ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 42 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 626
    Senior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by lisa71
    .......Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
    εκμεταλευτηκες, επαιξες, προσεξες........
    μηπως ξεχασες να ανοιχτεις, να δοθεις , να χαλαρωσεις και να ζησεις αληθινα?
    μηπως λεω...
    δεν ξερω πολλους να αγαπανε συμπαικτες...ξερω ομως πολλους που αγαπανε γυναικες που δινονται,δεν σχεδιαζουν δεν παιζουν, κι ας καουν.....

και μην απαντησεις παλι αν δεν υπαρχουν αλλες γυναικες που δεν σχεδιαζουν και μαλιστα με ανηθικα σχεδια να κουκουλωσουν πλουσίουςκλπ....αρνουμαι να κοιταω τα χειροτερα για να δικαιωσω την μιζερια που περιγραφεις..
    σορυ κιολας αλλα οτι σιχαθηκα στην ζωη μου ηταν οι γυναικες \"πουεπαιξαν το παιχνιδι σωστα χωρις λαθη τακτικης \" ειτε τους βγηκε καλα τοπαιχνιδι, ειτε ατυχησαν τελικα οπως δυστυχως εσυ...
    όλοι μας έχει τύχει να εκμεταλλευτούμε, να παίξουμε, να προσέξουμε ή να μην προσέχουμε σε κάποιες σχέσεις...
    Είτε άντρες είτε γυναίκες.
    Γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι αγάλματα....
    Απλά κάποιοι από εμάς έχουν το κουράγιο να το παραδεχτούν και κάποιοι όχι.

Senior Member
    κρινο
    ειπα ακριβως αυτο που ηθελα να πω :)

Senior Member
    nature
    κι αυτοι που δεν παιζουν και δεν κανουν υπολογισμους στις σχεσεις αλλα τις ζουν και δινονται ειλικρινα, ανθρωποι ειναι...αυτα ειναι απλα θεματα επιλογων και μας χαρακτηριζουν...

Banned
    χμμμ και αμα δεν το πεις θα σκασεις ε???

:cool:

Senior Member
    Originally posted by krino

ε καποια στιγμη ναι....

Senior Member
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει παιξει ποτέ στη ζωή του. (ίσως ο όσιος Λουκάς):)
    Υπάρχουν όμως άνθρωποι ενώ έχουν παίξει δεν το παραδέχονται ή και δεν το έχουν καταλάβει.

Senior Member
    Originally posted by nature
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει παιξει ποτέ στη ζωή του. (ίσως ο όσιος Λουκάς):)
    Υπάρχουν όμως άνθρωποι ενώ έχουν παίξει δεν το παραδέχονται ή και δεν το έχουν καταλάβει.
    δεν ειναι θεμα καλωσυνης η αγιοτητας αγαπητη...ειναι θεμα αισθητικης..
    αν εσυ συμπλεεις με τις περιγραφες της λιζας περι παιχνιδιων και τακτικων, δικαιωμα σου...εγω διαχωριζω την θεση μου κι αν και δεν με ξερεις το εχω αποδειξει με την ζωη μου..

Banned

όλοι μας έχει τύχει να εκμεταλλευτούμε, να παίξουμε, να προσέξουμε ή να μην προσέχουμε σε κάποιες σχέσεις...
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ετσι??
    μα ολοι μας μηδενος εξαιρουμενου....

συνολικη ευθυνη για να βγαλουμε αποψη με το στανιο....
    οτι να ναι αρκει να δενει η σουπα.

Senior Member
    Όπως το κόβω θα μιλάμε για κανένα μήνα ακόμα για το πόσο ατελής προσωπικότητα είναι η λίζα που έχει το θράσος να ομολογεί ότι έχει μέτρια εμφάνιση.
    Και έχει το θράσος να ομολογεί ότι ήθελε να παντρευτεί.
    Και έχει θράσος να θέλει και παιδί.
    μήπως τα μάτια μου κάνουν πουλάκια?
    Παιδιά σόρρυ αλλά η ατμόσφαιρα μου θυμίζει Ιερά Εξέταση.......

Senior Member
    Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...Νομίζω πως ήταν τελικά τυχαίο γεγονός.

(Όντως ήθελα την δημιουργία οικογένειας από πάρα πολύ μικρή ηλικία).
    Μου δίνεις την εντύπωση πως για σένα ο άντρας ήταν -είναι απλά ένα μέσο που θα σε βοηθήσει να κάνεις οικογένεια.Κανένας άνθρωπος δε θέλει να γίνεται αντικείμενο.Ερωτεύτηκες ποτέ σου?
    Αν είναι έτσι όσο κ αν το θες,ότι κ αν κάνεις,δε θα σου κατσει όχι επειδή είσαι μέτρια όπως λες ή στένεψαν τα περιθώρια αλλά επειδή εσύ πρώτη δε θες έναν ανθρωπο δίπλα σου για σένα αλλά μόνο για να πάρει έναν ρόλο.Καλά,απ\'ότι κατάλαβα άντρα δε θες-θες απλα το πακέτο,το παιδί γιατί το θες???Το\'χεις σκεφτεί?

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    Originally posted by Empneustns
    δεν χρειαζεται συνεχεια φιλαρακο,

νομιζεις....
    φιλαρακο, οπου μου αρχιζουν ενα βιολι, παιζω μεχρι να τελειωσει ολο το κονσερτο. Οσο μας αφορα ουτε καν τις πρωτες νοτες δεν αρχισαμε....
    Οπως καταλαβαινεις θα εχουμε ενα πολυ ενδιαφερον στορυ εδω μεσα.

χαιρομαι που τα παραδεχεσαι ....

παντα θεωρω οτι οι αλλοι εχουν δικαιο, και εγω αδικο.
    Παρεπιπτωντος μου αρεσουν οι ανατροπες σκηνικων....
    Εχει μια πολυ θεατρικη χροια.

επιτελους εμαθες καποια πραγματα για τον εαυτο σου,

και εχω να μου μαθεις ακομα παρα πολλα.
    Εχω τεντωσει τα αυτια μου να σε ακουω και ρουφαω ολες τις συμβουλες και τις γνωσεις που θα μου δωσεις.
    Δεν ξερεις ποσο περιμενω να μαθω πραγματα απο εσενα.....

φιλακια πολλα :) :)

εδω με μπερδεψες,
    χωρις παρεξηγηση, μηπως εισαι γκέι??
    Απλα να ξερω μεχρι που θα φτασει η σχεση μας....

φιλαρακο δεν εχει νοημα πλεον.εισαι ασταθης στις αποψεις σου υστερα απο δικη σου παραδοχη,οποτε σε οποιαδηποτε συζητηση μας θα αλλαζεις γνωμη στο δευτερολεπτο.αυτο ειναι κατι που θα στο υπενθυμιζω,δεν μπορουμε να σε λαβουμε σοβαρα υποψιν σε αυτο το φορουμ γιατι εισαι αστατος και αλλοπροσαλος.οπως εχω ξαναπει μπαρουφολογος... και ολα αυτα αφου τα εχεις παραδεχτει και εσυ.... (ετσι που λες κρινακο)

ξερεις κατι ???
    κατι ανθρωπακια σαν και του λογου σου τα εχω χεσμενα.
    Ειτε νομιζεις οτι ειμαι ασταθης ειτε οχι, σε γραφω στα αρχιδια μου ετσι για να ειμεθα και ειλικρινης.
    Επισης ειτε με λαβεις σοβαρα υποψη σου ειτε οχι, παλι στα αρχιδια μου σε εχω γραμμενο.
    Και ολα αυτα που σου λεω τα παραδεχομαι εγω.

Οποτε ειτε ξεκουβαλας απο την παρτη μου και γραψε με και εσυ στα δικα σου, ειτε θα αρχισουμε αλλο βιολι.
    Η επιλογη ειναι δικη σου.

(ετσι που λες εμπνευστουλη)
    χαχαχα εχεις και αρχιδια χαχαχαχα,και δεν σου φαινεται.... ελα μαγκα της κλανιας,αλλα μην αλλαξεις γνωμη,γιατι αποδεδειγμενα το κανεις αυτο,παπαρα .... εισαι και παιδι βιολι,ξερεις απο αυτα εσυ

Senior Member
    δεν ειναι θεμα καλωσυνης η αγιοτητας αγαπητη...ειναι θεμα αισθητικης..
    αν εσυ συμπλεεις με τις περιγραφες της λιζας περι παιχνιδιων και τακτικων, δικαιωμα σου...εγω διαχωριζω την θεση μου κι αν και δεν με ξερεις το εχω αποδειξει με την ζωη μου..
    Τη λίζα δεν την ήξερα κι από χτες που λένε.
    Θαύμασα όμως το κουράγιο της (αλήθεια πόσοι από εμάς θα το είχαν?).
    Θαύμασα επίσης την ειλικρίνεια, ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ :) και τον αυτοσαρκασμό της.

Senior Member
    .......Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
    εκμεταλευτηκες, επαιξες, προσεξες........
    μηπως ξεχασες να ανοιχτεις, να δοθεις , να χαλαρωσεις και να ζησεις αληθινα?
    μηπως λεω...
    δεν ξερω πολλους να αγαπανε συμπαικτες...ξερω ομως πολλους που αγαπανε γυναικες που δινονται,δεν σχεδιαζουν δεν παιζουν, κι ας καουν.....

και μην απαντησεις παλι αν δεν υπαρχουν αλλες γυναικες που δεν σχεδιαζουν και μαλιστα με ανηθικα σχεδια να κουκουλωσουν πλουσίουςκλπ....αρνουμαι να κοιταω τα χειροτερα για να δικαιωσω την μιζερια που περιγραφεις..
    σορυ κιολας αλλα οτι σιχαθηκα στην ζωη μου ηταν οι γυναικες \"πουεπαιξαν το παιχνιδι σωστα χωρις λαθη τακτικης \" ειτε τους βγηκε καλα τοπαιχνιδι, ειτε ατυχησαν τελικα οπως δυστυχως εσυ...
    Ακόμα κ αν όλοι έχουμε παίξει-εκμεταλευτεί έστω κ υποσυνείδητα εμείς που επιλέγουμε να μην το κάνουμε,αυτό είναι το θέμα μας??Το θέμα μας δεν είναι αν τύχει να συμβει αυτό,αλλά αν γίνεται συνέχεια κ είναι τρόπος ζωής.

Senior Member
    Τη λίζα δεν την ήξερα κι από χτες που λένε.
    Θαύμασα όμως το κουράγιο της (αλήθεια πόσοι από εμάς θα το είχαν?).
    Θαύμασα επίσης την ειλικρίνεια, ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ :) και τον αυτοσαρκασμό της.
    Αυτά τα στοιχεία είναι άξια θαυμασμού.Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.Να βοηθήσουμε θέλουμε nature κ όχι να δικάσουμε ή να καταδικάσουμε.

Senior Member

ενω εσυ αντεχεις χαχαχαχαχαχα

Page 19 of 42 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast