Results 1 to 11 of 11
Thread: ξαφνικό μούδιασμα και παράλυση
-
12-12-2019, 23:52 #1
ξαφνικό μούδιασμα και παράλυση
καλησπέρα σας..... έχω ξεπεράσει το άγχος εντελώς πάντα όμως είχα ένα φόβο μην πάθω κάτι σοβαρό....... παρολαυτά ήμουνα πολύ χαλαρός.. σήμερα έτσι όπως καθόμουνα με τα γόνατα στο πάτωμα διότι ήθελα να φτιάξω κάτι πριζες... ξαφνικά Παω να σηκοθω και πευτω κατω..... το ποδι μου ειχε μουδιασει και δεν μπορουσα να περπατησω επισης μετα απο αυτο αρχισα παλι να εχω μια μονοπλευρη αδυναμια χερι-ποδι οπως ειχα πει ειχα κανει και μαγνιτικη πριν κανα 2μηνο περιπου.... εχω κανει και γενικες εξετασεις μια φλεγμονη CRP πολυ υψηλη... και LDH εχω που μου ειπαν να παω σε ενα ρευματολογο αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να παω........! πραγματικα φρικαρα παιδια....... εκατσα χαλαρωσα πηγα εκανα και ενα τοστ να φαω και ειμαι καλα τωρα..... απλα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβενει... δεν περνω πλεον καθολου φαρμακευτικη αγωγη......! κανω ψυχοθεραπεια και εχω δει μεγαλη βελτιωση απλα αυτο ηταν ξαφνικο και με τρομαξε :/
- 13-12-2019, 00:04 #2
Να σε ρωτήσω εξετάσεις αίματος έκανες και για b12 γενικά εγώ είχα μουδιάσματα και ήταν συνδυασμός έλλειψης b12 και άγχος...γενικά μπορεί να έφταιγε και ο τρόπος που εκατσες...μην σε αγχωνει
13-12-2019, 00:18 #3george1520GuestΕίναι φυσιολογικό όταν βρισκόμαστε για αρκετή ώρα στην θέση που περιγράφεις μόλις σηκωθούμε νιώθουμε αυτό το μούδιασμα στα πόδια.. Αλλά είναι καλό να πας στον γιατρό όπως σου είπαν για να σου φύγει αυτό το άγχος που έχεις για το συγκεκριμένο θέμα.
13-12-2019, 00:59 #4
ηταν μονο στο 1 ποδι ρε συ... και επεσα κατω.....! ασε φρικαρα.... επισης μηνες τωρα ειχα φοβο οτι θα παθω εγγεφαλικο..... μια φορα πριν κανα μηνα που ειχα παθει κατι πολυ τρομαχτικο ξαφνικα δεν μπορουσα να μιλησω..... και με επιασε πανικος εκινει την στιγμη.....! μεσα σε δευτερολεπτα ομως ηρθα στα ισα μου.... τι να πω δεν ειχα ανχος ουτε τοτε ομως.... επερνα xanax τοτε μετα απο πολυ προσπαθεια τα εκοψα... αλλα σημερα μετα απο αυτο ενιωθα περιεργα.... και πηρα λιγο stedon.....
13-12-2019, 01:03 #5
ναι εχω κανει για B12 μονο υποθυρεοειδισμό εχω και δεν μπορω να παρω θυροξινη διοτι μου προκαλει πολυ δυνατες ημικρανιες εχω παει σε τοσους ενδοκρινολογους και δεν μπορουνε να το πιστεψουν αυτο....... αλλα μιλαμε μεχρι και εμετους εκανα.... επερνα μετα απο το χαπι για το θυροιδη κατευθειαν xanax...... ειχα φτασει σε σημειο να περνω 4-5 xanax την ημερα........ μετα αρχισα την φαρμακευτικη κανναβη οπως μου ειπε ο γιατρος και ο θυροιδης ρυθμιστηκε στα φυσιολογικα επιπεδα...! τι να πω......
13-12-2019, 01:07 #6george1520GuestΗ τελευταία κρίση πανικού που έπαθα ήταν καλοκαίρι.. Είχε σκόνη στην ατμόσφαιρα και επειδή έχω αλλεργική ρινίτιδα δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Αγχώθηκα και έγιναν χειρότερα. Πήγα στους δικούς μου και τους λέω δεν μπορώ να αναπνεύσω. Μετά δεν μπορούσα να μιλήσω. Έδειχνα πράγματα και δεν μου ερχόταν η λέξη. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ στην ζωή μου όσο εκείνη την μέρα..
Εγώ δεν πήρα κάτι. Τα βουνά σκεφτόμουν να πάρω.. Αλλα οκ.
Τώρα αυτό που έγινε, συμβαίνει. Όταν είσαι σε καθιστή στάση για αρκετη ώρα τα πόδια λογικό να μουδιασουν.ή και το ένα. Βάλε στο πρόγραμμα να πας και στον γιατρό
13-12-2019, 01:14 #7
ρε συ επεσα κατω δεν με τρομαξε τοσο το μουδιασμα..... :P
αλλα μαλλον ειναι λογικο μπορει να μην εκανε καλη κυκλοφορια το αιμα.....
οπως συμβενει πολλες φορες οταν πλακονουμε το χερι κατω απο το μαξιλαρι στον υπνο...!!
ενοειτε θα παω σε ρευματολογο απο εβδομαδα... παντως οκ τωρα ειμαι πολυ χαλαρος... μου ειπε και ο γιατρος να περνω λιγο stedon μια στο τοσο οποτε με πιανει φοβος...! και γενικα οκ ειμαι πολυ καλα τελευταια...!
παλι καλα που σκευτομαι λιγο θετικα αλιως θα ετρεχα σε νοσοκομεια με το παραμικρο :P
13-12-2019, 01:20 #8george1520GuestΑπό ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να τα ελέγχεις όλα αυτά μέχρι μια μέρα να μην σε επηρεάζουν καν.. Να μην σου περνάει δηλαδή το κακό με το παραμικρό.
13-12-2019, 01:36 #9
ετσι ακριβως ειναι φιλε μου...!
δεν το βαζω κατω με τπτ παντως.... παντα ελεγα δεν θα καταφερω να κοψω της βενζοδιαζεπινες...... απο τα 17 μου μεχρι τα 27 μου επερνα ξεκινησα με χαμηλες δοσεις και εφτασα εως και 12mg xanax την ημερα........ μετα σιγα σιγα το εκοψα εφτασα να περνω χρονια 0.5mg μετα 0.25mg και μετα καθολου........! πηρε χρονια η διακοπη........ αλλα πλεον δεν εχω εθισμο και μονο σε μεγαλη αναγκγη θα παρω λιγο stedon...! τπτ αλλο...! και αυτο οχι καθε μερα...... μονο οταν ειναι σοβαρος λογος...! εχει περιπου 1 μηνα που εκοψα εντελως το xanax..... χωρις αντικατασταση με αλλη βενζοδιαζεπινη...! οπως γινεται πλεον σε πολλα ατομα.....! και το αποτελεσμα πιο ειναι? να φευγεις απο το ενα φαρμακο και να πηγενεις σε κατι ιδιο παλι... και να εθιζεσαι εκει... απλα τραγικο να συμβενει αυτο... αλλα τι να πεις......
εγω παλι καλα που τα καταφερα με την θεληση μου... ασχετα απο τα στερητικα που εφαγα της πρωτες μερες....... και δεν ηταν καθολου ευκολο ολο αυτο που περασα....... 15 μερες σε ενα κρεβατι να παθενω καθε μερα κρισης επιλιψιας.....
θελω να πω σε ολα τα παιδια που περνουν αυτα τα φαρμακα να τα κοψουν με την βοηθεια καποιου γιατρου.... οταν μου ελεγαν ειναι ναρκωτικα ελεγα σιγα...... ομως αυτο που περασα ηταν οτι χειροτερο..... μπορει να ειναι απο τα πιο αποτελεσματικα χαπια.... πραγματι ειναι... αλλα αυτα που προκαλει στο τελος ειναι εφιαλτης.........
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΟΔΙΑΖΕΠΙΝΕΣ...!!!
15-12-2019, 00:43 #10
16-12-2019, 19:16 #11