Results 1 to 15 of 19
-
04-12-2019, 10:13 #1
Δεν ξερω πως να φερθω και τι να κανω
Καλημερα σας!! Ηθελα να αναφερθω σε ενα προβλημα μου που με βασανιζει εδω και καιρο και τις τελευταιες μερες λιγο παραπανω. Ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να μοιραστω σε κανεναν. Εχω μια σχεση εδω και χρονια αλλα πριν απο μερικους μηνες πηγε με αλλη και μαλιστα εγιναν ασχημα πραγματα την ειχε παραλληλα με εμενα και εμεις ειχαμε ας το πουμε ελευθερη σχεση αλλα μεναμε ακομα μαζι. Ηταν μεγαλο λαθος να δεχτω κατι τετοιο και πολλες φορες το μετανιωνω. Σαν ζευγαρι ειχαμε παντα επικοινωνια αλλα πολλα εμποδια και δυσκολιες και καμια υποστηριξη απο το περιβαλλον παλευαμε μονοι μας για ολα. Αφου τελειωσε η ιστορια με την αλλη γυναικα καθως δεν οδηγησε καπου εγω ενιωσα συναισθηματα για καποιον αλλον αντρα και ενω εχει περασει καιρος που εχω να τον δω δε βγαινει απο το μυαλο μου. Με ηθελε και αυτος πολυ αλλα υπαρχουν θεματα που με εμποδιζουν να ειμαι μαζι του. Βαζω τη λογικη και με εμποδιζει αυτο. Το θεμα ειναι οτι τον συντροφο μου τον αγαπαω και για αυτο τον συγχωρεσα αλλα αισθανομαι οτι ειμαι διχασμενη και δεν ξερω τι να κανω..Χωρια που δεν εχω ξεπερασει ακομα την απιστια. Πραγματικα δεν ξερω που θα οδηγησει ολο αυτο και τι θα γινει. Εσεις σαν τριτοι πως το βλεπετε ολο αυτο;
- 04-12-2019, 10:17 #2george1520Guest
Καλημέρα... Τι είναι αυτό που σε κρατάει με τον σύντροφο σου; Το γεγονός ότι τον ξέρεις τόσο καιρό και νιώθεις ασφάλεια, ότι φοβάσαι για κάτι άλλο τι;
04-12-2019, 10:20 #3
04-12-2019, 10:22 #4george1520GuestΘα το θέσω διαφορετικά.. Τι είναι αυτό που κρατάει δύο ανθρώπους μαζί όπου ο ένας έκανε κι άλλη σχέση παράλληλα και ο άλλος σκέφτεται άλλο άντρα;
04-12-2019, 10:27 #5
Εχεις δικιο αυτα σκεφτομαι και εγω. Και οσο και αν σου φαινεται περιεργο μας δενουν πολλα.. Ειναι μια σχεση που δεν μπορω να την εξηγησω καθως το βιωνω εγω. Εχουμε περασει απο σαραντα κυματα πραγματικα δεν ξερω που θα οδηγησει ολο αυτο πολλες φορες ειμαι σε απογνωση. Γιατι και ο αλλος δεν ξερω αν ειναι σωστη επιλογη.
04-12-2019, 10:31 #6george1520GuestΜα εννοείται ότι σας δένουν. Δεν σε κρίνω αλλά σε βοηθαω να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου..
Αν θες να κρατήσεις την σχέση σου θα πρέπει να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με τον φίλο σου. Πες του ακριβώς πως νιώθεις και το σε βασανίζει, να ακούσεις τι έχει να σου πει και να κάνετε μαζί μια προσπάθεια. Αν η απιστία είναι συνεχώς μέσα στο μυαλό σου να ξέρεις πως ποτέ δεν θα νιωσεις ασφάλεια μαζί του. Πάντα θα περιμένεις την επόμενη απιστία.. Τι σου αξίζει εσένα σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα;
04-12-2019, 10:38 #7
Τα εχουμε συζητησει ολα αυτα εχουμε τσακωθει πολλες φορες αλλα εχουμε συζητησει και σοβαρα πολλες φορες και του εχω πει οτι ακριβως ασιθανομαι. Δεν το σκεφτομαι συνεχεια αλλα σε καθε ευκαιρια του το χτυπαω.. Καθως η απιστια μας οδηγησε σε ασχημες καταστασεις αλλα παρ ολα αυτα τα βαλαμε κατω. Οταν ενιωσα ετσι για τον αλλον εκεινο το διαστημα οτι τα ξαναβρισκαμε αλλα με την αλλη δεν ειχε κοψει εντελως επαφη ουτε ηταν ξεκαθαρο τι θα συμβει.
04-12-2019, 10:50 #8george1520GuestΜπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ η απιστία.. Αλλά την ανεχτηκες! Την δέχτηκες! Εδώ είναι το λάθος σου. Δεν σεβάστηκε την σχέση σας αλλά ούτε εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν κάποιος αποφασίζει να κοιτάξει αλλού τότε κάτι του λείπει από την σχέση. Αντί να καθίσετε να βρείτε εκεί την λύση σας τι κάνατε; Μπορείς να τον στήνεις στον τοίχο κάθε μέρα. Να σε τρώει όλο αυτό.. Αλλά μη ξεχνάς το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Αν εσύ δεν σέβεσαι τον εαυτό σου γιατί να έρθει ο άλλος να το κάνει; Ότι πουλάς αγοράζει ο άλλος.
04-12-2019, 11:14 #9
Όλα αυτά τα γνωρίζω που λες γι αυτό βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Αλλά ο κυριότερος λόγος της απιστίας ήταν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζαμε το έχουμε συζητήσει. Ήταν έξοδος διαφυγής από όλα αυτά. Εκείνη τον παραμύθιασε για κάτι πιο σοβαρό που τελικά δεν έγινε και σε κάποια πολύ δύσκολη στιγμή εκείνη δε του στάθηκε μόνο εμένα είχε. Έπρεπε δηλαδή να περάσει όλο αυτό για να εκτιμήσει ότι είχαμε; είναι πολύ άδικο.
04-12-2019, 11:21 #10
Βέβαια έχει μετανιώσει και μου ζήτησε συγνώμη. Και θεωρώ από τη μια ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη και αξίζουμε όλοι μια δεύτερη ευκαιρία. αλλά παρ όλα αυτά δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα μετά από όλα αυτά.
04-12-2019, 11:30 #11george1520GuestΑν θες του δίνεις την ευκαιρία.. Κάνετε μαζί προσπάθειες και ρισκάρεις. Ή αφήνεις πίσω την απιστία ή την έχεις μια ζωή στα πόδια σου.. Και δεν λέω μόνο στην σχέση σου τώρα αλλά και στην επόμενη (αν υπάρξει) ή και με την σχέση που έχεις με τους άλλους ανθρώπους.. Οποία και να είναι η απόφαση σου δούλεψε το κομμάτι της απιστίας για να μη σε τρώει.
04-12-2019, 12:07 #12
Δεν βλεπω καμια σχεση...
Αυτος σε απατουσε και ειχε παραλληλη σχεση, εσυ θες αλλον και τον σκεφτεσαι συνεχεια...
για ποιο λογο συνεχιζεις αυτη την σχεση? Μελλον δεν βλεπω....Ολο αυτο που εχει γινει να ξερεις καποια στιγμη θα βγει στην επιφανεια...
Καλυτερα να αρχισεις κατι καινουργιο.
04-12-2019, 12:19 #13
Για μισό λεπτό. Ή είχατε ελεύθερη σχέση και δεν είναι απιστία ή είχατε αποκλειστική μονογαμική σχέση και είναι απιστία. Τι από τα δύο ισχύει; Διότι αν είχατε συμφωνήσει για ελεύθερη σχέση κι απλά εσύ στο μυαλό σου νόμιζες ότι είχατε μονογαμική, αυτός δεν φταίει.
Το ότι άλλα λέτε, άλλα κάνετε κι άλλα εννοείτε είναι το θέμα, όχι η απιστία.
Μην κολλάς στις αφορμές που τα πράγματα δεν πάνε καλά μεταξύ σας, ψάξε τις αιτίες.
04-12-2019, 12:52 #14
Κοίτα να δεις μέναμε στο ίδιο σπίτι και ήμασταν δύο άνθρωποι που αγαπιοντουσαν και αγαπιούνται ακόμα. Η σχέση μας δεν είχε αλλάξει ούτε η καθημερινότητα οπότε στην πραγματικότητα δεν χωρίσαμε ποτέ. Και φυσικά φταίει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δε βάζω στο μυαλό μου πράγματα που δεν ισχύουν.
04-12-2019, 12:56 #15