Results 376 to 390 of 626
-
07-02-2009, 10:18 #376
Originally posted by aimilia
Originally posted by lisa71
Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.
Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...
Γιατί μπορεί εσύ να τον είδες ως τον Λάκη τον γλυκούλη αλλά άμα τον έβλεπα εγώ να έκανα εμετό που λέει ο λόγος!
Που και εμετό να έκανα, έχω τρόπους και δεν πάω σαν την κυρα Κατίνα μπροστά στην κοπέλα που μου \"προξενεύουν\" να ψιθυρίσω τέτοια χοντράδα στο αυτί της φίλης της.
Κοινώς γλίτωσες από άλλον έναν μ...κα που θεωρεί τον εαυτό του Tom Cruise και είναι και αγενής!
- 07-02-2009, 10:49 #377
Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.
Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...
Γιατί μπορεί εσύ να τον είδες ως τον Λάκη τον γλυκούλη αλλά άμα τον έβλεπα εγώ να έκανα εμετό που λέει ο λόγος!
Που και εμετό να έκανα, έχω τρόπους και δεν πάω σαν την κυρα Κατίνα μπροστά στην κοπέλα που μου \"προξενεύουν\" να ψιθυρίσω τέτοια χοντράδα στο αυτί της φίλης της.
Κοινώς γλίτωσες από άλλον έναν μ...κα που θεωρεί τον εαυτό του Tom Cruise και είναι και αγενής!
Υποψιάζομαι όμως πως μάλλον αυτή η μέρα δεν θα αργήσει...έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή σε λίγο θα αρχίσω να αναπαράγομαι μόνη μου σαν τις αμοιβάδες :P
07-02-2009, 10:52 #378
Χεχε!
07-02-2009, 10:54 #379
Υπαρχει και το one night stand.Αντε βρε λιζα,κουνησου και εσυ λιγο ;)
07-02-2009, 11:03 #380
Originally posted by Empneustns
Η lisa τώρα χρειάζεται one child stand για να ρθει στα ίσα της :P
07-02-2009, 11:07 #381
αιμιλια αν γινει καλα το ιδιο ειναι ;) και θα ευχαριστηθει και τη διαδικασια
07-02-2009, 11:21 #382
07-02-2009, 11:36 #383
και πολυ καλα κανεις και τα φοβασαι!
σιγουρα οταν βρισκεσαι σε μια τοσο οριακη στιγμη της ζωης σου, ετοιμη για μια τετοια αποφαση σαν αυτη που μας περιεγραψες, το να συναντησεις τον ποντιο james dean σε ταξιτζη δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου συμβει και ισως να ισχυροποιει την αποφαση σου, αλλα εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να κρινεις απο τον καθε (μη πω) που βρισκεται στον δρομο σου..
ακομα κι αν ο καλλονος αυτος σε ειδε σαν μετρια σε εμφανιση,θεωρω πολυ πιθανο , η εμφανιση σου να ηταν το μονο που ηταν σε θεση να εκτιμησει (απ τα 170 εκατοστα του) κι οτι το καλη και εξυπνη το ειπε για να πει κατι...
07-02-2009, 11:40 #384
Originally posted by Remedy
και πολυ καλα κανεις και τα φοβασαι!
σιγουρα οταν βρισκεσαι σε μια τοσο οριακη στιγμη της ζωης σου, ετοιμη για μια τετοια αποφαση σαν αυτη που μας περιεγραψες, το να συναντησεις τον ποντιο james dean σε ταξιτζη δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου συμβει και ισως να ισχυροποιει την αποφαση σου, αλλα εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να κρινεις απο τον καθε (μη πω) που βρισκεται στον δρομο σου..
ακομα κι αν ο καλλονος αυτος σε ειδε σαν μετρια σε εμφανιση,θεωρω πολυ πιθανο , η εμφανιση σου να ηταν το μονο που ηταν σε θεση να εκτιμησει (απ τα 170 εκατοστα του) κι οτι το καλη και εξυπνη το ειπε για να πει κατι...
07-02-2009, 11:41 #385
09-02-2009, 20:43 #386
Originally posted by krino
Μαλλον,
γιατι εδω παιζει θεμα οτι η κυοφορων εχει ανεξαντλητα δικαιωματα στο παιδι.
Βεβαια μπορεις να βρεις μια γυναικα και ενδεχωμενα με ενα συμφωνηθεν ποσο να κανει το ψυχικο.
Δεν ξερω αν στεκουν νομικα το να κανεις συμβολαιο για να μην εχει κανενα δικαιωμα πανω στο παιδι απο την στιγμη που θα το γεννησει.
Βλεπεις απο την αναποδη, αμα η γυναικα παρει σπερμα και μεινει εγκυος απο ανωνυμο δοτη, τοτε εχει την απολυτη κηδεμονια...
Νομικα δεν μου κανει ισοτιμο αλλα τεσπα.
Η κυοφο΄ρούσα έχει δικαίωμα να ασκήσει αγωγή διεκδίκησης της μητρότητας μέσα σε ένα εξάμηνο μετά τον τοκετό, αποδεικνύοντας ότι το παιδί προέρχεται απο δικό της ωάριο, ειδάλλως, το τέκνο θεωρείται τέκνο υιοθετημένο απο την άλλη γιναίκα που προμήθευσε τα ωάρια.
Ο θεσμός αυτός είναι τελείος διαφορετικός απο εκείνον της τεχνητης γονιμοποίησης απο δότη σπέρματος. Λόγω και της ανωνυμίας του δότη, δεν πιστεύω οτι μπορεί να διεκδικήσει κάποια δικαιώματα πάνω στο παιδί, χωρίς πάντως να είμαι ενήμερη για το ακριβές νομικό καθεστώς.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-02-2009, 20:47 #387
Κοινώς γλίτωσες από άλλον έναν μ...κα που θεωρεί τον εαυτό του Tom Cruise και είναι και αγενής!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-02-2009, 20:48 #388
οχι αλλιως το εννοουσα,
ας πουμε οτι δεν εχουμε γυναικα, αλλα θελουμε παιδι.
(το αναποδο δηλαδη απο οτι συζηταμε εδω)
Αυτο πως λεγεται και πως προβλεπεται νομικα???
09-02-2009, 20:49 #389
Η lisa τώρα χρειάζεται one child stand για να ρθει στα ίσα της :PΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-02-2009, 20:57 #390
Originally posted by krino
οχι αλλιως το εννοουσα,
ας πουμε οτι δεν εχουμε γυναικα, αλλα θελουμε παιδι.
(το αναποδο δηλαδη απο οτι συζηταμε εδω)
Αυτο πως λεγεται και πως προβλεπεται νομικα???
Λοιπόν, άντρας μόνος, (λόγω μέτριας εμφάνισης θες, λόγω ατυχίας) θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί....
Εχουμε και λέμε.
1. Μόνος του? Λίγο δύσκολο για τα συντηρητικά δεδομένα της κοινωνίας μας, αντε μάνα παει κι ερχεται αλλα πατέρας...
2. Ποιανής το παιδί?
3. Σε ποιανής τη μήτρα?
( προσθέτω εδω οτι δεν εχω ιδέα για το τι ισχύει νομικά για το θέμα αυτό).
Αρα, η γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ένα παιδί μόνη έχει 3 ατού.
δικό της ωάριο,
δική της μήτρα,
το ρόλο της ΜΑΝΑΣ που είναι ψυχικοσυναισθηματικα συνδεδεμενος με την ανατροφή του παιδιού ως ΚΥΡΙΟΣ και πρωτευων ρόλος, επομένως και κοινωνικη ( και άρα νομική ) αποδοχή.
Απεναντίας ο άντρας που είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο και θέλει να τεκνοποιήσει μου ακούγεται σαν... τον Αλβανο τουρίστα ή... τους ασυνόδευτους που δεν μπορούν να μπουν μέσα στο κλαμπ... χε χε
Εχει σπέρμα
Δεν εχει μητρα
Δεν έχει τον τρίτο σύνδεσμο που αναφέρθηκε με το παιδί.
Μητρα > μητρότητα > γυναίκα.....
Του λείπει δηλαδή κάτι πολύ βασικό.
Ισως τα πράγαμτα να είναι διαφορετικά για τα γκει ζευγαρια :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία