Πνευμονι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Πνευμονι

Καλησπέρα σας,έχω να γράψω αρκετό καιρό.Οπως έχω ξαναπεί η ιστορία μου άρχισε πριν 10 μήνες περίπου όταν αρρώστησε ένας δικός μου άνθρωπος και ξαφνικά άρχισε το άγχος ψυχοσωματικα και πολλές εξετάσεις,,,, μέσα σε αυτο τν καιρό έκανα πολλές αιματολογικες 3 ακτίνες υπέρηχους τριπλεξ γαστροσκοπηση,,,, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα από την αρχή από θέμα αγχους και ψυχοσωματικων,, απλώς τις τελευταίες 3 μέρες με έχει πιάσει ένας σκεδον μόνιμος πόνος σαν πιάσιμο στη δεξιά μασχάλη και πιάνει λίγο πλάτη και λίγο στήθος και με έχει ξαναπιάσει λίγο η φοβία για το πνευμονι,,,, και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω να ξανακάνω εξετάσεις δεν θέλω να ξανακάνω άλλη ακτίνα είναι η αλήθεια.καοοιοι μ λένε ότι αυτό δεν πονάει, δεν ξέρω τι να κανω

Senior Member
    Μήπως είναι κάποια ψύξη ή πίασιμο μυός.?
    Γιατί τα συμπτώματα απο πνευμόνια έχουν να κάνουν συνήθως και ενοχλήσεις στην αναπνοή ή βήχα κλπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis78 View Post
    Μήπως είναι κάποια ψύξη ή πίασιμο μυός.?
    Γιατί τα συμπτώματα απο πνευμόνια έχουν να κάνουν συνήθως και ενοχλήσεις στην αναπνοή ή βήχα κλπ...
    Μακάρι τι να πω,,,, η αλήθεια είναι τις προάλλες έκανα μια κίνηση πέταξα μια μπάλα με το δεξί χέρι και με τράβηξε λίγο αλλά τις επόμενες μέρες με έπιασε πιο πολύ,,, και όταν κάνω κινήσεις η όταν παίρνω λίγο ανάσα σαν να το νιωθω σφυγμενο,,, δεν ξέρω τι να κάνω,, την τελευταία ακτίνα την έκανα Αύγουστο όπου είχα κάνει και σπυρομετρηση

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Καλησπέρα σας,έχω να γράψω αρκετό καιρό.Οπως έχω ξαναπεί η ιστορία μου άρχισε πριν 10 μήνες περίπου όταν αρρώστησε ένας δικός μου άνθρωπος και ξαφνικά άρχισε το άγχος ψυχοσωματικα και πολλές εξετάσεις,,,, μέσα σε αυτο τν καιρό έκανα πολλές αιματολογικες 3 ακτίνες υπέρηχους τριπλεξ γαστροσκοπηση,,,, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα από την αρχή από θέμα αγχους και ψυχοσωματικων,, απλώς τις τελευταίες 3 μέρες με έχει πιάσει ένας σκεδον μόνιμος πόνος σαν πιάσιμο στη δεξιά μασχάλη και πιάνει λίγο πλάτη και λίγο στήθος και με έχει ξαναπιάσει λίγο η φοβία για το πνευμονι,,,, και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω να ξανακάνω εξετάσεις δεν θέλω να ξανακάνω άλλη ακτίνα είναι η αλήθεια.καοοιοι μ λένε ότι αυτό δεν πονάει, δεν ξέρω τι να κανω
    Πιο πολύ για νεύρο πόνος μου κάνει ή πιάσιμο... Τρίψε την περιοχή που νιώθεις τον πόνο με βολταρε ή με κάποια άλλη αλοιφή (μασάζ εννοώ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πιο πολύ για νεύρο πόνος μου κάνει ή πιάσιμο... Τρίψε την περιοχή που νιώθεις τον πόνο με βολταρε ή με κάποια άλλη αλοιφή (μασάζ εννοώ).
    Γιώργο βρήκα μια Voltaren λες να βάλω γτ η μασχάλη είναι λίγο ευαίσθητη σαν περιοχή,,,, και η αλήθεια είναι άρχισα να πηγαίνω για τρέξιμο αυτές τις μέρες με ένα παιδί μαζί που τρέχει και μια χαρά τρέχω δεν έχω θεματα

george1520
    Guest
    Εννοείται να βάλεις. Εγώ πριν 2 βδομάδες είχα πιάσιμο στο στήθος. Αναπνεα και πονουσα. Δεν ασχολήθηκα καν. Έβαλα βολταρε 2 μέρες και πέρασε.. Αν δεν δώσεις σημασία σε κάποια πράγματα περνάνε χωρίς να το καταλάβεις..

Senior Member
    Εννοείται να βάλεις. Εγώ πριν 2 βδομάδες είχα πιάσιμο στο στήθος. Αναπνεα και πονουσα. Δεν ασχολήθηκα καν. Έβαλα βολταρε 2 μέρες και πέρασε.. Αν δεν δώσεις σημασία σε κάποια πράγματα περνάνε χωρίς να το καταλάβεις..
    η αλήθεια είναι έβαλα και το νιώθω πιο καλά λίγο,, τι να πω μακάρι,, σε ευχαριστώ πάρα πολυ

Senior Member
    Μυικό πιάσιμο ή τράβηγμα είναι... βάλε καμια θερμαντική λίγες μέρες, ξεκούραση, αποφυγή υγρασίας και θα περάσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis78 View Post
    Μυικό πιάσιμο ή τράβηγμα είναι... βάλε καμια θερμαντική λίγες μέρες, ξεκούραση, αποφυγή υγρασίας και θα περάσει...
    Παιδιά δυστυχώς με ξαναπιάνει ο φόβος οι κάτι έχω,,, δεν ξέρω αυτός ο πόνος στη δεξιά μασχάλη δεν λέει να φύγει και πριν λίγο με έπιασε και στο στήθος από δεξιά,, σκέφτομαι τα χειρότερα από λεμφαδένες μέχρι πνευμονι,,,,, δεν ξέρω φοβάμαι να πάω και να κάνω εξετάσεις,, τελευταία αιματολογική έκανα Σεπτέμβριο και ακτίνα αρχές αυγουστου

george1520
    Guest
    Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος ή ψυχίατρος;

Senior Member
    Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχολόγος ή ψυχίατρος;
    τώρα όχι είχα πάει στο παρελθόν,, απλώς έχω και λίγο ψυχολογικό με το πνευμονι λόγω ενός κοντινού μ ανθρώπου,, πριν λίγο γυρησα από το τρέξιμο και έτρεξα γύρω στα 9χλμ στο τρέξιμο δεν πονουσα σχεδόν καθόλου,, τώρα που τελείωσα όμως έχω ένα σφίξιμο στο δεξί στηθος

george1520
    Guest
    Συνέχισε να βάζεις βολταρε και θα περάσει