Πως θα βρω την πηγη του ανχους μου; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και το "καλυτερο" προκαλει αγχος, μην νομιζεις οτι μονο οι δυσκολιες προκαλουν αγχος. ολες οι αλλαγες προκαλουν αγχος.

νομιζω οτι πηρες πολυ ωραιες συμβουλες,
    και η διατροφη και η γυμναστικη ειναι πολυ ωραιες τακτικες για μια πιο ηρεμη ζωη. κατι αλλο που βοηθαει, ειναι οι σταθερες και εποικοδομητικες σχεσεις. εχεις καποιον συντροφο να μοιραζεσαι τις αγωνιες σου; αν οχι, καποιους καλους φιλους η και τα δυο μαζι.
    Λες ε; δηλαδη και οι καλες αλλαγες μηπως το προκαλούν; μάλλον επειδή δεν ειμαι συνηθισμένη σε τετοια χαχα... Να σται καλα ολοι που μου δώσατε αυτες τις συμβουλές λογικα τα εχετε περασει και εσεις και κατι θα ξέρετε.

Junior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    να κατσεις να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σου λεει ο οργανισμος,σου το σωμα σου δλδ........δε μπορει να μη το ξερεις κατι θα υποπτευεσαι αλλα ακομη κ αυτο μπορει να ειναι ενδειξη στασιμοτητας κ απουσιας απο συναιθηματα που βγαινουν ετσι.....διαλογισου λιγο........αν το χεις κανει να ξερεις οτι στις αγχωδεις διαταραχες εφοσον πουμε οτι εχεις αλλα ειναι νωρις γ να δεις αν εχεις,αυτα που σσυμβαινουν μπορει να συμβουν κ χωρις να υπαρχει λογος και αιτια,,,,,,,,,,,,,επισης ξερεις κανεναν που να πας να κανει υπνωση?εκτος απο απατεωνες
    Σ ευχαριστω Θανο μου για το μήνυμα σου. Η αληθεια ειναι υποπτεύομαι ναι αλλα δεν μπορω να το πιστεψω γιατι στην ουσια δεν ειναι τιποτα το τραγικο ωστε να με κανει τοσο χαλια. Και σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποια βαθυτερη αιτια. Ο σύντροφος ειχε παλαιότερα κατάθλιψη και με την ύπνωση βρήκανε κάποιες κρυφές φοβίες που ιδιος δεν ηξερε οτι εχει και τωρα ειναι μια χαρα χωρίς χάπια χωρίς τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μary91 View Post
    Λες ε; δηλαδη και οι καλες αλλαγες μηπως το προκαλούν; μάλλον επειδή δεν ειμαι συνηθισμένη σε τετοια χαχα... Να σται καλα ολοι που μου δώσατε αυτες τις συμβουλές λογικα τα εχετε περασει και εσεις και κατι θα ξέρετε.
    φυσικα.
    οχι επειδη δεν εισαι συνηθισμενη.
    ειναι στρεςς και οι καλες αλλαγες, σου ταραζουν την ισορροπια/ηρεμια πες το οπως θες. κι εγω το παθαινω. οχι με ψυχοσωματικα, αλλα αγχωνομαι και με τις καλες αλλαγες. με ολες τις αλλαγες. κι εμενα μου συμβαινουν καποια καλα αυτον τον καιρο κι εχω αγχος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μary91 View Post
    Σ ευχαριστω Θανο μου για το μήνυμα σου. Η αληθεια ειναι υποπτεύομαι ναι αλλα δεν μπορω να το πιστεψω γιατι στην ουσια δεν ειναι τιποτα το τραγικο ωστε να με κανει τοσο χαλια. Και σκεφτηκα μηπως υπαρχει καποια βαθυτερη αιτια. Ο σύντροφος ειχε παλαιότερα κατάθλιψη και με την ύπνωση βρήκανε κάποιες κρυφές φοβίες που ιδιος δεν ηξερε οτι εχει και τωρα ειναι μια χαρα χωρίς χάπια χωρίς τιποτα.
    κατι ''ασυμαντο'' μπορει να μας στεναχωρησει επειδη κατι ασημαντο μπορει να μας χαροποιησει.......απ οτι βλεπωσε νοιαζει η αντιμετωπιση του αγχους η η αιτια......η αιτια μπορει να βρεθει μιλα με καποιον ψυχολογο,αναλυτη εαν δεν εχεις εναν πολυ εξυπνο ανθρωπο στο περιβαλλον σου.....απο ει και περα και να βρεθει η αιτια δεν σημαινει οτι θα περασει απαραιτητα το αγχος,απλα θα ξερεις γιατι το βιωνεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12