Results 1 to 15 of 17
Thread: Παρανοια
-
29-11-2019, 18:29 #1
Παρανοια
ειμαι απο τα ατομα που θελουν να κλαιγονται μια ζωη και να μοιρολογουν
οπως εγω
που ειμαι κομπλεξικη μισω ολο τον κοσμο
ειμαι παρανοικη ειμαι σιγουρη
πχ μιλαω με
τη μανα μου στο τηλ
και μου λεει κατι για την αδερφη μου
και εγω θυμωνω και τις μισω και τις δυο γιατι πρωτον ζηλευω τν αδερφη μου αυτο το εχω εντοπισει
και δευτερον νομιζω οτι η μανα μου χαιρεται με τον πονο μου και επιτηδες μου αναφερει σκηνικα γιατι της εχω εκδηλωσει τη ζηλια μου προς την αδερφη μου που αυτη δεν την χτυπαγε ο πατερας μου
νομιζω οτι ολοι μιλανε για μενα !
στο δρομο οτι οποιος με βλεπει με κοροιδευει
οτι ο φιλος μου με απαταει οτι οτι
ο γιατρος εχει κανει διαγνωση
καταθλιψη
εγω ομως πιστευω οτι ο γιατρος δεν εχει ξανακανει ψυχοθεραπεια γιατι ασχολειται μονο με μεγαλους ανθρωπους με αλτσχαιμερ ανοια
αυρη ειναι η ειδικευση του απο οτι ειδα στο ιντερνετ
μια φορα που πηγα
μου λεει περιμενε μισο λεπτο
και στο τραπεζι του σαλονακιου υποδοχης
ειχε μια καρτελα σαν αυτη που εφτιαξε και σε μενα
παει στο γραφειο κλεινει την πορτα κ εγω απο περιεργεια την ανοιξα κ ηταν μια κοπελα κ ελεγε οτι εγω φταιω που τσακωνονται οι γονεις μου
την εκλεισα βιαστικα κ περιμενα ...
και μετα εφτιαξα παλι σεναριο οτι το εκανε επιτηδες αυτο οτι το ειχε στησει το σκηνικο για να πειστω οτι κανει και σε αλλους ψυχοθεραπεια
δεν εμβαθυνει στα θεματα μου παρα μου δινει
φωτοτυπιες λανθασμενες σκεψεις και μαλακιες
σας παρακαλω δεν αντεχω αλλο να ζω μεσα στην αμφιβολια
30 μερες ζολοτριν
ειμαι χαλια δε με πιανει
βοηθηστε με
τι να κανω πια
- 29-11-2019, 21:53 #2
Πόσο καιρό κάνεις ψυχοθεραπεία?Έχεις επικοινωνία με τον γιατρό σου?Έχεις σκεφτεί να τον αλλάξεις?
30-11-2019, 04:08 #3
σε ποσο καιρό σου έκανε την διάγνωση ο γιατρός σου?
επίσης αν έχεις αμφιβολίες για τον γιατρό σου και δεν τον εμπιστεύεσαι πήγαινε σε άλλον.....
αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι πριν την φαρμακευτική αγωγή έκανες αυτά τα σενάρια?
01-12-2019, 04:04 #4
Μετα απο 3 συνεδριες περιπου
Ναι τα σεναρια αυτα τα κανω απο την εφηβεια... με καποιες περιοδους εξαιρεσεων
ι
01-12-2019, 04:20 #5
01-12-2019, 12:05 #6
Καλυτερα να αλλαξεις γιατρο ωστε να μην εχεις αμφιβολιες.
Στον καινουργιο σου γιατρο πρεπει να τα πεις ολα αυτα...οτι νομιζεις σε σχολιαζουν και οτι το μυαλο σου κανει σεναρια για τα παντα και οτι νομιζεις οτι σε κοροιδευουν στον δρομο.
Εαν δεν του πεις ακριβως τις σκεψεις μεχρι σημερα δεν θα βγαλει σωστη ΔΙΑΓΝΩΣΗ.
01-12-2019, 16:52 #7
100 mg 1 τη μερα
Δεν θα αλλαξω γιατρο γιατι αληθεια δεν εχω κουραγιο
01-12-2019, 17:07 #8george1520GuestΚαλησπερα Νατασα. Τι περιμενεις απο τις συναντησεις που εχεις με τον γιατρο; Τι ακριβως ζητας κανοντας ψυχοθεραπεια;
02-12-2019, 11:15 #9
ΝΑΤΑΣΑ θα σου πω οτι το αγχος κ η καταθλιψη εχει σκεψεις με παρανοικο περιεχομενο, δεν σημαινει οτι εισαι παρανοικη, αν παλι πιστευεις πραγματικα οτι σε κοιτανε ή οτι σε μισουν κλπ κλπ./τοτε να το αναφερεις στον γιατρο σου, αν κ να ξερεις οτι για την παρανοικη διαταραχη προσωπικοτητας, δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο φαρμακο αλλα πολυ καλη ψυχοθεραπεια, το ιδιο κ για την υστερια πχ, που οι κρισεις πανικου κ το αγχος ειναι οι συγχρονες υστεριες..
αν δεν σε ικανοποιει η ψυχοθεραπεια που κανεις να βρεις αλλον.
02-12-2019, 11:20 #10
αποσπασμα απο Dr. Google..χοχοχο
"... έντονου στρες μπορεί να εμφανίσουν παροδικά παρανοειδή ιδεασμό."
επισης το ειχα συζητησει απειρες φορες με την ψυχολογο μου κ με γιατρο μου, για το περιεχομενο των σκεψεων μου κατα την διαρκεια αγχωτικου επεισοδιου..ειναι πολυ λογικο οι σκεψεις μας στο αγχος να ειναι παρανοικες... γεματες αμφιβολια.
03-12-2019, 00:37 #11
σκουυ...!!!
παρολαυτα για πες οτι εισαι καχυποπτος σε ψυχιατρο η οτι εχεις παρανοια... με διαγνωση ψυχοση θα βγεις..... χαχαχαχ
ασε με τωρα... γιατι ειμαι ενας αλλως ζω σε παρανοια...... και η γιατροι με βλεπουν σπανια........
Α ρε Dr.Google... μα φτιαχνεις την διαθεση παντα...!!!!
Good Vybz only ρεεε!!!!!!
03-12-2019, 00:53 #12
03-12-2019, 01:56 #13
καλησπερες κι απο εμενα
εχω λενε παρανοικη ψυχωση και γαδ...
δεν αναρωτηθηκα ποτε μου αν αυτα που συνεβαιναν αν ηταν αληθινα ή οχι για αυτο αργησα πολυ να το πω σε καποιον ειδικο γιατι δεν εντπιζα κατι μη φυσιολογικο..δεν αναρωτιεσαι στη ψυχωση αν εχεις λαθος σκεπτικα.
απο οσα εχω διαβασει τετοιες σκεψεις υπαρχουν σε πολλες ψυχιατρικες παθησεις..καταθλιψη, διπολικη, ψυχωση, διαταραχες προσωπικοτητας, ιδεοψυχαναγκαστικη..
μη στεναχωριεσαι ολα λυνονται.
ε να κι εγω μεσα μου μπορω να πιστευω αλλα το κουμανταρω οσο μπορω αλλα θελει αριστη σχεση με το γιατρο αλλιως μην περιμενεις να δεις αποτελεσμα
μιλα μην κανεις το ιδιο λαθος με εμενα.. ειχα απο παιδακι περιεργες συμπεριφορες και στα 16 αρχισαν τα ψυχωτικα και τα κουβαλαω 15 χρονια..θα μπορουσα να ειχα προλαβει ισως υποτροπες και επεισοδια πριν γινει το μεγαλο μπαμ..
μιλα μιλα μιλα και παρε κι αλλη γνωμη μεχρι να βρεις καποιον που θα σε κανει να νοιωσεις χαλαρη να μιλησεις για ολα σε εκεινον..
και μη βαζεις στο μυαλο σου οτ χειροτερο διαβαζεις και μηβγαζεις μονη σου συμπερασματα..πες τα στους ειδικους κιαυτοι θα σε καθοδηγησουν να βρεις την ηρεμια σου..
αυτα..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-12-2019, 16:28 #14
Καλησπέρα Νατάσα, οι ψυχοθεραπείες δε βοηθάνε καθόλου? Αν δεις το μνμα πραγματικά θα ήθελα πολύ ν μ πεις την άποψη σου, 4ος μήνας τώρα κ σκέφτομαι τα ίδια λίγο πολύ, κάνω σενάρια κ σκέψεις ότι είμαι το χειρότερο άτομο, ότι οι φίλοι μ θα με βαρεθούν κ δε θα μ ξαναμιλησουν, ότι με αντιπαθούν στη δουλειά, πχ μπορεί να πω κάτι στυλ πλάκας κ ένα δευτερόλεπτο μετά να λέω τι βλακεια είπα, πόσο ηλιθια θα με θεωρουν.. Σκέφτομαι ν ξεκινήσω ψυχοθεραπείες αλλά με σταματάει η σκέψη οτι δε θα με βοηθησουν καθόλου κ θα απελπιστω περισσότερο. Επίσης δεν ξέρω ποια διαφορά έχει η ψυχοθεραπεία απ το να πηγαίνεις απλώς σε ψυχολόγο...ειδικα αν έχεις πείσει τον εαυτό σου, ότι είσαι αιωνίως καταθλιπτικό κ μιζερο πλάσμα, όπως έχω κάνει εγώ..
18-12-2019, 19:25 #15
μιζερη εισαι γτ δε γινεται κατι αληθινα καλο ολα ειναι στο περιπου και καταθλιπτικη εισαι γτ δε σου φερεται κανεισ πραγματικα καλα τωρα γτ γινονται αυτα ειναι λιγο συνθετο το θεμα αλλα σκεψου οτι οι αλλοι ειναι πιο σκληροι και ζουνε αμα εσυ δεν πατησεισ στα ποδια σου παντα αυτα θα εχεισ πρεπει να αλλαξεισ προσδοκιεσ ονειρα κλπ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))