ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 42 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 626
    Senior Member

ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Καλημέρα κι από μένα!

Είμαι σχεδόν 38 ετών, μένω μόνη μου κι έχω καλά οικονομικά. Ο λόγος που σας γράφω είναι ο εξής: Ήθελα πάντα στην ζωή μου να αποκτήσω οικογένεια. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα παρόλο που προσπάθησα πάρα πολύ.

Νοιώθω πως η ζωή μου είναι σε τέλμα. Νοιώθω πως δεν πηγαίνω μπροστά. Είμαι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Αν και έχω φίλες και κοινωνική ζωή, δεν αισθάνομαι πως καλύπτομαι συναισθηματικά. Δεν με ενδιαφέρει πια να πηγαίνω στα μπαρ ή να μιλώ για γκομενοδουλειές και άλλα ρηχά θέματα.

Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρά να γίνω μητέρα με εξωσωματική χρησιμοποιώντας σπέρμα από δότη τράπεζας σπέρματος. Έτσι θα πραγματοποιήσω εν μέρει το όνειρό μου για απόκτηση οικογένειας και η ζωή μου θα πάρει άλλη κατεύθυνση. Ποιά είναι η άποψή σας για το θέμα?

Senior Member
    Να είσαι προετοιμασμένη πως ένα παιδί είναι τεράστια ευθύνη (μα και μεγάλη χαρά). όταν πηγαίνεις στη δουλειά ποιός θα στο κρατάει? Το ξέρεις πως έχεις να κάνεις άπειρα ξενύχτια για τάισμα, επειδή πονάν τα δοντάκια, επειδή είναι άρρωστο?? Χρόνο έχεις ν ασχοληθείς μαζί του?
    Κι αν γνωρίσεις κάποιον κι ερωτευθείς?? Θα μπορέσεις να τα συμβιβάσεις και τα δύο?? Ή θ αρχίσεις να νοιώθεις πως έκανες λάθος??
    Δεδομένου πως είσαι μόνη σου, οπότε πατέρας δεν υπάρχει όύτε για το σ/κ, θα πρέπει να καλύψεις διπλά τις ανάγκες του παιδιού σου. Δεν είναι απόφαση αστεία που την παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Δε σου λέω να μην το κάνεις... αλλά πρόσεχε!!

Senior Member
    καλημέρα και καλό μήνα
    ίσως φανώ σκληρή με αυτά που θα σου πω αλλά κατά τη ταπεινή γνώμη μου έτσι είναι ίσως όμως να κάνω και λάθος.
    σκέφτηκες αυτόν τον τρόπο για να γίνεις μητέρα. σκέφτηκες όμως ότι αυτό είναι εν μέρει εγωιστικό; σκέφτηκες μόνο τον εαυτό σου το παιδάκι που με το καλό θα έρθει στον κόσμο γιατί δεν το σκέφτεσαι; υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. αν κάνεις αυτό για το οποίο έγραψες πως θα νιώθει το παιδί αργότερα και πες πως το κάνεις αν στην πορεία γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο που θα θέλεις να μοιραστείς την ζωή σου μαζί του τι θα του πεις ; πως δεν γνωρίζεις τον πατέρα του παιδιού σου; πως είναι από κάποιον αγνωστο; για σκέψου το λίγο. γιατί δεν βρίσκεις κάποιο παιδάκι το οποίο έχει πραγματικά ανάγκη από αγάπη και ζεστασιά να του τα προσφέρεις; όπως είπες είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση οπότε θα μπορείς να του προσφέρεις και υλικά αγαθά. και αυτό θα είναι ευτυχισμένο αλλά το σημαντικότερο εσύ θα νιώθεις γεμάτη πως κάτι προσφέρεις και είμαι σίγουρη πως θα το νιώσεις σαν δικό σου παιδί. τέλος σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Θεός να σε βοηθήσει να φτιάξεις την δική σου οικογένεια όπως εσύ θέλεις. καλημέρα και πάλι καλό μήνα

Senior Member
    imagine γνωρίζω τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος. Ξέρω πόσο κόπος χρειάζεται για την ανατροφή του. Δεν φοβάμαι καθόλου τα ξενύχτια. Άλλωστε έχω \"κοιμηθεί\" πολύ στην ζωή μου. Επίσης έχω άφθονο χρόνο. Είμαι δημόσιος υπάλληλος και η δουλειά από το σπίτι μου είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Έχω κάνει κάποια σχέδια για το που θα το εμπιστευθώ από ενός έτους και μετά. Όσο για τα σ/κ δεν με πειράζει καθόλου να τα περνώ με το παιδί μου. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο όνειρό μου! Δεν το βλέπω σαν θυσία. Είμαι χορτάτη από βόλτες και εξόδους.

Τώρα για το αν θα ερωτευθώ κάποιον... Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μάλλον θα είμαι ερωτευμένη με το μωρό. Έπειτα δεν είμαι εμφανίσημη, έχω μέτρια εμφάνιση, δεν νομίζω να μου τύχει κάποιο \"τυχερό\".

Banned
    Originally posted by lisa71

Τώρα για το αν θα ερωτευθώ κάποιον... Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μάλλον θα είμαι ερωτευμένη με το μωρό. Έπειτα δεν είμαι εμφανίσημη, έχω μέτρια εμφάνιση, δεν νομίζω να μου τύχει κάποιο \"τυχερό\".

Πριν προχωρησεις σε ενα τετοιο εγχειρημα μηπως θα επρεπε να λυσεις αυτο το ζητημα??

Senior Member
    Originally posted by krino

Πριν προχωρησεις σε ενα τετοιο εγχειρημα μηπως θα επρεπε να λυσεις αυτο το ζητημα??
    Δεν σε καταλαβαίνω...δηλαδή πρέπει να έχω γράμμωση για να γίνω μητέρα? Πιστεύεις πως θα με απορρίψει το παιδί, επειδή δεν είμαι η θεά που τρέχουν οι άντρες ξοπίσω της?

Banned
    ας αφησουμε λιγο το παιδι στην ακρη και το συζηταμε μετα.
    Η ερωτηση εχει να κανει για το οτι πιστευεις οτι εχεις μετρια εμφανιση αρα δεν υπαρχει μπροστα σου το \"τυχερο σου αστρο\".

Αυτο ρωτησα.

Senior Member
    Πιστεύω πως έχω μέτρια εμφάνιση για 2 λόγους:

α) δεν ανταποκρίνομαι στο πρότυπο που προβάλλεται από το μμε. Είμαι κοντούλα, παχουλή, με ένα απλό συμπαθητικό πρόσωπο
    β) οι ίδιοι οι άντρες μου το έχουν πει
    γ) έχω καθρέπτη, δεν είμαι γκαβή!

Banned
    οκ λοιπον δεν εισαι μοντελο.....
    (αν και για μενα το ζητουμενο δεν ειναι αν πουλας στα ΜΜΕ αλλα αν εχεις καλη ψυχη)
    και στο εχουν πει οπως λες.

Τι σημαινει αυτο ομως???
    γιατι ετσι ηττοπαθης?
    Πως καταφερες να πιστεψεις οτι δεν υπαρχει καπου ενας κοντουλης και παχουλος με συμπαθητικο προσωπο που θα μπορουσες να κανεις ολα οσα ονειρευεσαι???

Τον καθρεπτη σου να τον χρησιμοποιεις για αλλους λογους και οχι για μιζερια.
    Εαν νομιζεις οτι η εμφανιση σου χρειαζεται λιγο βελτιωση με τον καθρεπτη δεν κανεις κατι.

Senior Member
    Εδώ συμφωνώ με τον κρίνο, λίτσα. Το παιδί δεν το κάνεις για να καλύψεις συναισθηματικές τρύπες. Φοβάμαι πραγματικά να μη το δεις σα βάρος μετά... και ένα βάρος που δεν έχεις κανέναν να το μοιράζεσαι

Senior Member
    οπότε από ότι καταλαβαίνω το πραγματικό σου πρόβλημα είναι η εμφάνιση σου και όχι το ότι δεν έχεις κάνει ακόμα παιδί. απλά το ότι θες να κάνεις ένα παιδί ίσως σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το πραγματικό σου πρόβλημα εγώ αυτό κατααλαβαίνω δεν είναι λύση όμως αυτό δεν μπορούμε να χρεώνουμε στα παιδιά τις δικές μας ανασφάλειες.

Senior Member
    Originally posted by krino
    οκ λοιπον δεν εισαι μοντελο.....
    (αν και για μενα το ζητουμενο δεν ειναι αν πουλας στα ΜΜΕ αλλα αν εχεις καλη ψυχη)
    και στο εχουν πει οπως λες.

Τι σημαινει αυτο ομως???
    γιατι ετσι ηττοπαθης?
    Πως καταφερες να πιστεψεις οτι δεν υπαρχει καπου ενας κοντουλης και παχουλος με συμπαθητικο προσωπο που θα μπορουσες να κανεις ολα οσα ονειρευεσαι???

Τον καθρεπτη σου να τον χρησιμοποιεις για αλλους λογους και οχι για μιζερια.
    Εαν νομιζεις οτι η εμφανιση σου χρειαζεται λιγο βελτιωση με τον καθρεπτη δεν κανεις κατι.
    Και γιατί να είναι παχουλός με συμπαθητικό πρόσωπο και να μην είναι ωραίος? Δηλαδή τα \"τέρατα\" πρέπει να ζευγαρώνουν μεταξύ τους? Σκέφτηκες πως μπορεί να θέλω καλύτερα γονίδια για το παιδί μου? Συνήθως οι ωραίοι/ες έχουν πέραση, γιατί όλοι κοιτάμε τα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά ως δείγμα καλής υγείας και γονιδίων. Γιατί το παιδί μου να μην έχει 50% περισσότερες πιθανότητες να βγει καλύτερο από μένα?

Banned

Και γιατί να είναι παχουλός με συμπαθητικό πρόσωπο και να μην είναι ωραίος? Δηλαδή τα \"τέρατα\" πρέπει να ζευγαρώνουν μεταξύ τους? Σκέφτηκες πως μπορεί να θέλω καλύτερα γονίδια για το παιδί μου? Συνήθως οι ωραίοι/ες έχουν πέραση, γιατί όλοι κοιτάμε τα φαινοτυπικά χαρακτηριστικά ως δείγμα καλής υγείας και γονιδίων. Γιατί το παιδί μου να μην έχει 50% περισσότερες πιθανότητες να βγει καλύτερο από μένα?

Τωρα εσυ δεν πεφτεις θυμα των ΜΜΕ?
    Δεν λεω να ειναι και μπογος αλλα γιατι βαζεις τετοιες κατηγοριες ανθρωπων??
    Επισης μου κανει εντυπωση οτι κοιτας τον ανθρωπο που θα ζησεις μαζι του σε σχεση με το τι παιδι θα αποδωσει αν το κανεις μαζι του και οχι τι ανθρωπος ειναι.

Δειχνεις εντελως παρατημενη απο τον εαυτο σου.

Για αυτο ειπα, μηπως θα ηθελες να το κοιταξεις αυτο?
    Το οτι εισαι παχουλη δεν σημαινει τιποτα αυτο.

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    οπότε από ότι καταλαβαίνω το πραγματικό σου πρόβλημα είναι η εμφάνιση σου και όχι το ότι δεν έχεις κάνει ακόμα παιδί. απλά το ότι θες να κάνεις ένα παιδί ίσως σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το πραγματικό σου πρόβλημα εγώ αυτό κατααλαβαίνω δεν είναι λύση όμως αυτό δεν μπορούμε να χρεώνουμε στα παιδιά τις δικές μας ανασφάλειες.
    Λάθος κατάλαβες! Εάν ήθελα να βελτιώσω την εμφάνισή μου θα πήγαινα να βάλω γαστρικό δακτύλιο, να κάνω μια δυο πλαστικές, να ξόδευα σε επώνυμα ρούχα και τσουπ..έτοιμη! Σαν δημόσιος υπάλληλος, δεν μπορώ να βγάλω δάνειο 20,000ε και να προβώ σε τέτοιες ενέργειες? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνισή μου. Με ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας.

Banned

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνισή μου. Με ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας.
    αυτο ειναι το ζητουμενο,
    οτι εχεις παει στο αλλο ακρο.
    Κακως δεν σε ενδιαφερει η εμφανιση σου
    - αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να σκασεις 20000 αλλα οτι θα μπορουσες πχ να αρχισεις γυμναστηριο - αλλα επισης λαθος οτι θες να κανεις οικογενοια χωρις αυτο να ειναι συνδυασμος και καρπος δυο ανθρωπων.

Αντιλαμβανομαι οτι εχεις δεχθει ρατσισμο και ηττες πανω σε αυτο το ζητημα, μονο που πας να το διορθωσεις με λαθος τροπο.

Page 1 of 42 12311 ... LastLast