Κρεατοελια στο κεφάλι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Ε μαλλια δεν εχεις να την καλυψουν? και να μην εχεις καλυτερα να εχεις σημαδακι παρα κρεατοελια.
    Οπως και να 'χει γιατι πας σε παιδιατρο και οχι σε δερματολογο?
    Και επισης μηπως εισαι σε καποια πολη?

Έχω ναι αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνεται.. θα πάω πρωτα στον παιδίατρο να την δει λίγο και αυτός γιατί είναι και να κάνει ένα εμβόλιο ο αδερφός μου και μετά βλέπουμε από Αθήνα είμαι

Και μετά θα πάω σε δερματολόγο να την αφαιρέσει

Senior Member
    μια κρεατοελιά στο κεφάλι δεν φέρνει ζαλάδες. Άλλαξε χρώμα επειδή μπορεί να την έξυσες ή μπορεί να νομίζεις εσύ οτι άλλαξε χρώμα. Όλος ο κόσμος έχει κρεατοελιές. Πήγαινε σε δερματολόγο να ηρεμήσεις. Εγώ είχα μια κύστη κάτω από το δέρμα στο κεφάλι και επειδή την έξυνα, δεν ήξερα τί ήταν, έσπασε και έκανε απόστημα, με αποτέλεσμα να πρηστεί το μισό μου πρόσωπο και το αυτί. Πέρα από μια ζέστη στο συγκεκριμένο σημείο, δεν ένοιωσα τίποτα άλλο, πόσο μάλλον ζάλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Έχω ναι αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνεται.. θα πάω πρωτα στον παιδίατρο να την δει λίγο και αυτός γιατί είναι και να κάνει ένα εμβόλιο ο αδερφός μου και μετά βλέπουμε από Αθήνα είμαι
    αμα εισαι απο Αθηνα θα μπορουσες να πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο να κανεις και ολες τις εξετασεις δωρεαν και να σου φυγει το αγχος.

Senior Member
    για 17 χρονών μήπως είσαι λίγο μεγάλος για παιδίατρο? πήγαινε κατευθείαν σε δερματολόγο

Ναι όντως μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που είπα ότι η ζάλη μπορεί να προέρχεται από αυτό.. χρώμα έχει αλλάξει μέσα φαίνεται αιμάτωδη και στη ρίζα έχει λίγο αίμα λογικά κάπου χτύπησα μπορεί να το εξυσα κιόλας πριν μέρες αλλά να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το θυμάμαι και ούτε το είχα προσέξει αν είχε αλλάξει χρώμα έτσι ξαφνικά σήμερα το πρόσεξα έτσι όπως κοιτιομουν στον καθρέφτη. Και βλακεία κάνω τόση ώρα που το πιάνω και το πιάνω το σταματάω τώρα και αυτό μην μολυνθεί τίποτα

Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    αμα εισαι απο Αθηνα θα μπορουσες να πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο να κανεις και ολες τις εξετασεις δωρεαν και να σου φυγει το αγχος.
    Μπα δεν θέλω να πάω σε νοσοκομείο ευχαριστώ πάντως

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    για 17 χρονών μήπως είσαι λίγο μεγάλος για παιδίατρο? πήγαινε κατευθείαν σε δερματολόγο
    Είπαν οι γονείς μου για αρχή να πάμε εκεί και επειδή εκεί έχουμε έναν πολύ καλό του πατέρα μου ίσως να γνωρίζει αλλά εγώ τους είπα και για δερματολόγο

Πάντως εδώ που τα λέμε με έχετε καθησυχάσει αρκετά

Senior Member
    Πάντως εδώ που τα λέμε με έχετε καθησυχάσει αρκετά
    εντελώς θα έπρεπε να σε έχουμε καθησυχάσει, χαλάρωσε, σταμάτα να το πιάνεις, να το κοιτάς, και άσε να το δει δερματολόγος

Ναι με ηρεμησατε αρκετά τώρα περιμένω μέχρι Τετάρτη και βλέπουμε

Ρε παιδιά σήμερα είναι φουλ ξερή είναι κάπως μαύρη αλλά φαίνεται έτσι επειδή έχει αίμα μέσα σε περίπτωση που φύγει μόνη της τι γίνεται? Και δεν τσούζει κάπως νομίζω πως πάντα ετσουζε δεν είμαι σίγουρος κιόλας

Senior Member
    Ρε παιδιά σήμερα είναι φουλ ξερή είναι κάπως μαύρη αλλά φαίνεται έτσι επειδή έχει αίμα μέσα σε περίπτωση που φύγει μόνη της τι γίνεται? Και δεν τσούζει κάπως νομίζω πως πάντα ετσουζε δεν είμαι σίγουρος κιόλας
    θα σου πει με σιγουριά την Τετάρτη ο δερματολόγος, σταμάτα να ασχολείσαι. Εγώ το Σεπτέμβρη καθώς λουζόμουν παρατήρησα στο δέρμα της κεφαλής σαν κάτι να φυτρώνει, ένα κερατάκι. Κάποια στιγμή δεν το ένιωσα ξανά, μάλλον έφυγε, πρόσφατα πήγε να ξαναβγεί και πάλι έφυγε. Ένας ξάδελφός μου μεγαλύτερος, ξαφνικά άρχισε να βγάζει παντού στο πρόσωπο κρεατοελιές. Πολύ τρομακτικός ακόμα και για ταινία τρόμου. Πήγε σε δερματολόγο και τις καυτηρίασε όλες. Και όλα καλά. Χαλάρωσε.

Η αφαίρεση πως γίνεται μόνο με λαιζερ?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast