Results 31 to 45 of 55
Thread: ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ AIDS
-
16-12-2019, 22:56 #31
Δεν πειράζει καλή μου , ας πεταχτεί όποιος θέλει, ποσώς με ενδιαφέρει. Έχω επιχειρήματα , είμαι ενημερωμένη και πλήρως συνειδητοποιημένη σε ο,τι γράφω , απευθυνόμενη σε ανθρώπους που έχουν ένα άγχος , μια φοβία , ή εν γένει τους απασχολεί το οτιδήποτε. Δικαίωμα του καθενός είναι να μου πει την άποψή του .
- 16-12-2019, 23:00 #32
Μπραβο σου παντως που ξερεις τοσα περι aids... Εγώ αν δεν ειχαν οι φίλοι μου θα ειχα πληρη αγνοια.Διππα τούς το έμαθα... Μου κάνει εντυπωση το μένος που ειχε ενα μελος απο δω γι αυτα τα ατομα.Τα αποκαλεσε σκουπίδια και ελεγε οτι μονο τετοια μου αξίζουν και είμαι πατσαβουρα γι αυτο εχω και οροθετικούς φιλους και ενα κάρο παράνοιες
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
16-12-2019, 23:06 #33
Το ξέρω νοσηρή μου φαντασία, τα διάβασα τα μηνύματα στα οποία αναφέρεσαι . Δεν αξίζει να ασχολείσαι. Ο καθείς έχει την άποψή του, εγώ προσωπικά δεν προτιθεμαι να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν εδώ μέσα , έχω καλύτερα πράγματα να κάνω . Ευτυχώς υπάρχουν και εδώ μέσα πολλοι λογικοί άνθρωποι με τους οποίους είναι τόσο θετικό το ότι μπορείς να κάνεις μια εποικοδομητική και με επίπεδο συζήτηση, τηρουμένων βασικών κανόνων κοινωνικής ευπρέπειας , κοινώς χωρίς ύβρεις, προκαταλήψεις και αυθαίρετα συμπεράσματα. Όσον αφορά στην ενημέρωση που έχω για τον hiv , δε θα το κρύψω , έχω γενικώς μια τάση από το δημοτικό ακόμη να διαβάζω και να ενημερώνομαι σχετικά με ιατρικά θέματα . Νομίζω ότι θα ήθελα εν τέλει να έχω σπουδάσει ιατρική , παρά το ότι ασχολήθηκα με αλλού είδους επιστήμη .
16-12-2019, 23:53 #34
17-12-2019, 00:00 #35
Ποιά 80's καλή μου? Μόλις πριν 7 χρόνια διαπόμπευσαν δημοσίως εκείνες τις δυστυχισμένες υπάρξεις στην Ομόνοια αντί να διαπομπεύσουν εκείνα τα "καημένα" άγρια αρσενικά που ικανοποιούσαν πάνω τους τα ζωώδη ένστικτά τους για 5 και 10 ευρώ. Ισοφαρίσαμε με τη Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν.
Δεν είναι ευχάριστο ούτε φυσιολογικό να έχεις ούτε Aids, ούτε Διαβήτη, ούτε ΙΔΨ. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίρνει φάρμακα κάθε μέρα μέχρι τέλους.
Από τα λίγα άρθρα που δημοσιεύονται στη χώρα μας για το aids μου έχει μείνει ένα, πριν 5-6 χρόνια που ανέφερε οτι υπήρχε αύξηση κρουσμάτων στη χώρα μας.
Απαραίτητα προφύλαξη στο σεξ, ειδικά στο περιστασιακό. Υπάρχουν οροθετικοί που το λένε εξαρχής, υπάρχουν πάρα πολλοί οροθετικοί που δεν γνωρίζουν οτι είναι φορείς του ιού, υπάρχουν και οροθετικοί που δεν το λένε.
Προφυλακτικό πάντα α-π-α-ρ-α-ί-τ-η-τ-α.
Άμα το κολλήσεις, το κόλλησες, οκ, συνέβη, ψυχραιμία. Ακόμα καλύτερα θα είναι να μην το κολλήσεις.
17-12-2019, 00:08 #36
Η διαπόμπευση που έλαβε χώρα πριν 7 χρόνια νομίζεις δε σχετίζεται με τις παρωχημένες αντιλήψεις που κυριαρχούν ακόμη και στην εκπνοή του 2019 ; Όσον αφορά στα υπόλοιπα που γράφεις , καμία ασθένεια δεν είναι ευχάριστη, αυτονόητο δεν είναι; Έπρεπε δηλαδή να γράψω εγώ ή η νοσηρή ή ο οιοσδηποτε ότι είναι ευκταίο να μην πάσχει ο άνθρωπος από hiv ή οτιδήποτε άλλο; Εδώ ένας απλός πονοκέφαλος μπορεί να μας τσακίσει είτε σωματικά είτε ψυχικά . Εννοείται προφύλαξη και πρόληψη υπέρ πάντων και πρωτίστως . Αλλά ας μη φτάνει κανείς στο άλλο άκρο να παθαίνει τρέλα στο άκουσμα ορισμένων ασθενειών που ναι μεν είναι δυσάρεστες , υπό προϋποθέσεις όμως δεν είναι καταληκτικές με τα σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής.
17-12-2019, 00:18 #37
Λογικό και δεκτό. Όπως όμως είναι και κατονοητό να μην γίνεται αυτό κατανοητό σε ένα φόρουμ γεμάτο ΓΑΔ, ΙΨΔ και άλλα διάφορα, που οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ τα κάνουμε πάνω μας λόγω μιας έκτακτης συστολής, μιας απλής ζαλάδας, ενός μουδιάσματος στο αριστερό χέρι, ενός καυλόσπυρου (σόρρυ για την έκφραση) και πλένουμε επίμονα τα χέρια μας όλη μέρα.
17-12-2019, 00:25 #38
Τώρα κατανοώ τι ακριβώς εννοείς . Εγώ και κάποια άλλα μέλη , όπως η νοσηρή φαντασία, απλώς προσπαθήσαμε να καταδείξουμε ότι ακόμα και η προσβολή από μια αρκουντως σοβαρή ασθένεια όπως ο ιός hiv , ναι μεν είναι μια κατάσταση αναμφίβολα δυσάρεστη , πολύ πιο σοβαρή από ένα κρυολόγημα αλλά ότι ευτυχώς πλέον δεν είναι καταληκτική σήμερα . Δεν εξιδανικευω καμία ασθένεια . Πώς θα μπορούσα άλλωστε ; Πέραν του ότι αντιβαίνει στην κοινή λογική να θεωρουμε καλή μια ασθένεια, είμαι εδώ και χρόνια στη φάση που προσπαθώ να αντιμετωπίσω τη διαταραχή άγχους ασθένειας και νοσοφοβιας με την οποία έχω διαγνωστεί. Καταλαβαίνω εξ ιδίας πείρας το ποσο βασανιστικό είναι να είναι κανείς νοσοφοβικος , ή να πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και να παθαίνει ακόμη και κρίση πανικού ολιγόλεπτη έστω με το παραμικρό σωματικό σύμπτωμα .
17-12-2019, 00:42 #39
Ναι εννοειται ότι κανεις δε θελει να αρρωστήσει απο το οτιδηποτε,ακομα και απο μια απλη ιωσουλα.Αυτο που λεω εγω και η κοπελα είναι οπως σωστα ειπε οτι δεν ειναι καταληκτική νοσος.Αν κολλησεις κολλησες.Το μονο σίγουρο ειναι ότι δε θα πεθάνεις, εκτός αν το αποφασίσεις εσυ.Εχει εξελιχθει τοσο η επιστήμη που χρειάζεται μόνο ενα χαπι τη μερα για να ζεις αξιοπρεπώς..Και εδω θέλω να πω ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεχονται φουλ ρατσισμο και ειναι στιγματίσμενοι,εγω τους συμπαθώ ενα τσικ παραπανω.
17-12-2019, 00:51 #40
Ακριβώς αυτό νοσηρή φαντασία , με καλυψες . Αλλά κατανοώ ότι ενας άνθρωπος με ιδψ διαταραχή είτε φουλ υποχόνδριος είναι λογικό να φοβάται με το οποιοδήποτε σωματικό σύμπτωμα, είναι τέτοια η φύση της διαταραχής που προκαλεί αυτό τον φόβο .
17-12-2019, 01:14 #41
Επειδή καταλαβαίνω πληρως και αυτούς τους ανθρώπους έχω ψαξει και εχω στειλει σε καποια μέλη απο δω εναν ειδικό λοιμωξιολογο πανω στο aids.Θεωρω οτι δε μπορώ να βοηθησω παραπάνω.. Μονο οι ειδικοί μπορουν,γιατροι και ψυχίατροι
17-12-2019, 01:17 #42
Ναι το γνωρίζω , θυμάμαι ότι είχες προτείνει πριν μερικούς μήνες σε δύο νομίζω άτομα με ιδψ διαταραχή που αφορά στον hiv εναν ειδικό λοιμωξιολογο, το διάβασα . Μπράβο σου . Εννοείται ότι σε τέτοιες καταστάσεις οι πλέον αρμόδιοι να επιληφθούν είναι οι γιατροί. Εμείς δεν τους υποκαθιστουμε , απλώς συζητήσεις γίνονται εδώ μέσα .
17-12-2019, 01:19 #43
17-12-2019, 01:22 #44
Το έχω αντιληφθεί ότι έχεις κατανόηση και ενσυναίσθηση , φαίνεται και από το ότι προσφερθηκες να τις συνοδεύσεις . Η αυστηρότητα είναι υποκειμενική , εγώ θεωρώ οσον αφορά εσένα από τα γραφόμενά σου ότι δεν είσαι αυστηρή αλλά έχεις έναν ορθολογικό τρόπο έκφρασης χωρίς να μασάς τα λόγια σου
17-12-2019, 01:25 #45