Results 1 to 4 of 4
Thread: Καταπωση
-
23-11-2019, 20:29 #1
Καταπωση
Καλησπερα σε ολους! Χρονια πασχουσα και μετα απο 10ετια πολεμωντας, γυρισαμε παλι πισω στα παλια, μετα απο τοσο αγωνα ετων πισω στα ιδια! Ολα ξεκινησαν απο δυσκολια στην καταπωση, και γυρισε κ ετσι παλι πισω ο φοβος για τα παντα ολα, σας συμβαινει ; Να στεγνωνει το στομα και να δυσκολευεσαι να καταπιεις(καταπινεις κανονικα ομως).
- 23-11-2019, 21:40 #2
αναφέρεσαι σε ξηροστομία? αν ναι, προσπάθησε να πίνεις περισσότερα υγρά, έστω γουλιά γουλιά, (χυμούς, νερά, τίλιο, χαμομήλι αλλά όχι καφέ και αναψυκτικά). Αναπνέεις κανονικά από τη μύτη όταν κοιμάσαι ή από το στόμα? Έχεις ελέγξει τους σιελογόνους αδένες ή αν υπάρχει ουλίτιδα?
23-11-2019, 21:52 #3
Οχι δεν εχω ελεγξει τπτ ακομη, με επιασε ηαφνικα μια μερα που εκοψα το δαχτυλο μου στα δυο, ισως τρομαξα ποκυ, εκτοτε σχεδον καθε μερα με πιανει δυσκολια στην καταπωση και ξηροστομια. Κ μετα ερχονταιβκαι τα τπολοιπα του αγχους. Εδω και ενα μηνα συμβαινει, κ ειναι πολυ τρομακτικο. Με επιασε εφοσον γυρισα απτο νοσοκομειο που εκανα τα ραμματα, με ειδε μια γιατρος κ ο λαιμος μου ηταν καθαρος, λεει οτι ηταν απτο εντονο στρεσς, αλλα να μη φευγει;; Αναγκαζομαι να φευγω πανικοβλημενη απτη δουλεια????
23-11-2019, 23:57 #4
να μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη, μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ξηροστομία. να μασάς καλά την τροφή. Πιθανόν να είναι από στρες, πάντως αν συνεχιστεί κάνε μια βόλτα από ενδοκρινολόγο - νομίζω μήπως υπάρχει κάποια προσωρινή δυσλειτουργία κάποιου σιελογόνου αδένα ή σε οδοντίατρο αν υπάρχει θέμα με τα ούλα. Είναι προσωρινό και θα περάσει! Πολλά υγρά γουλιά γουλιά και τσίχλες χωρίς ζάχαρη!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....