ΠΑΝΙΚΌΣ ΚΑΙ ΈΚΤΑΚΤΕΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

ΠΑΝΙΚΌΣ ΚΑΙ ΈΚΤΑΚΤΕΣ

Χθες ήταν ενα απο τα χειρότερα μου βράδυα..Ξάπλωσα και αγχώθηκα για κάποιο λόγο και δεν μπορούσα να κοιμηθώ..ταχυπαλμία, αίσθημα οτι πνίγομαι, και κάψιμο στην κοιλιά σαν έκτακτη.Να πω πως είμαι έτσι 2 μήνες τωρα όμως δεν είχα πρόβλημα στον ύπνο μου,και δεν είχα νιώσει κάτι τέτοιο ξανα.Πήγα πριν 3 βδομάδες για εξετάσεις, καρδιογράφημα,στηθοσκόπισ� � , γενικές εξετάσεις αίματος,θυρεοειδή, ΌΛΑ ΚΑΛΆ, απλός ο σίδηρος και το ασβέστιο ήταν λιγο πάνω απο το όριο.Πάντος αυτό που με φοβίζει τώρα ειναι οτι πάει να με πάρει ο ύπνος και νιώθω κατι σαν έκτακτη...Πραγματικά εχω πανικοβληθεί..εχετε νιώσει τοσες έκτακτες ; Τόσο καιρό είχα 1,2 τιν ημέρα χθές το βράδυ είχα παρα πολλες αλλα δεν ειμαι σίγουρος αμα ηταν έκτακτες η απο τιν ταχυπαλμία

Ευχαριστώ..

Antonis8
    Guest
    Ασβέστιο πάνω απο το όριο μπορει να κάνει αρρυθμίες. Δεν σου είπαν να το ψαξεις; Πόσο ανεβασμενο είναι; ο σίδηρος γιατί είναι περαν του φυσιολογικού; τι εξηγηση σου έδωσαν για αυτές τις τιμες; Ηταν μικρή αποκλιση; Τι τιμές έχεις σε παλαιοτερες εξετάσεις σου;

Member
    Δεν εχω παει ακομα της αιξετάσεις σε ενδοκρινολόγο.

Senior Member
    Νερό πίνεις?Γιατί η αφυδάτωση έχει συνεπεια την περαιτέρω αύξηση του ασβεστίου.Θα σε καθοδηγήσει ο και ο γιατρός σου..Έκτακτες έχω και εγώ πολλές και από ταχυκαρδία και έτσι στο άσχετο χωρίς να έχω κάτι...

Member
    Λοιπόν

Σίδηρος απο 25-130 είναι 150
    Ασβέστιο απο 8.6-10.2 ειναι 10.5

Εχω κάποιο είδους αναιμίας λέτε ;

Antonis8
    Guest
    Τι σχέση είναι η αναιμία; Δεν είναι μεγάλη αποκλιση αλλά και παλι ,χρήζει διερεύνησης. Δες και αλβουμινη και συζητησε το με ενδοκρινολογο ή με τον γιατρό που σε βλεπει.
    Μηπως παιρνεις ή επαιρνες καποιο συμπληρωμα; Η διατροφή σου πώς είναι; Έχεις αλλα προβλήματα υγείας ή παιρνεις καποια φαρμακευτική αγωγή;

Member
    Οχι δεν πέρνω καποιο συμπλήρωμα, ω3 πέρνω καμια φορά.Η διατροφή μου μέτρια δλδ υπάρχουν μέρες που τρωω καλα και άλλες δεν τρωω.Δεν έχω αλλα προβλήματα υγείας και δεν εχω οικογενειακό ιστορικό με προβλήματα καρδιάς κτπ. δεν πέρνω φάρμακα.

Εγώ που είχα για μια ολόκληρη μέρα έκτακτες τι να πω? Αλλά δεν συνηθίζω σχεδόν ποτέ να έχω έκτακτες

Senior Member
    Θα έλεγα να ψάξεις το στομάχι σου γιατί εμένα μου έκανε έκτακτες και διάφορα τέτοια μόλις έπεφτα για ύπνο! Και ήταν τόσο παράξενο. Τελικά είχα παλιδρομιση και δεν το καταλάβαινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by its_me View Post
    Θα έλεγα να ψάξεις το στομάχι σου γιατί εμένα μου έκανε έκτακτες και διάφορα τέτοια μόλις έπεφτα για ύπνο! Και ήταν τόσο παράξενο. Τελικά είχα παλιδρομιση και δεν το καταλάβαινα.
    Κι εγω το ίδιο έκτακτες απ το στομάχι κ ειδικά όταν είχα άγχος και χαλαρώνα τότε ερχόταν οι έκτακτες