ειμαι πολυ χαρουμενος! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    καλημέρα.σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά είπαμε μόνο θετικές σκέψεις μέσα στο μυαλό σου.σου έχω στείλει u2u για έναν πολύ καλό γιατρό στην πάτρα δεν ξέρω αν το είδες.αλλά κάνε τον κόπο να τον πάρεις ένα τηλέφωνο είμαι σίγουρη πως θα σε βοηθήσει.να είσαι καλά τώρα και για πάντα.

Senior Member
    είδες την μητέρα σου να κλαίει πως ένιωσες για αυτό; θα ήθελες την υπόλοιοπη ζωή της να την περάσει έτσι;δεν νομίζω γιατί φαίνεσαι ένας άνθρωπος που κρύβει αγάπη μέσα του όσο και αν εσύ δεν μπορείς να το δείς.

Senior Member
    Originally posted by krino
    οι μονες σκεψεις που θα πρεπει να εχεις ειναι ποσο μακρια απεχει ο δρομος για τον ψυχολογο.
    Οσο για τα σκυλια που ουρλιαζουν δωσε τους λιγο φαγακι να ησυχασουν.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Πήγαινε, σήμερα κιόλας, εμπιστέψου έναν άνθρωπο που έχει ξοδέψει πολύ χρόνο στην ψυχή των ανθρώπων. Τόσοι και τόσοι έχουν βοηθηθεί.
    Εδώ θα είμαστε το βράδυ, να μοιραστούμε τη νέα, πιο αισιόδοξη ματιά σου και ό,τι άλλες σκέψεις σου δημιουργήσει η εμπειρία.

Senior Member
    Originally posted by katatonia
    εχετε νιωσει οιωνους που να προμυνηουν το θανατο σας? εγω τωρα τελευταια βλεπω διαφορετικα τα πραγματα.
    σκυλια που ουρλιαζουν απεναντι απο το σπιτι μου σα να κλαινε,μια ξαφνικη εκριξη αγαπης προς εμενα απο τους φιλους μου,κολλημενο κηδειοχαρτο στη πορτα του σπιτιου μου απο λαθος! αλλα το κορυφαιο ειναι το πρωι που ξυπνησα ειδα τη μητερα μου να κλαιει και οταν τη ρωτησα γιατι, μου ειπε οτι ειδε ενα ασχημο ονειρο με εμενα που της ελεγα \'ετοιμασου για πενθος\'!!!! το τελευταιο με εβαλε σε σκεψεις...
    Καλημέρα.
    Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι το πως βλέπουμε τον κόσμο διαφοροποιείται ανάλογα με τα γυαλιά που φοράμε? Όταν φοράς γυαλιά ηλίου μαύρα ο κόσμος σκοτεινιάζει. Όταν φοράς ροζ ή κίτρινα ποδηλατικά γυαλιά ο κόσμος ροζίζει ή κιτρινίζει ανάλογα.
    Αυτό που θέλω να πω είναι οτι οι σκέψεις που έχεις στο κεφάλι σου καθώς και τα συναισθήματά σου χρωματίζουν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο, αυτή τη στιγμή, φωτίζουν κάποια πράγματα περισσότερο απο κάποια άλλα, αν θες. Για παράδειγμα, το κηδειόχαρτο στην πόρτα σου ίσως να μην το είχες προσέξει καν αν δεν είχες στο μυαλό σου το θάνατό σου, όπως εγώ δεν προσέχω τα ενοικιαστήρια στις πόρτες των σπιτιών παρά μόνο όταν αποφασίσω να ψάξω για σπίτι.
    Όσο για τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω σου, για το όνειρο της μητέρας σου, αν ήμουν στη θέση σου θα με θεωρούσα πολύ τυχερό άνθρωπο. Στη δική μου πραγματικότητα, με τα δικά μου γυαλιά, οι αντιδράσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι προμηνύματα για θάνατο. Αντίθετα, δείχνουν πόσο κοντά μου είναι, πόσο γερές σχέσεις έχω. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο κοντά σου που αισθάνθηκαν σε κάποιο επίπεδο οτι σκέφτεσαι να τους αφήσεις. Σου αντανακλούν τη δική σου σκέψη, όχι τη μοίρα σου, όχι το μέλλον. Όλα αυτά που γράφεις, έτσι θα τα έβλεπα και έτσι τα βλέπω εγώ, με τα δικά μου ιδιαίτερα γυαλιά.
    Εσύ όμως τα βλέπεις σαν σημάδια για τον επικείμενο θάνατό σου. Σε φοβίζουν κατατόνια? Ή όχι?
    Μάκια...

Senior Member
    οχι δε τρομαζω απλα ειναι περιεργο.μαλλον εχετε δικιο και εγω δε πιστευω σε αυτα.λιτσα αυτο που μου λες ειναι σα να λες τωρα \'ζησε για τους αλλους\'.

εχω παρει ολα τα υ2υ απλα δεν ηξερα πως να απαντησω!

Senior Member
    Όταν ανοίξεις ένα μήνυμα u2u, κάτω κάτω θα δεις έναν πίνακα που λέει \"επιλογές\". Πρέπει να υπάρχει μια μαύρη βούλα μπροστά απο την επιλογή \"απάντηση\". Αν είναι έτσι, τότε πατάς το τετραγωνάκι που γράφει \"Υποβάλλετε αλλαγές\" και σου εμφανίζει το αρχικό μήνυμα που σου έστειλαν με quote. Γράφεις την απάντησή σου εκεί και μετά πατάς το τετραγωνάκι \"Αποστολή u2u\".
    Μάκια...

Και γιατί ακούς τα σκυλιά που ουρλιάζουν και το λαμβάνεις σαν κακό μήνυμα και δεν ακούς τα πουλιά που κελαηδούν? Και είμαι σίγουρη ότι αν προσπαθήσεις θα τα ακούσεις, όπως τα ακούω και εγώ αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Γιατί βλέπεις την μητέρα σου να κλαίει και το πέρνεις και αυτό σαν κακό σημάδι? Γιατί δεν βλέπεις πόσο σε αγάπαει που ακόμα και στην ιδέα ότι μπορεί να πάθεις κάτι της προκαλεί τόσο πόνο? Γιατί δεν βλέπεις τον ήλιο που έχει βγει σήμερα σαν ένα μήνυμα για μια νέα αρχή? Ζήτησε βοήθεια και δέξου την. Στην αρχή θα αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσπαθήσεις για τους άλλους.Και δεν θα το θες.Στη συνέχεια όμως θα θες να προσπαθήσεις για σένα.Για τον εαυτό σου. Και πίστεψε με ότι θα το θες πολύ...

Senior Member
    δεν σου λέω ζήσε για τους άλλους σου λέω ζήσε για εσένα.γιατί η ζωή έχει πάρα πολλά να σου δώσει πράγματα που εσύ τώρα δεν μπορείς να δεις.πράγματα τόσο όμορφα που αν ανοίξεις λίγο τα μάτια σου θα αρχίσουν να περνούν από μπροστά σου και τότε θα πεις.μα τι σκεφτόμουν είναι όμορφα τελικά να ζει κανείς έστω και με δυσκολίες.τότε θα καταλάβεις πως δεν ζεις εσύ για τους άλλους αλλά οι άλλοι ζουν για εσένα και είναι πάρα πολύ όμορφη αυτή η αίσθηση.να είσαι καλά τώρα και για πάντα.και είπαμε πως στο μυαλό μας βάζουμε μόνο ότι εμείς θέλουμε και αυτό που θέλουμε είναι να ζήσουμε.

Senior Member
    Ρε Katatonia, απορρίπτεις τις θρησκείες σαν δυσειδαιμονία και ψάχνεις για οιωνούς; Και κηδειόχαρτα να βρέχει, που λέει ο λόγος μη δίνεις σημασία. Σήμερα πας Πάτρα για γιατρό;

...Μετά είδα ότι παρέλειψα να διαβάσω μια σελίδα. Τι έγινε με τον γιατρό πάντως;

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    γιατί η ζωή έχει πάρα πολλά να σου δώσει πράγματα που εσύ τώρα δεν μπορείς να δεις
    πες μου ενα απο τα παρα πολλα

joker αυριο παω εκλεισα ραντεβου.

Senior Member
    δεν έχει σημασία να σου πω εγώ τι δίνει η ζωή σημασία έχει να ψάξεις και να τα βρεις μόνος σου.αυτή η αναζήτηση δεν είναι ένα κίνητρο για να ζει κανείς;ορίστε ένα πράγμα που σου δίνει η ζωή.κίνητρο για να τη ζήσεις.ο κάθε άνθρωπος παίρνει διαφορετικά πράγματα αρκεί να θέλει να τα δεχτεί.εσύ γιατί τα αρνείσαι;δεν έχεις περιέργεια τι σου επιφυλλάσει το αύριο;ψάξε βαθιά μέσα σου σίγουρα θα υπάρχει η ελπίδα κάπου κρυμμένη και όταν τη βρεις φέρε την στο φως και ζήσε μαζί της.προσπάθησε να μην απελπίζεσαι από τα καθημερινά και απλά πράγματα.
    χαίρομαι πραγματικά που θα επισκεφτείς κάποιον ειδικό.θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από ότι εγώ.ίσως αυτά που σου λέω να σου φαίνονται αρλούμπες αλλά επειδή κάποτε σκεφτόμουν σαν εσένα προσπαθώ να σου πω πως δεν μετάνιωσα καθόλου που αποφάσισα να ζήσω.

Senior Member
    στο πρώτο σου μύνημα είπες πως σήμερα όλοι θα σου εύχονται χρόνια πολλά.δεν ξέρω αν έχεις γενέθλια ή γιορτάζεις επειδή είναι του αγίου Χαραλάμπους.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν και από εμένα.χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.
    ότι ποθείς στην αγκαλιά σου να το βρεις.

Senior Member
    Όντως! Χρόνια Πολλά και κυρίως Ευτυχισμένα!
    Περιμένουμε να μας πεις πως πήγε με το γιατρό...

Senior Member
    Κατατονία χρόνια σου πολλά ό,τι κι αν είναι αυτό - γενέθλια ή ονομαστική γιορτή - μη ξεχνάς το johnny, σε περιμένω με black label (παρακαλώ...) ν\' ακούσω τα ευχάριστα σου !!!
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Χρονια σου Πολλα και Ευτυχισμενα!.....

Ευχομαι παντα με υγεια και οι κακες σκεψεις να ειναι περαστικες.....

Ελπιζω να μπεις για να μας πεις πως τα πηγες με τον γιατρο σου, περιμενουμε με αγωνια.....

Πολυχρονος και παλι.....

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast