Πανικός μετά από Xanax!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Πανικός μετά από Xanax!

Καλημέρα φίλοι. Έχω ξαναγράψει σε άλλο θέμα για τις έκτακτες και την διαταραχή πανικού που βιωνω.Αυτες τις τελευταίες 4 ημέρες με ενοχλεί ένας ελαφρύς πονοκέφαλος. Όπως φαντάζεστε από το μυαλό μου περνάνε τα χειρότερα και οι κρίσεις άγχους έχουν ενταθεί. Σήμερα το πρωί για να μπορέσω να ηρεμήσω και να κάνω τις δουλειές μου πήρα 0,25 Xanax. Ξαφνικά μετά από δύο ώρες με έπιασε μια ταραχή και ανέβασα παλμούς. Ξάπλωσα τώρα λίγο που σας γράφω και νιώθω καλύτερα. Απελπισία. Έφτιαχνα μελομακάρονα για να ξεφύγω και να κάνω κάτι ευχάριστο και μου συνεβει ξαφνικά. Σας ζαλισα μα δεν μιλάω αλλού γιαυτα και πρέπει κάπου να ξαλαφρωσω. Καλές γιορτές εύχομαι και υγεία ψυχική και σωματική. Θέλω να χαμογελάω μα δεν μπορω

Senior Member
    Καλημερα!!! Καταρχας πέτυχαν τα μελομακαρονα? Δεν μας ζάλισες κι εμεις παρομοιες καταστασεις περναμε. Δεν εχεις απολυτως τιποτα απλα μια κριση πανικου . δεν θα παθεις τιποτα μην ανησυχεις . Εκτος απο xanax παιρνεις κατι αλλο?

Senior Member
    Ακόμα δεν τα έχω μελωσει! Θα σου πω αργότερα!!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όχι εκτός από Xanax δεν παίρνω κάτι άλλο. Πρέπει να πάω στον ψυχίατρο αλλά όλο το τρεναρω. Μου κάνω κακό γιατί το παλεύω μόνη μου και δυστυχώς δεν τα καταφέρνω. Έχω μεγάλη πίεση στο σπίτι με τα παιδιά και κάτι πολύ άσχημο που συνεβει πριν 3 μήνες με έχει κάνει έτσι. Απλά φοβήθηκα πολύ γιατί ένιωσα πανικό ενώ είχα ήδη πάρει μισό χαπάκι. Νιώθω άρρωστη ψυχικά δεν νιώθω χαρά. Και βέβαια αυτό επιρεαζει και το σώμα μου που πόσα να αντέξει??

Senior Member
    Κι εγω εχασα τη μητερα μου πριν ενα χρονο ,εχω και δυο παιδακια , δυσκολιες πολλες . Εχω κι εγω καθε μερα ζαλαδες και πονοκεφαλους , πριν ενα μηνα ξεκινησα αγωγη αντικαταθλιπτικη και παιρνω και xanax .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Κι εγω εχασα τη μητερα μου πριν ενα χρονο ,εχω και δυο παιδακια , δυσκολιες πολλες . Εχω κι εγω καθε μερα ζαλαδες και πονοκεφαλους , πριν ενα μηνα ξεκινησα αγωγη αντικαταθλιπτικη και παιρνω και xanax .
    Λυπάμαι πολύ για τη μητέρα σου.. Εγώ έχασα τη γιαγιά μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Αυτοκτόνησε μέσα στο πατρικό μου. Θέλω και εγώ να ξεκινήσω αγωγή οπωσδήποτε γιατί δεν μπορώ. Τα νεύρα μου έχουν χειροτερεψει πολύ φωνάζω πολύ στα παιδιά γιατί νιώθω άσχημα με μένα και ξεσπάω στα παιδιά. Ζαλάδες και πονοκεφάλους έχω τις τελευταίες μέρες και έχω φρικάρει γιαυτό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Λυπάμαι πολύ για τη μητέρα σου.. Εγώ έχασα τη γιαγιά μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Αυτοκτόνησε μέσα στο πατρικό μου. Θέλω και εγώ να ξεκινήσω αγωγή οπωσδήποτε γιατί δεν μπορώ. Τα νεύρα μου έχουν χειροτερεψει πολύ φωνάζω πολύ στα παιδιά γιατί νιώθω άσχημα με μένα και ξεσπάω στα παιδιά. Ζαλάδες και πονοκεφάλους έχω τις τελευταίες μέρες και έχω φρικάρει γιαυτό!
    Ω λυπαμαι πολυ , εφυγε και με οδυνηρό τροπο η γιαγια σου, εγω τη μαμα μου την εχασα απο καρκινο, υπεφερε παρα πολυ κι εγω μαζι της που την εβλεπα να αργοσβηνει ... ασε!! Κι εγω εχω νευρα και κακη διαθεση συν τα ψυχοσωματικά