ναι η όχι στο εξωσυζυγικό σεξ για μια φορά? ε? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 295
    Senior Member
    Originally posted by marina38
    Η έλλειψη επικοινωνίας όμως δεν είναι αναπόφευκτη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει η επιθυμία να βρουν από κοινού τρόπο να ξεφύγουν από τη ρουτίνα. Ή μήπως απλά έχει κουραστεί από αυτό το \'από κοινού\' τόσα χρόνια και θέλει κάτι \'κρυφό\', κάτι εντελώς δικό της?
    Αυτό δεν το ξέρω, μα θα τη ρωτήσω, ίσως να χεις δίκιο

Senior Member
    Originally posted by krino
    εγω καταλαβα, οτι ο καθενας θελει να ζησει το δικο του κομματι \"αμαρτιας\" ειτε αυτο ειναι σεξ ειτε αυτο ειναι μιλαω με τα αστερια.
    Σαν αποτελεσμα ειναι το ιδιο, απλα το σεξ φανταζει σαν πιο δραματουργικο....

ΥΓ..... εδω βεβαια σκεφτομαι κατι αλλο, πολυ κλασικο απωθημενο για γυναικες.
    Η φιλη σου να υποθεσω οτι ειναι 38-45 πανω κατω ετσι???
    Ειναι σταθερα με τον αντρα της χωρις απιστιες (ας τοπω ετσι για να συνεννοηθουμε) καιη μονη επιβεβαιωση που παιρνει ειναι η στανταρ του αντρα της.
    Εχω την εντυπωση οτι επειδη αυτη θα την ειχε οπως και να εχει, αρχισε να βλεπει δεξια και αριστερα για να παρει μια ουσιαστικη επιβεβαιωση οτι αξιζει ακομα σαν γυναικα.
    Αυτο θα της το παρεχει ενας αντρας που δεν εχει παει ποτε μαζι της.....
    Αρα δεν νομιζω οτι ξαφνικα της ηρθε να απατησει τον αντρα της, ουτε οτι δεν της αρεσει το σεξ μαζι του.
    Απλα εχει φτασει σε μια κρισιμη ηλικια και εχει κρισιμα ερωτηματα για τα οποια ζηταει απαντησεις.
    Και τις απαντησεις αυτες δεν θα της δωσει βεβαια ο αντρας της αλλα η επιλυση των ανασφαλειων της σε σχεση με την ηλικια της.

Η φιλη σου θα παρει αυτο που θελει (την επιβεβαιωση) και θα ληξει το θεμα εκει.
    Αλλα αυτο ειναι μια θεωρια, η πραξη μπορει να δειξει αλλα....

Για να ειμαστε ειλικρινεις, με ολα μπορει να τα βαλει κανεις, αλλα οχι με την ματαιοδοξια μιας γυναικας....

ουφφφ πια!
    αρχιζουν και με κουραζουν ολα αυτα....
    νομίζω πως ακριβώς αυτό είναι κρίνο. Κρίση ηλικίας.

Τέλος πάντων, μάζεψα ένα σωρό γνώμες και οπτικές για τη φίλη μου, μα και για μελλοντική δική μου χρήση :D :D :D . Πλάκα κάνω, μα και γω στην κρίσιμη ηλικία είμαι....

Banned
    imagine,
    δεν θα ηξερα τι να πω σε μια τετοια ιστορια.
    Καταλαβα πως δεν ειναι φεικ οτι αισθανεται, καταλαβα επισης απο που ξεκιναει.
    Αν δεν καλυφθει σε αυτο το επιπεδο δεν θα της βγει απο το μυαλο.
    Τουλαχιστον αυτο που μπορεις να της πεις ειναι να προφυλαξει το γαμο της αφου δεν μπορει να κανει κατι καλυτερο.

Οσο σε αφορα, αμα φας καμια κριση παθους, την λυση την εχεις ηδη ετοιμη.

:P

Senior Member
    Originally posted by krino
    εγω καταλαβα, οτι ο καθενας θελει να ζησει το δικο του κομματι \"αμαρτιας\" ειτε αυτο ειναι σεξ ειτε αυτο ειναι μιλαω με τα αστερια.

Μου θυμισες εδω δυο στιχους του Ελυτη απο τη Μαρια Νεφελη, που λεει οτι ειναι διγαμια να αγαπας και να ονειρεύεσαι :-Ρ :-D

Banned
    ναι αλλα επισης θυμαμαι οτι λεει,

την αληθεια την φτιαχνει κανει οπως φτιαχνει και το ψεμα....
    :P

Senior Member
    χιχιχιχιχι

Banned
    ελπιζω να γελαει και η imagine με τα ποιηματακια για να τα πει στη φιλη της.

:cool:

Senior Member
    καλημέρα...άρα ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει...άρα...τι να πεις και τι να συζητήσεις με τον υποψήφιο

κερατά-μετα συγχωρήσεως κιόλας....(χιχιχιχχιχιιχιχι� �ι)....

παίρνει τα ρίσκα της και όπως στρώνει κανείς κοιμάται...αν και εδω που τα λέμε, την επιβεβαίωση την έχει ήδη πάρει,

αφου ο άλλος πέφτει στα πατώματα...

αχχχ!! τ\' αφήνω, τ\' αφήνω...αυτό είπα κι εγώ dear κρίνε...το Πάσχα αδερφέ μου το Πάσχα!!!
    ;)

Banned
    η επιβεβαιωση δεν ερχεται με τα πατωματα μικρο δοδιον....
    αλλα με αλλες καταστασεις που καλυτερα να μην περιγραφουν....

:P:P

Senior Member
    αναλόγως....σε κάποιους φτάνουν τα πατώματα σε κάποιους οι απερίγραπτες καταστάσεις...:P
    τι να πεις...περί ορέξεως...
    βέβαια οι -δεν περιγράφω άλλο-καταστάσεις είναι και λίγο επικύνδινες...το θέμα είναι μέχρι που και τι είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις...άμα υπάρχουν άντρας και παιδιά βράσε ρύζι...

Banned
    ειαι θεμα ηλικιας δοδιον,
    εσυ στην ηλικια σου,
    στα 25-30 τα πατωματα σου εινια υπεραρκετα.
    Αμα φτασεις στα 40 +-
    τι να σου κανει το πατωμα???

χρειαζεσαι απτες αποδειξεις....

Οσο για τα υπολοιπα,
    οι σχεσεις ειναι κατα βαση κοινωνικες συμβασεις και συμφωνιες.
    Αυτο καταρχην για λογους επιβιωσης βεβαια, σωστα??
    Ομως οτι συμφωνια και να κανεις,
    δεν μπορει να κατευνασει σκεψεις, παθη, εμμονες και αλλα ανθρωπινα χαρακτηριστικα.

Αλλιως δεν θα ακουγες οσα ακους εδω μεσα, η απο γνωστους σου.

Θα ειμασταν ολοι με τις οικογενοιες μας ομορφοι και αγαπημενοι.
    Επειδη τετοιο πραγμα δεν συμβαινει, ολοι προσπαθουν να εξηγησουν, να λειανουν καταστασεις γιατι περα απο τα παθη, υπαρχει και μια καθημερινοτητα, μια συντεταγμενη ζωη με υποχρεωσεις τις οποιες δεν μπορουμε να κανουμε πως δεν τις βλεπουμε.

Banned
    και για να περασω στην αντιπερα οχθη,
    ξερεις ποσες γυναικες ειχαν παθη και επισης μια ανυπαρκτη ζωη και την θυσιασαν για να μην κανουν αυτο που ειπες???

Που φτασανε 40 και βαλε, μονο και μονο γιατι ειχαν παιδια και δεν ηθελαν να τους δημιουργησουν προβλημα αλλα αν μιλησουμε για την σχεση τους αυτο ηταν ενα μηδενικο???
    Ξερεις πως νιωθουν αυτες οι γυναικες σημερα???
    Τι εχουν καταπιεσει ακριβως για να μεγαλωσουν τα παιδια τους χωρις προβληματα???
    Εγω αυτες τις γυναικες τις θεωρω αξιοθαυμαστες σαν μητερες, δεν τις θεωρω ομως το ιδιο σαν ανθρωπους μιας και σε αυτο το επιπεδο ειναι νεκροι κατ επιλογην τους βεβαια.
    Λαθος επιλογες τις οδηγησαν σε ολο αυτο, αρα ειναι και συνυπευθυνες, γιατι και αυγα και καλαθια δεν παιζουν μαζι.

Senior Member
    έλα μωρέ τώρα, ανύπαρκτη ζωή...στην συγκεκριμένη περίπτωση απ\' ότι φαίνεται θέλει να δει αν

περνάει η μπογία της που λέμε ή όχι...να σου πω ρε κρινε μου...εμένα η μαμά μου δεν είχε πάθη, είχε

όμως ο πατέρας μου..αποφάσισε λοιπόν η μαμά ότι δεν μπορεί να το δεχτεί και την έκανε....και είμαι

πολύ περήφανη που έχω αυτή την μαμά...γιατί έφτυσε αίμα για να με μεγαλώσει και να με κάνει αυτό

που είμαι τώρα και ήταν 25 χρονών όταν χώρισε...καλή ή κακιά αυτή είμαι και έδωσε την ζωή της για

μενα...απο τότε λοιπόν που χώρισε (και ήμουν 2 χρονών) δεν γύρισε να κοιτάξει κανέναν άντρα

(αποδεδειγμένα) γιατί είχε ένα παιδί και φοβόταν. για μένα αυτή είναι η σωστή μάνα και αυτή είναι για

μενα η σωστή γυναίκα, με αξίες, ιδανικά, τιμιότητα, η γυναίακα δεν φαίνεται απο το αν ανοίγει τα

μπούτια της στο πάθος( συγνώμη για τις εκφράσεις) γνώμη μου λοιπόν είναι ότι δεν αφήνεσαι φτερό

στον άνεμο και ότι να\' ναι επειδή σου ήρθε το πάθος. αν δεν τον θες τον άντρα σου χώρισε και κάνε

ότι νομίζεις. ειδάλως κάτσε στ\' αυγά σου και φέρσου σαν 40 όχι σαν τετράχρονο.γιατί είναι πολύ

χειρότερο να σκάσει το story της μαμάς και της γυναίκας που τον έκανε τον μπαμπά-άντρα της

τάρανδο και δεν σεβάστηκε τίποτα απο αυτήν που πήρε την ζωή στα χέρια της έστω και αργά και

αποφάσισε να παίξει τίμια.

και για να το συνοψίσω...ο πατέρας μου που ακολούθησε τα πάθη του ξέρεις τι κατάφερε? να τα κάνει

όλα σκατά...αυτό κατάφερε...και έγιναν έτσι γιατί είχε μια γυναίκα θησαυρό και ένα παιδί πίσω

του....αλλά δεν μπορούσε ν\' αντισταθεί ο χρυσός μου....γι\' αυτό λεω.....

δεν είναι μόνη της να κάνει ότι της καπνίσει...αν ήταν θα μπορούσε να ακολουθήσει τα πάθη της, τα

μίση της και ότι άλλο τελοσπάντων θέλει να ακολουθήσει...αλλά όταν έχεις άντρα και παιδιά ή μένεις

και διορθώνεις και αν δεν μπορούν να διορθωθούν φεύγεις. είναι πολύ καλύτερο..

Senior Member
    [quote]Originally posted by krino
    ειαι θεμα ηλικιας δοδιον,
    εσυ στην ηλικια σου,
    στα 25-30 τα πατωματα σου εινια υπεραρκετα.
    Αμα φτασεις στα 40 +-
    τι να σου κανει το πατωμα???

χρειαζεσαι απτες αποδειξεις....

ε, μα είδες εκεί είναι το πρόβλημα...οι αποδείξεις...

Senior Member
    Καλημέρα Dodis!

Μπορώ βα ρωτήσω γιατί φοβόταν η μαμά να είναι με άλλον άντρα?
    Και δη τόσα χρόνια?

Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast