Results 46 to 60 of 90
Thread: ειμαι πολυ χαρουμενος!
-
07-02-2009, 17:38 #46
Originally posted by katatonia
afrula επειδη αναφερθηκες στη κολαση
1)δε πιστευω σε θρησκεια το θεωρω δεισιδαιμονια και δε θελω να βαλω τη ζωη μ σε ενα \'καλουπι\'
2)ακομα και αν υπαρχει θεος τοτε αυτος φταιει
3)η λεξη κολαση ακουγεται σαν ενα παραμυθακι σε μενα γτ δε πιστευω οτι μετα θανατον υπαρχει ζωη αλλα και αν υπαρχει σιγουρα δε θα ειναι χειροτερη κολαση απο αυτη
δευτερα παω σε ψυχιατρο
- 07-02-2009, 18:07 #47
Γεια σου Κατατόνια.
Είμαι παλιό μέλος. Πριν 2-3 χρόνια έγραφα τακτικά, τώρα μπαίνω σπανίως. Γράφω μετά από τόσον καιρό, μόνο επειδή διάβασα αυτό το post...
Θέλω να σου πω απλά ότι εφόσον αποφάσισες να αυτοκτονήσεις, θα έπρεπε το ελάχιστο να έχεις δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο πρώτα. Και δεν εννοώ απαραίτητα, οτιδήποτε μπορούσες για να θεραπευτείς.
Εφόσον πήρες τέτοια απόφαση, αυτό σε απελευθερώνει να κάνεις ότι θες. Και εφόσον μετά την αυτοκτονία δε θα μπορείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ότι θα ήθελες πότε να κάνεις στη ζωή σου... Ταξίδεψε, κάνε bungee jumping, οτιδήποτε!
Φυσικά και να πας και σε ψυχίατρο τη Δευτέρα και φυσικά να του πεις για τις σκέψεις αυτοκτονίας. Μη νομίζεις ότι θα του φανεί τόσο αφύσικο και σπάνιο αυτό. Θα εκπλησσόσουν αν μάθαινες πόσοι σκέφτονται κάτι τέτοιο.
Τόσοι πολλοί άνθρωποι νοιώθουν μόνοι και αβοήθητοι, που μπορεί να μένουν και στο διπλανό διαμέρισμα και να μην το ξέρουν. Είναι οι καιροί τέτοιοι δυστυχώς. Μη νομίζεις ότι εσύ είσαι έτσι. Η εποχή είναι τέτοια, ο κόσμος που ζούμε έχει καταντήσει τέτοιος.
Να πας λοιπόν στον ψυχίατρο και σου προτείνω όχι μόνο μια φορά. Και να αναβάλλεις την απόφαση σου. Επίσης, μια συνάντηση με άτομα από εδώ μέσα ίσως ήταν καλή ιδέα. Και εγώ Πελοπόννησο είμαι. Ίσως μπορούμε να κανονίσουμε κάτι για Δευτέρα στην Πάτρα. Είναι και ένας φίλος από εδώ μέσα εκεί.
Ελπίζω να άλλαξες έστω και λίγο τη γνώμη σου,
Άγγελος
07-02-2009, 19:10 #48
Παρακαλώ όλα τα μέλη του φόρουμ να αντιμετωπίζουν ένα τόσο λεπτό θέμα με τη δέουσα προσοχή κι όχι να καταφεύγουν σε εκφράσεις τύπου \"βλακείες\", \"μαγκιές\",ή \"δειλίες\" κλπ.. Όταν φοβόμαστε μη μας κόψει το μαχαίρι, κοιτάμε να το στομώσουμε κι όχι να το ακονίσουμε.....
Δεν αμφισβητείται η καλή διάθεση κανενός....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
07-02-2009, 19:14 #49
gia na tou diskoume oti eina la8os tou ta leme.dld ti na tou poume na paei na to kanei?
07-02-2009, 19:22 #50
Originally posted by maria...
gia na tou diskoume oti eina la8os tou ta leme.dld ti na tou poume na paei na to kanei?[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
07-02-2009, 19:23 #51
βρες τροπο τοτε να δειξεις αυτο που θες.
07-02-2009, 19:32 #52
Ο γιατρος μπορει να βοηθησει να δεις τα πραγματα πιο καθαρα ,να παρεις δυναμη και να αντιμετωπισεις καταματα αυτο που σε φοβιζει..Ισως οχι με την πρωτη επισκεψη-θα χρειαστουν μερικες.. Μιλαω εκ πειρας..Χρονια παλευα μονη μου-οχι ματαια, χρησιμο ηταν και αυτο, αλλα με τη βοηθεια του γιατρου εχω κανει πραγματα που πριν απο αυτον ουτε θα σκεφτομουν να κανω εξαιτιας του φοβου μου!Πιστεψε με ,ο γιατρος θα σε βοηθησει να δεις ψυχραιμα τα πραγματα στις πραγματικες τους διαστασεις.
07-02-2009, 19:34 #53
Originally posted by katatonia
δευτερα παω σε ψυχιατροΜάκια...
09-02-2009, 00:44 #54
πιστευω οτι εισαι εξυπνος ασχετως αυτα που λες.Αλλωστε και εγω τα λεγα.Ο ΘΕΟΣ ειναι αγαπη μονο τιμωρος δεν ειναι.Για προσπαθησε να του πεις τα προβληματα σου και προσευχησου ΣΕΑΥΤΟΝ με ολη σου την αγαπη και πες μου αν θα νιωσεις καλυτερα.Μη ξεχνας μακρια απο το ΘΕΟ φυσικα δεν υπαρχει ζωη!!!
Ο ανθρωπος ειναι μοναχα ζωο και προσπαθει να επιβιωσει.
09-02-2009, 00:48 #55
κοιταξε sabb .Αν ακους τετοια πραγματα δεν τον χαιδευεις τον αλλον προσπαθεις να τον ξυπνησεις !!!Και να του δειξεις το σωστο το φωτεινο μονοπατι που πρεπει να ακολουθησει για να δει και να νιωσει τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ζωη......
09-02-2009, 00:58 #56
Originally posted by afrula
πιστευω οτι εισαι εξυπνος ασχετως αυτα που λες.Αλλωστε και εγω τα λεγα.Ο ΘΕΟΣ ειναι αγαπη μονο τιμωρος δεν ειναι.Για προσπαθησε να του πεις τα προβληματα σου και προσευχησου ΣΕΑΥΤΟΝ με ολη σου την αγαπη και πες μου αν θα νιωσεις καλυτερα.Μη ξεχνας μακρια απο το ΘΕΟ φυσικα δεν υπαρχει ζωη!!!Ο ανθρωπος ειναι μοναχα ζωο και προσπαθει να επιβιωσει.
Επίσης ΟΧΙ δεν είναι χαζός όποιος δεν πιστεύει,δεν είμαστε μόνο ζώα που θέλουμε να επιβιώσουμε κ ΝΑΙ υπάρχει ζωή για όλους ότι κ αν πιστεύουν!
Δεν είναι σωστό να προσβάλεις τις επιλογές κ τις σκέψεις του οποιουδήποτε.
09-02-2009, 01:02 #57
Originally posted by afrula
Ο ανθρωπος ειναι μοναχα ζωο και προσπαθει να επιβιωσει.
επετρεψε μου να αισθανομαι κατι παραπανω απο ζωο και να μην με ενδιαφερει απλα και μονο η επιβιωση μου.
Διαχωριζομαι ετσι απο τους τραγους και τις γιδες.
09-02-2009, 01:10 #58
εγω παιδια γενικα μιλησα.
οποιος εχει μυγα μυγιαζεται
Τελος παντων Κατατονια αυτο που προεχει τωρα ειναι ο γιατρος σου που θα πας και δωσε σε παρακαλω χρονο στον ευατο σου .Χρειαζεται χρονος εστω μια εβδομαδουλα και θα δεις με τα φαρμακα το αποτελεσμα.Δεν ειναι ολα μαγικα.Και εγω στη θεραπεια ειμαι απο 1 δεκεμβριου.Ειμαι στο δευτερο μηνα και οι παλαβομαρες μου εφυγαν εντελως.Σε παρακαλω ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις για τιποτα και ο Θεος μαζι σου ειναι παντα.
09-02-2009, 10:08 #59
εχετε νιωσει οιωνους που να προμυνηουν το θανατο σας? εγω τωρα τελευταια βλεπω διαφορετικα τα πραγματα.
σκυλια που ουρλιαζουν απεναντι απο το σπιτι μου σα να κλαινε,μια ξαφνικη εκριξη αγαπης προς εμενα απο τους φιλους μου,κολλημενο κηδειοχαρτο στη πορτα του σπιτιου μου απο λαθος! αλλα το κορυφαιο ειναι το πρωι που ξυπνησα ειδα τη μητερα μου να κλαιει και οταν τη ρωτησα γιατι, μου ειπε οτι ειδε ενα ασχημο ονειρο με εμενα που της ελεγα \'ετοιμασου για πενθος\'!!!! το τελευταιο με εβαλε σε σκεψεις...
09-02-2009, 10:13 #60
οι μονες σκεψεις που θα πρεπει να εχεις ειναι ποσο μακρια απεχει ο δρομος για τον ψυχολογο.
Οσο για τα σκυλια που ουρλιαζουν δωσε τους λιγο φαγακι να ησυχασουν.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή