Results 226 to 240 of 626
-
03-02-2009, 21:36 #226
Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
- 03-02-2009, 21:37 #227
υπάρχουν υγιέστατες μονογονεικές οικογένειες,παιδιά που μεγαλώνουν μια χαρά και χωρίς πατέρα...αν είσαι δυνατη, σίγουρη και αποφασισμένη τότε εύχομαι να πάνε όλα καλά...
03-02-2009, 21:38 #228
Originally posted by krino
Originally posted by Empneustns
καλη μου carrie,συμφωνω πως η ομορφια μπορει να φερει καποια γυναικα και σε ασχημες καταστασεις,αλλα παρεμενει να ειναι ενα οπλο αν χρησιμοποιειθει σωστα και εξυπνα,και αυτο συμβαινει στις μεγαλυτερες ηλικιες των ομορφων γυναικων οταν \"ψηθουν\" στη ζωη και καταλαβουν τι παιζεται.
Θα απαντησω απο επαγγελματικής αποψης και εμπειριας σε ενα χωρο που ασχολουνται με την γυναικεια ομορφια.
Οι γυναικες εχουν πεσει θυματα αυτου του οπλου.
Κυνηγανε εναγωνιως να νιωθουν ομορφες και ποθητες νομιζωντας οτι μπορουν να ξεγελασουν το χρονο.
Πολυ παροδικα και για μικρο διαστημα εχονυ την πεποιθηση οτι κατι εκαναν, ισα ισα για να δικαιολογησουν τα λεφτα που εδωσαν.
Στην ουσια ξεγελασαν τον εαυτο τους και μονο ενω το \"θυμα\" δεν την πατησε καθολου.
Γυναικες κατα συρροην φτιαχνουνται εξωτερικα και δινουν αρκετα λεφτα για αυτο αλλα τσιγκουνευονται να δωσουν ακομα και ενα ευρω για το τι υπαρχει μεσα τους.
Το φτιαξιμο βεβαια ειναι που σχετικο αλλα αυτο ειναι αλλη δουλεια.
Οταν ακουω γυναικα να λεει,
θα δωσω τοσα χιλιαρικα για να τραβηξω το πρόσωπο, αλλα σε ψυχολογο δεν δινω μια, σορρυ αλλα δεν βλεπω καμια προκοπη σε τετοιο ατομο.
Αλλωστε μια σιλουετα και ενα υγιες λαμπερο προσωπο μπορεις να το αποκτησεις αν θες με λιγο κοπο και στο τυπικο γυμναστηριο της γειτονιας η και ακομα σε μια πισινα αρκει να μην βαριεσαι.
Σημερα αρκετοι αντρες δεν στεκονται να επενδυσουν την ζωη τους (για κατι εφημερο ισως) μονο και μονο γιατι βλεπουν ενα σφριγηλο κωλο αλλα ψαχνουν για κατι πιο ουσιαστικο και πιο βαθυ.
Ισως να προτιμουν μια αρκετα ισορροπημενη γυναικα με μετριο σωμα παρα το αντιθετο.
Αυτο ειναι μια απαντηση γιατι υπαρχουν αρκετοι χωρισμοι σημερα που αν μη τι αλλο για την πλειοψηφια των γυναικων του σημερα μπορεις να τις πεις ομορφες αλλα παρολα αυτα αυτο δεν φτανει.
Το κυνηγι της ομορφιας της εχει προσθεσει ενα αγχος που αυτο βγαινει στην σχεση.
Ετσι η φιλη μας (αλλα και καθε ανθρωπος σε περιπου ιδια θεση) θα μπορουσε να βελτιωσει εστω και λιγο την φυσικη της παρουσια ευκολα μεσα σε ενα διαστημα ετους η λιγοτερο αλλα κυριως δε θα επρεπε να δει τι γινεται μεσα της.
Κι αυτό διότι:
α) όταν πας σε μια συνέντευξη για δουλειά και αντί για τα πτυχία σου κοιτάνε τον κ...λο σου και τελικώς την θέση την πιάνει μια εμφανίσιμη κοπέλα με ίσως λιγότερα προσόντα (τί σύμπτωση!)
β) όταν ο κόσμος δεν συγχωρεί την λιγότερο καλή εμφάνιση και (πάλι ω τί σύμπτωση!) συνήθως επιλέγει να συναναστρέφεται με εμφανίσιμους ανθρώπους για να μπορεί να τους επιδυκνείει
γ) όταν οι άντρες -που είστε και άκρως οπτικά όντα-χωρίζετε τις γυναίκες σας ή τις κερατώνετε συνήθως με μια μικρότερη, πιο όμορφη, πιο σφριγηλή και όχι με μια γρια ξεδοντιάρα με πλούσιο εσωτερικό κόσμο (ω τί σύμπτωση!)
τα σκας στον Χόντο μετά ή όχι;
Και να σου πω και κάτι;
Αν πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι υπερβολικά και δεν ισχύουν, μπορεί μια γυναίκα σήμερα να αφήσει τη τρίχα να κάνει στο πόδι την ζούγκλα του Αμαζονίου ή να κυκλοφορεί με το μαλλί άχαρο ή να κυκλοφορεί μονίμως άβαφη και απεριποίητη;
Δεν μπορεί!
Και ως εκ τούτου όλα τα παραπάνω κοστίζουν και δεν μιλάω για τις υπερβολικές σπατάλες αλλά απλώς για τα βασικά.
Όταν για ένα κερί το 15ήμερο, θες 50 ευρώ καταλαβαίνεις.....
03-02-2009, 21:41 #229
Originally posted by lisa71
Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.
Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
03-02-2009, 21:44 #230
πλουσιος μπορει να τα αγορασει ολα
τετοιες αποψεις ειναι που εχουν καταστρεψει την κοινωνια μας.
Ευτυχως ακομα και σημερα δεν ειναι η κυριαρχη αποψη.
απαντησα σε οτι εγραψες.
Αν αλλα εννοεις και αλλα θες να πεις δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Οσο για τα υπολοιπα σχολια, δεν ασχολουμε.
Α και επι της ευκαιριας, σπανιως ιδρωνω, για να μην πω ποτε.
Οκ εμπνευστουλη?
ΥΓ. δεν ασχολησαι ,δεν ασχολησαι αλλα ολο απαντας χαχαχα,αποφασισε επιτελους ....
sorry που δεν σε βολευουν αυτα που γραφεις.
Αλλα αν δεν βολευουν εσενα πρεπει να βολεψουν εμενα????
Γιατι τετοια υπερβολη??
Μαζευω ομως τα χαρακτηριστικα μου...
ιδρωνω πολυ, ειμαι ανεραστος.....
βλεπω το πας πολυ καλα, συνεχισε ετσι....
ΥΓ.... θα συνεχισω να απαντω γιατι καθε απαντηση προκαλει καινουριο ενδιαφερον, θα περιμενω την συνεχεια με αδημονια....
03-02-2009, 21:51 #231
λιζα,πες βρε κοπελα μου,πως εισαι ομορφουλα ακομα και αν δεν σε πολυκολλαν και μετα που θα εχεις λυσει το θεμα της εμφανισης θα μπορεις να κανεις παιδι.
03-02-2009, 21:53 #232
αχ carrie.η ομορφια ειναι κατι ποθητο.μετραει, εχει αξια, ειναι ενα ειδος πλουτου και αναγνωρισης,ως εκ τουτου διεκδικισιμο ακομα και με τη βια.αυτος που το εχει τον θελουν ισως και μονο για αυτο του το χαρακτηριστικο.να το παρουν,να γινει κτημα τους,χωρις ουσιαστικα να ενδιαφερονται για το ατομο.θα εκανα την εξης μεταφορα.φτωχος-πλουσιος,ασχημος-ομορφος.Ο φτωχος δεν εχει να αγορασει(ασχημος δεν τον κοιταει κανενας)-πλουσιος μπορει να τα αγορασει ολα (αλλα μπορει και να τον κλεψουν)ομορφος θελητος αλλα και ατομο προς εκμεταλευση :) :)
1) Με τους γονείς μου έχω καλές/τυπικές σχέσεις. Εννοώ πως δεν είμαι μαμόθρεφτο. Μένω μόνη μου και δεν εξαρτώμαι από τους γονείς μου στο οτιδήποτε. Δεν επηρρεάζουν την ζωή μου, δεν με καταλαβαίνουν σε αρκετά θέματα αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπιόμαστε.
2) Στην δημόσια υπηρεσία που εργάζομαι έχω άμεση επαφή με το κοινό. Απαγορεύεται να πάω στην δουλειά -και ούτε εγώ το θέλω- λιγδιάρα, ατημέλητη, ζητιάνα. Άλλο πάχος άλλο βρώμα.
3) Οι γονείς μου, παρόλο που είναι μεγάλοι σε ηλικία (πατέρας 75 μητέρα 63), είναι απολύτως δεκτικοί στην απόφασή μου για απόκτηση παιδιού μέσω τράπεζας σπέρματος. Θεωρούν πως έτσι δεν θα μείνω μόνη αφού θα έχω και γω μια οικογένεια ενώ πιστεύουν πως θα αλλάξει η κοσμοθεωρία μου και θα γίνω πιο ευέλικτη με τους ανθρώπους. Δηλαδή θα βάλω νερό στο κρασί μου και μπορεί αργότερα να θελήσω να παντρευτώ κάποιον που τώρα τον θεωρώ δευτεροκλασάτο.
4) Saab με ενόχλησαν τα σχόλιά σου. Εγώ ποτέ δεν \"την λέω\" σε κανέναν ούτε προβαίνω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις στο internet. Δεν ξεχνώ πως πίσω από ένα username κρύβεται ένα υπαρκτό πρόσωπο με συναισθήματα. Δεν σας χαρακτήρισα οπισθοδρομικούς αλλά χαρακτήρισα \"προχωρημένη\"-για τα ελληνικά δεδομένα- την απόφασή μου.
Το να βλέπω τα πράγματα από την πλευρά του παιδιού κι όχι από τα δικά σου θέλω, που ναι μεν τα συμμερίζομαι αλλά δεν ασπάζομαι όταν πρόκειται για την γέννηση και ανατροφή ενός παιδιού κάτω από τις προυποθέσεις αυτές, δεν με καθιστά εξ αντικειμένου υβριστή σου, θα ήταν άδικο να δημιουργείς εντυπώσεις, αγνοώντας πως ό,τι έχω γράψει το έχω γράψει όχι για να σου επιτεθώ αλλά για να διατυπώσω τον προβληματισμό μου σχετικά με το θέμα που εσύ η ίδια έθεσες προς δημόσια συζήτηση.
Εν κατακλείδι, σέβομαι την όποια απόφαση σου και σου εύχομαι το καλύτερο....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
03-02-2009, 21:53 #233
Originally posted by aimilia
Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.
Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...
03-02-2009, 21:54 #234
απαντησα σε οτι εγραψες.
Οκ εμπνευστουλη?
ΥΓ. δεν ασχολησαι ,δεν ασχολησαι αλλα ολο απαντας χαχαχα,αποφασισε επιτελους ....
Γιατι τετοια υπερβολη??
ΥΓ.... θα συνεχισω να απαντω γιατι καθε απαντηση προκαλει καινουριο ενδιαφερον, θα περιμενω την συνεχεια με αδημονια....
03-02-2009, 22:06 #235
Originally posted by aimilia
Διαφωνώ κάθετα οριζόντια και διαγώνια :P
διαφωνησε οσο θες, το χιαστι ξεχασες,
:D
Κι αυτό διότι:
α) όταν πας σε μια συνέντευξη για δουλειά και αντί για τα πτυχία σου κοιτάνε τον κ...λο σου και τελικώς την θέση την πιάνει μια εμφανίσιμη κοπέλα με ίσως λιγότερα προσόντα (τί σύμπτωση!)
αυτο που λες εχει κοντα ποδαρια, μα πολυ κοντα.
Οι εταιριες αυτο που τους ενδιαφερει πανω απο ολα ειναι το να μπορεις να ανταπεξελθεις στη δουλεια σου, και αυτο με τον κωλο δεν γινεται, οσο και να τον χτυπας κατω η πανω η περα - δωθε.
Μαλιστα υπαρχουν και δουλειες, που αμα χτυπαει κατι πανω σου υπερβολικα δεν σε προσλαμβανουν κιολας.
Απο την αλλη βεβαια υπαρχουν δουλειες που υπαρχει ενας ιδιοτυπος ρατσισμος.
Δηλαδη σε ενα χωρο πχ χοντος δεν μπορεις να εισαι 120 κιλα και 1.50.... ειναι θεμα οτι δεν μπορεις να πουλησεις το προιον.
Ολα αυτα ομως δεν μπορουν να αποτελεσουν κανονα σε καμια περιπτωση.
β) όταν ο κόσμος δεν συγχωρεί την λιγότερο καλή εμφάνιση και (πάλι ω τί σύμπτωση!) συνήθως επιλέγει να συναναστρέφεται με εμφανίσιμους ανθρώπους για να μπορεί να τους επιδυκνείει
δεν ξερω γιατι ακριβως μιλας.
Εγω αναφερομουν σε εργασιακο περιοβαλλον και σε σχεσεις.
Κατι τετοιο σε αυτες τις πειρπτωσεις δεν εχω δει.
Θυμαμαι οταν ταξιδευα με ολυμπιακη (παλια αρκετα συχνα) οι αεροσυνοδοι δεν ειχαν καμια σχεση με ομορφια, που θεωρητικα θα επρεπε να ειχαν.
γ) όταν οι άντρες -που είστε και άκρως οπτικά όντα-χωρίζετε τις γυναίκες σας ή τις κερατώνετε συνήθως με μια μικρότερη, πιο όμορφη, πιο σφριγηλή και όχι με μια γρια ξεδοντιάρα με πλούσιο εσωτερικό κόσμο (ω τί σύμπτωση!)
επισης ξερω γυναικες που επιθυμουν ενα πιτσιρικα (ω τι συμπτωση...) απο τον 50αρη που σερνουν εδω και δεκαετιες....
Το οτι ενας ανθρωπος χρειαζεται μια επιβεβαιωση δεν λεει τιποτα.
Υπαρχει σε καποιες ψυχολογιες που το εχουν αναγκη.
Θα επρεπε να σου λεει ομως οτι ενας αντρας παραμενει με μια γυναικα για χρονια και σε αυτη εχει αφιερωσει την ψυχη του και ω τι συμπτωση ειναι ξεδοντιαρα.....
τωρα απο εσωτερικο κοσμο δεν ξερω τι εχει, παιζει βλεπεις πολυ γκρινια.
τα σκας στον Χόντο μετά ή όχι;
αμα εισαι θυμα της απατης που υπαρχει ναι.
Και να σου πω και κάτι;
Αν πούμε ότι όλα τα παραπάνω είναι υπερβολικά και δεν ισχύουν, μπορεί μια γυναίκα σήμερα να αφήσει τη τρίχα να κάνει στο πόδι την ζούγκλα του Αμαζονίου ή να κυκλοφορεί με το μαλλί άχαρο ή να κυκλοφορεί μονίμως άβαφη και απεριποίητη;
Δεν μπορεί!
Και ως εκ τούτου όλα τα παραπάνω κοστίζουν και δεν μιλάω για τις υπερβολικές σπατάλες αλλά απλώς για τα βασικά.
Όταν για ένα κερί το 15ήμερο, θες 50 ευρώ καταλαβαίνεις.....
το να θες να εισαι περιποιημενη το καταλαβαινω.
Αντι για κερι να πας να κανεις ριζικη, θα σου ερθει κανα διχιλιαρο και θα ξεμπερδεψεις. (για ποδι μιλαω)
Μια γυναικα περιποιημενη ειναι σαφεστατα πιο επιθυμητη απο μια που εχει παρατησιε τον εαυτο της.
Παρολα αυτα σε ολα οσα κανουμε στη ζωη μας εχουμε κλιμακα.
Και γνωριζω οτι υπαρχουν νορμαλ καταστασεις οσο και υπερβολικες.
Πιστεψε με οτι ολα αυτα τα λεω γιατι τα ζω και εχω υποψη μου αρκετα καλα πως δουλευει και μεχρι που μπορει να φτασει η γυναικεια ματαιοδοξια.
Εχει ξεκληρισει ολοκληρα σπιτια.....
Βεβαια οταν σου φυτευονται στο κεφαλι πλαστες επιθυμιες, τοτε δεν σε σωνει τιποτα....
Τελος εχω δει γυναικες να κυκλοφορουν εντελως αβαφτες και αχτενιστες και λαμποκοπουν απο ομορφια.
Βεβαιως οταν τονιζεις καποια χαρακτηριστικα θα παρεις παραπανω ποντους. Ωστοσο για την σχεση δεν εχεις αναγκη να το κανεις αυτο, θα επρεπε καθε πρωι πριν ξυπνυσει ο συντροφος σου να τρεχεις να βαφτεις μη και σε δει σε μαυρα χαλια.....
(ναι εχω δει και τετοιες αρρωστημενες υπερβολες)
03-02-2009, 22:09 #236
απαντησα σε οτι εγραψες.
Οκ εμπνευστουλη?
Γιατι τετοια υπερβολη??
το δεν πολυασχολουμε ανηκει στο παρελθον.
Τωρα βρηκα ενδιαφερον και θα ασχολουμε συνεχεια.
Θελω να αποδεικνύονται συνεχεια αυτα που γραφεις για μενα μεσα στο φορουμ οσο γινεται πιο πολυ.
Συμπληρωνω λοιπον,
ιδρωνω πολυ, ειμαι ανεραστος, και ειμαι ασταθης.....
Περιμενω την συνεχεια....
:cool:
03-02-2009, 22:11 #237
δεν χρειαζεται συνεχεια φιλαρακο,χαιρομαι που τα παραδεχεσαι .... επιτελους εμαθες καποια πραγματα για τον εαυτο σου,φιλακια πολλα :) :)
03-02-2009, 22:22 #238
Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\".
να παρελβω ολιγον??
το κανω κιολας,
Δεν σου ειναι πιο φυσιολογικο να πας με την φιλη σου σε ενα μπαρακι (του γουστου παντα, με κοσμο της ηλικιας σου) ετσι στο χαλαρο και καθως πινετε τα ποτακια σας, να δεις ενα τυπο πχ απεναντι η διπλα σας και να του χαμογελασεις εφοσον νομιζεις οτι σε ελκυει???
Αν σου αντιγυρισει το χαμογελο δεν θα αρχισει μια ενδιαφερων γνωριμια που ισως καταληξει σε κατι αλλο?
Θα πω οτι εδω βλεπω αντιφαση.
Στο θεμα - πως κανω παιδι - εισαι δεκαετιες μπροστα, αλλα στο πως γνωριζω κοσμο εχει μεινει στα κολπα της Βασιλειαδου!!!
Να της πεις να ερθει και σπιτι σου να πεταει γλαστρες αμα ειναι....
Θα μου πεις και αμα παω σε μπαρακι (η οπου αλλου νομιζεις με κοσμο) θα βρω τον αντρα της ζωης μου???
Αυτο δεν το ξερει κανεις.
Παντως απο προξενιο ειναι πολυ αμφιβολο εως και μιζερο να πετυχεις κατι. Γιατι πολυ απλα ειναι στημενο, ενω οταν θα δεις ενα αντρα και θα σου χαμογελασει δεν παιζει να παρεις απαντηση \"ειναι μετρια\" αλλιως δεν θα ασχοληθει μαζι σου.
03-02-2009, 22:23 #239
πολυ σοβαρη αποφαση που θα εχει επιπτωσεις για την υπολοιπη ζωη σου .και κυριως τη ζωη ενος αλλου που δεν ειναι υπαιτιος για τιποτε..ελπιζω ειλικρινα να μην το κανεις απο αντιδραση στην μοναξια η στις ερωτικες <αποτυχιες>
για τη σχεση και την οικογενεια .. ξερεις...καμια φορα οσο κυνηγαμε κατι τοσο το διωχνουμε μακρια μας.. ομως πως ειναι δυνατον να πιστευεις στα σοβαρα οτι στα 38 εξαντληθηκαν οι πιθανοτητες για να βελτιωθει η ζωη σου ?
καταλαβαινω την αναγκη για οικογενεια για συντροφικοτητα..μηπως καλη μου θα πρεπε να αρχισεις απο αλλη βαση ομως?αν δεν νιωθεις εσυ καλα με τον εαυτο σου πως θα μπορεσεις να προσφερεις γερες βασεις σε εναν αλλο ανθρωπο?τα παιδια περισσοτερο απο καθε αλλο μαθαινουν απο το δικο μας παραδειγμα..μια μαμα ανασφαλης πληγωμενη θυμωμενη ισως δεν νομιζω οτι ειναι το ιδανικοτερο προτυπο για ενα <ολοκληρωμενο>αν8ρωπο..κ� �ι κυριως μονη..σε οτι αναποδο η εκτος προγραμματος προκυψει..ελπιζω να τα λαβεις σοβαρα υποψη σου..δεν θελω να σε απονθαρρυνω..ουτε να σε προσβαλλω.. εξαλλου για να ειμαι ειλικρινης πλησιαζω κι εγω στην <καταλληλη ηλικια> για οικογενεια ..αλλα εφοσον λειπουν καποια πραγματα που τα θεωρω σημαντικα δεν προχωρω..οχι ακομα τουλαχιστον..καλη δυναμη σε οτι αποφασισεις
03-02-2009, 22:28 #240
Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\".
να παρελβω ολιγον??
το κανω κιολας,
Δεν σου ειναι πιο φυσιολογικο να πας με την φιλη σου σε ενα μπαρακι (του γουστου παντα, με κοσμο της ηλικιας σου) ετσι στο χαλαρο και καθως πινετε τα ποτακια σας, να δεις ενα τυπο πχ απεναντι η διπλα σας και να του χαμογελασεις εφοσον νομιζεις οτι σε ελκυει???
Αν σου αντιγυρισει το χαμογελο δεν θα αρχισει μια ενδιαφερων γνωριμια που ισως καταληξει σε κατι αλλο?
Θα πω οτι εδω βλεπω αντιφαση.
Στο θεμα - πως κανω παιδι - εισαι δεκαετιες μπροστα, αλλα στο πως γνωριζω κοσμο εχει μεινει στα κολπα της Βασιλειαδου!!!
Να της πεις να ερθει και σπιτι σου να πεταει γλαστρες αμα ειναι....
Θα μου πεις και αμα παω σε μπαρακι (η οπου αλλου νομιζεις με κοσμο) θα βρω τον αντρα της ζωης μου???
Αυτο δεν το ξερει κανεις.
Παντως απο προξενιο ειναι πολυ αμφιβολο εως και μιζερο να πετυχεις κατι. Γιατι πολυ απλα ειναι στημενο, ενω οταν θα δεις ενα αντρα και θα σου χαμογελασει δεν παιζει να παρεις απαντηση \"ειναι μετρια\" αλλιως δεν θα ασχοληθει μαζι σου.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία