ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 42 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 626
    Senior Member
    καλε μου Εμπνευστη, καταρχας δεν νομιζω να πιστευεις οτι το να ειναι καποια ομορφη της φερνει μονο πλεονεκτηματα και ευκολιες στη ζωη της. δεν της ανοιγονται μονο καλες πορτες, της ανοιγονται και κακες, οπως και στις λιγοτερο ομορφες γυναικες. και στις ομορφες γυναικες οι κακες πορτες μπορει να ειναι περισσοτερες και τρισχειροτερες. δεν μπορεις αυτα τα πργαματα να τα βαλεις σε ζυγαρια, γιατι δεν μπορεις να αποκοψεις απο τη ζωη γενικα μονο τον επαγγελματικο τομεα και να πεις εκει ευνοουνται οι ομορφες. γιατι οι ομορφες μπορουν να περασουν πολυ χειροτερες λουμπες στη ζωη τους. και λουμπες ειναι απο το να ειναι καποια κοκετα ολη μερα στον καθρεφτη και στα σπα, μεχρι να της την πεφτουν για τον ωραιο της πισινο και τα ματια, μην παμε και μακρυτερα. Απο κει και περα πιστευω οτι ο ανρθρωπος πρεπει στα πλαισια του λογικου να φροντιζει την εμφανιση του, και πρωτα για λογους υγειας, ΚΑΙ να μην το κανει για την εμφανιση. Δηλαδη να τρεφεται σωστα, να ασκειται, γιατι κανει καλο στο σωμα του και στην σωματιηκ αλλα και ψυχικη του υγεια. Να μην το κανει αυτο για να αρεσει στο αλλο φυλο, ή για να καθεται να χαζευει τον εαυτο του στον καθρεφτη με τις ωρες και να φοραει σουπερ μινι. Αυτο δεν ειναι αυτοσκοπος. Και δυστυχως, η λιζα ειπε οτι αυτα τα εκανε παλια, για να βρει αντρα. Ε, αυτο το θεωρω λαθος. πρωτατο κανεις για τον εαυτο σου και για να εισαι καλα, και μετα ας το χαιρονται και οι αλλοι. Γιαυτο μαλλον δε βρηκε καποιον να της σταθει. Η λιζα πιστευε οτι οι αντρες θελουν μοντελα, προσπαθουσε να γινει ετσι και τι κερδισε? αντι να τονιζει την προσωπικοτητα της και την υγεια της περιποιουμενη τον εαυτο της, προσπαθουσε να φτιαξει μια αντροπαγιδα. το κολπο δεν πετυχε, γιατι οι αντρες για να κατσουν με μια γυναικα θελουν κατι παραπανω απο μια νοστιμουλα που εχει ανασφαλειες με τον εαυτο της. και οδηγηθηκαμε τωρα εδω. Εγω πιστευω οτι αμα δεν προσεχεις τον εαυτο σου ψυχει τε και σωματι, υπαρχει καποιο προβλημα, ποσο μαλλον να αφηνεσαι να παιρνεις βαρος, και προφανως σαβουριαζοντας και μη ασκουμενος. Τι να κανω εγω πιστευω οτι νους υγιης εν σωματι υγιει. Επισης πιστευω οτι οι ανωμαλιες στο βαρος, εκτος απο τις παθολογικες περιπτωσεις, ειναι ακομα ενα συμπτωμα ψυχολογικων δυσκολιων.

Senior Member
    Originally posted by zinovia
    Και εγω εχω παρει κιλα απο τα φαρμακα αλλα δεν θα το χρησιμοποιησω σαν δικαιολογια να αφησω το εαυτο μου στην τυχη του και να μεμψιμοιρω οτι τι να κανουμε τωρα,ετσι ηρθαν τα πραγματα φταιει η ζωη η ατιμη και δεν με θελουν οι αντρες.
    δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία είμαι και φαγανή χα χα .τέλος πάντων. ούτε η ζωή φταίει ούτε εμείς κανείς δεν φταίει απλά ήταν να συμβεί.όσο για τους άντρες δεν έχω πρόβλημα είμαι παντρεμένη.

Senior Member
    Εμπνευστη αμα βλεπω μια να πηγαινει στο περιπτερο και να παιρνει δυο σακουλες γαριδακια σοκολατες και μπισκοτα και ν ακαθεται ολη μερα στον καναπε να τα τρωει ειναι δειγμα ψυχικης υγειας? Δε λεω οτι πρεπει να ειμαστε κορμαρες, λεω οτι δεν πρεπει να ειμαστε αχορταγες μηχανεσ παραγωγης περιττωματων ειτε ανορεξικα και βουλιμικα πλασματα. Παν μετρον αριστον. τα ξεχασαμε ολα οσα λεγανε οι αρχαιοι ημων προγονοι σε αυτον τον κατακλυσμιαιο τροπο ζωης. Δεν κατηγορω κανεναν :-)

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    Σε καποια εκπομπη στην τηλεοραση σχετικη με τις υιοθεσιες, ειχαν βγει ειδικοι απο τα ιδρυματα και ειχαν ξεκαθαρισει οτι τα υγειη παιδια ελευθερα προς υιοθεσια ειναι σχεδον ανυπαρκτα.Υπαρχουν πολλα παιδακια στα ιδρυματα που ομως δεν ειναι ελευθερα προς υιοθεσια γιατι και οι δυο η ενας γονιος τους κρατα την επιμελεια, αλλα δεν μπορει να τα φροντισει για διαφορους λογους προσωρινα..(ναρκωτικα, φυλακη..κλπ).Οι γονεις αυτοι δεν δινουν τη συγκαταθεση τους για την υιοθεσια, ελπιζουν οτι καποια στιγμη θα μπορεσουν να παρουν πισω τα παιδια τους.Στα ιδρυματα υπαρχουν παρα πολλα παιδακια με προβληματα υγειας(νοητικη υστερηση,συνδρομο νταουν,καρδιακα προβληματα ακομα και ειτζ αν θυμαμαι καλα) τα οποια ειναι στα αζητητα γιατι κανενας δεν τα θελει, βλεπετε η αγαπη εχει μετρο και για αυτα δεν φτανει...
    Οσο για τους υποψηφιους γονεις κοιτανε πρωτα το συμφερον του παιδιου.Να μεγαλωσει σε μια οικογενεια με αγαπη και σταθεροτητα που τοσο νωρις του ελλειψε.
    Ετσι αν παει καποια και τους πει οτι ειμαι ασχημη αλλα δεν κανω τιποτα για αυτο επειδη εχω ξενερωσει με τους ανδρες που θελουν τις μπαρμπι και γενικα δεν ασχολουμαι με αυτους και αμα ημουν ομορφη ολες οι πορτες θα ανοιγαν για μενα και θελω ενα ομορφο μωρο για να μην τραβηξει τα ιδια,νομιζω οτι ξερω τι απαντηση θα της εδιναν.
    τωρα μιλατε σοβαρα;η ζουμε σε αλλη κοινωνια;πως μπλεξατε την ομορφια τοσο πολυ σε αυτο το θεμα;και στο κατω κατω δεν ειναι αληθες πως η ομορφια ανοιγει πορτες;δεν το βλεπετε στη ζωη σας αυτο;ειναι τυχαιο πως οι περισσοτερες γραματεις ειναι γυναικες και μαλιστα καλοστεκουμενες;εκτος αν ειναι ειναι βυσματα οποτε βαζουν και ασχημοτερες η ειναι πολυ απαιτητικη η δουλεια.τα ταξι γιατι σταματαν στις ομορφες γυναικες,για τον χαρακτηρα τους;εκανε μια επισημανση η γυναικα η οποια ειναι και αληθης στο κατω κατω.η ομορφια παιζει ρολο και οποιος λεει οχι ψευδεται ασυστολως.και ναι γυναικες που εχουν βαρος 100 κιλα περιθωριοποιουνται σε σχεση με μια γκομεναρα λεπτη και ομορφη.η μηπως δεν το εχετε παρατηρησει και το εχω παρατηρησει μονο εγω;και ειναι ενα παραπονο της που το εξεφρασε γιατι το εχει νοιωσει στο πετσι της και δεν θα θελε και το παιδι της να εχει την ιδια αντιμετωπιση.που το κακο;οσο για τα παιδακια με ειδικες αναγκες,εχεις παει ποτε να ασχοληθεις με τετοια παιδιακια ζηνοβια;γιατι εγω εχω παει.και σε πληροφορω πως θελει 24 ωρες το 24ωρο ατομο να το προσεχει εφ`ορου ζωης.εσενα το δικο σου μετρο αγαπης θα ηταν τοσο ανθεκτικο να παρεις ενα τετοιο παιδι;μη λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι ...
    Το θέμα της ομορφιάς δεν το έθεσε κανείς άλλος πλην της θεματοθέτριας. Είναι ένα από τα στοιχεία που παρέθεσε και που κατά τα δικά της λεγόμενα επηρρεάζουν την χαμηλή της αυτοεκτίμηση κι ακόμη χειρότερα την άποψη της αν τελικά το κοριτσάκι γεννηθεί με τα δικά της χαρακτηριστικά, γεγονός που κατά την γνώμη της, αποκλείει οποιαδήποτε πιθανότητα κοινωνικής καταξίωσης για το παιδί της...Οι χαρακτηρισμοί \"ηττοπάθεια\" και \"ξενέρωμα\" είναι δικοί της και κανενός άλλου...

Το θέμα λοιπόν αφορά καθαρά με τι αυτοεκτίμηση καλείται κάποιος να μεγαλώσει ένα παιδί , αν αυτό δεν γίνεται κατανοητό, sorry but i can not make it clear in any other language but greek...γκεγκε ?
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Το παχος δεν ειναι υγεια.Ρωτα οποιον γιατρο θελεις, οχι εμενα.Αν δεν φροντιζεις τον εαυτο σου, δεν πλενεσαι ,δεν προσεχεις τη διατροφη σου (σε λογικα πλαισια παντα), αν φορας διαρκως βρωμικα ρουχα αν γενικα εισαι σε μια κατασταση παραιτησης, τοτε λυπαμαι, αλλα κατι δεν παει καλα με σενα.

Senior Member
    Originally posted by carrie
    καλε μου Εμπνευστη, καταρχας δεν νομιζω να πιστευεις οτι το να ειναι καποια ομορφη της φερνει μονο πλεονεκτηματα και ευκολιες στη ζωη της. δεν της ανοιγονται μονο καλες πορτες, της ανοιγονται και κακες, οπως και στις λιγοτερο ομορφες γυναικες. και στις ομορφες γυναικες οι κακες πορτες μπορει να ειναι περισσοτερες και τρισχειροτερες. δεν μπορεις αυτα τα πργαματα να τα βαλεις σε ζυγαρια, γιατι δεν μπορεις να αποκοψεις απο τη ζωη γενικα μονο τον επαγγελματικο τομεα και να πεις εκει ευνοουνται οι ομορφες. γιατι οι ομορφες μπορουν να περασουν πολυ χειροτερες λουμπες στη ζωη τους. και λουμπες ειναι απο το να ειναι καποια κοκετα ολη μερα στον καθρεφτη και στα σπα, μεχρι να της την πεφτουν για τον ωραιο της πισινο και τα ματια, μην παμε και μακρυτερα. Απο κει και περα πιστευω οτι ο ανρθρωπος πρεπει στα πλαισια του λογικου να φροντιζει την εμφανιση του, και πρωτα για λογους υγειας, ΚΑΙ να μην το κανει για την εμφανιση. Δηλαδη να τρεφεται σωστα, να ασκειται, γιατι κανει καλο στο σωμα του και στην σωματιηκ αλλα και ψυχικη του υγεια. Να μην το κανει αυτο για να αρεσει στο αλλο φυλο, ή για να καθεται να χαζευει τον εαυτο του στον καθρεφτη με τις ωρες και να φοραει σουπερ μινι. Αυτο δεν ειναι αυτοσκοπος. Και δυστυχως, η λιζα ειπε οτι αυτα τα εκανε παλια, για να βρει αντρα. Ε, αυτο το θεωρω λαθος. πρωτατο κανεις για τον εαυτο σου και για να εισαι καλα, και μετα ας το χαιρονται και οι αλλοι. Γιαυτο μαλλον δε βρηκε καποιον να της σταθει. Η λιζα πιστευε οτι οι αντρες θελουν μοντελα, προσπαθουσε να γινει ετσι και τι κερδισε? αντι να τονιζει την προσωπικοτητα της και την υγεια της περιποιουμενη τον εαυτο της, προσπαθουσε να φτιαξει μια αντροπαγιδα. το κολπο δεν πετυχε, γιατι οι αντρες για να κατσουν με μια γυναικα θελουν κατι παραπανω απο μια νοστιμουλα που εχει ανασφαλειες με τον εαυτο της. και οδηγηθηκαμε τωρα εδω. Εγω πιστευω οτι αμα δεν προσεχεις τον εαυτο σου ψυχει τε και σωματι, υπαρχει καποιο προβλημα, ποσο μαλλον να αφηνεσαι να παιρνεις βαρος, και προφανως σαβουριαζοντας και μη ασκουμενος. Τι να κανω εγω πιστευω οτι νους υγιης εν σωματι υγιει. Επισης πιστευω οτι οι ανωμαλιες στο βαρος, εκτος απο τις παθολογικες περιπτωσεις, ειναι ακομα ενα συμπτωμα ψυχολογικων δυσκολιων.
    καλη μου carrie,συμφωνω πως η ομορφια μπορει να φερει καποια γυναικα και σε ασχημες καταστασεις,αλλα παρεμενει να ειναι ενα οπλο αν χρησιμοποιειθει σωστα και εξυπνα,και αυτο συμβαινει στις μεγαλυτερες ηλικιες των ομορφων γυναικων οταν \"ψηθουν\" στη ζωη και καταλαβουν τι παιζεται.συμφωνω σε σχεση με διατροφη παρολα αυτα γνωριζω ατομα που πραγματικα τρωνε λιγο και εχουν αυξημενα κιλα οπως και ατομα που τρωνε πολυ και εχουν λιγοστα.αυτο δεν σημαινει πως δεν εχουν ψυχικη υγεια γιατι αυτο το σχολιο εκανε η ζηνοβια ,για ψυχικη υγεια.Οσο για τις ψυχολογικες δυσκολιες,πες μου ενα ατομο που δεν εχει.και για να επανερθω στο θεμα γιατι εχουμε ξεφυγει,εσυ τι θεωρεις;απο το λιγο που διαβασες τη λιτσα,θεωρεις πως ειναι αναξια για μανα λογω των κιλων της η της ομορφιας της , η της θελησης της να ειναι το παιδι της ομορφο; (παντα φιλικα)

Banned
    Originally posted by krino
    ΥΓ...... οσο για τα σχολια που διαβασα πχ κατι εμπνευστων κλπ κλπ, δεν τα χαρακτηριζω, φτανουν οι χαρακτηρισμοι που μπορει να κανει καποιος διαβαζωντας τα.
    εντελως ξεκαθαρο,με τρομαζει η διαυγεια του πνευματος σου...
    ευτυχως που η δικη σου διαύγεια με εξιταρει....
    μηπως εισαι και ταριφας και σου εχουν φυγει τα σαλια οποτε βλεπεις γυναικα??

:cool:

Senior Member
    Εμπνευστη αμα βλεπω μια να πηγαινει στο περιπτερο και να παιρνει δυο σακουλες γαριδακια σοκολατες και μπισκοτα και ν ακαθεται ολη μερα στον καναπε να τα τρωει ειναι δειγμα ψυχικης υγειας? Δε λεω οτι πρεπει να ειμαστε κορμαρες, λεω οτι δεν πρεπει να ειμαστε αχορταγες μηχανεσ παραγωγης περιττωματων ειτε ανορεξικα και βουλιμικα πλασματα. Παν μετρον αριστον. τα ξεχασαμε ολα οσα λεγανε οι αρχαιοι ημων προγονοι σε αυτον τον κατακλυσμιαιο τροπο ζωης. Δεν κατηγορω κανεναν :-)
    τα βλεπω και ενα ενα,αν καποια στιγμη της ζωης σου ομως περασεις αυτο το σταδιο δεν σημαινει πως δεν μπορεις να διορθωθεις.Σκεψου μαλιστα ενα παιδι να σου δωσει την δυναμη και τον στοχο για να καταφερεις κατι οταν βλεπεις γυρω σου παντου την αποριψη.να δωσεις και επιτελους να παρεις αγαπη που δεν σου εχει δωθει για αρκετα χρονια

Senior Member
    ΥΓ...... οσο για τα σχολια που διαβασα πχ κατι εμπνευστων κλπ κλπ, δεν τα χαρακτηριζω, φτανουν οι χαρακτηρισμοι που μπορει να κανει καποιος διαβαζωντας τα.
    εντελως ξεκαθαρο,με τρομαζει η διαυγεια του πνευματος σου...
    ευτυχως που η δικη σου διαύγεια με εξιταρει....
    μηπως εισαι και ταριφας και σου εχουν φυγει τα σαλια οποτε βλεπεις γυναικα??

:cool:
    που λες κρινακο ντοκτορ μπαρουφολογε με τις ατελειωτες αντιφασεις στο ενεργητικο σου,εχουν και αλλοι στο λαιμο κεφαλι,και να εισαι σιγουρος πως ο λογος που πολλες φορες δεν απανταμε ειναι λογω βαρεμαρας.ποσο σαπουνι να ξοδεψει καποιος σε εναν μαυρο;αλλα αρχιζεις και με τις κοτσανες σου κανεις κακο στο κοσμο,ερχεται καποιος να πει το προβλημα του και τον αποπαιρνεις ιδιαιτερα αν σκεφτουμε πως εδω μιλαν κυριως ατομα ντροπαλα και με ευαισθησιες.(εσυ εξαιρεισαι,λογω παχους δερματος).οποτε ηρεμησε λιγακι κανε και καμια επισκεψη σε κανενα ψυχολογο,ειμαι σιγουρος πως αρκετοι εδω μεσα θα θελουν να σε αναλλαβουν(ενταξει δεν ειμαι και τοσο σιγουρος,το παραδεχομαι) να παρεις και καμια συμβουλη,την εχεις αναγκη ...

Senior Member
    empneysth αν διαβασες ειπα οτι edit δεν* μιλαω για τις ανωμαλιες στο βαρος που εχουν βιολογικο/παθολογικο ιστορικο. επισης, το να διαχειριστει μια γυναικα την ομορφια της εξυπνα, ειναι για μενα ισοδυναμο με τον διαχειριστει μια ασχημη την ασχημια της ασχημα. και για μενα ασχημες δεν υπαρχουν, αντε να ειναι το 0,5%, απεριποιητες και να μην αγαπανε τον εαυτο τους υπαρχουν

Senior Member
    Οχι βεβαια.Να κανει κατι για να βρει την υγεια της γιατι η κατασταση της προδιδει αρρωστεια.
    Στ κατω κατω αν νοιωθει ανετα με αυτο εγω παω πασο, αλλα η φιλη μας δεν νοιωθει καλα και αυτο φαινεται.
    Το να φροντιζει κανεις τον εαυτο του, το σωμα του και να ενδιαφερεται για αυτο ειναι δειγμα ψυχικης υγειας.

Το παχος δεν ειναι υγεια.Ρωτα οποιον γιατρο θελεις, οχι εμενα.Αν δεν φροντιζεις τον εαυτο σου, δεν πλενεσαι ,δεν προσεχεις τη διατροφη σου (σε λογικα πλαισια παντα), αν φορας διαρκως βρωμικα ρουχα αν γενικα εισαι σε μια κατασταση παραιτησης, τοτε λυπαμαι, αλλα κατι δεν παει καλα με σενα.
    ειχες μιλησει για ψυχικη υγεια,το τονιζω αυτο,αλλα δεν σου εχει τυχει να θελεις να πας καπου γρηγορα και να μη σκεφτεις πως θα ντυθεις και αν θα εισαι βρωμικος οταν βγεις;η κουρασμενος απο την δουλεια και εξουθενωμενος ποση σημασια εχει το ντυσιμο και τα αλλα συναφη :)

Senior Member
    επισης δεν ειπα οτι τα ατομα με φυσιολογικο βαρος δεν εχουν ψυχολογικα προβληματα, ειπα οτι οι ανωμαλιες στο βαρος μπορει να ειναι ενα συμπτωμα ψυχολογικων προβληματων, αλλοι ανθρωποι τα εκδηλωνουν αλλιως.

Senior Member
    ναι αλλα το να συσσωρευσεις βαρος παιρνει παραπανω χρονο απο μια στιγμη. κακες στιγμες εχουμε ολοι μας. χαιρω πολυ!!

Senior Member
    η κοπέλα είχε την αμεσότητα και την ειλικρίνεια όπως αρμόζει σε ένα ψυχολογικό φόρουμ να πει παρεπιπτόντως με το κύριο θέμα για το οποίο ζήτησε τη γνώμη μας ότι δεν είναι ευχαριστημένη με την εμφάνισή της.
    Και τότε οι περισσότεροι διέγνωσαν ότι είναι ...περίπου διαταραγμένη που έχει επίγνωση της μέτριας εμφάνισής της. Και ότι πρέπει να ψαχτεί πολύ με ειδικούς στον ψυχολογικό τομέα και να αρχίσει την προσπάθεια βελτίωσης πριν τολμήσει να αποκτήσει παιδί.
    Εγώ πάλι, που συγκινήθηκα από την αμεσότητα της κοπέλας και την ειλικρίνεια της θα ρωτήσω: γιατί είναι ανησυχητικό τόσο πολύ που έχει μέτρια εμφάνιση και το ξέρει?
    όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κούκλοι?
    Και αν είμαστε, έχουμε και την τέλεια κορμάρα?
    Δεν ξέρει ο καθένας από εμάς που υστερεί εμφανισιακά?
    αλλος σε ύψος φαντάζομαι, άλλος σε κιλά, άλλος σε πρόσωπο...
    Αφού λοιπόν και εμείς όλοι ξέρουμε τα εμφανισιακά μας κουσούρια, πού το πρόβλημα με τη λίζα? Οτι το ομολογεί δημόσια σε ένα ψυχολογικό φόρουμ?

Senior Member
    empneysth αν διαβασες ειπα οτι μιλαω για τις ανωμαλιες στο βαρος που εχουν βιολογικο/παθολογικο ιστορικο. επισης, το να διαχειριστει μια γυναικα την ομορφια της εξυπνα, ειναι για μενα ισοδυναμο με τον διαχειριστει μια ασχημη την ασχημια της ασχημα. και για μενα ασχημες δεν υπαρχουν, αντε να ειναι το 0,5%, απεριποιητες και να μην αγαπανε τον εαυτο τους υπαρχουν

θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη για το ποσοστο,οπως και για το αν υπαρχουν ομορφες η ασχημες γυναικες,καθως επισης ως αντρας γνωριζω τα σχολια που γινονται για τις ασχημες γυναικες,οπως και τις \"θυσιες\" που καποιοι αντρες μπορει να κανουν για να βρεθουν σε ενα κρεβατι με μια ομορφη.Για το παχος θα πω πως ουτε εγω το θεωρω υγεια,ειδικα αν μπορει να ελεχθει.Απλα ειναι αυτο που φαινεται εντονα στο εξωτερικο περιγυρο.Μη ξεχναμε πως και το καπνισμα δεν ειναι υγεια απλα κανει διαφορετικη εντυπωση.Θα μπορουσαμε να πουμε τους καπνιστες ψυχικα αρρωστους καθως κανουν κακο στην υγεια τους με τη θεληση τους :) μηπως να μη γινουν και αυτοι γονεις;

Page 14 of 42 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast