περι προφυλακτικων και οργασμων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    george1520
    Guest
    Με τις ταινίες έχεις δει περίπου τι γίνεται.. Η πίσω πόρτα για πρώτη φορά θεωρώ υπερβολή. Αλλά αν το θες. Ζήτα το. ΑΛΛΆ αν αρνηθεί σεβασου το. Η πίσω πόρτα θέλει διαφορετικό χειρισμό.. Άρχισε σιγά σιγά με την μπροστά πόρτα. Ασχολήσου με το σώμα της. Κάνε την να νιώσει άνετα. Μη σκέφτεσαι μόνο την δική σου ικανοποίηση και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά..

Senior Member
    Γιατί νομίζω πως ο Πάνος μας δουλεύει για να αρχίσει πάλι τις ατέλειωτες ερωτήσεις;

Ο Πάνος που δεν είχε παρεές, δεν δούλευε, δεν σπούδαζε, ήταν κολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή όλη μέρα , ξαφνικά βρήκε κοπέλα...κι αυτό έγινε εντελώς τυχαία μόλις είχαν σταματήσει όλοι στο φόρουμ να του απαντάνε πια γιατί του λέγανε να βγει καμιά βόλτα. Χμ...λογικό ακούγεται.

Senior Member
    @elisabet πίστευε ότι θέλεις δεν με ενδιαφέρει!
    Εγώ βγαίνω με κοπέλα και δεν έχω λόγο να λέω ψέματα

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    θέλω να είναι τέλεια η πρώτη μας φορά
    μπορεί να μην θέλει κάποια στάση πχ πρωκτικό και εγώ να θέλω να τις κάνω
    Πάνο νομίζω ότι για πρώτη φορά πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου το πρωκτικο.. Είστε και οι δύο άπειροι. Άσχετα που θα αγχώσεις πολύ την κοπέλα και δεν το θέλεις αυτό..
    Νομίζω ότι για πρώτη φορά πρέπει να είσαι τρυφερός και ευγενικός μαζί της. Να της δείξεις ότι την θέλεις και όλα θα πάνε καλά.. Και σιγά σιγά βλέπεται πως θα πάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Πάνο νομίζω ότι για πρώτη φορά πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου το πρωκτικο.. Είστε και οι δύο άπειροι. Άσχετα που θα αγχώσεις πολύ την κοπέλα και δεν το θέλεις αυτό..
    Νομίζω ότι για πρώτη φορά πρέπει να είσαι τρυφερός και ευγενικός μαζί της. Να της δείξεις ότι την θέλεις και όλα θα πάνε καλά.. Και σιγά σιγά βλέπεται πως θα πάει.
    οκ, καταλαβα δεν πειράζει
    άγγιγμα στην κάτω περιοχή να κάνω? να ζητήσω και απο αυτήν?

Senior Member
    τελικα βρεθηκατε?

george1520
    Guest
    Πανό τι ρωτάς; πως θα κάνεις την δουλειά αν δεν ασχοληθείς με την κάτω περιοχή. Με ακτίνες Χ. Πιστεύω ότι άνοιξες το θέμα για να πάρεις σχόλια σεξουαλικου περιεχομένου ή τρολαρεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πανό τι ρωτάς; πως θα κάνεις την δουλειά αν δεν ασχοληθείς με την κάτω περιοχή. Με ακτίνες Χ. Πιστεύω ότι άνοιξες το θέμα για να πάρεις σχόλια σεξουαλικου περιεχομένου ή τρολαρεις..
    μπορεί να μην θέλει και να νοιώσει άβολα

george1520
    Guest
    Θα τα βρείτε εκεί μόνοι σας. Αν σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα να ξέρεις τι θέλει. Ρώτησε την πριν ξεκινήσετε. Πες και τι έχεις μέσα στο μυαλό σου. Συζητήστε τα.. Αντε και καλό βόλι

Senior Member
    Θα τα βρείτε εκεί μόνοι σας. Αν σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα να ξέρεις τι θέλει. Ρώτησε την πριν ξεκινήσετε. Πες και τι έχεις μέσα στο μυαλό σου. Συζητήστε τα.. Αντε και καλό βόλι
    μην ξενερώσει και φύγει μετά αυτό φοβάμαι!

george1520
    Guest
    μην ξενερώσει και φύγει μετά αυτό φοβάμαι!
    Θα συζητήσεις μαζί της τι θέλει και τι θες και θα ξενερώσει? Αντιθέτως θα της αρέσει. Συζητάς. Σέβεσαι.

Senior Member
    Θα συζητήσεις μαζί της τι θέλει και τι θες και θα ξενερώσει? Αντιθέτως θα της αρέσει. Συζητάς. Σέβεσαι.

οκ θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας
    ότι άλλο δεκτω!

Senior Member
    @Vox ναι βγιανω με μια κοπελα και το συζηταμε να προχωρησουμε
    εχεις καποια συμβουλη να μου δωσεις?
    Μόνο γενικού τύπου. Να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου όταν περνάς χρόνο μαζί της. Να μην πιέζεις καταστάσεις. Να κάνετε πράγματα που θέλετε και οι δύο. Όταν φτάσετε στο σημείο για κάτι παραπάνω, δεν υπάρχουν οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Η σύμπλευση και το ένστικτο παίρνουν το πηδάλιο, γι' αυτό και τα τρία σημεία που ανέφερα είναι σημαντικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Μόνο γενικού τύπου. Να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου όταν περνάς χρόνο μαζί της. Να μην πιέζεις καταστάσεις. Να κάνετε πράγματα που θέλετε και οι δύο. Όταν φτάσετε στο σημείο για κάτι παραπάνω, δεν υπάρχουν οδηγίες προς ναυτιλλομένους. Η σύμπλευση και το ένστικτο παίρνουν το πηδάλιο, γι' αυτό και τα τρία σημεία που ανέφερα είναι σημαντικά.
    οκ, εννοείται πως είναι ο εαυτός μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μπραβο ρε Πανο!! εκανες μεγαλο βημα! βρηκες κοπελα! ειδες? ποσο ευκολο ηταν τελικα? που το εβλεπες ως κατις τρομερο!! που νομιζες οτι θα ερωτευτεις μονο οταν ερθει το 5G VODAFONE ?
    Φιλε Πανο ,για να μην τα σκατοσεις θα πρεπει να μαθεις εαν η κοπελα εχει εμπειρια στο σεξ η οχι, εαν εχει εισαι τυχερος! να εισαι απολυτα ειλικρινης απεναντι της! ασε τις μαγκιες κι τους ανδρισμους του στυλ "ξερω γω" , εαν η κοπελα σε γουσταρει να ξερεις οτι οσο πιο απειρος αποδηχτεις σε αυτην τοσο πιο πολυ θα σε βοηθησει και τοσο πιο ομορφα θα περασετε! διοτις ,οι γυναικες τους αρεσει να φροντιζουν τα απειρα αγορακια οταν ειναι εμπειρες αυτες!!
    Εαν οχι, εαν ειναι χωρις εμπειριες στο σεξ τωτες πολυ απλα να βαλεις στο μυαλο σου οτι εβλεπες απο τσοντες κι να τα ξεχασεις τελειος!! η πραγματικοτης δεν εχει καμια σχεση με το πορνο!!! ξεχνα το πορνο!!διοτις ουτες αυτη θα ειναι οπως βλεπεις τις γυναικες στο πορνο- απο θεμα ανεσης εννοω, διοτις απο εμφανηση δεν ξερουμε, αλλα ουτες κι εσυ εισαι οπως οι πορνο σταρ- ξεχνα το πορνο!! μην περιμενεις να εχει κανει λευκανση στο προκτο ουτες να εχει βαλει λυπαντικα!!αλλα κι ουτες να εχει παρει ναρκωντικα!!
    Πανο προσπαθησε να εισαι χαλαρος!!! να τις αναφερεις ανα ταχτα χρωνικα δυστηματα οτι ειναι ομορφη και ανα μισα απο αυτα οτι ειναι πιο ομορφη για τα δικα σου ματια!! να βρεις τα σημεια οπου πανω της αντικοιμενικα ειναι ομορφη και να τις τα αναφερεις!! εαν δεν ειναι ομορφη μην της λες βαρια ψεματα! αλλα προσπαθησαι να την πησεις οτι εισαι ανδρας οπου αναζητας την πνευματικη ελξη κι κατα δευτερον την εμφανηση! αλλα κι παλυς να της λες οτι ειναι ομορφη και οτι σου αρεσει!! αλλα οχι ταυτοχρονα!!. Πανο σαν αρχησεις την επαφη, οπου να πας σιγα σιγα , να εχεις το νουσου να φας αρκετη ωρα στα φιλια κι στα χαδια μην πας κατευθιαν να την ξεγυμνωσεις!! φιλα πρωτα στο στομα της κι ταυτοχρονα να την χαιδευεις πρωτα πανω απο τα ρουχα!, μετα να θυμηθεις ΦΙΛΑ ΤΗΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ !!ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ!! αυτο μην το ξεχασεις!!!! να θυμασαι οτι πρεπει να φας κοντα στην μιση ωρα με τετοια!! αν την δεις να παιρνει βαθιες ανασες!! να κοκκινιζει και αν -ακομα πιο καλα τρεμει λιγακι - τωτες ορμα Πανο!!! φουλ!! εκει δωστα ολα!!
    Οσο για τα προφυλακτικα το πιο σημαντικο ειναι να εισαι εσυ ανετος κι ασε τις ραβδωσεις κι τις γευσεις φραυλας!! για αυτο να μετρησεις το σημειο σου κι να διαβασεις απο το ιντερνετ πια προφυλακτικα ειναι ανετα για εσενα!! διοτις εαν εισαι κριφο ταλεντο θα εχεις προβλημα με τα απλα προφυλακτικα!! επισης εαν ειναι παρθενα υπαρχουν ειδικα προφυλακτικα ,επειδη απαγορευετε να γραφουμε μαρκες εδω ,ρωτα τον φαρμακοπειο να σου δωσει!!
    ΑΝΤΕ!! ΚΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΑ!
    κάτι έκανε η Vodafone πιλοτικό πρόγραμμα στα Τρίκαλα για το 5G [emoji14]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast