Διαζύγιο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 112
    Member
    Έχω αναλάβει τής ευθύνες και της έχω ζητήσει συγνώμη πρόσωπο με πρόσωπο, τηλεφωνικά, μέσω μεσεντζερ.
    Το πρόβλημα είναι ότι όταν "μουλαρωνει" για κάτι δεν κάνει πίσω εύκολα.
    Με την Αυστραλέζα έχω κόψει τα πάντα εδώ και δύο μήνες περίπου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexis74 View Post
    Έχω αναλάβει τής ευθύνες και της έχω ζητήσει συγνώμη πρόσωπο με πρόσωπο, τηλεφωνικά, μέσω μεσεντζερ.
    Το πρόβλημα είναι ότι όταν "μουλαρωνει" για κάτι δεν κάνει πίσω εύκολα.
    Με την Αυστραλέζα έχω κόψει τα πάντα εδώ και δύο μήνες περίπου.
    το ξερει η γυναικα σου;

Member
    Ότι έχω κόψει με την Αυστραλέζα?
    Ναι το ξέρει

δε νομιζω να ηταν το αιτιο η αυστραλεζα... βαθυτερα ηταν τα αιτια και η αυστραλεζα η αφορμη... επισης οσο πιεζεις τη γυναικα σου τοσο θ απομακρυνεται...

Member
    Μπορεί.. αλλά αν δε θές να είσαι μαζί με κάποιον άνθρωπο για ποίο λόγο,να μπείς σε διαδικασία εξωσωματικής δύο φορές?

Senior Member
    Μπορεί.. αλλά αν δε θές να είσαι μαζί με κάποιον άνθρωπο για ποίο λόγο,να μπείς σε διαδικασία εξωσωματικής δύο φορές?
    Γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι και γυναίκες ειδικότερα, όταν βρίσκονται σε μια σχέση που δεν τους ικανοποιεί, πιστεύουν βλακωδώς ότι τα πράγματα θα φτιάξουν αν έρθει ενα παιδί. Είναι πολύ συνηθισμένο.

Έπειτα η ανάγκη της για να αποκτήσει παιδί μπορεί να είναι άσχετη από σένα. Μπορεί να θεώρησε ότι τώρα μαζί σου είναι η ευκαιρία να το κάνει γιατί μεγαλώνει πχ (δεν θυμάμαι πόσο χρονών είναι η γυναίκα σου αλλά πολλές γυναίκες τρώνε αυτή την φρίκη από σχετικά μικρή ηλικία).

Ίσως απογοητεύτηκε κι από αυτό, αφού είδε ότι δεν έμενε έγκυος και κάπως έτσι έφτασε να πάρει την απόφαση να χωρίσετε οριστικά.

george1520
    Guest
    Επειδή λίγο χάθηκα. Η γυναίκα σου έφευγε. Επέστρεφε και εσύ ακόμη μιλούσες με την άλλη; γιατί τώρα η γυναίκα σου από το σπίτι έχει φύγει εδώ και 3 μήνες. Άρα όσο η γυναίκα σου επέστρεφε εσύ ακόμη το βιολί σου με την άλλη; εε λογικό ρε φίλε να αλλάξει κι αυτή μουσικό όργανο.

αυτο που ειπε η Ελισαβετ... θεωρουν οτι το παιδι θα σωσει την κατασταση!!

Το κακο ειναι οτι ακομα δεν το εχεις συνειδητοποιησει και θεωρεις οτι κατι θα γινει και θα επιστρεψει.. εισαι ακομα στο σταδιο της αρνησης!!!! εχεις πολυ δρομο ακομα....

george1520
    Guest
    Άρη μαρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.. Για τους άλλους.. Για σένα ομωςςς.. Αλλά έτσι γίνεται. Για τους άλλους δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές. Στα δικά μας δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια

το θεμα ειναι να μπορεις να βοηθησεις και οχι να κρινεις!!! ειδικα στο θεμα διαζυγιου γνωριζω αρκετα πραγματα που μπορω να βοηθησω!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by aris45 View Post
    το θεμα ειναι να μπορεις να βοηθησεις και οχι να κρινεις!!! ειδικα στο θεμα διαζυγιου γνωριζω αρκετα πραγματα που μπορω να βοηθησω!
    Δεν κρίνεις. Ούτε εγώ.. Ούτε κανένας.. Απλά είναι εύκολο μας να λέμε συμβουλές αλλά στην ζωή μας μπορεί και να μην τα καταφέρνουμε. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε έτσι... Αν έχεις καποια εξέλιξη στείλε μου για να μην χαλάμε το θέμα του φίλου μας.

οταν εισαι σε συναισθηματικη φορτιση δεν βλεπεις καθαρα.. δυστυχως στραβωνεσαι... οπως εγω ετσι και ο αλεξης οπως και ολος ο κοσμος που ειναι σε παρομοια κατασταση, υπερνικα το συναισθημα τη λογικη, και καλο ειναι ανθρωποι που εχουν ιδια βιωματα να βοηθαει ο ενας τον αλλον...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by aris45 View Post
    οταν εισαι σε συναισθηματικη φορτιση δεν βλεπεις καθαρα.. δυστυχως στραβωνεσαι... οπως εγω ετσι και ο αλεξης οπως και ολος ο κοσμος που ειναι σε παρομοια κατασταση, υπερνικα το συναισθημα τη λογικη, και καλο ειναι ανθρωποι που εχουν ιδια βιωματα να βοηθαει ο ενας τον αλλον...

Συμφωνώ απόλυτα.. Γιατί με την συζήτηση και στην προσπάθεια να βοηθήσεις τον άλλον αρχίζεις και βλέπεις και το δικό σου θέμα πιο καθαρά. Το έχω δει αυτό από την μέρα που γράφτηκα στο φόρουμ.

Αλεξη οτι θελεις μπορεις να με ρωτησεις για την κατασταση σου και να σου λυσω καθε απορια, εχω περασει τα ιδια πριν καποια χρονια

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast