Results 436 to 450 of 626
-
12-02-2009, 12:52 #436
Originally posted by lisa71
Originally posted by Empneustns
τελικα βρε λιζα εβγαλες κανενα συμπερασμα; ;)
α) η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Ευθύνη για το οτιδήποτε έχω αποκλειστικά εγώ
β) θα αντιμετωπίσω ρατσισμό αν κάνω παιδί εκτός γάμου αλλά μάλλον όχι σε υπερβολικό βαθμό
γ) για να είμαι ευτυχισμένη με την οποιαδήποτε απόφασή μου, θα πρέπει να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη και πολύ καλά ψυχολογικά προετοιμασμένη
δ) δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να με καταλάβουν, γιατί ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις εμπειρίες του
ε) χρειάζεται πολύ soul searching πριν κάνω το οτιδήποτε.
Ειμαι σίγουρη οτι θα γίνεις μια καλή μανούλα, με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσεις να το κάνεις.
Πρόληψη, προετοιμασία..
ξερεις, παντα λεω στον εαυτό μου, οτι ΑΝ καποια στιγμη αποφασίσω οτι θελω να κάνω παιδιά ( που δεν το χω κι απαραίτητο ως πρόγραμμα ζωής)
θα ήθελα, πριν προβώ στο εγχείρημα( είτε με τον φυσικό είτε με τον τεχνητό τρόπο)
να ειμαι ΕΤΟΙΜΗ.
Να ξέρω τι κάνω, γιατί το κάνω, ποιά είμαι, τι θέλω...
Να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη αυτογνωσία και να έχω δουλέψει με την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό μου.
Γιατί Λιζα μου, το να είναι κανεις γονιός ειναι για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη που υπάρχει και δεν θα ήθελα να μην εχω πρωτα εγω ολοκληρώσει την δική μου δουλειά με τον ευατό μου, πριν αναλάβω μια τέτοια ευθύνη.
Επειδή το πλασματάκι που θα έφερνα στον κόσμο, θα΄επηρεαζόταν σίγουρα, απο τα δικά μου αδούλευτα κομμάτια.
Γι αυτό, ΒΛΕΠΕ τα αληθινά διλήμματα,
τα αληθινά θέλω,
τις αληθινές ανάγκες,
την πραγματική σου κατάσταση ( συναισθηματική, ψυχική)
τις αληθινές σου προσδοκίες
το ποιά είσαι
το τι παιζει μεσα σου με τα πονεμένα σημεία της ζωής σου,
την απόρριψη,
την ομορφιά και την ασχήμια,
κι όταν θα έχεις δουλέψει στο βαθμό που κρίνεις απαραίτητο πανω σε αυτά
είμαι σίγουρη οτι θα προχωρήσεις...
χωρίς να χρειάζεται πια να αναρωτηθείς για το οτιδήποτε
Σου ευχομαι ολόψυχα,
να πάνε όλα καλά κοπέλα μου :)))Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 12-02-2009, 20:00 #437
Weird & Remedy σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θέλω πραγματικά να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη, επειδή είναι απόφαση ζωής χωρίς γυρισμό. Το παιδί δεν είναι σπίτι ή αυτοκίνητο για να επιστραφεί.
Έχω κάνει εξετάσεις γονιμότητας και ήταν άριστες. Έχω κάποιο χρόνο μπροστά μου. Θα το σκεφτώ πολύ καλά και ύστερα θα προβώ σε ενέργειες. Άλλωστε ο γυναικολόγος μου είπε πως από την στιγμή που θα το αποφασίσω, σε 2-3 μήνες θα είμαι έγκυος αφού δεν έχω πρόβλημα γονιμότητας. Ίδωμεν...
12-02-2009, 21:06 #438
στην αρχή σαν εικόνα και σαν σκέψη αυτό που έθεσες μου φαινόταν εξωπραγματικό.για μένα ακόμα είναι,στην πορεία όμως κατάλαβα έστω και λίγο τι άνθρωπος είσαι και πόσο πολύ θέλεις αυτό το παιδί να έρθει στη ζωή σου.
σου εύχομαι λοιπόν λιζάκι ολόψυχα ο θεός να σου δώσει δύναμη κουράγιο και υπομονή στο δύσκολο έργο που αποφάσισες να παίξεις.να πάνε όλα καλά και με το καλό με ένα γερό παιδί.
να είσαι καλά τώρα και για πάντα.
13-02-2009, 00:31 #439
Originally posted by lisa71
Originally posted by Empneustns
τελικα βρε λιζα εβγαλες κανενα συμπερασμα; ;)
α) η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Ευθύνη για το οτιδήποτε έχω αποκλειστικά εγώ
β) θα αντιμετωπίσω ρατσισμό αν κάνω παιδί εκτός γάμου αλλά μάλλον όχι σε υπερβολικό βαθμό
γ) για να είμαι ευτυχισμένη με την οποιαδήποτε απόφασή μου, θα πρέπει να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη και πολύ καλά ψυχολογικά προετοιμασμένη
δ) δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να με καταλάβουν, γιατί ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις εμπειρίες του
ε) χρειάζεται πολύ soul searching πριν κάνω το οτιδήποτε.
Σου εύχομαι και εγώ να εκπληρώσεις τα όνειρά σου...
13-02-2009, 18:25 #440
Ευχαριστώ κορίτσια!
17-01-2010, 16:57 #441
Γεια Λιζα
ειμαι 44 χρονων και προσπαθω και εγω με αυτον τον τροπο να κανω παιδι
εκανα ηδη μια αποτυχημενη προσπαθεια και συνεχιζω,μην ακους κανενα ,ακου τη φωνη της αναγκης σου, απο μαγκουφες γεματη η ιστορια ας μην βαλουμε :Pκαι εμεις το ληθαρακι μας σε αυτον τον τοιχο.
17-01-2010, 17:33 #442
Originally posted by mirintha
Γεια Λιζα
ειμαι 44 χρονων και προσπαθω και εγω με αυτον τον τροπο να κανω παιδι
εκανα ηδη μια αποτυχημενη προσπαθεια και συνεχιζω,μην ακους κανενα ,ακου τη φωνη της αναγκης σου, απο μαγκουφες γεματη η ιστορια ας μην βαλουμε :Pκαι εμεις το ληθαρακι μας σε αυτον τον τοιχο.
Κατά τα άλλα, το θέμα μαγκούφης ή όχι λειτουργει στον καθένα διαφορετικά και δεν είναι με το ζόρι σωστό να έχει κάποιος παιδί ή όχι.
Καλή τύχη στην προσπάθεια σου.
17-01-2010, 18:39 #443
Συγνωμη κοριτσια αλλα εγω δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. Θελω το παιδι που θα γεννηθει να εχει εναν αληθινο πατερα και οχι εναν αριθμο δοτη απο καποιο νοσοκομειο.
Σκεφτειτε καλα πως θα αντιδρουσατε εσεις αν η μανα σας σας ελεγε πως σας εκανε με καποιον δοτη. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα στη ζωη.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
17-01-2010, 18:48 #444
Μαρία, αυτό γιατί θα πίστευες ότι είναι κακό όμως?
Ένα παιδάκι δε μπορεί να γεννηθεί από αληθινό πατέρα ενώ παράλληλα αυτός ο πατέρας να του κάνει την ζωή δύσκολη?
Τι θα είναι πιο βασικό τελικά στην ζωή μας, από το πως προήρθαμε ή μήπως από το πως μεγαλώσαμε και τι άνθρωποι γίναμε τελικά?
17-01-2010, 18:50 #445
Ναζιάριδες
17-01-2010, 19:51 #446
Originally posted by oXe
Ναζιάριδες
17-01-2010, 20:04 #447
Είμαι ανάμεσα σε νάζι ,ναζί και ναζί με νάζι.
Έπεσα μέσα ή τζίφος?
17-01-2010, 20:10 #448
Originally posted by Boltseed
Ένα παιδάκι δε μπορεί να γεννηθεί από αληθινό πατέρα ενώ παράλληλα αυτός ο πατέρας να του κάνει την ζωή δύσκολη?
Τι θα είναι πιο βασικό τελικά στην ζωή μας, από το πως προήρθαμε ή μήπως από το πως μεγαλώσαμε και τι άνθρωποι γίναμε τελικά?
Γνωμη μου παντα :)Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
17-01-2010, 20:29 #449
Originally posted by Mariah
Originally posted by Boltseed
Γνωμη μου παντα :)
Πως μπορούμε να πάρουμε στο λαιμό μας τη ζωή ενός ανθρώπου μόνο και μόνο γαι να μη μας πουν.....μαγκούφηδες. Έλεος.
17-01-2010, 20:33 #450
Συμφωνώ απόλυτα.
Πως μπορούμε να πάρουμε στο λαιμό μας τη ζωή ενός ανθρώπου μόνο και μόνο γαι να μη μας πουν.....μαγκούφηδες. Έλεος
Αυτο ειναι αποφαση ζωης.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία