ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 42 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 626
    Senior Member
    Originally posted by lisa71
    Originally posted by weird
    Originally posted by Remedy
    δεν ειναι τεχνικες, ειναι σταση ζωης...

Την ίδια στάση ζωής έχουν φίλες μου που δημιουργούν σχέσεις με παντρεμένους. Προτιμούν να περνούν τα χρόνια και να παραμυθιάζονται από διάφορους παρά να κοιτάξουν να φτιάξουν την ζωή τους. Η new age στάση ζωής δεν με εκφράζει καθόλου. Προτιμώ την κοινή λογική.
    Μην διαστρεβλώνεις τα πράγματα.
    Ταυτίζεις αυτό που σου λέει η Ρεμεντι με αυτά που κάνουν οι φίλες σου?
    Μα καλή μου, καμια σχέσεη το ενα με το άλλο. Αυθαίρετα τα συνδέεις στο μυαλό σου.
    Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αντί να βάλουν κάποιες την κοινή λογική και να σκεφτούν την πορεία τους, αρχίζουν τις αμπελοφιλοσοφίες του στυλ \"θέλω να ζήσω κι ας κάνω λάθος\" , \"ακολουθώ το ποτάμι της ζωής\" κτλ.

Γιατί να αφήσω τα πράγματα στην τύχη? Γιατί να μην εκμεταλλευτώ την επιστήμη? Γιατί να ρισκάρω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα? Αλλωστε δεν ανακάλυψα εγώ την πυρίτιδα.
    Αυτό που κάνουν η φίλες σου,δεν εκφράζει την φιλοσοφία που σου αναλύθηκε παραπάνω.
    Το να αφηνεσαι εκει που πρέπει χωρίς να γίνεσαι έρμαιο, να ζεις με ρίσκο γιατί δεν περνούν ολα απ το χέρι μας (εστω με τον φυσικό τρόπο αν το πάμε) , δεν σημαίνει οτι ζεις ανέυθυνα όπως οι φίλες σου, ή οτι κάνεις κακής ποιότητας έπιλογές.
    Δεν είναι θεμα ρομαντισμού αγαπητή.
    Ειναι θέμα ενός ρεαλισμού που υπερβαίνει τα δικα΄σου όρια αντίληψης του πρακτικού και της κοινής λογικής.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    και ας βαλω και εγω την απορια μου,

Αν θελω να γινω πατερας και ψαχνω για ωαριο τι μπορω να κανω για αυτο???

Παω να πλυνω τα πιατα και στο μεταξυ αν εχει κανεις καμια απαντηση, ας την ριξει.

Senior Member
    Είπαμε, επιλέγεις αναμεσα στο φυσικό και το τεχνητό.
    Το φυσικό δεν έχει το εγγυημένο αποτέλεσμα.
    Απο την άλλη, άλλες χάρες και προοπτικές έχει κάτι το φυσικό.

Καποιος άλλος, λειτουργώντας με την κοινή λογική του κι αυτός, θα ελεγε ότι , για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν θέλω να κάνω ενα τέτοιο εγχείρημα εξωσωματικής, αφού οι αλλοιώσεις της φυσικής ροής των πραγμάτων θα μου στοιχήσουν πολύ περισσότερο.

Εσυ ζυγιζεις τη ζωή με την κοινή λογική και το μυαλο σου.
    Αλλοι βαζουν μεσα σε αυτά ΚΑΙ το συναισθημα και την ψυχή τους και το βλεπουν αλλοιώτικα.
    Οι φίλες σου απο την αλλη μπορει να λειτουργούν κυρίως συναισθηματικά - παρορμητικά, όπως τις περιγράφεις.

Ειναι θεμιτό ο καθενας να τα βλέπει αναλογα με την φυση του διότι αυτός θα διαχειριστεί την όλη κατάσταση και αυτός θα το αντιμετωπίσει εν τελει. Οποτε εσυ ξερεις τι θα σου καθόταν βαρύ και τι όχι αναλογα με την ερμηνεια σου των πραγματων.

Senior Member
    Originally posted by krino

Παω να πλυνω τα πιατα και στο μεταξυ αν εχει κανεις καμια απαντηση, ας την ριξει.
    Κρινακι μας δουλεύεις? χεχε

Banned
    μπα?
    ετσι το εχουμε τωρα???

οι γυναικες μπορουν να εχουν τετοια δικαιωματα αλλα οι αντρες οχι ετσι???
    α και σας δουλευω κιολας....

δημοκρατια σου λεει ο αλλος.
    :P

Senior Member
    Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι η λιζα θα πρεπει να νοιωθει πολυ μονη.Με την οικογενεια της οχι και πολλα-πολλα,με ανδρα,εχει ο Θεος οταν μεγαλωσω θα βρω εναν γερο -δεν χρειαζεται να τον γουσταρω κιολας- θα ειναι πατρικη φιγουρα και για μενα και για το παιδι.οι φιλες της δεν την πολυκαταλαβαινουν και της συστηνουν αδιαφορους ανδρες(ειμαι σιγουρη οτι τον ειχες απορριψει πολυ πριν σε απορριψει αυτος)...Και τωρα νοιωθει οτι ειναι ετοιμη να φερει στον κοσμο τον μονο ανθρωπο στον οποιο θα δωσει και θα παρει αγαπη..το παιδι της..

Senior Member
    Αν τελικα δεν μπορεσεις να δεις φωτογραφιες του δοτη τι θα κανεις?
    Έχω δει...

Αλλά και να μην είχα δει, θα άφηνα το ένστικτό μου να επιλέξει.
    μαλλον εννοεις την cryos bank και οχι στην δανια οπως ειπες αλλα ενα παραρτημα στην αμερικη.
    Γιατι στην δανια δεν μπορεις να δεις φωτο παρα μονο να παρεις καποιες τυπικες πληροφοριες.

Our donors are registered with race, ethnicity, eye colour, hair colour, weight, heigh, education and blood group. But we only give this information to clinics. This could be donor lists, online access to our Donor Search Donor Characteristic & Quarantine Release form, etc.
    Cryos International - Denmark is organised like \"whole sale\" or \"factory\". We only service clinics.
    If you want information about the donors you must contact the clinic where you are treated. It is up to the clinic what policy they have about what kind of information they forward.
    If you know that it is important for you to have access to donor lists, extended profiles about donor, photo of donor, etc. you should contact our New York department. They are organised to service patients directly as all other american sperm banks are.
    In Denmark (and Europe) it is custom that the clinic chooses the donor.
    Two different systems. Two different cultures.

http://dk.cryosinternational.com/information/questions--answers/donor-semen.aspx#2092

Πηγαινωντας στο αμερικανικο τμημα,
    χανεις τα πασχαλια.....

http://ny.cryosinternational.com/our-donors.aspx

Ελεος!
    Στην αμερικη τελικα μπορεις να αγορασεις και να παραγγειλεις τα παντα......
    Ακομα και την μιζερια σου!

ΥΓ... δεν μπορεσα να προχωρησω παραπερα σε πληροφοριες και φωτο, εκει πρεπει να αρχιζεις να τα ακουμπας, μαλλον χοντρα.

και εδω ενα δειγμα,
    http://ny.cryosinternational.com/our-donors/arve.aspx
    ψηλος, ξανθος με γαλανα ματια και μαστερ στις πολιτικες επιστημες!

Μιλώ για ελληνικές τράπεζες σπέρματος, οι οποίες αγοράζουν από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Σπέρματος. Κύριος προμηθευτής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας είναι η Δανία. Η Cryos Bank είναι ιδιωτική και δεν έχει σχέση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Σπέρματος.

Senior Member

Εγώ νόμιζα πως υπήρχαν ωάρια!!!!!!!!
    Κ ότι μπορει να το κυοφορήσει κάποια γυναίκα που θα διαλέξεις απλά γι\'αυτό το σκοπό!!!!!!
    Ξέρω περίπτωση κοπέλας που έφερε στον κόσμο παιδί της αδερφής της επειδή εκείνη δε μπορούσε.Κάπου-σε μια παρέα-κάποτε το είχα ακούσει κ μου έκανε πολύ εντύπωση.
    Δεν υπάρχουν????

Senior Member
    Originally posted by Arsi

Εγώ νόμιζα πως υπήρχαν ωάρια!!!!!!!!
    Κ ότι μπορει να το κυοφορήσει κάποια γυναίκα που θα διαλέξεις απλά γι\'αυτό το σκοπό!!!!!!
    Ξέρω περίπτωση κοπέλας που έφερε στον κόσμο παιδί της αδερφής της επειδή εκείνη δε μπορούσε.Κάπου-σε μια παρέα-κάποτε το είχα ακούσει κ μου έκανε πολύ εντύπωση.
    Δεν υπάρχουν????
    Είπα μάλλον μεγάλη χαζομάρα ε?:P

Banned
    Μαλλον,
    γιατι εδω παιζει θεμα οτι η κυοφορων εχει ανεξαντλητα δικαιωματα στο παιδι.

Βεβαια μπορεις να βρεις μια γυναικα και ενδεχωμενα με ενα συμφωνηθεν ποσο να κανει το ψυχικο.
    Δεν ξερω αν στεκουν νομικα το να κανεις συμβολαιο για να μην εχει κανενα δικαιωμα πανω στο παιδι απο την στιγμη που θα το γεννησει.

Βλεπεις απο την αναποδη, αμα η γυναικα παρει σπερμα και μεινει εγκυος απο ανωνυμο δοτη, τοτε εχει την απολυτη κηδεμονια...
    Νομικα δεν μου κανει ισοτιμο αλλα τεσπα.

Senior Member
    Άστα να πάνε...κ συμβόλαιο να γίνεται...ποιος βαστάει τη μάνα που θέλει το παιδί της...
    Μεγάλος πονοκέφαλος.
    Αποκλείεται να γίνεται.Κ να φτιάξουν τράπεζα ωαρίων θα έχουν 1 πελάτη στα 5 χρόνια...
    Πολύ μεγάλη βλακεία σκέψη έκανα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αχ βρε παιδια,το ζητουμενο ειναι να ζουμε τη ζωη μας παρεα με τους συνανθρωπους μας, να επικοινωνουμε να νοιωθουμε ανθρωπους διπλα μας και εμεις ψαχνουμε να βρουμε τροπους να απομονωθουμε περισσοτερο.Το προβλημα ειναι η επικοινωνια και η ανθρωπινη επαφη και οχι πως θα κανουμε τα παντα μονοι μας...

Senior Member
    Originally posted by aimilia
    Αιμιλία εγώ το παιδί μου δεν το θέλω ούτε για ψυχολογικό δεκανίκι ούτε για ψυχολόγο. Μην υπεραπλουστεύεις αυτά που ανέφερα.
    Η μέτρια φυσική μου εμφάνιση δεν επηρρεάζει την ικανότητά μου για μητρότητα ούτε και οι γνωστές ανύπαντρες κοπέλες, που ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΔΙΑ, συντελούν στην απόφασή μου να γίνω μητέρα. Εξάλλου δεν ασχολούμαι ποτέ με τις ζωές των άλλων. Αδιαφορώ πλήρως.
    Lisa ποτέ δεν είπα ότι η φυσική σου εμφάνιση σε εμποδίζει να γίνεις καλή μητέρα, αλίμονο!!!

Αυτό που εγώ θεωρώ ως εμπόδιο είναι το γεγονός ότι θεωρείς την φυσική σου εμφάνιση μέτρια μαζί με όλα τα κακά παρελκόμενα της εικόνας που έχεις για τον εαυτό σου.

Και συνήθως την εικόνα αυτή δεν την έχουν οι εξωτερικά άσχημοι άνθρωποι αλλά οι ανασφαλείς...βάζω και στοίχημα ότι εξωτερικά είσαι μια κούκλα, στανταράκι!
    Αιμιλία δεν είμαι εξωτερικά όμορφη, αλήθεια λέω. Απλά είμαι ρεαλίστρια.

Πριν λίγες εβδομάδες μια συνάδελφισσά μου αποφάσισε να μου κάνει ένα \"προξενιό\". Είχε έναν ξάδερφο ανύπαντρο, ο οποίος ψαχνόταν. Πήγα στο ραντεβού μαζί με την κοπέλα. Εννοείται πως ήμουν περιποιημένη. Ο ξάδερφος ήταν ταξιτζής, 1.70 ύψος, κανονικός στα κιλά του προς το παχουλό, με ένα αρκετά νόστιμο πρόσωπο. Μιλήσαμε, γελάσαμε... Φεύγοντας από το ραντεβού ο ξάδερφος είπε κάτι στο αυτί στην φίλη μου. Αργότερα, πιέζοντας την φίλη μου, μου απεκάλυψε τι της είπε. \"Καλή κι έξυπνη αλλά έχει μέτρια εμφάνιση\". Η ιστορία της ζωής μου...
    Lisa το ότι ο τύπος σε θεώρησε μέτριας εμφάνισης δεν σημαίνει πως είσαι όντως μέτρια επειδή το είπε εκείνος.

Γιατί μπορεί εσύ να τον είδες ως τον Λάκη τον γλυκούλη αλλά άμα τον έβλεπα εγώ να έκανα εμετό που λέει ο λόγος!

Που και εμετό να έκανα, έχω τρόπους και δεν πάω σαν την κυρα Κατίνα μπροστά στην κοπέλα που μου \"προξενεύουν\" να ψιθυρίσω τέτοια χοντράδα στο αυτί της φίλης της.

Κοινώς γλίτωσες από άλλον έναν μ...κα που θεωρεί τον εαυτό του Tom Cruise και είναι και αγενής!

Senior Member

Μετά από δύο εγκυμοσύνες, προσφέρομαι να σου δωρίσω το δικό μου ωάριο το οποίο είναι -αποδεδειγμένα-κάτι παραπάνω από turbo...με φτύνεις και αναπαράγομαι αχαχαχαχαχαχαχα!

Banned
    οκ θα σε εχουμε στα υποψην...

Page 25 of 42 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast