Results 271 to 285 of 626
-
04-02-2009, 00:37 #271
Originally posted by Remedy
Originally posted by lisa71
.......Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
μηπως ξεχασες να ανοιχτεις, να δοθεις , να χαλαρωσεις και να ζησεις αληθινα?
μηπως λεω...
δεν ξερω πολλους να αγαπανε συμπαικτες...ξερω ομως πολλους που αγαπανε γυναικες που δινονται,δεν σχεδιαζουν δεν παιζουν, κι ας καουν.....
και μην απαντησεις παλι αν δεν υπαρχουν αλλες γυναικες που δεν σχεδιαζουν και μαλιστα με ανηθικα σχεδια να κουκουλωσουν πλουσίουςκλπ....αρνουμαι να κοιταω τα χειροτερα για να δικαιωσω την μιζερια που περιγραφεις..
σορυ κιολας αλλα οτι σιχαθηκα στην ζωη μου ηταν οι γυναικες \"πουεπαιξαν το παιχνιδι σωστα χωρις λαθη τακτικης \" ειτε τους βγηκε καλα τοπαιχνιδι, ειτε ατυχησαν τελικα οπως δυστυχως εσυ...
Είτε άντρες είτε γυναίκες.
Γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι αγάλματα....
Απλά κάποιοι από εμάς έχουν το κουράγιο να το παραδεχτούν και κάποιοι όχι.
- 04-02-2009, 00:39 #272
κρινο
ειπα ακριβως αυτο που ηθελα να πω :)
04-02-2009, 00:41 #273
nature
κι αυτοι που δεν παιζουν και δεν κανουν υπολογισμους στις σχεσεις αλλα τις ζουν και δινονται ειλικρινα, ανθρωποι ειναι...αυτα ειναι απλα θεματα επιλογων και μας χαρακτηριζουν...
04-02-2009, 00:41 #274
χμμμ και αμα δεν το πεις θα σκασεις ε???
:cool:
04-02-2009, 00:43 #275
Originally posted by krino
04-02-2009, 00:44 #276
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει παιξει ποτέ στη ζωή του. (ίσως ο όσιος Λουκάς):)
Υπάρχουν όμως άνθρωποι ενώ έχουν παίξει δεν το παραδέχονται ή και δεν το έχουν καταλάβει.
04-02-2009, 00:47 #277
Originally posted by nature
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει παιξει ποτέ στη ζωή του. (ίσως ο όσιος Λουκάς):)
Υπάρχουν όμως άνθρωποι ενώ έχουν παίξει δεν το παραδέχονται ή και δεν το έχουν καταλάβει.
αν εσυ συμπλεεις με τις περιγραφες της λιζας περι παιχνιδιων και τακτικων, δικαιωμα σου...εγω διαχωριζω την θεση μου κι αν και δεν με ξερεις το εχω αποδειξει με την ζωη μου..
04-02-2009, 00:47 #278
όλοι μας έχει τύχει να εκμεταλλευτούμε, να παίξουμε, να προσέξουμε ή να μην προσέχουμε σε κάποιες σχέσεις...
μα ολοι μας μηδενος εξαιρουμενου....
συνολικη ευθυνη για να βγαλουμε αποψη με το στανιο....
οτι να ναι αρκει να δενει η σουπα.
04-02-2009, 00:57 #279
Όπως το κόβω θα μιλάμε για κανένα μήνα ακόμα για το πόσο ατελής προσωπικότητα είναι η λίζα που έχει το θράσος να ομολογεί ότι έχει μέτρια εμφάνιση.
Και έχει το θράσος να ομολογεί ότι ήθελε να παντρευτεί.
Και έχει θράσος να θέλει και παιδί.
μήπως τα μάτια μου κάνουν πουλάκια?
Παιδιά σόρρυ αλλά η ατμόσφαιρα μου θυμίζει Ιερά Εξέταση.......
04-02-2009, 01:02 #280
Ειλικρινά δεν έκανα λάθη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Δεν δημιούργησα ποτέ σχέση με παντρεμένο ή με κάποιον που μου \"έτρωγε\" τζάμπα τα χρόνια. Είχα καλή κοινωνική ζωή, φιλίες, ταξίδια, έδωσα πολλά λεφτά για ρούχα/καλλυντικά. Πρόσεχα την συμπεριφορά μου. Δεν κουτσομπόλευα, δεν κακολογούσα, δεν εμπλεκόμουν σε ίντριγκες. Κανείς δεν είχε λόγο να πει κακό για μένα. Δεν έβλαψα -επίτηδες- ποτέ και κανέναν. Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα λόγω των ενοχών που είχα. Τι να πω...Νομίζω πως ήταν τελικά τυχαίο γεγονός.
(Όντως ήθελα την δημιουργία οικογένειας από πάρα πολύ μικρή ηλικία).
Αν είναι έτσι όσο κ αν το θες,ότι κ αν κάνεις,δε θα σου κατσει όχι επειδή είσαι μέτρια όπως λες ή στένεψαν τα περιθώρια αλλά επειδή εσύ πρώτη δε θες έναν ανθρωπο δίπλα σου για σένα αλλά μόνο για να πάρει έναν ρόλο.Καλά,απ\'ότι κατάλαβα άντρα δε θες-θες απλα το πακέτο,το παιδί γιατί το θες???Το\'χεις σκεφτεί?
04-02-2009, 01:06 #281
Originally posted by Empneustns
Originally posted by Empneustns
δεν χρειαζεται συνεχεια φιλαρακο,
νομιζεις....
φιλαρακο, οπου μου αρχιζουν ενα βιολι, παιζω μεχρι να τελειωσει ολο το κονσερτο. Οσο μας αφορα ουτε καν τις πρωτες νοτες δεν αρχισαμε....
Οπως καταλαβαινεις θα εχουμε ενα πολυ ενδιαφερον στορυ εδω μεσα.
χαιρομαι που τα παραδεχεσαι ....
παντα θεωρω οτι οι αλλοι εχουν δικαιο, και εγω αδικο.
Παρεπιπτωντος μου αρεσουν οι ανατροπες σκηνικων....
Εχει μια πολυ θεατρικη χροια.
επιτελους εμαθες καποια πραγματα για τον εαυτο σου,
και εχω να μου μαθεις ακομα παρα πολλα.
Εχω τεντωσει τα αυτια μου να σε ακουω και ρουφαω ολες τις συμβουλες και τις γνωσεις που θα μου δωσεις.
Δεν ξερεις ποσο περιμενω να μαθω πραγματα απο εσενα.....
φιλακια πολλα :) :)
εδω με μπερδεψες,
χωρις παρεξηγηση, μηπως εισαι γκέι??
Απλα να ξερω μεχρι που θα φτασει η σχεση μας....
ξερεις κατι ???
κατι ανθρωπακια σαν και του λογου σου τα εχω χεσμενα.
Ειτε νομιζεις οτι ειμαι ασταθης ειτε οχι, σε γραφω στα αρχιδια μου ετσι για να ειμεθα και ειλικρινης.
Επισης ειτε με λαβεις σοβαρα υποψη σου ειτε οχι, παλι στα αρχιδια μου σε εχω γραμμενο.
Και ολα αυτα που σου λεω τα παραδεχομαι εγω.
Οποτε ειτε ξεκουβαλας απο την παρτη μου και γραψε με και εσυ στα δικα σου, ειτε θα αρχισουμε αλλο βιολι.
Η επιλογη ειναι δικη σου.
(ετσι που λες εμπνευστουλη)
04-02-2009, 01:10 #282
αν εσυ συμπλεεις με τις περιγραφες της λιζας περι παιχνιδιων και τακτικων, δικαιωμα σου...εγω διαχωριζω την θεση μου κι αν και δεν με ξερεις το εχω αποδειξει με την ζωη μου..
Θαύμασα όμως το κουράγιο της (αλήθεια πόσοι από εμάς θα το είχαν?).
Θαύμασα επίσης την ειλικρίνεια, ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ :) και τον αυτοσαρκασμό της.
04-02-2009, 01:15 #283
.......Κοιτώντας πίσω -το έχω κάνει άπειρες φορές- θα έλεγα πως έχω καθαρή την συνείδησή μου απέναντι στον εαυτό μου. Εκμεταλλεύτηκα στο έπακρον και την παραμικρή ευκαιρία που μου έδωσε η ζωή, \"έπαιξα\" το παιχνίδι σωστά, δεν έκανα λάθη τακτικής (πχ.σχέση με δεσμευμένο), δεν μπορώ να μου καταμαρτυρήσω κάτι. Κανέναν άλλο τομέα στην ζωή μου δεν το έχω προσέξει τόσο όσο τον αισθηματικό.
μηπως ξεχασες να ανοιχτεις, να δοθεις , να χαλαρωσεις και να ζησεις αληθινα?
μηπως λεω...
δεν ξερω πολλους να αγαπανε συμπαικτες...ξερω ομως πολλους που αγαπανε γυναικες που δινονται,δεν σχεδιαζουν δεν παιζουν, κι ας καουν.....
και μην απαντησεις παλι αν δεν υπαρχουν αλλες γυναικες που δεν σχεδιαζουν και μαλιστα με ανηθικα σχεδια να κουκουλωσουν πλουσίουςκλπ....αρνουμαι να κοιταω τα χειροτερα για να δικαιωσω την μιζερια που περιγραφεις..
σορυ κιολας αλλα οτι σιχαθηκα στην ζωη μου ηταν οι γυναικες \"πουεπαιξαν το παιχνιδι σωστα χωρις λαθη τακτικης \" ειτε τους βγηκε καλα τοπαιχνιδι, ειτε ατυχησαν τελικα οπως δυστυχως εσυ...
04-02-2009, 01:21 #284
Τη λίζα δεν την ήξερα κι από χτες που λένε.
Θαύμασα όμως το κουράγιο της (αλήθεια πόσοι από εμάς θα το είχαν?).
Θαύμασα επίσης την ειλικρίνεια, ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ :) και τον αυτοσαρκασμό της.
04-02-2009, 01:30 #285
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....