Τι να κάνω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Member
    Δε το βρίσκω νορμάλ να έχει αυτή την ανάγκη συχνά πυκνά , είναι λογικό να μου φαίνεται ότι κάπου δε πάει καλά αυτος

george1520
    Guest
    Έχεις φίλες εσύ; Βγαίνεις με τις φίλες σου;

Ειναι ωραίο το ζευγάρι να κάνει πράγματα μαζί (να βγαίνει εξω ή ακόμη να μένει μέσα) αλλά χρειάζεται να βγαίνουν ξεχωριστά.. Το να είσαι με τον άλλον συνέχεια δεν είναι ότι πιο ωραίο. Βαριέσαι, ρουτινιαζεις και κάποια στιγμή ψάχνεις να βρεις μια διέξοδο.. Δεν λέω να είναι όλη μέρα έξω απλά συζητήστε το.. Το να του απαγορευεις να βγαίνει θα έχει σίγουρα τα αντίθετα αποτελέσματα.

Senior Member
    Γειά σου kapa. Λοιπόν άκου.1) Εσύ την πας για γάμο την όλη φάση απότι βλέπω. Αυτός τι λέει; θέλει γάμο, η του το φέρνεις πλάγιως μέσω Λαμίας; 2)δεν μου άρεσε ο τρόπος που είπες στην αρχή αν δεν κάνει το διαλύουμε κ ψάχνω άλλον. Ψάχνεις άλλον γιατί;δεν τον αγαπάς; η δεν σου κάνει η τηλεόραση και αγοράζεις άλλη; (ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ). Αν είναι λίγο έξυπνος τα καταλαβαίνει αυτά να ξέρεις. Τώρα με τους φίλους του, τι ζόρι τραβάς δεν καταλαβαίνω. Έχει χρόνο πιο πολύ κ βγαίνει οκ. Σου έχει δώσει δικαίωμα ότι παίζει κάτι άλλο; ξενυχτάει; γυρνάει σούρα; είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του; γιατί να τον αλλάξεις; έτσι δεν τον γνώρισες; έτσι δεν τον γούσταρες; στην αρχή; τώρα;;
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Miliva21
    Guest
    Εγώ λέω σταματα να τον περιορίσεις......βρες τις φίλες σου ....ξεκίνησε μια δραστηριότητα.....ντύσου όμορφα περιποίησου τον εαυτό σου και βγες έξω και άμα σου λέει "μωρό μου θα βγω βόλτα με τα παιδιά" πες του αδιάφορα "ωραια αγάπη μου καλά να περάσετε"

Θα δεις πως θα αλλάξουν οι ρόλοι
    Και θα γυρίσουν τούμπα......
    Γίνεσαι καταπιεστική και δεδομένη όταν του λες "θα φερθεις όπως θέλω Εγώ αλλιώς τέλος.. "

Senior Member
    Ρε συ miliva δεν την αγνοεί. Δεν του λέει να βγούνε κ αυτός βγαίνει με τους φίλους του. Γιατί να το ρίξει στα τσαλιμακια;; άσε που το αποτέλεσμα που περιγράφεις δεν πιάνει σε όλους. :)
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Member
    Δεν θέλω να κάνω παιχνιδάκια, λέω πως είναι ο εαυτος μου και τι θελω. Αν ο άλλος δε ταιριάζει με αυτό που είμαι και προφανώς δε το πήγαινα σε γάμο μόνη μου. Ούτε είμαι κοριτσάκι να κάνω τσαλιμάκια.. νομίζω εάν ένας άντρας είναι συνειδητοποιημένος δεν αλωνίζει...και ενώ δουλεύω μέχρι το βράδυ αυτός πετάει στα σύννεφα και μου στέλνει βιντεάκια τι ωραία που περναει...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Δεν θέλω να κάνω παιχνιδάκια, λέω πως είναι ο εαυτος μου και τι θελω. Αν ο άλλος δε ταιριάζει με αυτό που είμαι και προφανώς δε το πήγαινα σε γάμο μόνη μου. Ούτε είμαι κοριτσάκι να κάνω τσαλιμάκια.. νομίζω εάν ένας άντρας είναι συνειδητοποιημένος δεν αλωνίζει...και ενώ δουλεύω μέχρι το βράδυ αυτός πετάει στα σύννεφα και μου στέλνει βιντεάκια τι ωραία που περναει...
    Μα δεν στο είπα για να του κάνεις τσαλιμακια.....
    Το έγραψα στα αλήθεια να ασχοληθείς και να περιποιήθεις τον εαυτό σου για σένα πρώτα από όλα ......

Για να χαλαρώσεις και να ξεαγχωθεις......

Τα τσαλιμακια τα θεωρώ αποτυχημένα αν τα κάνεις μόνο και μόνο για να κατευθύνεις τη συμπεριφορά άλλων.....
    Γιατί όποιος το κάνει μόνο με αυτόν τον σκοπό θα σκάσει αν δεν πετύχει αυτό που θέλει και θα τα κάνει χειρότερα

Ενώ αν εστιάσεις στον εαυτό σου πραγματικά και θα μικρύνει το πρόβλημα και θα ισορροπήσει και η σχέση;)

Member
    Νομίζω πως δε ξέρω αν αυτή είναι η λυση.. γίνεται οι γονείς μου να έχουν ενοχληθεί τόσο πολύ ; Προσπαθώ να προλάβω καταστασεις..να μην εθελοτυφλω για κάτι σοβαρότερο αν έχουμε τέτοια θέματα ..αύριο μεθαύριο. Δηλαδή που είμαι λάθος που κάνει σαν 18αρικο λες και δεν έχει ξαναβγεί ;

Miliva21
    Guest
    Νομίζω πως δε ξέρω αν αυτή είναι η λυση.. γίνεται οι γονείς μου να έχουν ενοχληθεί τόσο πολύ ; Προσπαθώ να προλάβω καταστασεις..να μην εθελοτυφλω για κάτι σοβαρότερο αν έχουμε τέτοια θέματα ..αύριο μεθαύριο. Δηλαδή που είμαι λάθος που κάνει σαν 18αρικο λες και δεν έχει ξαναβγεί ;
    Ε δεν ξέρω.....Μπορεί να είναι από τους ανθρώπους που δεν του αρέσει να κάθεται σπίτι

Μπορεί τώρα με τη συγκατοίκηση να του έπεσε βαρύ το θέμα και να θέλει να ξεσκασει η να θέλει να κρατήσει τη συνήθεια του να βγαίνει συχνά για να μην νιώθει εγκλωβισμένος......Μπορεί να είναι αντίδραση στην αλλαγή της σχέσης σας .....Δεν ξέρω...οι άντρες είναι και μυστήριοι....φοβούνται τις δεσμεύσεις

Εσύ δεν είχες δει παλιότερα ότι ο σύντροφός σου έχει αυτή τη συνήθεια; να βγαίνει συχνά έξω;;

Senior Member
    Κανονικά όταν ο άλλος σου στέλνει βιντεάκια την στιγμή που είναι έξω με φίλους, εκτός του ότι σε τιμάει και σε έχει στο μυαλό του, θα έπρεπε να χαιροσουν που περνάει ωραια. Το ότι δεν νοιώθεις ωραία είναι πρόβλημα και είναι δικό σου.
    Απ ότι κατάλαβα δεν σου έχει δώσει σοβαρά δικαιώματα, να έχει ας πούμε και φίλες η παρέα, η να μην απαντάει στο κινητό, η να απαιτεί από εσένα να μην βγεις για καφέ με φίλες σου.
    4 φορές τη βδομάδα να βγει για καφέ με φίλους και τις μισές να δουλεύεις, είναι φυσιολογικοτατο ειδικά για 28 χρονών άνθρωπο. Αυτά έτσι κι αλλιώς αργότερα χάνονται , ο καθένας τραβάει τον δρόμο του με τα τα 30.
    Ειλικρινά τώρα εάν δούλευα και μου έστελνε η κοπέλα μου ένα βιντεάκι ενώ είναι βόλτα με τις φίλες της, θα με γοήτευε, θα χαιρόμουν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12