ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 42 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 626
    Senior Member
    Originally posted by aimilia
    Originally posted by lisa71
    Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
    Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
    Lisa ποτέ δεν είπα ότι η φυσική σου εμφάνιση σε εμποδίζει να γίνεις καλή μητέρα, αλίμονο!!!

Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.

Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
    Αιμιλία δεν είμαι εξωτερικά όμορφη, αλήθεια λέω. Απλά είμαι ρεαλίστρια.

Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...
    Lisa το ότι ο τύπος σε θεώρησε μέτριας εμφάνισης δεν σημαίνει πως είσαι όντως μέτρια επειδή το είπε εκείνος.

Γιατί μπορεί εσύ να τον είδες ως τον Λάκη τον γλυκούλη αλλά άμα τον έβλεπα εγώ να έκανα εμετό που λέει ο λόγος!

Που και εμετό να έκανα, έχω τρόπους και δεν πάω σαν την κυρα Κατίνα μπροστά στην κοπέλα που μου \"προξενεύουν\" να ψιθυρίσω τέτοια χοντράδα στο αυτί της φίλης της.

Κοινώς γλίτωσες από άλλον έναν μ...κα που θεωρεί τον εαυτό του Tom Cruise και είναι και αγενής!
    Χαχαχα! Καλημέρα! Μου έφτιαξες την ημέρα! Να΄σαι καλά!

Senior Member
    Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
    Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
    Lisa ποτέ δεν είπα ότι η φυσική σου εμφάνιση σε εμποδίζει να γίνεις καλή μητέρα, αλίμονο!!!

Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.

Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!

Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...
    Lisa το ότι ο τύπος σε θεώρησε μέτριας εμφάνισης δεν σημαίνει πως είσαι όντως μέτρια επειδή το είπε εκείνος.

Γιατί μπορεί εσύ να τον είδες ως τον Λάκη τον γλυκούλη αλλά άμα τον έβλεπα εγώ να έκανα εμετό που λέει ο λόγος!

Που και εμετό να έκανα, έχω τρόπους και δεν πάω σαν την κυρα Κατίνα μπροστά στην κοπέλα που μου \"προξενεύουν\" να ψιθυρίσω τέτοια χοντράδα στο αυτί της φίλης της.

Κοινώς γλίτωσες από άλλον έναν μ...κα που θεωρεί τον εαυτό του Tom Cruise και είναι και αγενής!
    Χάρηκα που σ έκανα να γελάσεις και λυπάμαι που εκτός από ωάρια δεν έχω και turbo σπερματοζωάρια να σου δωρίσω όπως στον krino.

Υποψιάζομαι όμως πως μάλλον αυτή η μέρα δεν θα αργήσει...έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή σε λίγο θα αρχίσω να αναπαράγομαι μόνη μου σαν τις αμοιβάδες :P

Senior Member
    Χεχε!

Senior Member
    Υπαρχει και το one night stand.Αντε βρε λιζα,κουνησου και εσυ λιγο ;)

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    Τί να της κάνει το one night stand;

Η lisa τώρα χρειάζεται one child stand για να ρθει στα ίσα της :P

Senior Member
    αιμιλια αν γινει καλα το ιδιο ειναι ;) και θα ευχαριστηθει και τη διαδικασια

Senior Member
    Φοβάμαι τα αφροδίσια νοσήματα.

Senior Member
    και πολυ καλα κανεις και τα φοβασαι!

σιγουρα οταν βρισκεσαι σε μια τοσο οριακη στιγμη της ζωης σου, ετοιμη για μια τετοια αποφαση σαν αυτη που μας περιεγραψες, το να συναντησεις τον ποντιο james dean σε ταξιτζη δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου συμβει και ισως να ισχυροποιει την αποφαση σου, αλλα εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να κρινεις απο τον καθε (μη πω) που βρισκεται στον δρομο σου..
    ακομα κι αν ο καλλονος αυτος σε ειδε σαν μετρια σε εμφανιση,θεωρω πολυ πιθανο , η εμφανιση σου να ηταν το μονο που ηταν σε θεση να εκτιμησει (απ τα 170 εκατοστα του) κι οτι το καλη και εξυπνη το ειπε για να πει κατι...

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    και πολυ καλα κανεις και τα φοβασαι!

σιγουρα οταν βρισκεσαι σε μια τοσο οριακη στιγμη της ζωης σου, ετοιμη για μια τετοια αποφαση σαν αυτη που μας περιεγραψες, το να συναντησεις τον ποντιο james dean σε ταξιτζη δεν ειναι και το καλυτερο που μπορει να σου συμβει και ισως να ισχυροποιει την αποφαση σου, αλλα εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να κρινεις απο τον καθε (μη πω) που βρισκεται στον δρομο σου..
    ακομα κι αν ο καλλονος αυτος σε ειδε σαν μετρια σε εμφανιση,θεωρω πολυ πιθανο , η εμφανιση σου να ηταν το μονο που ηταν σε θεση να εκτιμησει (απ τα 170 εκατοστα του) κι οτι το καλη και εξυπνη το ειπε για να πει κατι...
    Ακριβώς!!!!

Senior Member
    Φοβάμαι τα αφροδίσια νοσήματα.
    θα σου λεγα να χρησιμοποιησεις προφυλακτικο αλλα μετα δεν ..... ;) αμαν βρε λιζα,ο πιο δυσκολος πελατης εισαι χεχε

Senior Member
    Originally posted by krino
    Μαλλον,
    γιατι εδω παιζει θεμα οτι η κυοφορων εχει ανεξαντλητα δικαιωματα στο παιδι.

Βεβαια μπορεις να βρεις μια γυναικα και ενδεχωμενα με ενα συμφωνηθεν ποσο να κανει το ψυχικο.
    Δεν ξερω αν στεκουν νομικα το να κανεις συμβολαιο για να μην εχει κανενα δικαιωμα πανω στο παιδι απο την στιγμη που θα το γεννησει.

Βλεπεις απο την αναποδη, αμα η γυναικα παρει σπερμα και μεινει εγκυος απο ανωνυμο δοτη, τοτε εχει την απολυτη κηδεμονια...
    Νομικα δεν μου κανει ισοτιμο αλλα τεσπα.
    Μιλάτε για το θεσμότ ης παρένθετης μητρότητας, βάσει αυτού, μια γυναίκα που έχει ιατρικό πρόβλημα στο να κυοφορήσει μπορεί να συμφωνήσει με μία άλλη, να κυοφορήσει εκείνη τα δικά της ωάρια , με νόμιμη συμφωνία, επικυρωμένη απο δικαστική απόφαση, ΧΩΡΙΣ , λεει ο νόμος, χρηματικό ανταλλαγμα( που φυσικά υπάρχει στην πράξη τις περισσοτερες φορές).
    Η κυοφο΄ρούσα έχει δικαίωμα να ασκήσει αγωγή διεκδίκησης της μητρότητας μέσα σε ένα εξάμηνο μετά τον τοκετό, αποδεικνύοντας ότι το παιδί προέρχεται απο δικό της ωάριο, ειδάλλως, το τέκνο θεωρείται τέκνο υιοθετημένο απο την άλλη γιναίκα που προμήθευσε τα ωάρια.
    Ο θεσμός αυτός είναι τελείος διαφορετικός απο εκείνον της τεχνητης γονιμοποίησης απο δότη σπέρματος. Λόγω και της ανωνυμίας του δότη, δεν πιστεύω οτι μπορεί να διεκδικήσει κάποια δικαιώματα πάνω στο παιδί, χωρίς πάντως να είμαι ενήμερη για το ακριβές νομικό καθεστώς.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member

Δεν μπορείς να πεις πάντως, έχει πολύ σφαιρική αντίληψη ο ταξιτζής... Ας του πει καποιος οτι η γυναικεία γοητεία δεν μετριέται με ταρίφά την εμφάνιση.... Κοίτα, ο καθένας κρίνει υποκειμενικά και με βάση τα κριτήρια πυο του υπαγορεύει η ποιότητα της ιδιοσυγκρασίας του..

Banned
    οχι αλλιως το εννοουσα,
    ας πουμε οτι δεν εχουμε γυναικα, αλλα θελουμε παιδι.
    (το αναποδο δηλαδη απο οτι συζηταμε εδω)
    Αυτο πως λεγεται και πως προβλεπεται νομικα???

Senior Member
    Τί να της κάνει το one night stand;

Η lisa τώρα χρειάζεται one child stand για να ρθει στα ίσα της :P
    χαχαχαχαχαχαα!!! Α ρε εμιλάκι! Με εκανες και γέλασα και εχω και τις μαυρες μου ;)

Senior Member
    Originally posted by krino
    οχι αλλιως το εννοουσα,
    ας πουμε οτι δεν εχουμε γυναικα, αλλα θελουμε παιδι.
    (το αναποδο δηλαδη απο οτι συζηταμε εδω)
    Αυτο πως λεγεται και πως προβλεπεται νομικα???
    Χμμμμ μόλις τελειώσα το γραφείο για να πέσω πάλι με τα μούτρα στα νομικα! χχαχαχαα το χει η μοίρα μου...
    Λοιπόν, άντρας μόνος, (λόγω μέτριας εμφάνισης θες, λόγω ατυχίας) θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί....
    Εχουμε και λέμε.
    1. Μόνος του? Λίγο δύσκολο για τα συντηρητικά δεδομένα της κοινωνίας μας, αντε μάνα παει κι ερχεται αλλα πατέρας...
    2. Ποιανής το παιδί?
    3. Σε ποιανής τη μήτρα?
    ( προσθέτω εδω οτι δεν εχω ιδέα για το τι ισχύει νομικά για το θέμα αυτό).
    Αρα, η γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ένα παιδί μόνη έχει 3 ατού.
    δικό της ωάριο,
    δική της μήτρα,
    το ρόλο της ΜΑΝΑΣ που είναι ψυχικοσυναισθηματικα συνδεδεμενος με την ανατροφή του παιδιού ως ΚΥΡΙΟΣ και πρωτευων ρόλος, επομένως και κοινωνικη ( και άρα νομική ) αποδοχή.
    Απεναντίας ο άντρας που είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο και θέλει να τεκνοποιήσει μου ακούγεται σαν... τον Αλβανο τουρίστα ή... τους ασυνόδευτους που δεν μπορούν να μπουν μέσα στο κλαμπ... χε χε
    Εχει σπέρμα
    Δεν εχει μητρα
    Δεν έχει τον τρίτο σύνδεσμο που αναφέρθηκε με το παιδί.

Μητρα > μητρότητα > γυναίκα.....
    Του λείπει δηλαδή κάτι πολύ βασικό.
    Ισως τα πράγαμτα να είναι διαφορετικά για τα γκει ζευγαρια :)

Page 26 of 42 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast