Ανχος? Αυτόάνοσο νοσημα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 86
    Senior Member
    Το ανοσοποιητικό να έχει κάποιο πρόβλημα λόγω εμβολίου λίγο απίστευτο μου φαίνεται.Να αντιδρά επειδή ουσιαστικα μπήκε ξένο σώμα (εμβόλιο)τότε ναι γιατί αυτό συμβαίνει σε αρκετούς..Αφού τα ηρεμιστικά και τα αγχολυτικα δεν βοηθάνε πώς και δεν τα σταματάς;Τώρα γυμνάζεσαι;Κάνεις κάτι,εχεις δραστηριότητες;

Senior Member
    Ως βιολόγος κάποια από αυτά που διαβάζω θα με κάνουν να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω...Αντιβιοτικά πήρες 2 μήνες πριν. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει κάτι στον οργανισμό σου από αυτά ούτε από τον εμβολιασμό μετά. Τόσο το ανοσοποιητικό σου σύστημα όσο και οι νεφροί λειτουργούν φυσιολογικά (το έδειξαν οι εξετάσεις αυτό). Μέχρι και ο γιατρός σου είπε ότι κατά 80% είναι αγχος... Τα αγχολυτικά δε σε βοηθούν προφανώς γιατί έχεις αποκτήσει αντοχή (μιλάμε για 3mg ζαναξ.. είναι τεράστια ποσότητα!). Επίσης το άγχος σου έχει κυριεύσει το μυαλό σου (συνειδητό, ασυνείδητο κλπ), οπότε επαναλαμβάνει πόνους που είχες επειδή αρρώστησες.. Μπορεί να διάβασες και τις ανεπιθύμητες ενέργειες της αντιβίωσης και τώρα χωρίς να το καταλάβεις ή να το ελέγχεις το σώμα σου μιμείται αυτά τα συμπτώματα. Ξεκίνα με έναν ψυχολόγο για βοήθεια και υποστήρηξη και τη γυμναστική επίσης, όταν το σώμα σου νιώσει λίγο πιο δυνατό..
    Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβεις τι μπορει να κάνει το αγχος.. Έκανα μια επέμβαση και μια μέρα ήμουν στο κρεβάτι γτ έπρεπε να περάσει η νάκρωση. Είχα πολύ άγχος και για την επέμβαση και για τη νάκρωση και για την ανάρρωση. Την άλλη μέρα έρχεται επίσκεψη ο γιατρός και μου λέει πρέπει να αρχίσεις να σηκώνεσαι μη κάνεις κανένα θρόμβο..Εεεε τί μου το είπε αυτό..εγώ μετά άρχισα να έχω κράμπες στα πόδια, μούδιασμα στις γάμπες λες και πάθαινα θρόμβωση φλέβας..Μετά μου έβγαλαν και την ενδοφλέβια που είχα στο χέρι και άρχισα να έχω ίδιους πόνους και εκεί..Νόμιζα τώρα ότι παραλύει το αριστερό χέρι εκεί κοντα που είχα τον ορό.. Το βράδυ για να κοιμηθώ μετά την επέμβαση έπαιρνα ένα ζαναξάκι..Τελικά 3 βδομάδες μετα την εγχείρηση είμαστε σήμερα και φυσικά δεν έχω τίποτα! Είπα στον εαυτό μου ότι πρέπε να ηρεμήσω και να κοιμάμαι μόνη μου και αν ειναι να πάθω κάτι θα το πάθω...Φυσικά δεν έχω τίποτα με θρόμβους κλπ και ευτυχώς δεν κόλλησα στα ηρεμηστικά..

Oxi den gymnazomai.. Gymnazomoun prin parw tin antiviwsh Kai to emvolio to ekana 2 evdomades peripou meta thn antiviwsh.. Ousiastika to gymnasthrio einai pou ftaiei epishs Gia afth th katastash pou eimai twra dioti opws eixa pei eperna Gia megalo xroniko diasthma kapia anavolika(6 mhnes) Kai sublirwmata diatrofhs mazi me to seroquel 300 mg prin ta stamatisw Gia na parw thn antiviwsh Kai epeita na kanw to emvolio. Opote pistevw oti Ola afta mazi allilepidrasan me tin antiviwsh Kai to emvolio Kai epese teleiws o organismos mou Kai to anosopoihtiko mou Kai na ekane parenergeies. To seroquel Kai to zanax den to xw kopsei giati h psuxiatros mou to sunesthse na min ta kopsw alla egw den vlepw kamia diafora Gia afto Kai epimenw oti to Thema den einai mono psuxologiko.

Senior Member
    Κάνε υπομονή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.Χαλαρωσε,όλα καλά θα πάνε.Βγες μια βόλτα,άλλαξε τον αέρα σου.Ολα καλά θα πάνε θα δεις.

Se efxaristw Gia66 pou mou dineis kouragio. Kanw oti mporw, palevw kuriolektika me to xaro kathe Mera Kai lew ston eafto mou mono Ena thavma Tha me swsei, den kserw pws alliws na to eksigisw. To xeirotero einai oti upoferw Kai kaneis den me katalavenei, oute h oikogeneia mou. Kai oloi to rixnoun stin efkolh dikaiologia oti einai psuxologiko alla kaneis den mporei na katalavei poso xalia eimai, kuriolektika San etoimothanatos niwthw Kai fainomai. Den kserw mporei na fainomai paralogos se pollous otan toys lew pws niwthw alla orkizomai den ginete na einai mono psuxologiko Kai na niwtheis etsi. Elpizw na vgoun grigora oi eksetaseis giati den exw upomonh. Thelw na vrw ti exw Kai na to giatrepsw prin pathw Kati.

Senior Member
    συγνωμη ρε φιλε πηρεσ αναβολικα τι πηρεσ οι πρωτεινεσ δεν ειναι αναβολικα τι πηρεσ εγω ειμαι ποδοσφαιριστησ ερασιτεχνησ 20 χρονια μπαλλα επαιζα για πεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Eperna sublirwmata diatrofhs(polyvitaminh, prwteih,aminoksea,test booster, omega 3, vitamin d3, vitamin b12, aspartiko oksu, nitriko oksu pou eixe amfetamines mesa) apo anavolika eperna proviron, clenbuterol, winstrol Kai eperna paralila Kai 300 MG seroquel prin koimithw to vradu.genika ta anakatwsa Ola Kai ekana ton organismo mou skata. Ta stamatisa apotoma arxes oktwvrh Gia na parw antiviwsh Kai apo tote Phra thn katw Volta mazi me to emvolio pou ekana itan to kerasaki sth tourta.

Senior Member
    Αχ και να ήξερες πόσο σε νιώθω!!Τα ίδια περνάω με την οικογένεια μου..ακριβώς τα ίδια ,δεν μπορώ να τους μιλήσω γιατί κάνουν σαν υστερικοι και φέρνουν την καταστροφή,ένα μεγάλο ποσοστό της κατάστασης μου ευθύνεται σε αυτούς και μόνο..Τελικά μόνοι μας ερχόμαστε και φεύγουμε,αυτό έχω καταλάβει!Με το που βγουν οι εξετάσεις σου και είναι όλα καλά,θάψε το θέμα και μην ξανασχοληθεις με τίποτα!Απλά ξέσπασε ο οργανισμός σου σε όλα αυτά και ήρθε και το άγχος και το απογείωσε.Καρδιολογοι παθολογοι μαγνητικές όλα καθαρά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα,θα βγουν και αυτές που περιμένεις και θα δεις ότι είσαι υγιέστατος!Μην αρρωσταίνεις άλλο το μυαλό σου,όλα αυτά σωματοποιουνται,να και εγώ σήμερα φοβόμουν μην πάθω νευροπονο στο στήθος και τελικά το μελέτησα τόσο πολύ που τελικά με έπιασε και δεν με έχει αφήσει και καθόλου!Και έχω και τρελό φόβο με την καρδιά μου..που το πας αυτό..

Nai se katalavenw Gia66 apoluta. Kai oi dikoi mou akrivws to idio. Apo mikros zousa sto spiti se Ena klima pieshs, tsakwmou, usterias Kai katastrofhs.pote den me eniwthan oute me katalavenan. afto epirease polu thn psuxologia mou oso megalwna Ola afta ta xronia alla den eixa allh epilogh Kai sumvivazomoun Kai sunexiza na menw sto spiti logw oti den exw statherh douleia.elpizw na ginei to thavma Kai na swthw ap olo afto pou pernaw twra Kai na eksafanistw apo afto to perivallon. To 2009 pou eixa perasei Kati analogo Pali Monos mou paleva Kai me th voitheia tou theou to kseperasa.alla twra afto pou pernw einai Kati polu xeirotero pou den afora mono psuxologikh aitia. Elpizw o theos na m dwsei akoma Mia efkairia opws tote Kai den Tha ekana pote ta idia lathi. Na ksereis oti Kai na exw Tha to palepsw mexri teleftaia stigmh Kai as min me voithisei Kanenas, Kai an einai na pethanw,Tha pethanw orthios palevontas Kai as min me pistevoun oi dikoi Mou.

Senior Member
    Όπως το ξεπερασες τότε έτσι θα γινει και τώρα..Όταν βγουν οι εξετάσεις σου ξαναγραψε να μάθουμε τι έγινε τελικά

Nai Gia66, se efxaristw Gia to endiaferon sou. Elpizw na tin palepsw Kai na eimai akoma orthios Kai se thesh na ksanagrapsw sto forum Gia na pw ta apotelesmata.thn pempth ekana tis analyseis alla logw oti menw se nisi exoun paei Athina se ekseidikevmeno mikroviologiko opote mporei na argisoun. An den niwthw Kala mexri tote, Tha to palepsw opws eipa Kai prin Kai an xreiastei Tha paw sto nosokomeio me ta podia akoma Kai an einai makria adiaforwntas to ti pistevoun oi dikoi mou. Mono otan niwtheis oti eisai konta sto thanato katalaveneis ti pragmatikh aksia tis zwhs. Ygeia efxomai se sena Kai se olous giati Ola ta alla exoun mikrh shmasia se afth th zwh.

Senior Member
    αν πηρεσ ολα αυτα που λεσ οτι πηρεσ με σιροκουελ πολυ κακωσ εκανεσ καποιον πρεπει να ρωτησεισ οταν κανεισ γυμναστικη μονο ηρεμιστικα επιτρεπονται αν εχεισ σοβαρο προβλημα κι αυτο δεν ειμαι σιγουροσ μπορει ουτε αυτο να κανει γιατρο δεν εχεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

To kserw elis oti den epitrepotan na ta parw Ola afta mazi me seroquel alla hmoun xazos kai den to upologiza tote. O xronos den gyrnaei pisw. Eprepe na eixa sumvouleftei ton psuxiatro mou otan eperna Ola afta mazi me to seroquel alla den to ekana giati eixa emonh me to gymnastirio. Pisteva oti den Tha me epireaze se Kati ston organismo mou alla afto to katalava arga diladh meta thn antiviwsh Kai to emvolio.

Senior Member
    highlander κάθε φορά λες ότι δεν γίνεται αυτό που έχεις να ειναι μόνο ψυχολογικό. Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Εξετάσεις ή μόνο το ένστικτό σου και ο φόβος σου μην πάθεις κάτι κακό? Διαβάζεις ότι τόσο ο Gia66 οσο και εγώ σου λέμε ότι κατά καιρούς είχαμε τα ίδια και είναι όλα θέμα ψυχολογικό. Μέχρι και ο τελευταίος γιατρός 80% το αποδίδει σε αγχος. Εξακολουθώ να επιμένω ότι πρέπει να επισκεφτείς και έναν ειδικό ψυχικής υγείας γιατί έχει καταβάλει πολύ την ψυχολογία σου. Ό,τι και να είχες (από αντιβιοτικά, εμβόλιο, αναβολικά) ο οργανισμός σου θα το έχει καθαρίσει 2,5 μήνες μετά. Οι νεφροί και το ήπαρ λειτούργούν φυσιολογικά, έτσι δεν έδειξαν οι εξετάσεις? Ό,τι και να είχες από φάρμακα μετά από 2,5 μήνες πρέπει να έχει φύγει αφού το ήπαρ και οι νεφροί αποτοξινώνουν τον οργανισμό. Μη βάζεις όλη την ώρα το κακό στο μυαλό σου και μην υπεραναλύεις το θέμα τόσο στο κεφάλι σου γιατί αυτό σε αρρωσταίνει. Επίσης αν έχεις μυικούς πόνους, γιατί παίρνεις ηρεμιστικά και δεν παίρνεις ένα παυσίπονο? Αφού τα ηρεμιστικά δεν σε βοηθάνε, κοψτα.
    Κάνε μια βόλτα, δες ένα φίλο και μιλήστε για κάτι άσχετο, πήγαινε απλά για έναν καφέ αν κουράζεσαι τόσο πολύ, δες μια σειρά ή εκπομπή, διάβασε ένα βιβλίο, άκου μουσική, ξεκίνα ένα χόμπι. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι το θέμα έστω για 2-3 ώρες την ημέρα και θα σε βοηθήσει αυτό..

Sumfwnw mazi sou oti einai paralogo na exoun perasei 2 mhnes Kai na exw afta ta sumptwmata. Kai egw afto anarwtiemai afou oi genikes eksetaseis edeiksan kathares pws ginete na niwthw toso xalia akoma? Oson afora ta hremistika nai den me voithane Para mono ligo ston upno. Thelw na parw kapio antiflegmonwdes Gia toys muikous ponos alla mou lene oti den kanei mazi me ta alla farmaka.h psuxiatros mou to eipe.den thelei na ta kopsw ta hremistika.Tha rwthsw Kai pathologo na dw ti Tha mou pei. Thelw na kanw pramata na ksexastw alla eimai monimws xalia, dld se taxikardia, anusuxia Kai duskolia anapnohs kai kuriws o ponos stis arthrwseis.

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast