Results 16 to 30 of 36
-
30-12-2019, 16:45 #16
Δεν τα λέω μόνο εγώ!
Τα λέει η επιστήμη
& οι αρχαίοι μας πρόγονοι!
Σου λέω:
"Διαλογίσου - Διάβασε -
Πειραματίσου στην πράξη -
Επαλήθευσε - & θα κατανοήσεις
τι σου λέω!".
Η Αληθινή Αγάπη θεραπεύει
ακόμα & το aids & τον καρκίνο & ΌΛΑ!
Όσο τρελό ή παράλογο
κι αν σου φαίνεται!
Αν αρχίσω να σου μιλάω για σεροτονίνες/ντοπαμίνες διαβιβαστές & υποδοχείς δεν θα καταλάβεις...
Ψάξου!
Ψάξου!
- 30-12-2019, 16:48 #17
Ξέρεις, πάντα η Αλήθεια
μας μοιάζει με μια τρελή παράνοια,
πριν κατανοήσουμε ότι
όντως είναι Αλήθεια!
30-12-2019, 16:50 #18
30-12-2019, 17:09 #19
Χαχαχαχαχαχα
Έχεις χιούμορ τουλάχιστον!
Η αλήθεια είναι ότι μόνο η ζωή,
διά μέσω του φόβου & του πόνου,
μπορεί να μας ωθήσει στην αναζήτηση
& γενικά να μας ωθήσει!
Τα λόγια μου είναι απλώς μια προτροπή.
...& κάτι ακόμα...
Το ανώτατο σύμβολο της ιατρικής
& της φαρμακευτικής
είναι το κηρύκειον!
ΓΙΑΤΙ;;
Ποια η σημασία του;
Ποια η ιστορία του;
Τι σχέση έχουν 2 φίδια με την ιατρική;;;
Όταν θα είσαι σε θέση να απαντήσεις αυτές τις ερωτήσεις,
θα έχεις κατανοήσει!
Ρώτα όποιον γιατρό
ή φαρμακοποιό ξέρεις,
είναι ζήτημα αν βρεις 1 στους 1000
που να ξέρει να απαντήσει
αυτήν την ερώτηση
- & όχι μόνο αυτό -
πιθανότατα δεν θα ξέρει καν
ότι λέγεται "κηρύκειον"!
30-12-2019, 18:30 #20
30-12-2019, 19:14 #21
Πιστεύω
σε αυτά που βιώνω
& βλέπω
& επαληθεύονται στην πράξη.
Ο Ησίοδος π.χ.
όπως & πάρα πολλοί αρχαίοι
έχουν μιλήσει για αυτά που βιώνω
εγώ στο 2000μ.Χ. -
τουλάχιστον 2.500 χρόνια πριν.
Κι αν δεν σου κάνει ο Ησίοδος
& ο Πυθαγόρας,
για κάποια απ' αυτά
έχει μιλήσει & ο Ιπποκράτης,
που ακόμα μέχρι & σήμερα
θεωρείται Πατέρας Της Ιατρικής
& όλοι οι γιατροί παγκοσμίως
δίνουν τον Όρκο Του Ιπποκράτη
για να πάρουν το πτυχίο.
Το να ψάχνει κάποιος μοτίβα
για να επιβεβαιώνει τα πιστεύω του,
είναι δογματισμός
& παντελώς αντιεπιστημονικό.
Η Αλήθεια όπως & η Αγάπη
δεν μπορεί να βρεθεί
παρά με αντιδογματισμό,
δηλαδή:
η οποιαδήποτε έμπρακτη απόδειξη
καταρίπτει οποιαδήποτε Γνώση
δεν συμβαδίζει με αυτήν.
Όσο πιο γρήγορα & όσο πιο συχνά
αποδεικνύει κάποιος
τον εαυτό λάθος,
τόσο πιο γρήγορα εξελίσεται!
30-12-2019, 19:42 #22
καλησπερα φιλε θεματοθετη , ευχομαι καλη χρονια.
Δεν θα παψω να το κανω κι το βαζω σαν σκοπο απο εδω κι περας!! θα μπαινω σε καθε θεμα , σε καθε ανθρωπο που τυραννιεται η ψυχη του απο ψυχειατρικα προβληματα υγειας και θα του γραφω το ιδιο πραμα καθε φορα! ετσι κι σε εσενα φιλε μου!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ??? επιτρεπετε να εχει ασθενη , να εχει εσενα να ζεις αυτον τον γολγοθα κι αυτος να κανει ταξιδακια στο εξωτερικο για να ξενοπηδηξει??? ημαρτον !!! 4 μηνες εχει να σε δει??? εαν δεν μπορει να σε μεταφερει σε αλλο γιατρο με τον προβλεπομενο αυστηρο τροπο-διαδικασια- που επιβαλει η συγκεκριμενη περιπτωση, δλδ να βρει αυτος τον γιατρο!!! να του ετοιμασει εναν φακελο με το ιατρικο ιστορικο σου και να κανει τουλαχιστον μια συνεδρεια μονος με τον επομενο γιατρο σου κι αλλη μια και οι τρεις σας μαζι!!!! κι αν δεν ακολουθει τον νομο τουλαχιστον να σου βρει εναν αλλο γιατρο !! κι να του πει 2 λογια για σενα!! ΗΜΑΡΤΟΝ δλδ.
Δεν μπορει κανεις να ζητα απο εσενα ευθηνες, αυτο φταει ξεκαθαρα ο γιατρος σου, ο τυπος ειναι για πολυ κλοτσομπουνιδι!!! κατι τετοιοι γιατροι ειναι που εχουν κανει τον κοσμο να βριζει και να εχει μια ασχημη εικονα για τους γιατρους!!
30-12-2019, 19:49 #23
30-12-2019, 20:31 #24
Η Αγάπη που αναφέρομαι
δεν είναι απλά 1 συναίσθημα τρυφερότητας ή εξάρτησης
ή μαγνητισμού προς
κάποιο άλλο πρόσωπο!
Είναι επίπεδο συνείδησης
& συχνότητα ενέργειας!
Είναι η κατόρθωση
του να μπορείς να Αγαπάς το ίδιο,
την μητέρα σου
& τον χειρότερό σου εχθρό!
Το ίδιο που αγαπάς τον Χριστό,
ν' αγαπάς & τον Χίτλερ!
Το ίδιο που αγαπάς
1 γιατρό χωρίς σύνορα,
ν' αγαπάς & 1 δολοφόνο παιδεραστή!
Το ίδιο που αγαπάς τον Θεό,
ν' αγαπάς & τον Διάολο!
Το ίδιο & τον εαυτό σου!
Υ.Γ. Βούτα μέσα σου
πριν βιαστείς να με κατακρίνεις,
εμένα ή τα λεγόμενά μου
ως φασίστικά ή σατανιστικά
ή διεστραμένα
ή δεν ξέρω 'γω πως...
30-12-2019, 21:41 #25
01-01-2020, 18:33 #26
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!!!Έπειδη μερα με τη μέρα νιώθω όλο και πιο χάλια,έστειλα και email και μήνυμα στο τηλέφωνο του γιατρού μου.Του είπα ότι σε περίπτωση που δε θέλει να με δει πλέον για τους δικούς του λόγους,να με παραπέμψει σε κάποιον άλλο ψυχίατρο και να του δώσει και το πλήρες ιστορικό μου.Του εξήγησα πως είμαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση,ακόμα περιμένω απάντηση.Θα του δώσω μια διωρια 2 το πολύ 3 μέρες ακόμα λόγω και των εορτών.Μετα ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω,και σε ποιον ψυχίατρο να απευθυνθώ,είναι μια δύσκολη ειδικότητα και αντε να πέσεις στο σωστό άνθρωπο.Ειναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα,άσε που θα πρέπει να ξανά λέω την ιστορία της ζωής μου από την αρχή.Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια συμπεριφορά και απάθεια από τον ψυχίατρο μου,εντελώς αντί επαγγελματική συμπεριφορά εκ μέρους του,λες και τσάμπα με έβλεπε.
05-01-2020, 23:23 #27
07-01-2020, 01:24 #28
Τι εννοείς σε κανονικό γιατρό?Όπως είπα είναι μια δύσκολη ειδικότητα του ψυχιάτρου,ειδικά στις μέρες μας.Δυσκολο να βρεις κάποιον που να ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρόβλημα σου και να μην σε βλέπει σαν χρήμα.
07-01-2020, 03:07 #29
07-01-2020, 13:37 #30
Καταθλιψη
Οτι γραφω ειναι προσωπικη αποψη απο εμπειρια 40 χρονων που παλευω με αυτο το τερας.πρωτη κριση πανικου στα 8 ετη.για 30 και πλεον χρονια εσφιγγα τα δοντια και ξεπερνουσα τις κρισεις που ερχοντουσαν ανα 2-4 χρονια.Δεν επαιρνα ποτε φαρμακο γιατι ημουν σωματικα υγιης και δε διανοουμουν να παω στο ψυχιατρο.Αναγκαστηκα τελικα 6 χρονια οταν επαθα τετοια κριση που νομιζα στη βδομαδα θα πεθανω.ψυχοφοβια στα υψη.ηθελα καθε 5λεπτο να μου λενε οτι θα γινεις καλα.τιποταλλο.Ετσι τα τελευταια8 χρονια ζω με φαρμακευτικη σγωγη.2 φορες τα εκοψα μονος μου οταν ειδα καλυτερευση και υστερα υποτροπιασε.3 ψυχιατρους εχω αλλαξει και οι 2 τελευταιοι μου εχουν δωσει διαφορετικα φαρμακα ενω τους εχω πει το ιστορικο
Κοντολογις συμπεραινω οτι αυτο το τερας ειναι ο καρκινος της ψυχης.Τη ριζα της καταθλιψης δεν την θεραπευουν πιστευω τα φαρμακα.Αυτα βοηθουν ωστε να κοπουν καποια συμπτωματα οδυνηρα απο την αρρωστια.Οσοι ειναι καταθληπτικοι πιστευω τελικα οτι ειναι ενα "δωρο"" του θεου πανω στη πλατη μας.Ειμαι 50 τωρα και το εχω παρει αποφαση οτι και στη τελευταια μου ανασα θα παρω χαπι..Αν δε συμβει αυτο σημαινει οτι καποιος αγιος ή η παναγία με βοήθησε και οχι ο γιατρος μου.Το φορουμ μου ειναι αγχολυτικο και στελνω ενα μηνυμα σε ολους οτι ΔΕΝ ειμαστε αρρωστοι ..
Αγωνισυες ειμαστε καλη χρονια