Ομοιοπαθητική για άγχος, κατάθλιψη??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    εγω πηγα να κανω ομοιοπαθητικη για το αγχος κ κατεληξα στον ψυχιατρο μια ωρα αρχιτερα...αχαχαχαχ! νταξ μονο εγω...
    στις 10 μερες αρχισα να νιωθω αγχος απεριγραπτο, να ξυπαω κ να τρεμω, μετα ηρθε καταθλιψαρα, επαιρνα τηλ τον ομοιοπαθητικο κ του ελεγα βοηθεια, θα πεσω απ το μπαλκονι κ μου ελεγε κανε λιγο υπομονη να περασει ενας μηνας κ εκατσα εκει κ επαιρνα τα χαπακια του κ στο τελος στις 20 περιπου μερες πηγα στον ψυχιατρο σε αθλια κατασταση, με εκραξε κ μου ξεκινησε ssri...
    απο τοτε την φοβαμαι απειρα κ δεν προκειται ποτε ξανα να κανω ομοιοπαθητικη στην ζωη μου....δεν ειναι μαλλον για μενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εγω πηγα να κανω ομοιοπαθητικη για το αγχος κ κατεληξα στον ψυχιατρο μια ωρα αρχιτερα...αχαχαχαχ! νταξ μονο εγω...
    στις 10 μερες αρχισα να νιωθω αγχος απεριγραπτο, να ξυπαω κ να τρεμω, μετα ηρθε καταθλιψαρα, επαιρνα τηλ τον ομοιοπαθητικο κ του ελεγα βοηθεια, θα πεσω απ το μπαλκονι κ μου ελεγε κανε λιγο υπομονη να περασει ενας μηνας κ εκατσα εκει κ επαιρνα τα χαπακια του κ στο τελος στις 20 περιπου μερες πηγα στον ψυχιατρο σε αθλια κατασταση, με εκραξε κ μου ξεκινησε ssri...
    απο τοτε την φοβαμαι απειρα κ δεν προκειται ποτε ξανα να κανω ομοιοπαθητικη στην ζωη μου....δεν ειναι μαλλον για μενα.
    εμενα η ομοιοπαθικη με κατεστρεψε.........!!!!! πηγα για ενα απλο ανχος....... και κατεληξα να τρεχω σε νευρολογους.... οπου διαγνωστηκα με ιδιοπαθη τρομο........

κατεληξα να περνω καθε μερα xanax για παρα πολλα χρονια.......

αλλα πλεον δεν περνω τπτ....!

6 μηνες+ με CBD και με παρα πολυ προσπαθεια απο την δικια μου την πλευρα καταφερα να κοψω και το xanax αλλα και να ειμαι καθε μερα πιο χαρουμενος και να σκευτομαι καθαρα....!!!!

απλα ακολοθησα και εκανα οτι μου ειπε ο γιατρος μου...!!!!

πλεον ουτε CBD δεν περνω...!!!!!!

Senior Member
    ναι, υπαρχει πιθανοτητα η ομοιοπαθητικη να βγαλει αντιδραση , οταν συμβαινει αυτο οι ομοιπαθητικοι χαιρονται γτ λενε πιανει το χαπι, ομως ο ασθενης τα παιζει..
    δεν την πιστευω πλεον...καθολου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123