Results 316 to 330 of 626
-
04-02-2009, 22:24 #316
lisa δεν έχω λόγο να αμφισβητώ όσα λες....αλλά ο τρόπος που παρουσιάζεις τις σχέσεις σου είναι σαν να έκανες πάντα όλα τα σωστά βήματα, σαν να έπαιρνες πάντα τις κατάλληλες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, σαν όλες οι επιλογές σου να ήταν απόλυτα λογικές. Κι απλώς τύχαινε να βρεθούν στο δρόμο σου μόνο άντρες με ελαττώματα. Αναρωτιέμαι αν είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο.
- 04-02-2009, 22:39 #317
λοιπον αφου μονο τετοιοι αντρες \"επεφταν\" πανω σου και αφου εσυ ποτε δεν τους καθισες γιατι δεν ησουν ποτε απελπισμενη, συμπεραινω ασφαλως ότι εισαι ακομα αγνη
05-02-2009, 00:36 #318
Συνεννόηση ...φυστίκι εδώ μέσα!
Λες και μιλάτε άλλες γλώσσες μεταξύ σας. Ειλικρινά. Άλλα λέει ο ένας και άλλα καταλαβαίνει ο άλλος. Εγώ αυτό βλέπω.
05-02-2009, 00:51 #319
θα συμφωνησω με την κοπελα απο πανω!!ΔΕΝ ειναι παραλογο που δεν βρηκε καποιον ο οποιος δεν της ταιριαζει...Σιγουρα καποια λαθη θα εκανε κ η ιδια αλλα λες να το σκεφτεται σοβαρα να γινει Χουανα η παρθενα(για την αγνοτητα της που αναφερθηκε παραπανω)
Εν τελει αλλου ξεκινησε το θεμα αλλου συνεχιστηκε αλλιως κατεληξε,ευχομαι ομως να βγηκε κατι απο ολα αυτο για την λιζα!!
05-02-2009, 00:59 #320
Πεννούλα να είσαι καλά!!!
Με έκανες και γέλασα πολύ με τη παρατήρησή σου... :)
Καληνύχτα.
05-02-2009, 01:02 #321
καληνυχτα!!
05-02-2009, 05:26 #322
Originally posted by carrie
λοιπον αφου μονο τετοιοι αντρες \"επεφταν\" πανω σου και αφου εσυ ποτε δεν τους καθισες γιατι δεν ησουν ποτε απελπισμενη, συμπεραινω ασφαλως ότι εισαι ακομα αγνη
05-02-2009, 05:29 #323
Originally posted by pennoula_v
θα συμφωνησω με την κοπελα απο πανω!!ΔΕΝ ειναι παραλογο που δεν βρηκε καποιον ο οποιος δεν της ταιριαζει...Σιγουρα καποια λαθη θα εκανε κ η ιδια αλλα λες να το σκεφτεται σοβαρα να γινει Χουανα η παρθενα(για την αγνοτητα της που αναφερθηκε παραπανω)
Εν τελει αλλου ξεκινησε το θεμα αλλου συνεχιστηκε αλλιως κατεληξε,ευχομαι ομως να βγηκε κατι απο ολα αυτο για την λιζα!!
05-02-2009, 09:29 #324
Originally posted by carrie
λοιπον αφου μονο τετοιοι αντρες \"επεφταν\" πανω σου και αφου εσυ ποτε δεν τους καθισες γιατι δεν ησουν ποτε απελπισμενη, συμπεραινω ασφαλως ότι εισαι ακομα αγνη[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
05-02-2009, 09:30 #325
καλά τι γίνεται...έχασα επεισόδια απο την Χουάνα την παρθένα( ωραίο ήταν αυτό Πενούλα!!)Έλεος...προβληματι κή την κάναμε την γυναίκα!
ασε που γίναμε ο πύργος της Βαβέλ.....δηλαδή είναι απίθανο να τυχαίνουν στραβά? στους περισσότερους ανθρώπους μπορεί να συμβεί...εμένα υπήρχε μια περίοδος της ζωής μου που έπεφτα όλο σε \"άκυρους\" άντρες...και έλεγα, μα δεν είναι δυνατόν, ποιός με μούτζωσε??? ένας, ρε, ένας δεν υπάρχει να είναι της προκοπής??
ρε συ lisaκι δεν νομίζω ότι κανείς απο εδώ θέλει να μειώσει εσένα ή οποιονδήποτε άλλο...απλά είναι αυτο το θέμα με τις διαφορετικές απόψεις που λέγαμε.....
άλλωστε το θέμα μας είναι ανύπαντρη μητέρα απο δότη τράπεζας σπέρματος...αυτό νομίζω τουλάχιστον...αν την απασχολούσε το θέμα σχέσεις θα άνοιγε τέτοιο θέμα....
έχω πει ξανά ότι δεν είμαι προχωρημένη...αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση απο την στιγμή που χτυπά το βιολογικό σου ρολόϊ γιατί θα πρέπει να το κλείσεις? επειδή δεν υπάρχει άντρας στην ζωή σου προοπτική γάμου και άρα παιδιού...θα πρέπει να περιμένει τον ιππότη δηλαδή...αν ο ιππότης έρθει σε μια φάση της ζωής της που δεν θα μπορεί να κάνει το παιδί, τι γίνεται?
οι ευκαιρίες και οι αποφάσεις δεν είναι σαν τα τρένα...δεν πρόλαβα το ένα, θα περάσει σε μισή ώρα το άλλο...;)
05-02-2009, 10:45 #326
Δεν ξέρω αν είναι νευρικό, γιατί έχω πολύ δουλειά στο ρημαδο πισι για να παραδώσω κάτι που με πιέζει. έριξα μια 2λεπτη ματια στο φόρουμ, είδα πάλι το σχόλιό σου και από τότε γελάω τρανταχτά...:) ....Σείεται η καρέκλα που κάθομαι..
Ούτε ο Λαζόπουλος δεν θα το σκεφτόταν...
χαχαχαχα και πάλι χαχαχα!!!
05-02-2009, 10:54 #327
αμα με πιανει το χιουμορ μου κ εχω ορεξουλα λεω κατι τετοια!!!χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις!!Αλλωστε κανει καλο να γελας!!
05-02-2009, 12:15 #328
Originally posted by lisa71
και που ξερεις οτι δεν θα ξαναπροκυψει????
γιατι το προδικαζεις και μπαινεις σε μια διαδικασια απομονωσης με ενα παιδι μονο δικο σου κι ενος αγνωστου πατερα?
περα απο τα πιθανα θεματα που ΙΣΩΣ αποκτησει το παιδακι με μια μανα κρεμασμενη πανω του για την συναισθηματικη της καλυψη, απο εναν πατερα οχι μονο αποντα αλλα εντελως αγνωστο, ελλειψεις που του χαριζεις με το καλημερα στην ζωη του, μια τετοια κατασταση και θα σε απορροφησει εξαιρετικα αλλα οπως καταλαβαινεις θα ειναι κι ενας επιπλεον λογος αποτροπης μιας πιθανης γνωριμιας..
γιατι μπορει πολλοι αντρες να προχωρησουν σε μια σχεση ΑΦΟΥ γνωρισουν καλα μια γυναικα και εκτιμησουν εκτος απο τις φυσικες της χάρες και την προσωπικοτητα της, αλλα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που θα μπουν στην διαδικασια της γνωριμιας με μια γυναικα με τετοιες υποχρεωσεις και τετοιο τροπο ζωης, ειδικα αν υπολειπεται και σε καλη εμφανιση (οπως υποστηριζεις για τον εαυτο σου)
05-02-2009, 19:33 #329
Remedy καταλαβαίνω τα επιχειρήματά σου. Δεν σου κρύβω πως και γω τα σκέφτομαι. Από την άλλη, αν βρω έναν άνθρωπο που να ταιριάζω αλλά σε πολύ μεγάλη ηλικία? Έθεσα ένα ερώτημα στον εαυτό μου. Αναρωτήθηκα τι θα προτιμούσα αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε έναν σύζυγο ή σε ένα παιδί. Επέλεξα ασυζητητί το παιδί.
05-02-2009, 19:47 #330
Originally posted by lisa71
Επέλεξα ασυζητητί το παιδί.
εχω μια μικρη τοση δα ενστανση....
το να επιλεξεις ενα συντροφο ζωης δεν ειναι μονο δικη σου επιλογη αλλα και του συντροφου σου.
Ειναι δηλαδη κατι που θα το κανετε απο κοινου.
Το να επιλεξεις για το παιδι (οπως τελικα κανεις) ειναι αποκλειστικα δικη σου επιλογη και του παιδιου.
Η σκεψη μου θα περιφεροταν για το πως θα σκεφτομουν στην αναλογη κριτικη που θα μου εκανε αργοτερα το παιδι μου για αυτη μου την επιλογη.
Εκτος αν πω οτι δεν με νοιαζει οτι και να μου πει, οποτε ειμαι φουλ καλυμενος......
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή