Results 61 to 75 of 86
Thread: Ανχος? Αυτόάνοσο νοσημα?
-
24-12-2019, 20:30 #61
Εννοείται οτι η γιατροί στην Ελλάδα δεν ασχολούνται και δεν το ξέρουν... αυτό που τους νοιάζει είναι να παίρνουν τα μπόνους από τις φαρμακευτικές...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μόνος σου την κατάσταση στα χέρια σου, όπως έκανα κι εγώ και να ξεκινήσεις διατροφή ειδική για την καντιντα... βέβαια δεν σε βοηθάει το γεγονός ότι παίρνεις ψυχοφαρμακα...
Η καντίντα είναι φυσιολογικός μηκυτας που έχουμε όλοι στο έντερο μας,,, αλλά όταν διαταραχθει η χλωρίδα του εντέρου όπως πχ με αντιβίωση που είναι η νούμερο ένα τροφή για την καντιντα, τότε μπορεί να γίνει επικίνδυνη για τον οργανισμό, αφού προκαλεί πολλά συμπτώματα, μεταξύ άλλων και ψυχολογικά όπως κατάθλιψη και άγχος...
Εικάζω ότι κάτι τέτοιο έπαθες με την αντιβίωση που πήρες και τα αναβολικά...
Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα φίλε μου... ότι θέλεις με ρωτάς...
- 24-12-2019, 20:49 #62
ειχε πιασει μοδα με την καντιτα περσι ενημερωσου σχετικα μην τα ξαναδιαβαζουμε παλι επισησ αν σου που κατι αλλο και στο πουν ολοι ελεγχομενη διασπορα ψευδων ειδησεων το faceapp τα ανεκδοτα οι ταινιεσ κλπ ειναι ελεγχομενη διασπορα ειδησεων για να κινουνται σε καθορισμενα πλαισια οι επιλογεσ σου εγω ειχα κανει κατι στο ιντερνετ που ηταν εκτοσ πλαισιου και τωρα δεν υπαρχει δυνατοτητα πχ ειχε ενα αρθρο τη στικουδη φωτο κι ελεγε τα δικα του εκλεβα τη φωτο τωρα δεν μπορεισ με τιποτα αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-12-2019, 21:04 #63
Κλασσικά βγαίνει ένας και λέει ότι να ναι...
Η καντιντα δεν είναι μόδα... και είναι πολύ σοβαρή.. και φυσικά δυστυχώς ειναι και η αιτία του άγχους και τις κατάθλιψης πολλών εδώ μέσα....
Εγώ δεν μίλησα πάρα μόνο όταν σιγουρευτηκα από τις απαντήσεις του φίλου... γιατί η άσπρη γλώσσα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της...
24-12-2019, 21:07 #64
βρε καλη μου περσι τα λεγανε αυτα εδω τα παιδια ειναι σαινια ολα τα μαθαινουμε πρωτοι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-12-2019, 21:10 #65
H alhtheia einai oti exw tromokratithei afth th stigmh giati se megalo pososto afta pou les exoun vash Kai epeidh exw Kai ta sumptwmata pou eipes.eixa kakh uguinh me to stoma mou panta Kai Thema oulitidas Kai provlima me tis amugdales. Exw polu afudatwsh genika Kai ksirostomia Kai anagkazomai na pinw sunexeia Nero. Nai Ola ksekinisan meta thn antiviwsh, eixa diarroies duspepsia Kai sigoura ta anavolika mou eixan riksei to anosopoitiko apo prin Kai ekana Kai to emvolio Kai epideinwse ta pramata. Upoferw 2 mhnes twra Kai den kserw ti exw Kai me pernane Gia psuxopathi. Mou anoikses ta matia kata kapio tropo. Tha paw se orila th paraskevh an einai ekei. Vevaia oi anodologikes eksetaseis pou ekana exoun Mesa Kai thn IgM, deikth pou deixnei an exeis candida nomizw. Apla perimenw na vgoun ta apotelesmata. Alla niwthw toso xalia pou fovame an exw candida se proxwrhmeno stadio giati kanei organikes epiplokes se olo to swma.
24-12-2019, 21:11 #66
Καταρχήν είμαι άντρας... και ευτυχώς ανακάλυψα μόνος μου την καντιντα από το 2013 και έλυσα ότι πρόβλημα είχα με άγχος και κατάθλιψη 100 % και χωρίς φάρμακα... δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί πέρυσι... αλλα σου ξαναλέω ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό... αρα θα πρέπει να δείχνεις και την απαιτούμενη σοβαρότητα...
24-12-2019, 21:15 #67
Μην φοβάσαι για να κάνει η καντιντα αυτό που λες πρέπει να είσαι τελείως ανοσοκατεσταλμενος... δλδ να μην έχεις ανοσοποιητικό στην ουσία... αν κόψεις γλουτενη λακτόζη και ζάχαρη σε ένα μήνα θα είσαι τουλαχιστον 50% καλύτερα... αλλα θέλει προσπάθεια και αφοσίωση... επίσης πάρε και βιταμίνη C και καλά προβιοτικα.... Δυστυχώς οι γιατροί μόνο ψυχοπαθή θα σε βγάζουν για να πουλάνε τα φάρμακα τους... ααα επίσης και το μηλοξυδο βοηθάει πολύ...
Ο σκοπός σου είναι να ανεβάσεις το ανοσοποιητικό... μονο με διατροφή, γυμναστική χωρίς αναβολικά και καλό ύπνο θα τα καταφέρεις, και όσο μπορείς μακριά από φάρμακα...
24-12-2019, 21:35 #68
An mporeis na mou dwseis Ena diatrofiko plano, Tha to ektimousa idiaitera, vevaia den kseroume Kai an einai sigoura afto alla exoume polla koina sumptwmata, eidika thn asprh glwssa den tis eixa dwsei shmasia. O orilas pistevw Tha to katalavei. mporei na fanei Kai me to test saliou pou ginete. Alla eilikrina pote den pisteva oti an einai candida mporei na se kanei toso xalia San paraluto Kai adunamo,taxukardies,upnilies, zalades.
24-12-2019, 21:41 #69Πες το μου και αυτόGuestΓενικά η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία. Είμαστε ότι τρώμε και αυτό ισχύει..
Δεν είναι τυχαίο που όταν δεν είμαστε καλά ψυχολόγικα το σώμα ζητάει υδατάνθρακες όπως πατατάκια μακαρόνια κτλ και ζάχαρη.τα οποία είναι ότι χειρότερο..
Μείωσε στάδιακα την ζάχαρη στην ζωή σου και θα δεις μεγάλη διαφορά.εγω την είχα κόψει εντελώς για έναν χρόνο περίπου.
Πραγματικά ξυπνούσα άλλος άνθρωπος
24-12-2019, 21:48 #70
24-12-2019, 22:20 #71
Seroquel 600 MG Kai zanax 3 MG. Me exoun kanei kotopoulo xwris logo giati nomizoun oti h anusuxia Kai h taxukardia pou exw einai apo anxos. Alla den katakavenoun oti afta ta pathenw eksaitias tis kopwshs, aupnias Kai apo ton pono pou exw stis arthrwseis logw tou oti mou exei pesei ton anosopoihtiko.
24-12-2019, 22:28 #72
Τα φάρμακα δυστυχώς δεν σου προσφέρουν κάτι στη φάση που είσαι... μονο χειρότερα μπορούν να σε κάνουν....εστιασου στη διατροφή, στην καλή ψυχολογία και στην γυμναστική... και προσπάθησε να τα μειώσεις.. αν όχι να τα κοψεις με τη βοήθεια του γιατρού φυσικά... αν και δεν έχω την καλύτερη άποψη γι αυτούς... Θυμήσου... αυτό που έχεις θεραπεύεται... δεν είναι ανίατο...
24-12-2019, 22:33 #73
Και τα βάζω με τους γιατρούς γιατί δίνουν φάρμακα έτσι λες και είναι καραμέλες... ξέρεις ότι το seroquel είναι για την σχιζοφρένεια?? τι είσαι σχιζοφρενής?? και γιατί το παίρνεις δέκα χρόνια?? μήπως επειδή είναι πολύ δύσκολο να κοπεί?? δεν θέλω να σε τρομάξω απλά σου λέω την αλήθεια...
24-12-2019, 22:42 #74
Nai katalavenw ti ennoeis Kai se efxaristw Gia tis sumvoules sou elpizw na einai candida se mh proxwrhmeno stadio Kai oxi kapio allo sundromo I aftoanoso noshma. Tha deiksoun oi eidikes anosologikes eksetaseis.Tis perimenw me anupomonhsia.
24-12-2019, 22:57 #75
Fusika Kai den eimai sxizofrenhs apla to eperna apo to 2009 logw anxous pou eixa ekeinh th periodo Kai me voithouse na koimithw. Mou
Itan duskolo na to kopsw meta.twra vevaia sth fash pou eimai den me voithane na koimithw giati den einai mono psuxologika ta aitia.