ναι η όχι στο εξωσυζυγικό σεξ για μια φορά? ε? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 20 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 295
    Banned
    Originally posted by dodis

κρίνε?:P άσε μας χρυσέ μου..αυτό να του πει...να τον στείλει πριν της ώρας του τον άνθρωπο...αν κρίνω απο τις περιγραφές, τσάμπα θα πάει.....
    ουι??
    να τον στειλει αμα χρειαζεται, μηπως και συνελθει.
    Κανεις δεν παει τσαμπα μην αγχωνεσαι.

:P

Senior Member
    χμ...μπορεί να κάνω και λάθος, το χέρι στην φωτιά δεν το βαζω αλλά δεν νομίζω πως το \"πρόβλημα\" είναι ο σύζυγος....

εγω δεν αγχώνομαι καθόλου....!!!ο σύζυγος πρέπει να αγχώνεται...:P:P:P

ps: ρε συ καμιά φορά έχεις δίκιο...:P:P:P:P
    χαίρομαι που σε άκουσα...;)

Banned
    οχι καμια φορα μην υπερβαλεις,
    παντα.

Senior Member
    ψωνάρα! με το συμπάθειο κιόλας!!:P

Banned
    παρακαλω, κανε δουλεια σου...
    :P:P

Senior Member
    αλήθεια με μια συζήτηση με τον σύζυγο υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα? μπορεί μετά απο 20 χρόνια γάμου, ίσως να ζητάει επιβεβαίωση, ίσως να την έχει παραμελησει ο άντρας της, να θέλει να νοιώσει αρεστή, ποθητή ξανά....αν προσπαθήσει να μιλήσει γι\' αυτά με τον σύζυγο της, ίσως να της σβήσει το πάθος με το φίλο και να της ξυπνήσει με τον άντρα της....ε?? λέω τώρα...δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό ή αν θέλει να προσπαθήσει με τόν άντρα της..

Banned
    δοδιον,
    με την συζητηση λυνονται ολα.
    Αν δεν συζητας αλλα παραμενεις σε υποθεσεις, εγω μπορω να υποθεσω τα παντα.
    Ολα αυτα ομως δεν εχουν απολυτως καμια βαση.

Senior Member
    άρα να ποιά είναι η λύση...να καθίσει να συζητήσει με τον άντρα της, αν μιλήσουν νομίζω πως το πάθος για το πάθος θα σβήσει.....όχι άντε άντε...είδαμε πάθος και κάνουμε ότι να\' ναι..;)

Senior Member
    Originally posted by krino
    δοδιον,
    με την συζητηση λυνονται ολα.
    Αν δεν συζητας αλλα παραμενεις σε υποθεσεις, εγω μπορω να υποθεσω τα παντα.
    Ολα αυτα ομως δεν εχουν απολυτως καμια βαση.
    χμ...χμ..εγω πάντως έτσι τα έλυσα τα πάθη μου...;)

Banned
    άρα να ποιά είναι η λύση...να καθίσει να συζητήσει με τον άντρα της, αν μιλήσουν νομίζω πως το πάθος για το πάθος θα σβήσει.....όχι άντε άντε...είδαμε πάθος και κάνουμε ότι να\' ναι..;)
    αυτο δεν ειναι σιγουρο, μπορει να υπαρχει αλλη εξελιξη.
    Και ναι αμα εχεις παθος, εχει παθος τι να κανουμε ωρε κορασις???

Οσο για σενα, ασε εσυ τα παθη....
    Το πολυ πολυ, βολεψου το πασχα,
    εχει τα παθη του χριστου

Banned
    ...να καθίσει να συζητήσει με τον άντρα της, αν μιλήσουν νομίζω πως το πάθος για το πάθος θα σβήσει.....
    Μπορεί γι\' αυτό να μην του μιλάει... :)

Senior Member
    Λοιπόν, να δώσω απαντήσεις.
    Συζήτηση με το σύζυγο να κάνει ρε παιδιά, αλλά τι στο καλό να πει? Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή τρύπα στο γάμο τους απ ότι λέει. Το παλιό πάθος βέβαια δεν υπάρχει -αναμενόμενον μετά απο τόσα χρόνια- αλλά η σεξ. ζωή τους είναι άκρως ικανοποιητική. Έτσι λέει, και το δέχομαι. Να δημιουργήσει μόνη της την τρύπα στη σχέση?? Κι αν της περάσει μετά απο λίγο? Τζάμπα θα γίνουν μπάχαλο.
    Απ την άλλη, ίσως και να έχετε δίκιο. Ίσως και να πρέπει να του δώσει κάποιο έναυσμα να καταλάβει πως απο κάπου μπατάρει ο γάμος, μπας και σωθεί.

Τώρα να σας πω μια ιστορία απο τα νιάτα μου :P
    Φοιτήτρια ούσα, έκοβα φλέβα για αρραβωνιασμένο συμφοιτητή μου. Κάναμε παρέα, ψιλο- χοντρο- φλερτάραμε αλλά εγώ δεν ενέδιδα διότι δεν χώριζε. Σχεδόν 2 χρ\'όνια δεν μπόρεσα να κάνω σχέση της προκοπής διότι ήμουν κολλημένη εκεί. Κάποια στιγμή, αποφάσισα να κάνω σεξ μαζί του, αι σιχτίρ πια, να το δοκιμάσω. Δεν είχε καμμιά σχέση με ό,τι φανταζόμουν, πήρα μια γερή κρυάδα και ξεκόλλησα. Και μετά μπόρεσα να ερωτευθώ και να συνεχίσω τη ζωή μου.

Αυτές τις σκέψεις κάνω, όταν σας λέω πως μ επηρέασε η ιστορία.

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Αντί να ενδώσει ή να αποφεύγει το \'πάθος\', είναι εντελώς αδιανόητο να έχει μια κουβεντούλα με το σύζυγο? Αναρωτιέμαι γιατί λέει ότι ίσως και να έφευγε από το γάμο.
    Γιατί η ρουτίνα είναι αναπόφευκτη μαρίνα όταν είσαι τόσα χρόνια μ έναν άνθρωπο. Όταν δεν εξαρτώνται άλλοι απο σένα και τις αποφάσεις σου (παιδιά) , είναι πιο ευκολο ν ακολουθήσεις τις παρορμήσεις.

Banned
    Η έλλειψη επικοινωνίας όμως δεν είναι αναπόφευκτη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει η επιθυμία να βρουν από κοινού τρόπο να ξεφύγουν από τη ρουτίνα. Ή μήπως απλά έχει κουραστεί από αυτό το \'από κοινού\' τόσα χρόνια και θέλει κάτι \'κρυφό\', κάτι εντελώς δικό της?

Banned
    εγω καταλαβα, οτι ο καθενας θελει να ζησει το δικο του κομματι \"αμαρτιας\" ειτε αυτο ειναι σεξ ειτε αυτο ειναι μιλαω με τα αστερια.
    Σαν αποτελεσμα ειναι το ιδιο, απλα το σεξ φανταζει σαν πιο δραματουργικο....

ΥΓ..... εδω βεβαια σκεφτομαι κατι αλλο, πολυ κλασικο απωθημενο για γυναικες.
    Η φιλη σου να υποθεσω οτι ειναι 38-45 πανω κατω ετσι???
    Ειναι σταθερα με τον αντρα της χωρις απιστιες (ας τοπω ετσι για να συνεννοηθουμε) καιη μονη επιβεβαιωση που παιρνει ειναι η στανταρ του αντρα της.
    Εχω την εντυπωση οτι επειδη αυτη θα την ειχε οπως και να εχει, αρχισε να βλεπει δεξια και αριστερα για να παρει μια ουσιαστικη επιβεβαιωση οτι αξιζει ακομα σαν γυναικα.
    Αυτο θα της το παρεχει ενας αντρας που δεν εχει παει ποτε μαζι της.....
    Αρα δεν νομιζω οτι ξαφνικα της ηρθε να απατησει τον αντρα της, ουτε οτι δεν της αρεσει το σεξ μαζι του.
    Απλα εχει φτασει σε μια κρισιμη ηλικια και εχει κρισιμα ερωτηματα για τα οποια ζηταει απαντησεις.
    Και τις απαντησεις αυτες δεν θα της δωσει βεβαια ο αντρας της αλλα η επιλυση των ανασφαλειων της σε σχεση με την ηλικια της.

Η φιλη σου θα παρει αυτο που θελει (την επιβεβαιωση) και θα ληξει το θεμα εκει.
    Αλλα αυτο ειναι μια θεωρια, η πραξη μπορει να δειξει αλλα....

Για να ειμαστε ειλικρινεις, με ολα μπορει να τα βαλει κανεις, αλλα οχι με την ματαιοδοξια μιας γυναικας....

ουφφφ πια!
    αρχιζουν και με κουραζουν ολα αυτα....

Page 5 of 20 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast