ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 42 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 626
    Senior Member
    Originally posted by lisa71
    Originally posted by Empneustns
    τελικα βρε λιζα εβγαλες κανενα συμπερασμα; ;)
    Τα μόνα συμπέρασματα που έβγαλα είναι πως:

α) η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Ευθύνη για το οτιδήποτε έχω αποκλειστικά εγώ

β) θα αντιμετωπίσω ρατσισμό αν κάνω παιδί εκτός γάμου αλλά μάλλον όχι σε υπερβολικό βαθμό

γ) για να είμαι ευτυχισμένη με την οποιαδήποτε απόφασή μου, θα πρέπει να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη και πολύ καλά ψυχολογικά προετοιμασμένη

δ) δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να με καταλάβουν, γιατί ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις εμπειρίες του

ε) χρειάζεται πολύ soul searching πριν κάνω το οτιδήποτε.
    Λιζα χαίρομαι πολύ που σε ακούω να μιλάς έτσι.
    Ειμαι σίγουρη οτι θα γίνεις μια καλή μανούλα, με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσεις να το κάνεις.
    Πρόληψη, προετοιμασία..
    ξερεις, παντα λεω στον εαυτό μου, οτι ΑΝ καποια στιγμη αποφασίσω οτι θελω να κάνω παιδιά ( που δεν το χω κι απαραίτητο ως πρόγραμμα ζωής)
    θα ήθελα, πριν προβώ στο εγχείρημα( είτε με τον φυσικό είτε με τον τεχνητό τρόπο)
    να ειμαι ΕΤΟΙΜΗ.
    Να ξέρω τι κάνω, γιατί το κάνω, ποιά είμαι, τι θέλω...
    Να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη αυτογνωσία και να έχω δουλέψει με την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό μου.
    Γιατί Λιζα μου, το να είναι κανεις γονιός ειναι για μένα η μεγαλύτερη ευθύνη που υπάρχει και δεν θα ήθελα να μην εχω πρωτα εγω ολοκληρώσει την δική μου δουλειά με τον ευατό μου, πριν αναλάβω μια τέτοια ευθύνη.
    Επειδή το πλασματάκι που θα έφερνα στον κόσμο, θα΄επηρεαζόταν σίγουρα, απο τα δικά μου αδούλευτα κομμάτια.

Γι αυτό, ΒΛΕΠΕ τα αληθινά διλήμματα,
    τα αληθινά θέλω,
    τις αληθινές ανάγκες,
    την πραγματική σου κατάσταση ( συναισθηματική, ψυχική)
    τις αληθινές σου προσδοκίες
    το ποιά είσαι
    το τι παιζει μεσα σου με τα πονεμένα σημεία της ζωής σου,
    την απόρριψη,
    την ομορφιά και την ασχήμια,
    κι όταν θα έχεις δουλέψει στο βαθμό που κρίνεις απαραίτητο πανω σε αυτά

είμαι σίγουρη οτι θα προχωρήσεις...
    χωρίς να χρειάζεται πια να αναρωτηθείς για το οτιδήποτε

Σου ευχομαι ολόψυχα,
    να πάνε όλα καλά κοπέλα μου :)))
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Weird & Remedy σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θέλω πραγματικά να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη, επειδή είναι απόφαση ζωής χωρίς γυρισμό. Το παιδί δεν είναι σπίτι ή αυτοκίνητο για να επιστραφεί.
    Έχω κάνει εξετάσεις γονιμότητας και ήταν άριστες. Έχω κάποιο χρόνο μπροστά μου. Θα το σκεφτώ πολύ καλά και ύστερα θα προβώ σε ενέργειες. Άλλωστε ο γυναικολόγος μου είπε πως από την στιγμή που θα το αποφασίσω, σε 2-3 μήνες θα είμαι έγκυος αφού δεν έχω πρόβλημα γονιμότητας. Ίδωμεν...

Senior Member
    στην αρχή σαν εικόνα και σαν σκέψη αυτό που έθεσες μου φαινόταν εξωπραγματικό.για μένα ακόμα είναι,στην πορεία όμως κατάλαβα έστω και λίγο τι άνθρωπος είσαι και πόσο πολύ θέλεις αυτό το παιδί να έρθει στη ζωή σου.
    σου εύχομαι λοιπόν λιζάκι ολόψυχα ο θεός να σου δώσει δύναμη κουράγιο και υπομονή στο δύσκολο έργο που αποφάσισες να παίξεις.να πάνε όλα καλά και με το καλό με ένα γερό παιδί.
    να είσαι καλά τώρα και για πάντα.

Senior Member
    Originally posted by lisa71
    Originally posted by Empneustns
    τελικα βρε λιζα εβγαλες κανενα συμπερασμα; ;)
    Τα μόνα συμπέρασματα που έβγαλα είναι πως:

α) η απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. Ευθύνη για το οτιδήποτε έχω αποκλειστικά εγώ

β) θα αντιμετωπίσω ρατσισμό αν κάνω παιδί εκτός γάμου αλλά μάλλον όχι σε υπερβολικό βαθμό

γ) για να είμαι ευτυχισμένη με την οποιαδήποτε απόφασή μου, θα πρέπει να είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη και πολύ καλά ψυχολογικά προετοιμασμένη

δ) δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να με καταλάβουν, γιατί ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις εμπειρίες του

ε) χρειάζεται πολύ soul searching πριν κάνω το οτιδήποτε.
    Τα συμπεράσματά σου είναι πολύ εύστοχα και σταράτα όπως και οι απόψεις που ανέπτυξες στο θέμα αυτό.
    Σου εύχομαι και εγώ να εκπληρώσεις τα όνειρά σου...

Senior Member
    Ευχαριστώ κορίτσια!

Junior Member
    Γεια Λιζα
    ειμαι 44 χρονων και προσπαθω και εγω με αυτον τον τροπο να κανω παιδι
    εκανα ηδη μια αποτυχημενη προσπαθεια και συνεχιζω,μην ακους κανενα ,ακου τη φωνη της αναγκης σου, απο μαγκουφες γεματη η ιστορια ας μην βαλουμε :Pκαι εμεις το ληθαρακι μας σε αυτον τον τοιχο.

Originally posted by mirintha
    Γεια Λιζα
    ειμαι 44 χρονων και προσπαθω και εγω με αυτον τον τροπο να κανω παιδι
    εκανα ηδη μια αποτυχημενη προσπαθεια και συνεχιζω,μην ακους κανενα ,ακου τη φωνη της αναγκης σου, απο μαγκουφες γεματη η ιστορια ας μην βαλουμε :Pκαι εμεις το ληθαρακι μας σε αυτον τον τοιχο.
    Λίγο δύσκολο να δει την απάντηση σου η Λίζα, καθως έγραφε πριν ένα χρόνο εδώ.
    Κατά τα άλλα, το θέμα μαγκούφης ή όχι λειτουργει στον καθένα διαφορετικά και δεν είναι με το ζόρι σωστό να έχει κάποιος παιδί ή όχι.
    Καλή τύχη στην προσπάθεια σου.

Senior Member
    Συγνωμη κοριτσια αλλα εγω δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο. Θελω το παιδι που θα γεννηθει να εχει εναν αληθινο πατερα και οχι εναν αριθμο δοτη απο καποιο νοσοκομειο.

Σκεφτειτε καλα πως θα αντιδρουσατε εσεις αν η μανα σας σας ελεγε πως σας εκανε με καποιον δοτη. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα στη ζωη.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Μαρία, αυτό γιατί θα πίστευες ότι είναι κακό όμως?

Ένα παιδάκι δε μπορεί να γεννηθεί από αληθινό πατέρα ενώ παράλληλα αυτός ο πατέρας να του κάνει την ζωή δύσκολη?

Τι θα είναι πιο βασικό τελικά στην ζωή μας, από το πως προήρθαμε ή μήπως από το πως μεγαλώσαμε και τι άνθρωποι γίναμε τελικά?

Member
    Ναζιάριδες

Originally posted by oXe
    Ναζιάριδες
    Αυτο πάλι, όσο και να προσπάθησα, δεν το καταλαβα.....

Senior Member
    Είμαι ανάμεσα σε νάζι ,ναζί και ναζί με νάζι.

Έπεσα μέσα ή τζίφος?

Senior Member
    Originally posted by Boltseed

Ένα παιδάκι δε μπορεί να γεννηθεί από αληθινό πατέρα ενώ παράλληλα αυτός ο πατέρας να του κάνει την ζωή δύσκολη?

Τι θα είναι πιο βασικό τελικά στην ζωή μας, από το πως προήρθαμε ή μήπως από το πως μεγαλώσαμε και τι άνθρωποι γίναμε τελικά?
    Μπορει, αλλα θελω το παιδακι που θα γεννησω να εχει και ενα φυσικο πατερα, μια πατρικη φιγουρα ... να ξερει πως γεννηθηκε απο αγαπη παρα σε μια αιθουσα εργαστηριου και απο μια εγωιστικη αναγκη μας να κανουμε ενα παιδι.

Γνωμη μου παντα :)
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Originally posted by Mariah
    Originally posted by Boltseed

Μπορει, αλλα θελω το παιδακι που θα γεννησω να εχει και ενα φυσικο πατερα, μια πατρικη φιγουρα ... να ξερει πως γεννηθηκε απο αγαπη παρα σε μια αιθουσα εργαστηριου και απο μια εγωιστικη αναγκη μας να κανουμε ενα παιδι.

Γνωμη μου παντα :)
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Πως μπορούμε να πάρουμε στο λαιμό μας τη ζωή ενός ανθρώπου μόνο και μόνο γαι να μη μας πουν.....μαγκούφηδες. Έλεος.

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Πως μπορούμε να πάρουμε στο λαιμό μας τη ζωή ενός ανθρώπου μόνο και μόνο γαι να μη μας πουν.....μαγκούφηδες. Έλεος
    Ελα αφηστε τα μελοδραματικα...ποιος αποφασιζει να κανει παιδι για να μην το λενε ....μαγκουφη λολ

Αυτο ειναι αποφαση ζωης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 30 of 42 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast