ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 42 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 626
    Senior Member
    Alterego όντως είναι αρκετά εγωιστικό αυτό που θέλω να κάνω. Δεν υπάρχει λόγος να μην το παραδεχτώ. Ο κόσμος είναι τόσο χάλια που μόνο με εγωιστικά κριτήρια φέρνεις παιδί στον κόσμο.

Τώρα όσον αφορά τα ερωτήματά σου...χμμ.. είναι αρκετά δύσκολα. Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μου με την έλευση ενός μωρού. Μπορεί να χειροτερέψει μπορεί να καλυτερέψει. Αυτό με προβληματίζει και μένα. Με 2 ανύπαντρες μητέρες που έχω μιλήσει μου είπαν πως μετάνιωσαν για την απόφασή τους. Σοκαρίστηκα... Με άλλες ανύπαντρες μητέρες που επικοινώνησα, δείχνουν πολύ ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες. Απ΄ότι έχω καταλάβει, η εκτός γάμου μητρότητα είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση όπου βιώνεται διαφορετικά από κάθε κοπέλα ξεχωριστά. Πιστεύω πως η οικονομική κατάσταση, τα κίνητρα, ο ερχομός του μωρού την δεδομένη στιγμή, η ιδιοσυγκρασία της μάνας παίζουν μεγάλο ρόλο στο πως βιώνεται αυτό το είδος της μητρότητας.

Senior Member
    Originally posted by Alterego
    Μπορω να ρωτησω κατι γιατι μου δημιουργηθηκε απορια;
    Ειμαι λιγο απειρος αλλα βοηθηστε με.Η μητροτητα ειναι το αισθημα που κυοφορεις και φερνεις το παιδι στον κοσμο μονο; η και το οτι μεγαλωνεις ενα παιδι και πως το μεγαλωνεις;
    ειναι η αμεριστη και ατελειωτη αγαπη,η εκμηδενιση του \"εγω\" και η αυταπαρνηση για κατι τοσο σημαντικο οσο μια νεα ψυχη.Συνηθως θεωρειται και σαν προεκταση του εαυτου των μητερων (λαθος κατ εμε γιατι απο τη στιγμη που κοβεται ο ομφαλιο λωρος ειναι μια εντελως ξεχωριστη προσωπικοτητα).σκεψου πως ειναι να νοιωθεις τοσο μεγαλη αγαπη που να δινεις την ιδια σου τη ζωη,μεγεθη μη μετρησιμα,αλλα πολυ δυνατα σαν συναισθηματα

Senior Member
    σκεπτομενος τα παραπανω που εγραψα,ανεπαισθητα μου ηρθε η σκεψη,πως θα ηταν αραγε η ζωη μας αν ολοι αγαπουσαμε τους συνανθρωπους μας σαν παιδια μας και αυτοι το ιδιο; .... ανεφικτο βεβαια αλλα ειναι μια σκεψη ... περιεργη με αρκετο ενδιαφερον

Banned
    οπως εσυ το σαββα καλη ωρα ε???
    φτυσε το φαρμακι πρωτα μην και καταπιεις κατα λαθος....

προωρα κολλυβα δεν λεει.

Senior Member
    ελα βρε κρινο,θες να μοιραστουμε τη γλωσσα μου;(με το φαρμακι) (και ελεγα δεν θα μιλησει) η να μοιραστουμε τη δικη σου;

Senior Member
    και μην ανοιγεις πολλα μετωπα,να μαλωνεις με ενα ατομο καθε φορα,δεν προλαβαινεις να απαντησεις μετα :)

Senior Member
    ασχετο με το τοπικ αλλα η ομορφια δεν ειναι απαραιτητα μια μπαρμπι....Φανταζομαι εχεις δει κοπελες οι οποιες ουτε ομορφες ειναι(συμφωνα με τα προτυπα που μας δειχνουν) ουτε ψηλες ουτε κορμαρες αλλα εχουν οποιον θελουν..Αυτο ειναι γιατι εχουν αυτοπεποιθηση κ τσαχπινια κ αλλα χαρακτηριστικα που πολλες ομορφες δεν τα εχουν!Επομενως δεν ειναι θεμα να αγχωνεσαι αυτο...

Senior Member
    περα απ αυτα που λεει η πενουλα με την οποια συμφωνω, νομιζω οτι εχεις βρει ευκολη δικαιολογια την μετρια εμφανιση σου για τις κακες προσωπικες σου σχεσεις...
    φυσικα και παιζει ρολο, οχι ομως τον μοναδικο.
    δεν μπορω να φανταστω την ασχημια του ανθρωπου που ισχυριζεται οτι λογω της εμφανισης του και μονο δεν καταφερε να κανει ποτε μια σχεση, και δεν νομιζω οτι υπαρχει καν τοσο ασχημος ανθρωπος, οποτε μαλλον απιθανο να εισαι ενας τοσο ασχημος ανθρωπος..
    περα απο αυτο η οποια εμφανιση σου την οποια \"αντικειμενικα\" υποτιθεται κρινεις και απορριπτεις σε εχει κανει νομιζω να μην αγαπας καθολου τον εαυτο σου και να συμπεραινεις οτι θα ειχες ελπιδες στην ευτυχια και θα ησουν αξια να αγαπηθεις μονο με μια διαφορετικη εμφανιση, και μαλιστα εκ γεννετης διαφορετικη, μιας κι απ τα σχολια σου συμπεραινω οτι θεωρεις οτι η εμφανιση σου δεν ειναι μονο κακη αλλα δεν επιδεχεται και βελτιωσης..

μπορω λοιπον καλλιστα να υποθεσω, οτι αν παρολες τις προσδοκιες σου και τα σχεδια σου, το παιδι αυτο βγει κοριτσι, και μαλιστα κοριτσι κατ εικονα και ομοιωση σου, θα το μισησεις οσο και τον εαυτο σου και θα καλοπερασει οσο κι εσυ καλοπερνας απο την συμπεριφορα σου....αυτα μαζι με την στερηση του πατερα του ελπιζω να του αφησουν τα περιθωρια να ξεφυγει και να αποκτησει μια αξιολογη και ευτυχισμενη ζωη...

Banned
    Originally posted by Empneustns
    ελα βρε κρινο,θες να μοιραστουμε τη γλωσσα μου;(με το φαρμακι) (και ελεγα δεν θα μιλησει) η να μοιραστουμε τη δικη σου;
    καλυτερα για την υγεια μου να κρατησει ο καθενας την δικη του.

Banned
    Originally posted by Remedy

μπορω λοιπον καλλιστα να υποθεσω, οτι αν παρολες τις προσδοκιες σου και τα σχεδια σου, το παιδι αυτο βγει κοριτσι, και μαλιστα κοριτσι κατ εικονα και ομοιωση σου,

Αληθεια αν γινουν ολα αυτα και το κοριτσακι βγει επισης ασχημο οπως η θεματοθετρια ποια θα ειναι τα συμπερασματα της??
    Κατι που δεν ειναι απιθανο, μιας και ειναι ασχημη μπορει επισης να κανει ενα ασχημο παιδι.....

Senior Member
    δεν ξέρουμε αν η θεματοθέτρια είναι πραγματικά \'άσχημη\' αυτό το λέει η ίδια γιατί ίσως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση.
    και κάτι άλλο τα περισσότερα όμορφα παιδιά έχουν βγει από άσχημους γονείς.η ταπεινή μου γνώμη.

Banned
    Originally posted by λίτσα

και κάτι άλλο τα περισσότερα όμορφα παιδιά έχουν βγει από άσχημους γονείς.η ταπεινή μου γνώμη.

ενω οι ομορφοι γονεις βγαζουν τερατα ετσι???
    πλακα εχουμε εδω μεσα....
    :cool:

Banned
    συνοψιζοντας το τοπικ και με βαση τους προβληματισμους που διαβασα,
    εαν η φιλη μας θελει οντως ενα ομορφο απογονο και με βαση το σκεπτικο οτι η ιδια τα δικα της προτυπα απεχουν παρασαγκας απο αυτο, θα πρεπει να βρει αλλους γονεις που να πληρουν τα προτυπα ομορφιας κατα την δικη της εκτιμηση και απο εκει να αποκτησει ενα παιδι.

Αλλα πηγαμε σε παιδια κατα παραγγελια, να ειναι ομορφα (αφου δεν ειμαστε εμεις) και γενικα να εχουν αυτο που δεν ειχαμε εμεις....
    Αλλο ενα ζητημα βεβαια ειναι οτι αμα οι γονεις της φιλης μας ειχαν τετοια λογικη, δεν θα ειχε γεννηθει ποτε.
    Η και οι περισσοτεροι απο εμας, μιας και η πλειοψηφια του κοσμου δεν ειναι μοντελα.

Θεατρο του παραλογου και θυματα μιας κατασκευασμενης σκηνης παραγωγης ανθρωπων διαχωρισμενους σε ομορφους και μη....
    Οτι πιο φασιστικο σαν αντιληψη εχω δει πλαισιωμενο απο πολλες ανασφαλειες και φοβιες....

Senior Member
    Originally posted by lisa71
    Originally posted by nature
    Tα ταμπού που ξετυλίχτηκαν σ\' αυτό το τόπικ με στεναχώρησαν αφάνταστα....
    Πολλά ταμπού.
    Πολύς φόβος.
    Πολλή τρομολαγνεία.
    Μέχρι κατάθλιψη και απόπειρα αυτοκτονίας αναφέρθηκε επειδή η σύλληψη δεν θα γίνει από έρωτα.
    Αν το ζευγάρι των υποψηφίων γονιών έχει γνωριστεί με προξενιό, τότε θα είναι οκ?
    Είμαι από τη φύση αισιόδοξη και προσγειώθηκα ανώμαλα.
    Στο 2009, στην Ελλάδα της ευρώπης να αντιμετωπίζουμε έτσι ένα παιδί που θα γεννηθεί με τη συνειδητή επιλογή της μητέρας του, που είναι εργαζόμενη, που το θέλει πολύ, που ανυπομονεί να το υποδεχτει, με τη βοήθεια ενός νόμιμου και επιστημινικού τρόπου.
    Απλά και μόνο επειδή δεν συνελήφθη με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Έλεος.
    Μην αποπαίρνεις τους ... αντιρρησίες. Τους κατανοώ απόλυτα. Η εποχή μας αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Όλα αυτά είναι πολύ προχωρημένα. Τα παιδιά μας θα τα έχουν εμπεδώσει αλλά η δικιά μου γενιά είναι ... αλλού.

Πιστεύω πως ζούμε σε μια άκρως μεταβατική εποχή για τις διαπροσωπικές σχέσεις. Το διαδίκτυο, η εκτός γάμου μητρότητα, η απελευθέρωση της γυναίκας, της αγοράς εργασίας... τι να πρωτοθυμηθώ... Μαζεύτηκαν πολλές ανατροπές μέσα σε 15 χρόνια και είναι φυσικό ο κόσμος να φοβάται και να δυσανασχετεί.
    Δεν είναι τόσο προχωρημένα όσο λες λίζα.
    Μία συγγενής μου έκανε με αυτόν τον τρόπο ένα παιδάκι πριν από 20 χρόνια!! Στην Αθήνα. Είναι μια χαρά. Δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by λίτσα

ενω οι ομορφοι γονεις βγαζουν τερατα ετσι???
    πλακα εχουμε εδω μεσα....
    :cool:
    δεν το είπα εγώ εσύ το είπες. και εξάλλου δεν μπορώ να καταλάβω σε τι σε ενοχλεί κάτι το οποίο μπόρεί να κάνει τον άλλον να αισθανθεί έστω και λίγο καλύτερα.μου πας πολύ κόντρα αλλά δεν πειράζει μου αρέσει αυτό γιατί έτσι διευρύνω και εγώ τις σκέψεις μου.

Page 11 of 42 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast