Σκέφτομαι να βάλω τέλος στην ζωή μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ναι, όταν ήμουν καλά δεν τα σκεφτόμουν αυτά.
    Έχω σκεφτεί κι αυτό που λες. Τι γίνεται αν στο τσακ το μετανιώσεις και σε προλάβει η δεν σε προλάβει κάποιος. Αν δεν σε προλάβει, ναι, δεν θα μάθεις ποτε τη συνέχεια της ζωής σου και πως θα ήσουν από κει και πέρα και αν μια μέρα πραγματικά θα ήσουν καλύτερα.
    Όλοι ελπίζουμε στο καλύτερα....για κανέναν δεν είναι τίποτα σίγουρο.
    Εγώ δεν ξέρω τι θα απογινω.. Κάθε μέρα στο σπίτι τσακωνομαι.. Αλήθεια η αυτοκτονία απαλύνει τον πόνο που νιώθεις? Έστω και τον πόνο που θα προκαλέσεις στους άλλους θα είναι προσωρινός.. Θα σε πενθησουν και αυτό ηταν..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lizakirg View Post
    Οχι δεν με παρακολουθεί κανένας γιατρός.. Αχχ δεν ξέρω ειλικρινα.. Μερικές φορές η στεναχώρια που νιώθω είναι τόσο έντονη και φοβάμαι ότι κάτι θα πάθω..
    Αφού βλέπεις ότι μόνη σου δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου τότε είναι καιρός να σε βοηθήσει κάποιος. Να μιλήσεις, να ξεσπάσεις να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική. Συνήθως όταν είμαστε σε αυτή την κατάσταση τα βλέπουμε όλα μαύρα και πως για όλα υπάρχει μόνο ένας δρόμος..

Junior Member
    Λίζα γενικά πρόσεχε που απευθύνεσαι γιατί "κατάθλιψη=αδυναμία=εύκο� �ο θύμα"! Τα λόγια & οι συμβουλές συνήθως δεν βοηθάνε! Όπως & τα φάρμακα & οι γιατροί! Εκτός απ' τον εαυτό σου & τον Θεό, ο μόνος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι κάποιος με τεράστια καρδιά - δεν έχει σημασία αν έχει πτυχία ή όχι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Akis91 View Post
    Λίζα γενικά πρόσεχε που απευθύνεσαι γιατί "κατάθλιψη=αδυναμία=εύκο� �ο θύμα"! Τα λόγια & οι συμβουλές συνήθως δεν βοηθάνε! Όπως & τα φάρμακα & οι γιατροί! Εκτός απ' τον εαυτό σου & τον Θεό, ο μόνος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει είναι κάποιος με τεράστια καρδιά - δεν έχει σημασία αν έχει πτυχία ή όχι!
    Καλημέρα και Καλή Χρονιά!!
    Δυστυχώς δεν μου έχει τύχει ένας τέτοιος άνθρωπος.. Μου έτυχε μια καλή δουλειά για σεζόν σε νησί.. Είμαι ιδιαίτερη χαρούμενη!! Η μοναξιά που ένιωσα μέσα στις γιορτές δεν περιγράφεται!! Δεν ξέρω τι λάθος κάνω στην ζωή μου..! Οι φιλίες που είχα ήταν πάντα επιφανειακες στο τέλος με άφηναν όπως και οι δυο σχέσεις που είχα μέχρι τώρα... Φοβάμαι πολύ ότι θα μείνω μόνη μου στο τέλος.. Πάντα έτσι θυμάμαι τον ευατο μου..μονο του.. Μόναχοπαιδί γεννηθηκα.. Και το κενό που νιώθω μέσα μου πότε δεν αναπληρωθηκε..

Page 2 of 2 FirstFirst 12