Results 16 to 30 of 295
-
07-02-2009, 20:13 #16
Οταν εννοω τιμιες λυσεις εννοψ δραστικες λυσεις οπως πχ. το παντρεμενο ζευγαρι να συζητησει σοβαρα για τη σχεση του.Και το ενδεχομενο διαζυγιο ειναι μεσα στις τιμιες λυσεις.Οσο για το αν θα το μετανοιωσει μετα και αυτο στο παιχνιδι ειναι.Παντως δεν ειναι τιμιο να γουσταρεις καποιον αλλο ,να εισαι παντρεμενος και να λες ψεμματα ακομα και στος εαυτο σου.
- 07-02-2009, 20:35 #17
Originally posted by krino
καλα με γνωστο βρηκε να της βγει το παθος???
παρακατω δεν εχει??
Τι να σου πω, εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει!!
07-02-2009, 20:37 #18
Originally posted by zinovia
Οταν εννοω τιμιες λυσεις εννοψ δραστικες λυσεις οπως πχ. το παντρεμενο ζευγαρι να συζητησει σοβαρα για τη σχεση του.Και το ενδεχομενο διαζυγιο ειναι μεσα στις τιμιες λυσεις.Οσο για το αν θα το μετανοιωσει μετα και αυτο στο παιχνιδι ειναι.Παντως δεν ειναι τιμιο να γουσταρεις καποιον αλλο ,να εισαι παντρεμενος και να λες ψεμματα ακομα και στος εαυτο σου.
07-02-2009, 20:42 #19
imagine οτι και να λεμε εμεις το θεμα ειναι πως θα πραξει η φιλη σου.Ξερει τα κατα και τα υπερ.Δεν ειναι η πρωτη φορα που της συμβαινει μεσα στα 15 χρονια γαμου σιγουρα,σε ολους μας τυχαινει να παθιαστουμε με κατι.Τωρα μενουν οι πρωτεραιοτητες της και τι ειναι σημαντικοτερο για αυτην.Ολα δεν μπορει να τα εχει,οποια αποφαση και να παρει θα χασει κατι,στην πρωτη περιπτωση την αγνοτητα της σχεσης της,στην δευτερη μια εμπειρια που της εχει γινει εμμονη....
07-02-2009, 20:49 #20
Originally posted by imagine
Originally posted by krino
καλα με γνωστο βρηκε να της βγει το παθος???
παρακατω δεν εχει??
Τι να σου πω, εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει!!
εκτος του οτι η ειλικρινεια αναμεσα στις σχεσεις ειναι πρωταρχικη (ασχετως που σπανιζει αναμεσα στα ζευγαρια, η φιλη σου δεν ειναι η πρωτη και η μοναδικη) εδω θελει να εχει επιπλεον προβληματα περα απο την σχεση της.
Συμβουλευσε την καταρχην να βγαζει τα παθη της εκτος του κοινωνικου κυκλου της. Εκτος αν ψαχνει για προβληματα.
Τωρα για τα υπολοιπα 1 στα 2 ζευγαρια εχουν απωθημενα και τα...διευθετουν.
Ο καθενας οπως νομιζει οτι ειναι ησυχος με την συνειδηση του, στους υπολοιπους δεν πεφτει λογος.
07-02-2009, 21:24 #21
Σωστό. Μεγάλη χαζομάρα εντός της παρέας, εμετικό μου κάνει, πολύ κοροιδία ρε παιδί μου...Αλλά ρε γμτ τη βλέπω που τρελαίνεται και σκέφτομαι.. γιατί τόση καταπίεση?
Ένας φίλος μου πε σε \'ασχετη φάση \"να ααντικαταστήσεις στη ζωή σου όλα τα \"πρέπει\" με τα \"αξίζει ή όχι\". Αυτό της είπα. Αξίζει???
Ενιγουέι ο χρόνος θα δείξει....
07-02-2009, 21:43 #22
imagine, ειτε εντος, ειτε εκτος της παρέας, δε νομιζω οτι το θεμα ειναι εκει (αν κ καταλαβαινω πώς το εννοεις). νομιζω πώς η φιλη σου θεωρει πολλα πράγματα δεδομενα: ενα απο αυτα, πώς θα της αρέσει το να βρεθει σεξουαλικα με το φιλο της. ειναι στη φαντασια της. κ η φαντασια με την πραγματικοτητα μπορει να απεχει πολλα χιλιομετρα.
Υποθέτω, πώς οταν μας απασχολει τοσο πολυ η φαντασια μας, σε σημειο εμμονης για ενα αλλο προσωπο, πλην του συντροφου μας ισως να σηματοδοτει κατι στη σχεση μας. οχι απαραιτητα κατι που να απαιτει την διακοπή της, αλλα μαλλον τον επαναπροσδιορισμο της. κ τον ρολο μας σ αυτην την σχεση.τις αναγκες που καλυπτονται κ αυτες που δεν καλύπτονται.
Αυτα νομιζω θα λεγα στη φιλη σου, η οποια - οπως ο καθενας μας- θα κανει τελικα αυτο που θα θελησει πραγματικα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
07-02-2009, 23:24 #23
Είναι φοβερό πως ο άνθρωπος προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα από εκεί που δεν υπάρχει.
Ενώ άλλοι παρακαλάνε να έχουν έναν καλό γάμο η φίλη σου πάει γυρεύοντας να τον διαλύσει.
Διότι η-και καλά-μία φορά συνεύρεσης με έναν άλλον (πόσω μάλλον μ έναν φίλο του άντρα της) μόνο στην μία φορά και μόνο σαν όνειρο απομυθοποίησης δεν θα μείνει.
Οι ενοχές, οι τύψεις, ο έρωτας που μπορεί να νιώσει, το κρυφτό, η προδοσία είναι συνέπειες που θα πληρώσει πολύ ακριβά και θα ρθει η στιγμή που θα παρακαλάει για ένα δεύτερο όνειρο πως όλα είναι όπως ήταν πριν.
Εκτός αν ο γάμος δεν είναι καλός και ο φίλος είναι απλά η αφορμή.
Όταν περνάμε καλά κάπου ή αγαπάμε πραγματικά μπορεί να νιώσουμε μια ερωτική έλξη για ένα-δύο-50 άτομα αλλά δεν πάμε γυρεύοντας.
Όταν πηγαίνουμε γυρεύοντας συνήθως προσπαθούμε να γεμίσουμε κενά!
08-02-2009, 10:28 #24
Originally posted by imagine
Η ιστορία δεν αφορά εμένα αλλά καλή μου φίλη μα μ έχει επηρεάσει πολύ... μέχει κάνει να σκέφτομαι διάφορα... κρίση ηλικίας :D:D
Παντρεμένη πολλά χρόνια, ηλικία περί τα 40, κοινοί στόχοι με τον σύζυγο, την αγαπά πολύ, συντροφικότητα κλπ, 3(!!!) παιδιά, ευκατάστατη, με παρέες, υγεία κλπ όλα καλά.
Προέκυψε τρελό πάθος με καλό φίλο δικό της αλλά και του συζύγου. Σαφώς και προυπήρχε όπως λέει αλλά σε λανθάνουσα κατάσταση, απωθημένο(ο φίλος παντρεμένος με κολλητή της). Ο φίλος χώρισε. Κάτι έγινε- ακριβώς δεν ξέρω- και κόβει φλέβα για ερωτική επαφή μαζί του. Λέει πως μόνο που της πιάνει το χέρι... ε να μη συνεχίσω, καταλαβαίνετε, δεν ξέρω πως να το θέσω κομψά αυτό που παθαίνει.
Δεν θέλει να χωρίσει,να χαλάσει την οικογένει\'ά της, αγαπάει τον άντρα της,προς το παρόν τον έχει αποτρέψει τον φίλο. Αλλά μου έχει ζαλίσει το κεφάλι, να το κάνει μια φορά, έτσι, για να φύγει το απωθημένο. Μια φορά με τη συμφωνία να μη ξαναγίνει και να το ξεχάσουν και οι 2. Μετά, λεει, να είναι όπως πριν, καλοί φίλοι. Σα να ήταν όνειρο. Πιθανόν λέει θα απομυθοποιηθεί και το απωθημένο και θα ησυχάσει.
Εγώ την απέτρεψα. Δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και να μην επηρεαστεί καθόλου, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν το μάθει. Να συνεχίσουν να βγαίνουν όλοι παρείτσα σα να μην τρέχει τπτ. Τι λέτε? Βοηθήστε, γιατί είναι πολύ δικός μου άνθρωπος, την αγαπώ πολύ και δε θέλω να τη βλέπω σ αυτή την κατάσταση.
Το καλύτερο είναι να \"δούλευε\" τον γάμο της, που πιστεύω πως έχει ανομολόγητα προβλήματα. Το γεγονός πως ο σύζυγος την αγαπά ή ότι έχουν κοινούς στόχους δεν την καλύπτει συναισθηματικά και γι΄αυτό ψάχνεται. Μάλλον θέλει να καψουρευτεί, να νοιώσει ζωντανή, να φέρει ανατροπες στην ζωή της που θα την ταράξουν.
Αν ξεκινήσει όμως την ιστορία της παράλληλης σχέσης δεν θα έχει σταματημό. Μόνο οι εραστές θα αλλάζουν, το κίνητρο και οι ενέργειές της θα παραμένουν ίδια.
Το \"είμαι καλά με τον άνδρα μου\" αλλά \"θέλω ξεπέτα με τον κολλητό\", είναι σχήμα οξύμωρο.
08-02-2009, 10:39 #25
Για μένα ή θα το μετανιώσει ή θα το συνεχίσει όπως λένε και οι υπόλοιποι....
Και στις δυο περιπτώσεις η σχέση έχει διαλυθεί.... αν όχι κυριολεκτικά, σίγουρα ουσιαστικά.
Απότρεψέ την για το καλό της!!!
08-02-2009, 14:14 #26
Δεν συμφωνω, ειναι παρα πολλα τα ζευγάρια ειδικα τα παντρεμενα, που ο ενας ή κ οι δυο, εχουν παράλληλες σχεσεις. Κ οταν τελικα το μαθαινει κ αυτος σε βαρος του οποιου γινεται η \"απιστια\", ο γαμος δεν διαλύεται. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα γύρω μας.
Εν τέλει, ακομα και οταν ενα παντρεμενο ζευγάρι χωρίζει, δεν χωριζει λογο απιστιας. Η απιστια ειναι ενα επιπλεον προβλημα, οχι το μοναδικο προβλημα. Ενα προβλημα δλδ, σαν αποτέλεσμα ολων των άλλων προβληματων που προυπάρχουν.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-02-2009, 14:19 #27
Originally posted by Sofia
Δεν συμφωνω, ειναι παρα πολλα τα ζευγάρια ειδικα τα παντρεμενα, που ο ενας ή κ οι δυο, εχουν παράλληλες σχεσεις. Κ οταν τελικα το μαθαινει κ ο αυτος σε βαρος του οποιου γινεται η \"απιστια\", ο γαμος δεν διαλύεται. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα γύρω μας.
Εν τέλει, ακομα και οταν ενα παντρεμενο ζευγάρι χωρίζει, δεν χωριζει λογο απιστιας. Η απιστια ειναι ενα επιπλεον προβλημα, οχι το μοναδικο προβλημα. Ενα προβλημα δλδ, σαν αποτέλεσμα ολων των άλλων προβληματων που προυπάρχουν.
08-02-2009, 15:12 #28
συμβαινουν κ σε πολλες οικογενειες με οικονομικη ανεξαρτησια της γυναικας, ή σε οικογενειες με χαμηλα εισοδηματα.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
09-02-2009, 10:43 #29
Νοιώθω καταπίεση με τα περισσότερα από αυτά που διάβασα παραπάνω....
Έναν κόμπο στο λαιμό....
Δεν είμαι τρελλαμένη με κάποιο ....γείτονα, αλλά θα ήθελα να ξέρω, επειδή είμαι άνθρωπος και οι αδυναμίες και τα πάθη είναι για τους ανθρώπους και πάντα μέσα στο πρόγραμμα, ότι αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο και το έθετα προσγειωμένα και ρεαλιστικά στην κολλητή μου ή σε ένα φόρουμ ψυχολογίας όπως εδώ, δεν θα με αντιμετώπιζαν έτσι.
Τόσο ηθικοπλαστικά και ενοχικά.
Δεν πιστεύω πως μόνο με ειλικρίνεια στεργιώνει ένας γάμος. Σίγουρα χρειάζεται, δεν αντιλέγω, αλλά είναι και πολλά άλλα που τον διατηρούν. Η συμφωνία χαρακτήρων, οι κοινή κοσμοθεωρία, σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου, κοινές πολιτικές πεποιθήσεις, κοινά γούστα σε φίλους, μουσική, διακοπές, κλπ. Αν συνειδητά και επειδή δεν μπόρεσες να συγκρατήσεις τον χείμαρρο των ορμονών που σου προέκυψε για κάποιον/α, το έκανες για να μη βασανίζεται άλλο το σώμα και το μυαλό σου, δεν πιστεύω ούτε ότι πρέπει να πας σε σύμβουλο γάμου αλλά πολύ περισσότερο να χωρίσεις. Και επίσης ούτε ότι πρέπει να φορτωθείς ενοχές....
09-02-2009, 10:51 #30
όπως λέει και η αθάνατη Ρίτα..\"είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας, ποιός είναι αυτός που δεν λαχτάρησε να πιει...\"..Κάποια χαραμαδούλα υπήρχε στον γάμο της φίλης σου και τρύπωσε μέσα ο κολλητός...είναι και η επιβεβαίωση ότι μετράει ακόμα σαν γυναίκα (έπειτα και από την γέννηση 3 παιδιών), έχει και λίγο δεδομένο τον σύζυγο, να σου και η απιστία...όσο για το μία φορά και πάπαλα, ίσως το επαναλαμβάνει συνεχώς για να το πιστέψει και η ίδια...θα γίνει μόνο μία φορά, αν είναι μάπα το καρπούζι και απογοητευτεί οικτρά...αλλά άμα το έχει και χρόνιο απωθημένο όπως αναφέρει, θα δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία, μήπως και στρώσει η κάλτσα...εγώ λέω να το συζητήσει (εξ\'αποστάσεως όμως-από το τηλέφωνο δηλαδή), με τον κολλητό...να ξεκαθαριστεί η κατάσταση και να του κάνει σαφές ότι θα ήθελε για λίγο να απέχει από την παρέα, μπας και ξεκολλήσει λίγο το μυαλό της....πάει να μπλέξει άσχημα πες της...
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα