυστηρά. Δεν ξέρεις και σένα τι σου ξημερώνει.

Βιβλίο δεν θα γράψω. Μου φτάνουν τα λεφτά από την εργασία μου.

Page 21 of 42 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast