Results 511 to 525 of 626
-
23-01-2010, 21:53 #511
xaxaxaxaxa
ευχαριστω για τα καλα σου λογια λιζα μου αλλα ειμαι κοντα στα 40 :)
η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα καμια σχεση με χωρισμενο. ολοι ηταν ελευθεροι και 1-2 παντρεμενοι.
ο τωρινος μου δεσμος, ελευθερος επισης.
δεν νομιζω ομως, οτι μπορουμε να τους κατηγοριοποιουμε σε μια ομαδα που ξεγελαει τις γυναικες λεγονας ψεματα οτι θελουν παιδια ενω δεν θελουν:)
απο τα σχολια σου για τα μπερδεματα παλιων και νεων σογιων βλεπω οτι επικεντρωνεσαι σε οικονομικα θεματα...κληρονομικα, σπαρτα, γιδια κλπ...
τα θεωρεις τα σημαντικοτερα?
παλι μου σχολιαζεις ως απλες τις συνθηκες ζωης του παιδιου απο δοτη.
δεν μου απαντησες ομως.δεν θεωρεις σοβαρο ελλειμμα το οτι αυτο το παιδι δεν θα ξερει ουτε πως εμοιαζε στην φατσα ο πατερας του κι οταν καποτε μαθει θα μαθει οτι ηταν ενας αντρας που πουλησε το σπερμα του κι εχει σπειρει παιδια που δεν γνωριζει κι ουτε ενδιαφερεται να γνωρισει?
ειναι ωραια εικονα για να εχει κανεις για το μισο του γονιαδιακο φορτιο που ειναι ο πατερας του?
- 24-01-2010, 02:55 #512
Ουτε εγω θα ειχα προβλημα να κανω σχεση με καποιον διεζευγμενο που εχει παιδια, στο κατω κατω ολοι εχουμε ενα παρελθον. Και καλο ειναι να κοιταζουμε το τωρα, και οτι τι εκκρεμιοτητες εχει καποιος πριν απο εμενα.
Ισα ισα μακαρι και να εχει , και θα τα αγαπαω σαν δικα μου. Εξαλλου παιδια του συντροφου μου θα ειναι, πως γινεται να διαλεγεις καποιον και οχι τα παιδια του ?Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
24-01-2010, 11:31 #513
Εγώ προσωπικά είμαι στη κατηγορία που περιγράφει η Λίζα. Ο πρώην άντρας μου είχε δύο παιδιά, μου είπε ότι θέλει να κάνουμε και μαζί αλλά όταν τον παντρεύτηκα, μα τα οικονομικά προβλήματα, μα οι αντιρρήσεις των παιδιών τον έκαναν αρνητικό να κάνει παιδί μαζί μου. Και χώρισα στα 37 μου. Από τότε, παρόλο που έχω, όπως είπαμε και πολύ προσεγμένη εμφάνιση, δε μου έχει παρουσιαστεί καμία ευκαιρία με έναν ελεύθερο άντρα που να του αρέσω και να μου αρέσει και αυτός αλλά να θέλει και οικογένεια. Εχω λοιπόν κακή πείρα με χωρισμένους με παιδιά.
25-01-2010, 13:44 #514
Ίσως έχει ξαναειπωθεί, αλλά γιατί να αποτανθείς σε τράπεζα σπέρματος κι απλά να μην υιοθετήσεις; Θα βγάλεις ένα μικρό παιδάκι από ένα ίδρυμα... Φαντάζομαι πρώτη προτεραιότητα θα έχουν τα άτεκνα ζευγάρια αλλά σίγουρα θα υπάρχουν ακόμα ορφανά που δεν έχουν βρει σπίτι.
Όσο για την πολυπλοκότητα της ζωής... η ζωή είναι πολύπλοκη. Μία τράπεζα σπέρματος δεν νομίζω ότι την απλοποιεί. Το παιδί θα μεγαλώσει κάποια στιγμή και θα ζητά να μάθει. Αυτό δεν θα είναι πάρα πολύ περίπλοκο; Και θα έχεις όλη την ευθύνη εσύ...
25-01-2010, 13:57 #515
Τώρα που διάβασα λίγο παραπάνω είδα ότι είχε ξανατεθεί το θέμα της υιοθεσίας....
Χμ...
Πολύ \"τετράγωνες\" απαντήσεις... :)
Πρώτη ερώτηση στο σχολείο πάντως: \"Πως τον λένε τον μπαμπά σου;\"
:)
25-01-2010, 19:11 #516
Originally posted by Remedy
δεν μου απαντησες ομως.δεν θεωρεις σοβαρο ελλειμμα το οτι αυτο το παιδι δεν θα ξερει ουτε πως εμοιαζε στην φατσα ο πατερας του κι οταν καποτε μαθει θα μαθει οτι ηταν ενας αντρας που πουλησε το σπερμα του κι εχει σπειρει παιδια που δεν γνωριζει κι ουτε ενδιαφερεται να γνωρισει?
ειναι ωραια εικονα για να εχει κανεις για το μισο του γονιαδιακο φορτιο που ειναι ο πατερας του?Originally posted by alexandros3
Πρώτη ερώτηση στο σχολείο πάντως: \"Πως τον λένε τον μπαμπά σου;\"
:)
Επίσης πιστεύω πως όση πιο πολλή αγάπη παίρνει ένα παιδί τόσο λιγότερες είναι και οι \"απορίες\" του.
25-01-2010, 19:17 #517
Δεν είναι έτσι.
Το παιδί σου θα μεγαλώσει σε μια κοινωνία. Αυτή η κοινωνία έχει νόμους.
Εσύ μπορεί να έχεις αποφασίσει να τους αψηφίσεις αλλά το παιδί σου θα βρεθεί αντιμέτωπο με αυτούς.
Μπορεί να το αγαπάς πάρα πολύ αλλά τίποτα, απολύτως τίποτα, δεν θα το εμποδίσει κάποια στιγμή να γυρίσει και να σου πει \"ήσουν μια εγωιστική σκύλα\" και να φύγει.
Δεν λέω ότι θα συμβεί, αλλά μπορεί κάλλιστα...
25-01-2010, 19:40 #518
Τριχες λιζα καντο και ας τους αλλους να κανουν υποθετικα ερωτηματα σε εναν κοσμο τοσο πλουσιο που μπορει να υποθεσεις οτιδηποτε.
Εαν ειναι δυνατον δηλαδη...φυσικη εξελιξη των πραγματων και τριχες κατσαρες, ναι δεν βλεπετε ο ανθρωπος ακολουθει την φυσικη εξελιξη, ζουμε μες την φυσικη εξελιξη ολοι, απο το κινητο μεχρι το τουτου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2010, 19:50 #519
Να προσθέσω και κάτι άλλο.
Υπάρχει ένα σημαντικό θέμα (νομίζω στις ΗΠΑ ανέκυψε πρώτα) σχετικά με την εμπιστευτικότητα των στοιχείων του πατέρα. Τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο επιδώθηκαν σε μία φοβερή μάχη για να ανακαλύψουν τον βιολογικό τους πατέρα. (δικαστική, ακόμα και... εντελώς εκτός του νόμου - δεν τιθασεύονται αυτά τα συναισθήματα).
Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ αλλά στις ΗΠΑ από όσο γνωρίζω, με την αιτιολογία ότι δυνητικά υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας (ένας βιολογικός πατέρας με ΔΝΑ που κρίνεται προτιμητέο μπορεί να έχει και... 10.000 παιδιά) σε πολλές περιπτώσεις αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του πατέρα.
25-01-2010, 20:13 #520
The number of children a donor can father depends on where he lives and where his sperm is sent. In Denmark the limit is 25, a number that is supposed to guard against accidental incest between siblings. In Britain it is 10. In the United States, the number is 25 births for each donor within a population of 800,000, according to guidelines issued by the American Society for Reproductive Medicine.
Αυτα περι αιμομιξιας...problem solved.
Απο κει και περα συναισθηματα που δεν τιθασευονται και φοβεροι αγωνες κλπ ειναι λογια των ΜΜΕ και ισως καποιος να το εκανε μεσα στους χιλιαδες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2010, 20:35 #521
δεν ξερω αν το λες για καλο η για κακο οτι το καταφερε ο ενας σε χιλιαδες.....
δεν ξερω αν πρεπει να πανηγυριζουμε την αποτυχια καποιου να μαθει για τον πατερα του και να του το αρνουνται και μαλιστα να ειναι νομιμοι απο σεβασμο σε εναν μηχανισμο που καποιοι σκαρφιστηκαν , αλλα κανεναν σεβασμο στην αναγκη του \"ληπτη\"....
25-01-2010, 20:39 #522
Εννοω οτι ενας μπορει να εκανε τους φοβερους δικαστικους αγωνες μεσα στους χιλιαδες...οχι οτι χιλιαδες κανουν δικαστικους αγωνες να ανακαλυψουν τον πατερα τους.
Τι κριμα τους εφαγε το συστημα...ενω αλλους απλως η μοιρα, για οσους δεν γνωρισαν ποιος ειναι ο πατερας τους. για χιλιους δυο λογους..και μιλαμε παντα για το βιολογικο ετσι...που μερικοι λαθεμενα νομιζουν οτι ειναι ο Ζεβεδαιος πολλες φορες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-01-2010, 20:46 #523
Originally posted by alexandros3
Μπορεί να το αγαπάς πάρα πολύ αλλά τίποτα, απολύτως τίποτα, δεν θα το εμποδίσει κάποια στιγμή να γυρίσει και να σου πει \"ήσουν μια εγωιστική σκύλα\" και να φύγει.
Τα παιδιά είναι αυστηρά με τους γονείς. Μπορεί να με πει εγωίστρια μπορεί και όχι. Δεν ξέρω αν το ανέφερα σε αυτό το τόπικ αλλά έχω γνωρίσει κοπέλα, ελληνογαλλίδα, που έκανε εξωσωματική στην Γαλλία πριν 15 χρόνια με σπέρμα δότη και απέκτησε γιο. Οι σχέσεις τους είναι θαυμάσιες. Το παιδί είναι καλός μαθητής, κοινωνικός, χωρίς παραβατική/εξτρεμιστική συμπεριφορά. Από ευγένεια, δεν ρώτησα πως χειρίστηκε το θέμα του πατέρα. Άμα μείνω έγκυος με αυτόν τον τρόπο, θα την ρωτήσω εμπειρίες.
25-01-2010, 20:48 #524
ακομα και οι γελασμενοι, και οι γιοι του \"ζεβεδαιου\" εχουν μια εικονα...αυτο εχει σημασια.εχουν μια εικονα που απευθυνεται στο μερος τους εκεινο που αναζηταει τις καταβολες τους απο την μερια του πατερα.
ασε που οι γιοι του ζεβεδαιου, εχουν και τον ζεβεδαιο, οχι μονο την ζεβεδαια...
τα παιδια της τραπεζας ομως, εχουν ενα κενο στην θεση της εικονας
του πατερα. ζιπ.τιποτε..
και να βαλω και μια αλλη παραμετρο.
πολλοι ειναι εντελως ακαταλληλοι για γονεις, ακομα κι αν εκαναν με την θεληση τους ενα παιδι ακομα κι αν προσπαθησαν πολυ για να το κανουν.
οταν υπαρχουν δυο ομως, εχει αυτο το παιδι καπου να στραφει αν ο ενας ειναι ακαταλληλος. αλλιως μενει μονο του...
κι αν σκεφτουμε και τις πιθανοτητες της φυσικης εξαλειψης του ενος γονιου, ειδικα αν ειναι μεσηλικας (εφοσον μεχρι καποια προχωρημενη ηλικια προσπαθει να τεκνοποιησει μεσα απο σχεσεις), γινεται μαλλον επικινδυνη και επισφαλης, για το παιδι, επιλογη...
25-01-2010, 20:49 #525
Τα γονιδια μας μας ωθουν να αναπαραγουμε το ειδος μας...τωρα ας ψαξει ο καθενας κατα ποσο η τεκνοποιηση ειναι εγωιστικη ή οχι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία