Φιλία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: Φιλία

Junior Member

Φιλία

Πως θα κάνω έναν φίλο δεν ξέρω τι να λέω και καταντάω να βαριέμαι στο τέλος όταν γνωρίζω κάποιον συνήθως κάνω μόνο εγώ συζήτηση αλλά μετά βλέπω ότι δεν καταλήγει πουθενά δεν ρωτάω πολλά απλά να μάθω λες και είμαι πράκτορας του εφμπιαι το προσωπο μου είναι εγκληματικό λόγω της καταγωγής μου αλλά είμαι πολύ ήσυχος συνεσταλμένος και ντροπαλός ευαισθητος άλλο φαίνομαι και άλλο είμαι από μέσα μου και
    εκεί σταματάει η συζήτηση μετά βγάζωω ως συμπέρασμα ότι αυτός ο φίλος δεν κάνει για εμένα η μπορεί να μην ταιριάζουμε στον χαρακτήρα η στο ζώδιο και μου δημιουργούνται υποψίες ότι δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν όλοι προσπαθούν να στη φέρουν και να στη κάνουν έχω έναν φίλο που με έχει βοηθήσει στα δύσκολα και άλλους 2 που ο ένας δεν μιλάει σχεδόν καθόλου και ο άλλος πετάει όλο μαλακίες και δεν ξέρω τι να απαντησω όταν κάνουμε συζητηση αλλά με αυτούς τους 2 δεν βγαίνουμε τώρα έχουμε ξεκόψει βγαίναμε παλιά πολύ συχνά

Senior Member
    Καταρχάς νομίζω πως μόνος χαντακώνεις τον εαυτό σου λέγωντας "δεν ρωτάω πολλά", "το πρόσωπό μου είναι εγκληματικό", "δεν ταιριάζουμε" κλπ.. Προσπάθησε να δεις που γνωρίζεις νέα άτομα και τι κοινό έχουν που σε κάνουν να λες ότι δεν ταιριάζετε. Εσύ χόμπι έχεις? Τί σου αρέσει να κάνεις? Προσπάθησε να γνωρίσεις άτομα από εκεί που κάνουν κάτι παρόμοιο με εσένα άρα θα έχετε σίγουρα ένα κοινό σημείο αναφοράς και μετά τα άλλα θα έρθουν. Επίσης για να γνωρίσεις άτομα θα πρέπει να είσαι δεκτικός και ανοιχτός και εσύ..Ίσως αυτόν τον καιρό να μην είσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις..
    Τέλος, τι ηλικία έχεις? Σίγουρα όσο μεγαλώνουμε κάνουμε φίλους στενούς πιο δύσκολα και γινόμαστε πιο επιλεκτικοί. Ίσως γ αυτό και να έχεις αρχίσει να βαριέσαι τους 2 φίλους που έχεις