Results 16 to 30 of 38
Thread: Διαχείρηση αισθητικής επέμβασης
-
20-12-2019, 23:50 #16
Άνθρωποι μορφωμένοι και να συμπεριφέρονται σαν κατίνες εκατόν χρόνια πίσω... και στο Βέλγιο, ευρωπαϊκή πολιτισμένη χώρα....υποτίθεται...!
Μην ξανακούσω να πει κάποιος πως στην Ελλάδα είμαστε οπισθοδρομικοί!
Μορφωμένοι άνθρωποι, με ντοκτορά και μεταπτυχιακά και να ασχολούνται με τις μύτες των άλλων! Και να να "τηράνε" τη φάτσα σου εξεταστικά σαν τα απολίτιστα βλαχαδερά που κατέβηκαν μόλις από τις στάνες στα βουνά και δεν καταλαβαίνουν οτι αυτό είναι τεράστια αδιακρισία και χωριατιά.
- 20-12-2019, 23:55 #17
Δεν σου λένε ούτε "γειά" αλλά σου κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις. Κι εσύ έχεις δικαίωμα να μην απαντάς ή να κάνεις οτι δεν το άκουσες.
20-12-2019, 23:56 #18
Για το σημείο 1: ναι, η κοινοποίηση σε άτομα με τα οποία δεν έχω φιλικές και ουσιαστικές σχέσεις αλλά τυπικές ή επαγγελματικές δεν μου είναι εύκολη. Κι αυτό γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να κριθεί η πράξη μου.
Για το σημείο 2: έγραψα ότι προσπαθούμε να διατηρούμε ένα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά (που πολλές φορές είναι λίγο ψεύτικο). Με κάποιους (που είναι και αυτοί που ούτε περίεργα με κοίταξαν ούτε μου είπαν κάτι) θα βγούμε και έξω καμιά φορά.. Το θέμα έγγυται στο γεγονός ότι μια επέμβαση στο πρόσωπο φαίνεται. Αν κάποιος κάνει 5 αποτυχημένες εξωσωματικές ή 2 εκτρώσεις ή έχει κάτι στο σώμα που πρέπει να αφαιρεθεί είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξέρεις πχ.
21-12-2019, 00:07 #19
Αυτό που μου φάνηκε τελείως ακραίο είναι ότι δεν ησυχάζουν μέχρι να καταλάβουν τί έχει αλλάξει..και πετάνε μπανανόφλουδες για να τσιμπίσω.. Μέχρι και η μητέρα μου δεν κατάλαβε την αλλαγή, νόμιζε ότι αδυνάτισα όπως και άλλοι. Αλλά οι βέλγοι είχαν όλοι μια άκρως κουτσομπολέστικη στάση και βλέμμα. 45 χρονών γυναίκα και λέει δίπλα μου στην άλλη (ώστε να το ακούσω) "η μύτη άλλαξε" ή η άλλη που έχω να τη δω 4-5 εβδομάδες έρχεται και η πρώτη κουβέντα που μου λέει είναι "ωραία μύτη" ούτε ένα γεια, πως πάει ούτε τίποτα. Μπορώ να πω ότι η αλλαγή που έκανα ήταν εξαιρετική για να δω ποιοι είναι τυπικοί στον εργασιακό μου χώρο και ποιοι όχι. Και κοίτα πως το ένστικτο που είχα χρόνια βγήκε αληθινό..
21-12-2019, 00:52 #20george1520Guest
Το θέμα εδώ είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι τρέφονται με το να σχολιάζουν και να. Μιλάνε πίσω από την άλλη του άλλου. Ο ένας τρόπος είναι απλά να μην δίνεις σημασία. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό. Απλά για αρκετό καιρό θα ασχολούνται μαζί σου. Ενώ αν τους απαντήσεις όπως σου είπα θα νιωσεις καλύτερα και θα σταματήσουν τα σχόλια. Ή μάλλον θα βρουν άλλο θύμα να ασχοληθούν.
21-12-2019, 01:03 #21
Το ένα μέρος του προβλήματος είναι ότι έπεσες σε μυστήριους τύπους. Το άλλο είναι ότι δεν είσαι άνετη με το θέμα. Αν όμως ήσουν άνετη, θα μπορούσες να λύσεις συνολικά το πρόβλημα με τρόπο μάλιστα που δε θα τολμούσαν να κάνουν κιχ.
Το ευχάριστο κλίμα είναι ένα καλό στοιχείο. Δε θα χαρακτήριζα όμως αμιγώς επαγγελματική μια σχέση που περιλαμβάνει εξόδους, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει αραιά και πού.
Αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν. Προφανώς κατάλαβαν ότι κάτι άλλαξε αλλά πώς δεν έγινε άμεσα αντιληπτό τι ακριβώς είναι αυτό; Ήταν τόσο ελαφριά η επέμβαση;
Μια άλλη επιλογή είναι να γίνεις πιο απόμακρη για να αρχίσουν να κρατούν κι εκείνοι κάποιες αποστάσεις. Όχι ό,τι καλύτερο βέβαια όταν υπάρχει μια ευχάριστη επαγγελματική ατμόσφαιρα.
21-12-2019, 10:52 #22
καλημερα.
θα σε στεναχωρησω, αλλα το λαθος ειναι δικο σου, εξ αρχης, κατα την γνωμη μου.
δεν αλλαξες την κοιλια σου. αλλαξες κατι στο πιο εμφανες σημειο του προσωπου σου. ηταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το κρυψεις.
επομενως, αυτο που μπορουσες ειναι να μην τους επιτρεπεις τις παρεμβασεις κι οχι να μην το δουν..
ξερω, ειπες κι εσυ, οτι δεν σε νοιαζει αν το σχολιασουν πισω απο την πλατη σου, αλλα οχι μπροστα σου.
μα εσυ τους προκαλεις και δινεις τροφη για νταβαντουρι οταν λες οτι θα πας διακοπες και σκαρωνεις και ολοκληρη ιστορια με ψευτικες (παλιες) φωτος. μου θυμισες μια γνωστη, που παριστανε οτι ζει ζωαρα μεσα στο φμ με παλιες φωτος απο επισκεψη στο λονδινο σε καταπληκτικο ξενοδοχειο στο τσελσι, και την προδωσε η τοποθεσια του κινητου της που εγραφε καλλιθεα, αθηνα... κωμικοτραγικο..
η γυναικα ειχε βαλει 20 κιλα και κρυβοταν σπιτι της για να μην φανει, και δημοσιευε φωτος πριν 10 χρονια για να κανει την χαρουμενη. αυτα ειναι αστεια..
δεν ειχες καμια δουλεια να στησεις διακοπες.
οπου θελεις θα πας κι οτι θελεις θα κανεις.
αυτο που σχολιαζουν πισω απ την πλατη σου, ειναι το ψεμα με τις διακοπες. γι αυτο σχολιαζουν μπροστα σου την μυτη. γιατι εχουν χασει τον σεβασμο τους απο τα ψεματα που ακουσανκαι γελανε, αγαπητη μου...
αν ελεγες οτι θα πας οπου θελεις και το εκοβες, μια χαρα θα μαζευονταν.
οσο για τα σχολια τους, δεν χρειαζεται να απαντας επι της ουσιας. λεγε αστεια, η κοβε το. δεν εισαι υποχρεωμενη να απαντησεις. αφου δεν σε νοιαζουν οι απο πισω συζητησεις (που παντα γινονται, δεν μπορεις να τις αποφυγεις) μπορεις μια χαρα να αποφυγεις τις ερωτησεις μπροστα σου.
πχ. - αλλαξες την μυτη σου;
-οχι καλε, ετσι γεννηθηκα.
-μα πως, κατι εχεις κανει στην μυτη σου, φαινεται!!!
- η μυτη μου αλλαζει οταν κοιμαμαι. ειδα καλο ονειρο χθες.
και λοιπες μαλακιες.
αλλα αυτο που εκανες με τις διακοπες, σορι αλλα δεν τρωγεται... αυτο τους εδωσε το δικαιωμα να σε ακυρωνουν και να γελανε μπροστα σου, ΟΧΙ η μυτη (η τα κιλα).
21-12-2019, 14:09 #23
Νομίζω ότι κάποια προσωπικά είναι για να μένουν για εμένα και όχι για τη δουλειά μου. Γιατί στους φίλους μου το είπα με μεγάλη χαρά. Στη δουλειά δεν είναι ότι τους νιώθω φίλους μου. Λέω ότι θέλω και με ότι νιώθω άνετα να πω. Πχ ερωτικά δεν αναφέρω επίσης. Τι εννοείς ελαφριά επέμβαση? Αλλάζει κάτι αλλά δεν είναι και τόσο μπαμ.. Σε μία πήρε 3 μέρες για να το καταλάβει και με κοιτούσε πολύ. Σημάδια δεν υπάρχουν και πλέον στη ρινοπλαστική ο γιατρός σέβεται κάποια χαρακτηριστικά της μύτης (πχ αν έχει λίγο κλίση κλπ). Σε μια βδομάδα δεν είχα καν μελανιές και σε 2 βδομάδες πήρα πτήση να έρθω ελλάδα για το σκ. Εδω η μητέρα μου και νόμιζε ότι έχασα κιλά. Για τη μύτη με την πρώτη ανάγνωση δεν το κατάλαβε. Επίσης είδα κ γω όταν γύρισα στο γραφείο δε θυμόμουν με κάθε λεπτομέρια τα πρόσωπα όλων των συναδέλφων μου..
21-12-2019, 14:20 #24
Remedy νομίζω ότι σε αρκετά έχεις δίκιο. Αλλά ξέρεις υπάρχουν και τα ταξίδια για επεμβάσεις πχ. Η ακομη και μη χειρουργική αλλαγή μύτης με ενέσιμο μποτοξ σε συγκεκριμένα σημεία που δίνει αρμονία. Επίσης οι φώτος που δείχνω είναι από 15 μέρες πιο νωρίς όχι 10 χρόνια. Επίσης αν λείψω από το γραφείο μου σίγουρα θα ρωτήσουν που ήμουν. Κάτι έπρεπε να πω.. Και από τις 16-17 μέρες που έλειψα υποτίθεται οι μισές ήταν διακοπές οι μισές ελλάδα. Μπορεί να έκανα κάτι στο ένα ή το άλλο μέρος... Κι αυτοί από τους οποίους άκουσα σχόλια μπροστά μου είναι άτομα με τα οποία δεν είμαι καν κοντά. Δεν τους είπα που πάω πριν φύγω ούτε ξέραν ότι έφυγα διακοπές.. Αυτοί που ήξεραν για τις "διακοπές μου" ούτε καν είπαν κάτι για αλλαγή επάνω μου.. Με ρώτησαν πως ήταν και τους είπα. Εξάλλου είχα πάει στο μέρος απλά λίγο νωρίτερα από αυτό που είπα. Επίσης δεν ειμαι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Απλά έδειξα 2-3 φώτος που είχα. Πίσω ας λένε ότι θέλουν, αυτό δεν αποφεύγεται το ξέρω γιατί και εγώ ακούω για άλλους.. Αλλά λίγο με νοιάζει γιατί πρώτον σε λίγο καιρο θα βρούνε κάτι άλλο να πούνε, δεύτερον ούτε με 2-3 άτομα δεν θα έχω επαφές όταν τελειώσω από αυτό το εργασιακο χώρο, το έχω δει από άτομα που έφυγαν ήδη, δεν κρατιόνται επαφές..
22-12-2019, 07:00 #25
22-12-2019, 07:28 #26
Ενώ να λες ψέματα και να κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου είναι η αποθέωση της αξιοπρέπειας και της ωριμότητας...
Μπήκα να γράψω κι εγώ ότι εκεί το έχασες το παιχνίδι, αλλά με κάλυψε η Remedy.
Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά τώρα όπως το χειρίστηκες νομίζω...
22-12-2019, 10:44 #27
ναι, αλλα τοτε λες "παω ταξιδι για επεμβασεις", δεν δειχνεις φωτος απο ανεμελες διακοπες...
ξερεις καλα οτι αυτα που λες ειναι δικαιολογιες.
η επεμβαση αυτη θελει 15 μερες για επουλωση οπως λες κι εσυ. δεν την κανεις και σε 2 μερες πας διακοπες...
η μονη λυση που θα εσωζε την αξιοπρεπεια σου χωρις να δωσεις εξηγησεις μπροστα τους, θα ηταν να κρατησεις περισσοτερο μυστηριο για το τι θα κανεις στην αδεια τυπου "κατι εχω προγραμματισει" και οχι να δειχνεις φωτος απο τις διακοπες. οι φωτος ειναι ετσι κι αλλιως too much information. αν εχετε τοση εξοικειωση ωστε να δειχνεις φωτος, δεν γινεται να σου διεφυγε να πεις οτι εκανες μια επεμβαση.... το συζητανε περισσοτερο επειδη τους προκαλεις με το ψεμα.
δεν εχει σημασια σε ποιους το ειπες και ποιοι στο συζητησαν. πισω απ την πλατη σου συζητιουνται ολα απο ολους.
η μονη σταση που σε σωζει ειναι η ειλικρινεια ή το "να μην σας ενδιαφερει". οχι τα ψεματα. τα ψεματα δειχνουν ποσο ευαλωτη εισαι επι του θεματος και οι κουτσομποληδες κανουν οπως οι καρχαριες οταν μυριζουν αιμα. οταν εισαι ειλικρινης και αγερωχη, κανεις δεν ασχολειται.
εξ αλλου εσυ το εχεις το κομπλεξ, οχι οι αλλοι. οι αλλοι απο τις δικες σου αντιδρασεις οδηγουνται να σκαλιζουν...
22-12-2019, 11:45 #28george1520GuestΜετά τα ψέματα να απαντάει " να μην σας ενδιαφέρει"; Χμμμμ... Και μετά θα κλείσει τα στοματα;;
22-12-2019, 22:33 #29
Ο καθενας οτι θελει κανει και δεν δινει λογαριασμο στους αλλους.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι?
Δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις, δικαιωμα σου να μην πας διακοπες η να κανεις κατι αλλο.
23-12-2019, 05:14 #30
ειναι η κοινωνια που σε εξαναγκαζει να λες ψεματα γιατι δε θελει να καταλαβει οτι ειναι δικαιωμα του καθενα να εχει τις αποψεις του και ο μονος τροπος να εισαι ανικητος ειναι να τους διχνεις αυτο που θελουν να δουν.το βιολι του ο ενας το βιολι του και ο αλλος.