Results 241 to 255 of 626
-
03-02-2009, 22:30 #241
Originally posted by Empneustns
δεν χρειαζεται συνεχεια φιλαρακο,
νομιζεις....
φιλαρακο, οπου μου αρχιζουν ενα βιολι, παιζω μεχρι να τελειωσει ολο το κονσερτο. Οσο μας αφορα ουτε καν τις πρωτες νοτες δεν αρχισαμε....
Οπως καταλαβαινεις θα εχουμε ενα πολυ ενδιαφερον στορυ εδω μεσα.
χαιρομαι που τα παραδεχεσαι ....
παντα θεωρω οτι οι αλλοι εχουν δικαιο, και εγω αδικο.
Παρεπιπτωντος μου αρεσουν οι ανατροπες σκηνικων....
Εχει μια πολυ θεατρικη χροια.
επιτελους εμαθες καποια πραγματα για τον εαυτο σου,
και εχω να μου μαθεις ακομα παρα πολλα.
Εχω τεντωσει τα αυτια μου να σε ακουω και ρουφαω ολες τις συμβουλες και τις γνωσεις που θα μου δωσεις.
Δεν ξερεις ποσο περιμενω να μαθω πραγματα απο εσενα.....
φιλακια πολλα :) :)
εδω με μπερδεψες,
χωρις παρεξηγηση, μηπως εισαι γκέι??
Απλα να ξερω μεχρι που θα φτασει η σχεση μας....
:cool:
- 03-02-2009, 22:32 #242
Originally posted by Helena
καταλαβαινω την αναγκη για οικογενεια για συντροφικοτητα..μηπως καλη μου θα πρεπε να αρχισεις απο αλλη βαση ομως?
03-02-2009, 22:35 #243
Originally posted by lisa71
δεν κάθεται. Απλά.
Κατι θα φταιει.
Και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την μετρια εμφανιση σου.
Εκτος αν ειχες προτασεις αλλα δεν ηταν του γουστου σου.
Περα καποιων εξαιρεσεων (που εσυ δεν εισαι) δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να μην το καθεται!
σωστα???
03-02-2009, 22:38 #244
εχεις τσιτωθει λιγουλακι η μου φαινεται?
03-02-2009, 22:40 #245
Originally posted by krino
νομιζεις....
φιλαρακο, οπου μου αρχιζουν ενα βιολι, παιζω μεχρι να τελειωσει ολο το κονσερτο. Οσο μας αφορα ουτε καν τις πρωτες νοτες δεν αρχισαμε....
Εχω τεντωσει τα αυτια μου να σε ακουω και ρουφαω ολες τις συμβουλες και τις γνωσεις που θα μου δωσεις.
εδω με μπερδεψες,
03-02-2009, 23:14 #246
Originally posted by krino
νομιζεις....
εδω με μπερδεψες,
ξερεις κατι ???
κατι ανθρωπακια σαν και του λογου σου τα εχω χεσμενα.
Ειτε νομιζεις οτι ειμαι ασταθης ειτε οχι, σε γραφω στα αρχιδια μου ετσι για να ειμεθα και ειλικρινης.
Επισης ειτε με λαβεις σοβαρα υποψη σου ειτε οχι, παλι στα αρχιδια μου σε εχω γραμμενο.
Και ολα αυτα που σου λεω τα παραδεχομαι εγω.
Οποτε ειτε ξεκουβαλας απο την παρτη μου και γραψε με και εσυ στα δικα σου, ειτε θα αρχισουμε αλλο βιολι.
Η επιλογη ειναι δικη σου.
(ετσι που λες εμπνευστουλη)
03-02-2009, 23:17 #247
Originally posted by lisa71
Τώρα για το αν θα ερωτευθώ κάποιον... Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Μάλλον θα είμαι ερωτευμένη με το μωρό. Έπειτα δεν είμαι εμφανίσημη, έχω μέτρια εμφάνιση, δεν νομίζω να μου τύχει κάποιο \"τυχερό\".
Λίζα μου,φαίνεσαι λες κ κυνηγάς η ίδια τον εαυτό σου κ αυτός τρέχει κ τα\'χει χαμένα.Ηρέμησε.Το όνειρό σου για οικογένεια είχε μέσα κ έναν σύντροφο κ μπορείς να το πραγματοποιήσεις.Γιατί πελάγωσες έτσι?Να σε ρωτησω κάτι(η αλήθεια είναι πως δε διάβασα όλα τα μνμ σου,οπότε μπορει κ να\'χεις απαντησει βέβαια).Γιατί πιστεύεις πως έχεις αποτύχει να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου μέχρι σήμερα(υποθέτω πως το θες πολυ καιρό)?
03-02-2009, 23:18 #248
καταλαβαινω την αναγκη για οικογενεια για συντροφικοτητα..μηπως καλη μου θα πρεπε να αρχισεις απο αλλη βαση ομως?
να αγαπα τα παιδια ..να μπορει να θυσιαζει το εγω της και το προσωπικο της οφελος για τους αλλουσ. να ειναι σε θεση οσο μπορει να τους εξασφαλισει ενα καλυτερο μελλον μια καλυτερη ποιοτητα ζωης..γινεται στην πραξη?ισως και να μην γινεται σε καποιες περιπτωσεις..το οτι καποιες οπως ανεφερε η θεματοθετρια ηθελαν να χρησιμοποιησουν το παιδι για αλλους λογους αυτο τι σημαινει ?οτι πρεπει να μπαινει σε λαθος βαση και απο τις υπολοιπες?
προσωπικα δεν την θεωρω εγωιστρια ουτε λιθοβολω κανεναν.. μαλλον μπερδεμενη και απογοητευμενη μου μοιαζει..που δεν θα επρεπε ..γιατι οπως ειπα εγω και αλλοι πριν η ζωη δεν τελειωνει πριν τα πρωτα αντα ουτε σε μερικες ατυχιες
03-02-2009, 23:19 #249
εχεις τσιτωθει λιγουλακι η μου φαινεται?
παω να δω και μια ταινια να χαλαρωσω και αλλο.
;)
03-02-2009, 23:21 #250
την αληθεια?τον εμπνευστη ...δεν ξερω ειχα και καιρο να μπω και βλεπω και σε αλλα τοπικ μια ενταση ενα κατι τις.?ιδεα μου?.τελσπα ..ας βρει το δρομο της η κοπελα αυτο εχει σημασια νομιζω :)
03-02-2009, 23:24 #251
03-02-2009, 23:28 #252
(καλά,το εχετε κάνει μπάχαλο το θέμα.....)
όντως όλο αυτό είναι πολύ μπροστά απο τους ρυθμούς και απο την χώρα που ζούμε...και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σώνει και ντε πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πιστευει ότι είναι \" μέτρια\" κοπέλα...αυτό που γίνεται δεν μπορώ να το συλλάβω, αν μια γυναίκα λεει ότι είναι όμορφη είναι ψώνιο, αν μια γυναίκα λεει ότι είναι μετρια έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφάλειες και τα σχετικά...και που δεν κάθεται σχέση τι έγινε...αν είναι να ρθει θε να ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει..αυριο οταν θα έχει κάνει το παιδάκι της μπορεί να βρεθεί στον δρόμο της ένας άνθρωπος που να της αρέσει, να ερωτευθούν, να ταιριάξουν και χάπι έντ...γιατί πρέπει να υπάρχει κάπου πρόβλημα ντε και καλά....δεν θέλει άντρα, θέλει παιδάκι, σαφεστατο και απόλυτα αποδεκτό, δυσκολεύομαι να βρω που είναι το πρόβλημα.
μάλλον το πρόβλημα είναι ότι αυτο που σκέπτεται να κάνει είναι πολύ προχώ για τα δικά μας δεδομένα...ομολογώ πως όταν το διάβασα μου φάνηκε πολύ κάπως, αλλά απο την στιγμή που θέλει να κάνει ένα παιδί, να δώσει αγάπη, φροντίδα, να δωσει τα πάντα και αφου η επιστήμη και η ζωή εξελίσσεται και προχωράει, έχει την δυνατότητα και την θέληση να το κάνει....άρα....
03-02-2009, 23:30 #253
Originally posted by dodis
όντως όλο αυτό είναι πολύ μπροστά απο τους ρυθμούς και απο την χώρα που ζούμε...και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σώνει και ντε πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πιστευει ότι είναι \" μέτρια\" κοπέλα...αυτό που γίνεται δεν μπορώ να το συλλάβω, αν μια γυναίκα λεει ότι είναι όμορφη είναι ψώνιο, αν μια γυναίκα λεει ότι είναι μετρια έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφάλειες και τα σχετικά...και που δεν κάθεται σχέση τι έγινε...αν είναι να ρθει θε να ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει..αυριο οταν θα έχει κάνει το παιδάκι της μπορεί να βρεθεί στον δρόμο της ένας άνθρωπος που να της αρέσει, να ερωτευθούν, να ταιριάξουν και χάπι έντ...γιατί πρέπει να υπάρχει κάπου πρόβλημα ντε και καλά....δεν θέλει άντρα, θέλει παιδάκι, σαφεστατο και απόλυτα αποδεκτό, δυσκολεύομαι να βρω που είναι το πρόβλημα.
μάλλον το πρόβλημα είναι ότι αυτο που σκέπτεται να κάνει είναι πολύ προχώ για τα δικά μας δεδομένα...ομολογώ πως όταν το διάβασα μου φάνηκε πολύ κάπως, αλλά απο την στιγμή που θέλει να κάνει ένα παιδί, να δώσει αγάπη, φροντίδα, να δωσει τα πάντα και αφου η επιστήμη και η ζωή εξελίσσεται και προχωράει, έχει την δυνατότητα και την θέληση να το κάνει....άρα....
03-02-2009, 23:36 #254
Originally posted by dodis
Απλά και ξεκάθαρα.....
03-02-2009, 23:41 #255
;););)
παρακολουθώ το θέμα απο ενάρξεως...δεν σοκαρίστηκα αλλά ομολογώ πως κόλλησα...είπα Ωχ! και έμεινα εκεί.....!!!
είσαι πιο μπροστά απο τον τρόπο σκέψης τον δικό μου, το είπα και πιο πριν ότι εγώ δεν θα \"τολμούσα\" κάτι τέτοιο...έτσι λεω τώρα, στο μέλλον δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται...αλλά μην προσπαθούμε να βγάλουμε \"προβληματικό\" έναν άνθρωπο που απλά σκέπτεται διαφορετικά και δεκαετίες πιο μπροστά απο εμάς, ή με το ζόρι( αυτό κάποια στιγμή το ένοιωσα κατά την εξέλιξη της κουβέντας) να ακολουθήσει την δική μας άποψη, να κάνει ότι ακριβώς θα κάναμε εμείς...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία