Ειμαι ενας βαρετος ανθρωπος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Κοίταξε εγώ πχ βρήκα κολυμβητήριο με 10 ευρώ τον μήνα, δεν χρειάζονται πολλά λεφτά να κάνεις κάποια πράγματα. Εκεί μέσα ας πούμε, αν και δεν πήγα για αυτό, βρίσκεις όσες αφορμές θέλεις να ρωτήσεις, να σχολιάσεις και να συζητήσεις. Αυτό είναι υπεραρκετο για την φάση που είσαι, δεν χρειάζεται να βρεις φίλους η να πάτε μετά για καφέ κτλ. Επικοινωνία χρειάζεσαι, να δουλέψεις την επαφή με κόσμο για κάποιο καιρό και μετα θα έρθουν μόνα τους.
    Βρες αφορμές και βγες έξω, οπου βρεις ευκαιρία πιάσε συζήτηση για λίγο, συνέχεια, ρώτα που είναι ο ταδε δρομος, οτιδηποτε αρκει να εξασκείς μια καθημερινή επαφη
    Τα εχω κανει σκατα. Εχω χασει τις ευκαιριες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Όλη σου την ζωή κλεισμένος σε ένα σπίτι;
    Ορέστη νομίζω ότι απλά βρίσκεις δικαιολογιες και βολεύεσαι στην κατάσταση που είσαι τώρα..
    Καποια στιγμή θυμάμαι και σε ένα σχόλιο σου πόσο αρνητικός ήσουν για ψυχολόγο..
    Μα άμα δεν κάνεις εσύ προσπαθείες, πιστεύεις ότι θα αλλάξουν όλα μαγικά;
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    Αναρωτιεμαι ρε ορεστη εχεις εκφρασει πολλες φορες την δυσαρεσκεια προς τους δικους σου...αλλα βλεπω οτι δεν κανεις τιποτα...(μιλαω γενικα οχι γι αυτο το θεμα)
    Να βρεις δουλεια δεν θες, να φυγεις απο το σπιτι δεν θες...Απο εκει θα αρχισει η αλλαγη...
    Μηπως σε βολευει ολο αυτο γιατι φοβασαι να παρεις την ζωη στα χερια σου?
    Δεν ειμαι ικανος να προσπαθησω. Συνηθισα. Και ειναι ευκολο να με αποθαρρυνουν.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Όλοι είμαστε ικανοί για προσπάθεια, δεν λέω ότι θα υπάρχει επιτυχία πάντα αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να προσπαθούμε..
    Πιστεύεις ότι μόνο εσύ μεγάλωσες σε ένα περιβάλλον χωρίς ενθάρρυνση; ο μπαμπάς μου από τα 16 καθημερινά έβρισκε λόγους να μου χαλάει την ψυχολογία λέγοντας ότι δεν είμαι αρκετά καλή σε τίποτα από ότι έκανα. Έχουνε περάσει 10 χρόνια από τότε και ακόμη το κάνει.
    Τι σημαίνει αυτό; ότι έπρεπε να κλειστώ σπίτι μου και να συνηθίσω αυτήν την συμπεριφορά;
    Δεν ξέρω άμα δουλεύεις, άμα όχι ψάξε να βρεις μια οποιαδήποτε δουλειά. Πήγαινε και ρώτησε στον δήμο που με μένεις για προγράμματα. Η απραξία σε αυτήν την ψυχολογική κατάσταση δεν σε βοηθάει.
    Πήγαινε ένα ταξίδι, έστω και μόνος σου. Διάλεξε ένα μέρος κλείσε εισητηρια και πήγαινε. Βρες χόμπι, οτιδήποτε.Πήγαινε στην φιλοζωικη της περιοχής σου και γίνε εθελοντής.

george1520
    Guest
    Τι περιμένεις ρε φίλε.; θα έρθει η νεράιδα με το μαγικό ραβδί και θα σου αλλάξει τη ζωή; Αν θες να αλλάξει η ζωή σου τότε κάνε κάτι. Και με την προσπάθεια πάλι θα υπάρχει αλλαγή. Το να κλαίμε την μοίρα μας μέρα νύχτα και να μη κάνουμε τίποτα δεν βοηθάει. Ξέρω το γεγονός να βρεις δουλειά είναι δύσκολο. Όχι γιατί δεν μπορείς. Αλλά όταν είσαι ψυχολογικά χάλια θεωρείς τον εαυτό σου άχρηστο, ότι δεν μπορεί, ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι.. Μικρά μικρά βήματα όμως. Έστω εθελοντής όπως είπε @Πες το μου και αυτό. Αν όχι με ζώα, σίγουρα θα βρεις κάτι το οποίο θα σε κάνει να νιώθεις χρήσιμος και σιγα σιγά θα κοινωνικοποιηθεις.
    Last edited by george1520; 12-12-2019 at 16:14.

Senior Member
    Εχω και προβληματα υγειας που με εμποδιζουν.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εχω και προβληματα υγειας που με εμποδιζουν.
    Σε εμποδίζουν στο τι ακριβώς; στο να βρεις μια δουλειά;
    Εντάξει μην βρίσκεις άμα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.
    Σε εμποδίζουν στο να πας να βοηθήσεις εθελοντικά για μια 1 2 ώρες σε μια φιλοζωικη, σε ένα ίδρυμα, οτιδήποτε;
    Εντάξει ούτε αυτό μην το κάνεις.
    Σε εμποδίζουν στο να πας μια βόλτα, για έναν καφέ, να βρεις ένα χόμπι να απασχολήσαι και να γνωρίζεις κόσμο;
    Εντάξει και αυτό μην το κάνεις..

Βλέπω ότι για κάθε τι που σου λέμε έχεις και μια δικαιολογία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Σε εμποδίζουν στο τι ακριβώς; στο να βρεις μια δουλειά;
    Εντάξει μην βρίσκεις άμα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις.
    Σε εμποδίζουν στο να πας να βοηθήσεις εθελοντικά για μια 1 2 ώρες σε μια φιλοζωικη, σε ένα ίδρυμα, οτιδήποτε;
    Εντάξει ούτε αυτό μην το κάνεις.
    Σε εμποδίζουν στο να πας μια βόλτα, για έναν καφέ, να βρεις ένα χόμπι να απασχολήσαι και να γνωρίζεις κόσμο;
    Εντάξει και αυτό μην το κάνεις..

Βλέπω ότι για κάθε τι που σου λέμε έχεις και μια δικαιολογία.
    Στη δουλεια με εμποδιζουν. Δε βρισκω δικαιολογιες, ετσι ειμαι. Τωρα θελω να κανω μπανιο και να παω στη βιβλιοθηκη να διαβασω. Αλλα εχω κολλησει στο κρεβατι και μεχρι να ετοιμαστω θα εχει βραδιασει. Στους 2 μηνες εχω καταφερει να παω 2 φορες.

george1520
    Guest
    Στη δουλεια με εμποδιζουν. Δε βρισκω δικαιολογιες, ετσι ειμαι. Τωρα θελω να κανω μπανιο και να παω στη βιβλιοθηκη να διαβασω. Αλλα εχω κολλησει στο κρεβατι και μεχρι να ετοιμαστω θα εχει βραδιασει. Στους 2 μηνες εχω καταφερει να παω 2 φορες.
    Όταν είχα πέσει... Το να έβγαινα από το σπίτι μου ήταν το χειρότερο μου. Δεν ήθελα να πάω πουθενά.. Κατάλαβα όμως πως αν το άφηνα να με νικήσει κάποια στιγμή δεν θα μπορούσα όντως να βγω. Έτσι άρχισα να βγαίνω λίγο κάθε μέρα. Μετά το λίγο έγινε πολύ μέχρι που ήμουν εντάξει.. Αν θες να αλλάξει η ζωή σου, η καθημερινότητα σου κάνε κάτι.. Αλλιώς μη παραπονιεσαι.. Ή θα πεισμωσεις και να προσπαθήσεις ή μείνε εκεί να κλαις γιατί η ζωή σου είναι έτσι.. Και συμφωνω, βρίσκεις δικαιολογίες... Και το κακό δεν είναι ότι προσπαθείς να πείσεις εμας αλλά και το εαυτό σου..

Senior Member
    Τι χρειαζεται για το κολυμβητηριο;

Senior Member
    Τι χρειαζεται για το κολυμβητηριο;
    συνηθως χαρτι απο δερματολογο και απο παθολογο. Οτι εισαι ενταξει.
    Κολυμβητηριο για εμενα ειναι τοπ...προσφερει ευεξια ,χαλαρωση, φτιαχνει την διαθεση και το σωμα.

Senior Member
    Θελω καποιο εξοπλισμο ομως. Μπουρνουζι, γυαλια, καποιο σαμπουαν ειδικο γιατι εχει πολυ χλωριο η πισινα και κανει δερματικα. Και κατι να με βοηθαει στην επιπλευση γιατι δεν ξερω καλο κολυμπι. Α και ωτασπιδες οπωσδηποτε! Τι ωτασπιδες βαζεις; (εχουμε βγει οφφ τοπικ αλλα ναι, αν δε νιωθεις ευεξια, δε μπορεις να εισαι ενδιαφερων).

george1520
    Guest
    Θα ήταν καλό να περάσεις από το κολυμβητήριο που σε ενδιαφέρει και να κάνεις όλες τις απορίες που έχει. Καλη επιλογή πάντως.

Senior Member

Η ηττοπαθεια ειναι ο χειροτερος συμβουλος .......... ολοι μας μπορει να πεσουμε σε αυτην , αλλα το ξεπερναμε , οποτε ξεπερνα το κι εσυ .................. δλδ. τι κανει εναν ανθρωπο επιτυχημενο ? τα λεφτα , η κοινωνικη καταξιωση ? ω , οχι βεβαια ...... η προσπαθεια υπερνικησης των αντιξοοτητων θαλεγα ....

Junior Member
    Δεν είσαι βαρετός επειδή τα χνωτα σου δεν ταιριάζουν με αυτά κάποιων άλλων.
    Ξέρεις πόσες φορές έχω πει στον εαυτό μου είσαι βαρετή για αυτό σε παρατάνε και βρισκουν άλλους. Δεν είσαι εσύ το πρόβλημα. Κάνε ένα βήμα πίσω και σημείωσε τι θα ήθελες να κάνεις, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις και τι σου αρέσει. Πάρτα ένα ένα πχ μια ξένη γλώσσα, γυμναστήριο, σινεμά, βιβλία. Ανέπτυξε τον εσωτερικό σου κόσμο. Λες δεν έχεις αποψεις. Μπες και διάβασε ειδήσεις και μετά βρες ένα φόρουμ και συζήτησε. Δεν πιστεύω πως η έννοια βαρετός αξίζει σε έναν άνθρωπο. Ε και τι; Και γω βαριέμαι το κλαμπινγκ και προτιμώ σινεμά αν αυτό με κάνει βαρετή τότε είμαι περήφανα βαρετή. Μην το ρίχνεις εκεί όμως. Αν έχεις φίλους και δεν υπάρχει κάτι μεταξύ σας αλλού είναι τι πρόβλημα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12