Κολονοσκοπηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Περιμένουνε νέα φιλάρα! Καλά αποτελέσματα!

Antonis8
    Guest
    Ήπια το πρώτο φακελάκι, δεν νιώθω καθόλου καλά. Μέχρι πότε θα δείξει αν θα κάνω αλλεργική αντίδραση;

Senior Member
    Θα πάθεις αλλεργική αντίδραση μόνο επειδή το σκευτεσαι συνέχεια!!!! Μην το κανείς αυτό!!! Αληθεια δε πρόκειται να πάθεις τίποτα!!!!!

Antonis8
    Guest
    Δεν έπαθα τελικά, αλλά λόγω της διάρροιας και της νηστείας έχω ταχυπαλμια. 85-95 παλμούς καθιστός. Φοβάμαι μήπως πάθω κάτι.

Επίσης φοβάμαι μήπως ανέβουν οι παλμοί μου και κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Τελικά μάλλον θα την κάνω χωρίς μέθη, θα δω τι θα μου πει ο γιατρός. Δεν ξέρω και αν θα έχει αδειάσει εντελώς το έντερο μου. Και φοβάμαι και πώς θα είμαι μετά την εξέταση γιατί θα είμαι καταβεβλημένος και σίγουρα θα έχω ταχυπαλμια.

Και τι να φάω μετά την εξέταση;

Το πρωί έφαγα ένα τοστ,μετά μακαρόνια και μετά ξεκίνησα το καθαρτικό. Πίνω ζωμό ,χυμό και τσάι παράλληλα. Έφαγα και ένα ζελέ (χωρίς φρούτα) γιατί διάβασα ότι δεν αφήνει υπολείμματα στο έντερο.

Senior Member
    ειναι λιγο παραξενη η μεθη......εγω επαθα κριση πανικου παντως.......

Antonis8
    Guest
    Για ποιο λόγο την είχες κάνει εσύ;

Δεν με απασχολεί τόσο η μέθη γιατί θα την κάνω χωρίς. Αν την κάνω με μέθη αυτό που φοβάμαι είναι μήπως μου κάνει τίποτα στην καρδιά.

Και τώρα φοβάμαι μήπως πάθω κάτι στον ύπνο μου λόγω του καθαρτικου. Ζαναξ δεν παίρνω νηστικός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Για ποιο λόγο την είχες κάνει εσύ;

Δεν με απασχολεί τόσο η μέθη γιατί θα την κάνω χωρίς. Αν την κάνω με μέθη αυτό που φοβάμαι είναι μήπως μου κάνει τίποτα στην καρδιά.

Και τώρα φοβάμαι μήπως πάθω κάτι στον ύπνο μου λόγω του καθαρτικου. Ζαναξ δεν παίρνω νηστικός.
    για να δουμε το εντερο γιατι ειχα πολυ δυνατους πονους.... και εχασα πολλα κιλα......... αλλα τελικα δεν εγινε..... διοτι απο την μεθη κατεληξα νοσοκομειο μετα...... 10 μερες με κρατησαν μεσα με ορους....... δεν μπορουν να μου κανουν μεθη διοτι εχω υποθυρεοειδισμό... και τελικα δεν την εκανα ποτε την εξεταση αυτη.......

στη μεση της εξετασης μολις ενιωσα ενα φουσκομα και δυνατους πονους στην καρδια σα να μ φουσκονουν ενα μπαλονι μεσα μου..... δεν μπορουσα να παρω ανασα.......παρολο την μεθη τρελαθηκα κανονικα εγω εκει περα.... λες και μου ειχαν δωσει ναρκωτικα........ φαντασου ποναγα με μεθη...... δεν ξερω πως θα ειναι χωρις μεθη............ αυριο θα την κανεις εσυ?

Senior Member
    Αντωνη αν σε αφησουν να μπεις με καποιο ενδυμα στην αιθουσα εξετασης βαλε το κινητο να ηχογραφει για να ακουσεις μετα τι κουβεντιαζε ο γιατρος με τη νοσοκομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μην αγχώνεσαι η μέθη δεν είναι τίποτα. Πέρυσι έκανε κοντινό μου πρόσωπο που ήταν και μεγάλο σε ηλικία και δεν κατάλαβε τίποτα. Το μόνο σύμπτωμα που είχε μετά ήταν ένας ελαφρύς πονοκέφαλος για κάποιες ώρες που λύθηκε με ένα απλό παυσίπονο.

Άλλο φιλικό πρόσωπο που χρειάζεται να κάνει συχνά κολονοσκόπηση με μέθη δεν χαμπαριάζει τίποτα.
    Εμενα μου επεσε βαρια η μεθη ή αναισθησια, δεν ξερω τι ηταν, αλλα ειχα παει και σε παπαρομαλακα γιατρο. Ο Αντωνης τον ξερει αυτον που θα παει αρα ας μην ανησυχει πολυ.

Senior Member
    Παιδιά μη τον τρομάζετε δε θα την κάνει στη τέλος!

Για αυτό είναι καλύτερη η νάρκωση! Για να μη νοιωσεις τίποτα από όλα αυτά

Antonis8
    Guest
    Είμαι στην αναμονή και περιμένω. Νομίζω θα την κάνω χωρίς. Θα δω. Ήδη νιώθω περίεργη την καρδιά μου. Εμένα πάντα έντερο/στομάχι μου κάνουν συμπτώματα που μοιάζουν με καρδιάς. Ζαλίζομαι κιόλας από την αφαγία. Θα δω τι θα μου προτείνει ο γιατρός. Μετά ίσως πάω στα επείγοντα να μου βάλουν όρο για να πάρω ηλεκτρολύτες.

Antonis8
    Guest
    Τηβ έκανα χωρίς μέθη τελικά. Πονάει πολύ,αλλά οκ,ευτυχώς τελείωσε. Περιμένω τα αποτελέσματα τωραμ

Antonis8
    Guest
    Σπαστική κολιτιδα μου είπε. Κατά τα άλλα, πεντακάθαρο.

Έχω ταχυπαλμια τώρα, αφυδατωθηκα. Έκανα και εμετό κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Senior Member
    βασανίζεις τον εαυτό σου τσάμπα, μπορεί να έχω χάσει επεισόδια αλλά πολύ θα ήθελα να δώ τί είναι αυτό που σε μαραζώνει, τί τραύματα υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου που σε έχουν οδηγήσει σε αυτό το σημείο. Στενοχωριέμαι ειλικρινά επειδή εγώ στην ηλικία σου "πέρναγα καλά" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό και θα το ήθελα και για σένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Σπαστική κολιτιδα μου είπε. Κατά τα άλλα, πεντακάθαρο.

Έχω ταχυπαλμια τώρα, αφυδατωθηκα. Έκανα και εμετό κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
    ωραια δεν ειναι τπτ αυτο....... το εχουν πολλα ατομα...... θελει απλα καλη διατροφη κλπ...!

μπραβο που τα καταφερες ομως.... ποση ωρα ηταν η εξεταση?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast