Ένας πολύ παράξενος φόβος από τύψεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Antonis8
    Guest
    Εσύ που τα εφαγες σε δυο μερες;Εννοείται να επικοινωνησεις για να κανονισεις επιστροφη, ακόμα κι αν παρει καιρο.

Senior Member
    Μπορείς να δανειστείς από κάποιον; Ή από πολλούς, δικούς σου ανθρώπους. 50 από 'δω, 50 από' κει, όσα περισσότερα μπορείς να δανειστείς από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για να ξεπληρώσεις άμεσα τον άνθρωπο. Είναι προτιμότερο θέλω να πω να χρωστάς σε εκείνους (και πιο μικρό ποσό, άλλο 300 άλλο 50 ή 100 στον καθένα) παρά σε έναν άγνωστο. Αυτή είναι η πρώτη εναλλακτική που δίνω για να τον ξοφλήσεις άμεσα.

Αν δεν έχεις αυτή την δυνατότητα, το εξηγείς όπως έκανες εδώ και τον ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙΣ πως όοσο πιο σύντομα γίνεται θα έχει πίσω τα λεφτά του. Γιατί συμφωνώ πως ίσως τα μάζευε μήνες, ίσως τα στερήθηκε, ίσως είναι κι' αυτός άνεργος και τα χρειάζεται, οπότε θα θορυβυθεί και θα έχεις πιο σοβαρό θέμα από το υπάρχων. Αν του εξηγήσεις και τον μαλακώσεις, θα περιμένει.

Ξέρω πως είναι δύσκολο να βρεις δουλειά στις μέρες μας αλλά αν δεν έχεις άλλο τρόπο να πάρεις λεφτά στα χέρια σου, άρχισε να χτυπάς πόρτες μαγαζιών και στη χειρότερη περίπτωση εξήγησε πως χρειάζεσαι άμεσα τα χρήματα και θες να δουλέψεις έστω για 2-3ις βδομάδες για να μαζέψεις ένα συγκεκριμένο ποσό. Τι στο καλό, κάποιος θα σου δώσει την ευκαιρία. Αλλά πρέπει να κουραστείς. Δεν βλέπω άλλη λύση στον ορίζοντα.

Αυτά από εμένα. Μην αγχώνεσαι, θα τα βρεις τα λεφτά με λίγο ψάξιμο και ο άνθρωπος θα καταλάβει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Στραβωσε εντελώς Δυστυχώς. Να αγχώνομαι παιδιά ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του και να το έχω τύψεις;
    Στη θέση σου θα αγχωνόμουν με τη σκέψη ότι όσο περνάει ο χρόνος και δε γίνεται κάτι, μπορεί να κινηθεί εναντίον μου και να μου στείλει την αστυνομία.

Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Αν είχα τα λεφτά θα τα επέστρεφα τώρα κιολας. Δεν ήθελα παιδιά να του τα φάω.
    Στη θέση σου πάλι, θα προσπαθούσα να δανειστώ ώστε να του τα επιστρέψω άμεσα, αφού ερχόμουν σε επικοινωνία με εκείνον για να του εξηγήσω την κατάσταση ώστε να αποτραπεί πιθανή δίωξη εναντίον μου. Αν ο δανεισμός είναι δύσκολος ή αδύνατος, θα του πρότεινα να του στείλω άμεσα, και χωρίς αντίτιμο εννοείται, κάποιο άλλο αντικείμενο αξίας ως αποζημίωση και ως απόδειξη ότι οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς.

Senior Member
    αυτός δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει. Νομικά χλωμό να σου κάνει κάτι, δεν υπάρχει αυτεπάγγελτη διαδικασία για τέτοιες περιπτώσεις, οπότε θα πρέπει να δώσει περισσότερα χρήματα για να σου κάνει μήνυση ή αγωγή. Δεν έχει νόημα να επικοινωνήσεις μαζί του αν δεν έχεις τα λεφτά του να τα επιστρέψεις. Ενδέχεται να αρχίσει να σε απειλεί.
    Από τη στιγμή που βούτηξες τα λεφτά χωρίς να δώσεις αυτό που υποσχέθηκες, διέπραξες απάτη. Πιθανόν αυτή να ήταν η προτεραιότητά σου. Ενδέχεται και να το ξανακάνεις. Οπότε ενδέχεται να πέσεις σε κάποιον δικομανή που θα σε σέρνει στα δικαστήρια. Θα είναι κρίμα κάποια στιγμή να σου γίνει μήνυση και να λερώσεις το ποινικό σου μητρώο. Οπότε καλύτερα να το ακούσεις από μένα παρά να τα ακούσεις κάποια στιγμή μπροστά σε ακροατήριο.

Antonis8
    Guest
    Σαφώς και μπορει να κινηθεί εναντιων ρου. Πρωτον, μια μήνυση,ανεξάρτητα το ότι δεν είναι αυτεπαγγελτη,κοστίζει 100 ευρώ και σε τέτοια περιπτωση που υπαρχουν αδιασειστα στοιχεία δεν θα χρειαστεί καν δικηγόρο για να καταδικαστει ο δραστης,δεύτερον,υπαρχει περιπτωση, αν δεν έχει οικονομική δυνατότητα να το δεχτεί ο εισαγγελέας και να κινηθεί ούτως ή άλλως διωξη. Ακόμα όμως και να μην το δεχτεί ο εισαγγελέας (την μήνυση χωρίς το παραβολο εννοω), η αστυνομία ανεξάρτητα του αν πληρωθει το παραβολο ή όχι, αν υποβληθει μήνυση, θα κανει κανονικά δίωξη και αυτοφορο.
    Last edited by Antonis8; 17-12-2019 at 12:04.

Παιδιά μια μέρα καθυστέρηση έχει . Δεν πέρασε καιρός. Θα επικοινωνήσω σήμερα μαζί του

Page 3 of 3 FirstFirst 123