Results 406 to 420 of 626
-
09-02-2009, 23:07 #406
Originally posted by weird
Krinaki
τι κάνεις τώρα?
Για ποιο λόγο ωρύεσαι?
:ppp
Οπως και να το κάνουμε, το σπέρμα, δεν είναι ίδιο με το ωάριο, ούτε οι κάτοχοί τους...
για πολλούς και διάαααααααφορους λόγους.
:P
καλα και εγω το σπερμα μου το φυλαω ως κορη οφθαλμου για πολλους και διαααααααααααααααααφορους λογους.
- 09-02-2009, 23:08 #407
Originally posted by Remedy
αν την βρεις εσυ,με γεια σου με χαρα σου
επι του παροντος τις τουμπαρω αλλιως....
09-02-2009, 23:10 #408
Originally posted by Remedy
επι τη ευκαιρια να καταθεσω προσωπικη εμπειρια, σημειο των καιρων μας..
εχω εναν φιλο γυρω στα 40 που ειναι ομοφυλοφιλος.
γνωρισε καποια κοπελα η οποια ειναι ετεροφυλοφιλη αλλα θεωρησε οτι εχει τελειωσει με τις σχεσεις της και δεν της εχουν βγει καλα...καπως οπως η φιλη μας η λιζα(δεν την εχω δει νασας πω αν ειναι μετριας εμφανισης) η κοπελα γνωριζει οτι ο φιλος ειναι γκει...
αποφασισαν να παντρευτουν(!) σε εναν λευκο κατα τα αλλα γαμο,με συγκατοικηση ομως και με σκοπο να κανουν παιδι......εχουν ηδη παντρευτει με πολιτικο γαμο,εχω πολυ καιρο να μαθω νεα του και δεν ξερω πως του βγηκε η αποφαση τους ουτε αν καταφεραν να κανουν παιδι....
αυτα...
Και πάνω στο άλλο θέμα,
σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να παραβλέψω την βιολογική ανισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα και την ιδιαίτερη σχέση του γυναικείου με τη μητρότητα.
Παρόλαυτά πιστεύω οτι κάποιος άντρας που όλως υποθετικά θα μπορούσε να βρει ( δανεικά ?) μήτρα και ωάριο,
αν και θα ένιωθε μάλλον αμήχανα μπορστά στο παιδί χωρίς τη μεσολάβηση της μητρικής φιγούρας,
θα μπορούσε να γίνει καλός πατέρας - μάνα.
:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-02-2009, 23:11 #409
Originally posted by krino
Krinaki
τι κάνεις τώρα?
Για ποιο λόγο ωρύεσαι?
:ppp
Οπως και να το κάνουμε, το σπέρμα, δεν είναι ίδιο με το ωάριο, ούτε οι κάτοχοί τους...
για πολλούς και διάαααααααφορους λόγους.
καλα και εγω το σπερμα μου το φυλαω ως κορη οφθαλμου για πολλους και διαααααααααααααααααφορους λογους.
κι οι άλλοι τι φταίνε?????P
Καλά κάνεις...
φαντάζομαι δεν θέλεις να γεμίσεις έτσι στα κουτουρού και στα ανώνυμα τον κόσμο με κρινάκια;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-02-2009, 23:23 #410
φαντάζομαι δεν θέλεις να γεμίσεις έτσι στα κουτουρού και στα ανώνυμα τον κόσμο με κρινάκια;)
Ετσι δωρητης αιματος γινομαι, δωρητης οργανων γινομαι (αν και δεν αξιζει τιποτα :P ) αλλα δωρητης σπερματος ΟΧΙ.
Προτιμω να σκορπιζεται πανω σε γυναικεια κορμια....
10-02-2009, 10:18 #411
σεβασμου ανθρωπινων δικαιωματων??
με ποιο τροπο??
επειδη το σπερμα βγαινει πανω κατω οπως το κατουρημα,
θεωρειται σεβασμος στα ανθρωπινα δικαιωματα???
Εδω περασαμε πλεον απο το αν ειναι σωστο η οχι ενα γονεας να μεγαλωνει ενα παιδι μονος- μονη.
Αντε και ειναι.
Αρκει να ειναι γυναικα.
Σοβαρος σεβασμος λοιπον....
Απλα την φαγαμε την ηττα και εληξε το θεμα.
Αναρωτιέμαι μήπως από εκεί ξεκινάει η τοποθέτησή σου....
Τι να κάνουμε...
Αντρες-γυναίκες είμαστε ίσοι αλλά όχι όμοιοι....
10-02-2009, 10:22 #412
ισοι ειναι σχετικο,
ειμαστε ισοι μεταξυ αλλων ειναι το σωστο.
Ομοιοι ειναι αδυνατο να ειμαστε.
10-02-2009, 12:10 #413
Εγω εχω να πετάξω την εξυπνάδα μου.
Οπως και να το κάνουμε, όλοι οι άντρες κατοίκησαν πρώτα σε μια γυναίκα.
Δεν λέω οτι ή γυναίκα είναι ανώτερη και χαζομάρες του είδους. Δεν συγκρίνω τα ανόμοια...
Οσες μα όσες προόδους κι αν κάνει η επιστήμη, τον ρόλο αυτό της γονιμότητας και της γέννησης δεν νομίζω να μπορέσει να τον αποσπάσει απο τη γυναίκα.
Εντάξει, ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι, ναι στην πρόοδο, όταν κινείται μεσα σε ορισμένα πλαίσια.
Τι γίνεται όμως με μια πρόοδο που θα διέστρεφε με έναν τόσο καθετο τρόπο την φυσικότητα των πραγμάτων?
( πχ. αντρες που κυοφορούν ή που μεγαλώνουν παιδία έχοντας δώσει μόνο το σπέρμα τους, μηχανικά)
Τα όρια χρειάζονται για να μην επέλθει αναρχία.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-02-2009, 12:16 #414
Αντρες-γυναίκες είμαστε ίσοι αλλά όχι όμοιοι.... [/quote]
ισότιμοι όχι ίσοι αν μου επιτρέπεις:)
10-02-2009, 12:30 #415
Εγω εχω να πετάξω την εξυπνάδα μου.
Οπως και να το κάνουμε, όλοι οι άντρες κατοίκησαν πρώτα σε μια γυναίκα.
Δεν λέω οτι ή γυναίκα είναι ανώτερη και χαζομάρες του είδους. Δεν συγκρίνω τα ανόμοια...
Οσες μα όσες προόδους κι αν κάνει η επιστήμη, τον ρόλο αυτό της γονιμότητας και της γέννησης δεν νομίζω να μπορέσει να τον αποσπάσει απο τη γυναίκα.
Εντάξει, ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι, ναι στην πρόοδο, όταν κινείται μεσα σε ορισμένα πλαίσια.
Τι γίνεται όμως με μια πρόοδο που θα διέστρεφε με έναν τόσο καθετο τρόπο την φυσικότητα των πραγμάτων?
( πχ. αντρες που κυοφορούν ή που μεγαλώνουν παιδία έχοντας δώσει μόνο το σπέρμα τους, μηχανικά)
Τα όρια χρειάζονται για να μην επέλθει αναρχία.
Γιατί εγώ το βλέπω σαν εξέλιξη που συμβαδίζει με τις δυνατότητες του μέλλοντος.Διαφωνώ βέβαια αλλά δεν το βλέπω σαν αναρχία.
Συν τοις άλλοις, ποιος ορίζει τι είναι φυσιολογικό και μη?
10-02-2009, 14:05 #416
φαντασου να ζησεις κατι τετοιο ε????
τι καταθλιψη εχει να πεσει σε καποιες γυναικες οταν πια ο κυριαρχος ρολος τους αμφισβητηθει κατα κρατος....
Θα επιβιωσουν μονο οι γυναικες που δεν ρωτανε, ποτε θα γινω μανα....
;)
10-02-2009, 14:08 #417
το βιολογικά φυσιολογικό καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική αντίληψη πάνω στο θέμα της αναπαραγωγής και της μητρότητας.
Σε αυτή τη βάση πάνω μιλώ για φυσιολογικο > φύση.
Υπάρχει σίγουρα η πρόοδος,ωστόσο για μένα η ΕΞΕλΙΞΗ που θα επιφέρει θα ειναι αρνητική αν αποκλίνει κατά πολύ απο την φύση των ποραγμάτων, γιατί θα μπούμε στα πεδια μιας ανευ ορίου τεχνολογικής αλλοίωσης βασικών ανθρώπινων δεδομένων.
Εκεί έρχεται ο φόβος μου για χάος και αναρχία, πουβέβαια μπορείς να πεις οτι είναι ο φόβος της αλλαγής...
Αλλα δεν θα ήθελα μια αλλαγή που διαστρέφει το φυσικό.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-02-2009, 14:12 #418
φαντασου να ζησεις κατι τετοιο ε????
τι καταθλιψη εχει να πεσει σε καποιες γυναικες οταν πια ο κυριαρχος ρολος τους αμφισβητηθει κατα κρατος....
Θα επιβιωσουν μονο οι γυναικες που δεν ρωτανε, ποτε θα γινω μανα....
;)
Οι άντρες θα ξεπεράσουν τό σύμπλεγμα της προέλευσής τους απο μια γυναίκα
και οι γυναίκες θα χάσουν τον ρόλο της μάνας και νυκοικοκυράς...οπότε θα αναλάβουν και νέους ρόλους και πολααααααα πολλαααα παρεπόμενα τούτων..
κουλουμπάχαλο δηλαδή...
Το ρίξαμε στην επιστημονικη φαντασία ε??Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-02-2009, 14:16 #419
οχι απλα μερικες φορες το μυαλο μου παει μπροστα σε διαστροφικο σημειο....
οχι τοσο περιεργο ομως, αν δεις πως σκεφτοταν ο κοσμος 3 αιωνες πισω, ακομη και το οτι εμεις μιλαμε σε μια οθονη για αυτους θα ηταν διαστροφη η οτι αλλο σκεφτεις.
Πιστευω οτι το μυαλο του ανθρωπου πρεπει να πηγαινει μπροστα.
10-02-2009, 14:18 #420
Αλλα δεν θα ήθελα μια αλλαγή που διαστρέφει το φυσικό.
Εχουν αφαιρεσει εκεινα τα γονιδια που ηταν υπευθυνα για κατι τετοιο.
Τα παιδια που θα γεννηθουν θα εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να νοσησουν απο διαφορες αρρωστιες.
Αργοτερα θα γινονται πιο εξυπνα, πιο ψηλα, πιο ομορφα....
Τι ειναι αυτο ακριβως???
προοδος??? παρεμβαση???
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή