ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 42 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 626
    Senior Member
    Ενταξει..ομως ηρεμησε.Συζηταμε ενταξει; Και αν εχει αυτο το θεμα εκεινη ξερει γιατι.Και μπραβο που το ξερει οτι ισως να μην τα εβγαζε περα.
    Δεν λεω οτι θα ηταν καταχαρουμενα σιγουρα η αγαπη θελει δυο,αλλα μπορει αργοτερα να βρεθει και ο καταλληλος πατερας.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    λιζα εδω θα ακουσεις πολλες γνωμες,αλλες θετικες για σενα αλλες αρνητικες.Αλλα ολοι εμεις δεν ειμαστε εσυ.Εσυ εχεις την αναγκη,εσυ θα τραβηξεις τον γολγοθα σου.Δικη σου ειναι η αποφαση και οι συνεπειες θετικες η αρνητικες και κανενος αλλου.Εσυ θα παρεις τα ρισκα.Ο κοσμος παντα λεει και θα λεει,και τις περισσοτερες φορες λεει τη γνωμη του και πρατει εντελως διαφορετικα οταν καποτε ερθει στην ιδια θεση.Δεν θα βρεις την απαντηση σου εδω,θα βρεις καποιες οδηγιες.δεν νομιζω πως θα βρεις κατι που δεν ξερεις ηδη.Μη δικαιολογεισαι για οτιδηποτε.Μακαρι να βρισκοταν ενας σωστος αντρας διπλα σου και ζευγαρι πλεον να κανατε τον καρπο σας.(αν και προσωπικα το θεωρω δυσκολο πλεον γιατι το θεωρω υποτιμιτικο μια γυναικα που ξαφνικα(δεν αναφερομαι σε εσενα για το ξαφνικα) θελησε να κανει παιδι να ψαχνει τον καταλληλο μπαμπα λες και ειμαστε μοναχα να ικανοποιουμε τα θεληματα της γυναικας).Γνωμη μου στο συγκεκριμενο ειναι να μην αφησεις κανενα να σε επηρρεασει,παρα μονο την καρδια σου και τους γιατρους.(σχετικα με το μελλον του παιδιου,και εγω εχω ακουσει καποια ασχημα πραγματα γενικα για διαννοητικα προβληματα) αλλα ψαξτο.Πιστευω πως θα γινεις μια πολυ καλη μητερα αν το αποφασησεις,απο το λογο σου φαινεται οτι δεν ειναι μια σκεψη σου ενθουσιασμου αλλα το εχεις μελετησει αρκετα,αν και θα ειναι πολυ δυσκολο.

Senior Member
    συμφωνώ απόλυτα με την carrie πως ένας είναι ο πατέρας μας ο θεός καθώς συμφωνώ και σε όλα τα υπόλοιπα. και στο κάτω κάτω αν η φίλη μας φοβάται να υιοθετήσει ένα παιδί όπως έχω πει και παραπάνω ας βρει ένα παιδάκι από φτωχή οικογένεια να το παίρνει κάποιες ώρες και να του προσφέρει αυτά που θα προσέφερε στο δικό της παιδί. κάτι σαν νονά ας πούμε ή ας βρει ένα παιδάκι να το βαφτίσει και να το έχει σαν δικό της πόσα τέτοια παιδιά υπάρχουν στον κόσμο που χρειάζονται φροντίδα και αγάπη και έτσι θα νιώσει και την μητρότητα κατά κάποιο τρόπο γιατί μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει αλλά αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί αυτή που τρέμει κάθε ώρα και στιγμή για το αν είναι καλά ή όχι, αυτή που του προσφέρει την ψυχή της και το είναι της. έτσι και αυτή θα νιώθει γεμάτη νιώθοντας πως προσφέρει την αγάπη της σε ένα παιδί και αυτό θα είναι ευτυχισμένο εξάλλου αυτό δεν είναι το ζητούμενο; ένα ευτυχισμένο παιδί. αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Senior Member
    ευτυχως που τα παιδια εχουν νιονιο αλλιως αμα περιμεναμε απο τους γονεις μονο.... καλα!!!!!γιαυτο το λογο ειμαι υπερ της ζωης, και ας κανει και 10 παιδια η λιζα. ομως να εχει υποψιν οτι δεν ειναι πιθανο μονο τα ιδρυματικα παιδια να εχουν προβληματα.

Alterego,πολλες φορες ειναι ιδιοι πολλες φορες ειναι διαφορετικοι οι λογοι που καποιος κανει ενα παιδι ή υιοθετει. μπορει να ειναι κακος εγωισμος, μπορει να ειναι αγαπη για τη ζωη. αλλα δε μπορω να καταλαβω πως δε θες να δωσεις την αγαπη σου σε ενα παιδι που μπορει να το εχει αναγκη, και προτιμας να φερεις αλλο ενα στον κοσμο κατω απο τετοιες συνθηκες. Δεν το κανεις για το παιδι προφανως, το κανεις για σενα, η το κανεις για να διαιωνιστει το ανθρωπινο ειδος,?

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    συμφωνώ απόλυτα με την carrie πως ένας είναι ο πατέρας μας ο θεός καθώς συμφωνώ και σε όλα τα υπόλοιπα. και στο κάτω κάτω αν η φίλη μας φοβάται να υιοθετήσει ένα παιδί όπως έχω πει και παραπάνω ας βρει ένα παιδάκι από φτωχή οικογένεια να το παίρνει κάποιες ώρες και να του προσφέρει αυτά που θα προσέφερε στο δικό της παιδί. κάτι σαν νονά ας πούμε ή ας βρει ένα παιδάκι να το βαφτίσει και να το έχει σαν δικό της πόσα τέτοια παιδιά υπάρχουν στον κόσμο που χρειάζονται φροντίδα και αγάπη και έτσι θα νιώσει και την μητρότητα κατά κάποιο τρόπο γιατί μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει αλλά αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί αυτή που τρέμει κάθε ώρα και στιγμή για το αν είναι καλά ή όχι, αυτή που του προσφέρει την ψυχή της και το είναι της. έτσι και αυτή θα νιώθει γεμάτη νιώθοντας πως προσφέρει την αγάπη της σε ένα παιδί και αυτό θα είναι ευτυχισμένο εξάλλου αυτό δεν είναι το ζητούμενο; ένα ευτυχισμένο παιδί. αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Δεν θέλω να είμαι part time μητέρα ούτε και να \"ζητιανεύω\" την αγάπη. Μπορεί εσένα να σε καλύπτει ο τρόπος που αναφέρεις και να σου ταιριάζει αλλά δεν ταιριάζει σε μένα.

Κάποια στιγμή ανέφερες πως είσαι μητέρα. Αναρωτιέμαι αν θα ήθελες η κόρη σου (αν έχεις) να γευτεί την \"μητρότητα\" όπως εσύ την αναφέρεις πιο πάνω. Για τους άλλους έχουμε συνήθως λύσεις για τον εαυτό μας δυσκολευόμαστε...

Senior Member
    έχω κόρη και ναι θα ήθελα να βιώσει και με αυτό τον τρόπο την μητρότητα αν ήταν να την βοηθήσει για να πάρει μία απόφαση ζωής όπως εσύ τώρα.επίσης να σου πω πως έχω και μία αποβολή στο ιστορικό μου και θα μου άρεσε να αναπληρώσω αυτό το παιδί με τον τρόπο που σου ανέφερα παραπάνω γιατί έτσι θα έδινα χαρά και αυτή την χαρά κάποτε θα μου την ξεπλήρωνε ο Θεός είμαι σίγουρη.οπως είπες εργάζεσαι πράγμα που σημαίνει πως θα αφήνεις το παιδί σου κάποιες ώρες ( εγώ σταμάτησα την δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά μου) και πως έχεις σκεφτεί που θα το αφήνεις. έχεις σκεφτεί πως θα νιώθει το παιδί εκείνες τις ώρες που θα του λείπει η μητέρα του καθώς θα έχει και την απουσία του πατέρα μόνιμα.

Senior Member
    Ειλικρινά έχω λίγο βαρεθεί να βλέπω τα γραφόμενα περί εγωισμού μου...

Αναρωτιέμαι... Μια μητέρα που είναι πάμφτωχη και γεννά σαν κουνέλα, φέρνει στον κόσμο ευτυχισμένα παιδιά? Μια μητέρα που είναι θρησκόληπτη και με έντονες προλήψεις, φέρνει στον κόσμο ισορροπημένα παιδιά? Μπορώ να αναφέρω αναρίθμητες περιπτώσεις γυναικών, οι οποίες από πλευράς κοινής λογικής, δεν θα έπρεπε να γίνουν μητέρες. Αναρωτηθείτε λίγο...αυτοί που έκαιγαν το κέντρο της Αθήνας τον Δεκέμβριο, ήταν παιδιά από σπέρμα δοτών? Ο Πάσσαρης, ο Σορίν Ματέι, οι Ξηροί και όλοι οι μακελλάρηδες ήταν προϊόν τράπεζας σπέρματος?

Δεν είμαστε μόνο τα γονίδιά μας και ο τρόπος σύλληψής μας. Είμαστε και το περιβάλλον που μεγαλώνουμε, οι προσλαμβάνουσες που έχουμε, τα βιώματα και οι εμπειρίες μας, ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία μας. Παιδί με ανύπαρκτο πατέρα δεν σημαίνει πως είναι εν δυνάμει περιθωριακός/δολοφόνος/προβληματικός/συμπλεγματικός.

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    έχω κόρη και ναι θα ήθελα να βιώσει και με αυτό τον τρόπο την μητρότητα αν ήταν να την βοηθήσει για να πάρει μία απόφαση ζωής όπως εσύ τώρα.επίσης να σου πω πως έχω και μία αποβολή στο ιστορικό μου και θα μου άρεσε να αναπληρώσω αυτό το παιδί με τον τρόπο που σου ανέφερα παραπάνω γιατί έτσι θα έδινα χαρά και αυτή την χαρά κάποτε θα μου την ξεπλήρωνε ο Θεός είμαι σίγουρη.οπως είπες εργάζεσαι πράγμα που σημαίνει πως θα αφήνεις το παιδί σου κάποιες ώρες ( εγώ σταμάτησα την δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά μου) και πως έχεις σκεφτεί που θα το αφήνεις. έχεις σκεφτεί πως θα νιώθει το παιδί εκείνες τις ώρες που θα του λείπει η μητέρα του καθώς θα έχει και την απουσία του πατέρα μόνιμα.
    Στα πρώτα μου ποστ ανέφερα πως είμαι δημόσιος υπάλληλος. Η δουλειά μου απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Συνεπώς:

Α) θα έχω μειωμένο ωράριο. Οπότε μιλάμε για εξάωρη απουσία μου
    Β) δικαιούμαι, ως ανύπαντρη, θέση σε δημόσιο παιδικό
    Γ) λόγω καλών οικονομικών μπορώ να έχω κάποια νταντά.

Για 6 ώρες δεν νομίζω πως θα πάθει κάτι. Δηλαδή οι εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα και στα εργοστάσια δεν θα έπρεπε να γίνουν μάνες? Ή οι γιατρίνες και οι δικηγορίνες, που τρέχουν από το πρωϊ μέχρι το βράδυ? Δεν είμαι στυγνή καριερίστρια.

Senior Member
    Το ποιος ειναι ο λογος που κανεις παιδια ο καθενας το βλεπει διαφορετικα..Ο καθενας για τον δικο του λογο.Ομως συμφωνω και το οτι το παιδι δεν ειναι οπως ειναι μονο απο την συλληψη του.Αλλα αυτα που ειπε η φιλη Λισα.Εγω πιστευω οποτε εισαι ετοιμη κανε οτι νομιζεις.Αν αυτος ειναι ο τροπος κανε το.Εξαλλου δεν εχει σημασια πως θα ερθει αλλα το μετα..Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους μας.Ομως ειναι ωραιο το θεμα που αναπτυχθηκε.Οι αποψεις για υιοθεσια η οχι..Νομιζω δεν μπορει να κατακριθει ο τροπος αυτος να φερεις ενα παιδι στην ζωη.Αληθεια ομως υπαρχει καποια στατιστικη γιαυτο τον τροπο;επειδη δεν γνωριζω τιποτα..
    Εγω νιωθω οτι εισαι σιγουρη οτι μπορεις και κανε το.Και μακαρι το παιδι να ειναι καταρχας υγιεστατο και μετα τα αλλα ολα θα τα εχει..απο εσενα.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Δεν μου αρεσει που το θεμα εγινε αν ειναι ικανη να γινει μητερα η οχι!!!....εμεις που ξερουμε;
    Δεν μου απαντησε κανεις οταν ειπα τελικα ποιο ειναι το θεμα μας.Αν εινα ετοιμη να κανει παιδι η πως θα το κανει;

Senior Member
    Originally posted by Alterego
    Το ποιος ειναι ο λογος που κανεις παιδια ο καθενας το βλεπει διαφορετικα..Ο καθενας για τον δικο του λογο.Ομως συμφωνω και το οτι το παιδι δεν ειναι οπως ειναι μονο απο την συλληψη του.Αλλα αυτα που ειπε η φιλη Λισα.Εγω πιστευω οποτε εισαι ετοιμη κανε οτι νομιζεις.Αν αυτος ειναι ο τροπος κανε το.Εξαλλου δεν εχει σημασια πως θα ερθει αλλα το μετα..Εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους μας.Ομως ειναι ωραιο το θεμα που αναπτυχθηκε.Οι αποψεις για υιοθεσια η οχι..Νομιζω δεν μπορει να κατακριθει ο τροπος αυτος να φερεις ενα παιδι στην ζωη.Αληθεια ομως υπαρχει καποια στατιστικη γιαυτο τον τροπο;επειδη δεν γνωριζω τιποτα..
    Εγω νιωθω οτι εισαι σιγουρη οτι μπορεις και κανε το.Και μακαρι το παιδι να ειναι καταρχας υγιεστατο και μετα τα αλλα ολα θα τα εχει..απο εσενα.
    Το μόνο που ξέρω ως στατιστική είναι πως το 4,5% των γεννήσεων στην Ελλάδα είναι παιδιά εκτός γάμου και από αυτά 50 περίπου γεννιούνται με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Senior Member
    μηπως ομως ολοι αυτοι που ανεφερες ηταν και ιδρυματικα παιδια? οχι.

Senior Member
    δεν είμαι εδώ για να σε κρίνω και θέλω να σου ζητήσω συγνώμη αν είμαι λίγο σκληρή αλλά τα λέω όλα αυτά γιατί μεγάλωσα με παππούδες και γιαγιάδες και αυτό με ακολουθεί πάντα.σου έυχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά τώρα και για πάντα και ο Θεός να σου δώσει ένα υγιές μωρό έστω και με τον τρόπο που διάλεξες εσύ.

Senior Member
    Originally posted by carrie
    μηπως ομως ολοι αυτοι που ανεφερες ηταν και ιδρυματικα παιδια? οχι.
    Ποιούς εννοείς? Πάσσαρης και σία ή κάτι άλλο? Δεν κατάλαβα. Εξήγησέ μου για να απαντήσω.

Senior Member
    Η απορια μου ηταν αν υπαρχει στατιστικα για το αν αυτα τα παιδια εχουν καποιο προβλημα επειδη γεννιουνται ετσι.
    Ευχαριστω παντως δεν το ηξερα αυτο που εγραψες :)

Page 9 of 42 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast